Bare minerals!

Hei

Lite med blogging for tiden, men jeg sitter for det meste med hodet i teori boken. Jeg tok meg litt fri fra teori boken i dag, og tok heller veien til sentret. Jeg trengte ny foundation, går som vanligvis inn på cubus og bare kjøper den jeg alltid har kjøpt.

I dag var det ikke sånn, eller jo jeg gikk innom cubus, men endret fort meningen min. Tenkte heller jeg skulle prøve noe nytt, så da ble det bare minerals sine foundation. Har hørt mye bra om de foundationene, får nesten bare satse på at det er sant. For det var ikke billig for å si det sånn. 

Hun damen på HD(huden din) anbefalte meg å kjøpe et sånn start kit, siden det var første gangen jeg har brukt bare minerals. Der fikk jeg blant annet med 5 forskjellige foundation, 3 koster og en cd-plate. Slik det forresten ut;Som sagt var det 5 forskjellige foundationer i kitet og 3 koster, slik ser det ut:En av foundationene var et solpudder, ble veldig fint å ha det i kinnene. Her er to av foundationene, Nå håper jeg bare på at bare minerals er like bra som alle skal ha det til. Kan jo også spørre dere lesere om hva dere synes om bare minerals? 

Nå er det tilbake til teori boken, vi blogges senere søtinger! ♥

Publisert: 01.10.2011 @ 15:57 Kategori: Sminke & Hår Kommentarer: 1

Ingen kommentarer

Postet av: Trine

Dato: 02.10.2011 Tid: 17:44 URL:
Jeg er veldig fornøyd med bareMinerals :D

Skriv en ny kommentar

hits