MIN MENING OM: ID. Bare Minerals foundation!

Hei ♥

For ikke lenge siden kjøpte jeg "get started" kit i fra id. bare minerals. Tenke jeg skulle gi en liten anmeldelse om det. Kan starte med å si at dette er min mening og alle har forskjellige hudtyper osv. 

Utseende: Utseende messig ser det helt greit ut. Eneste kjipe var at jeg har fått de "gamle", så det er ikke sånne nye lokk på disse. Så alt av pulvere ligger i lokket hvis jeg snur foundation opp ned. Kostene jeg fikk med ligner helt på vanlige koster som jeg bruker å kjøpe på cubus. 

Innhold: Jeg hadde hørt mye bra om ID. Bare minerals, men kan ikke si meg enig i alt det. For huden min ble kjempe tørr og jeg har fått dobbelt opp av kviser. Jeg som nesten ikke hadde kviser før jeg brukte ID. bare minerals sin foundation. Synes heller ikke at den dekket noe, synes den fremhevet mer. Dette kan selvfølgelig ha noe med min hudtype å gjøre, men jeg var kjempe misfornøyd med foundation. Glemte å nevne at den klør sikkelig mye, tror faktisk jeg reagerer på den. Kjipt å finne ut av det nå, men nå vet jeg det. Eneste positive med foundationen er at huden ser mer glødene ut. 

Pris:  Synes absolutt ikke den var verdt prisen! Angrer så utrolig mye på at jeg kjøpte det, men nå har jeg lært. 

Noen andre der ute som har prøvd id.bare minerals sine produkter og hva synes dere? Noen som har det samme problemet?

Dette var som sagt min mening og mener ikke det er slik for alle andre. Jeg vil ikke anbefale id.bare minerals. Har desverre ikke tid til å skrive mer, spørsmål stilles i kommentarfeltet. Vi blogges senere, har alt for mye å gjøre nå. 

Publisert: 03.10.2011 @ 15:56 Kategori: Sminke & Hår Kommentarer: 9

Ingen kommentarer

Postet av: trineisaksen

Dato: 03.10.2011 Tid: 19:38 URL: http://trineisaksen.blogg.no
SV: Klesskapet er helt sykt digg! Det er et pax-klesskap fra Ikea og kostet 3400 for ett. (Vi kjøpte 2, så det du ser på bildet er 2 stk satt sammen). Gleder meg masse til å fylle det med klær!:D

Postet av: Marion

Dato: 03.10.2011 Tid: 21:08 URL: http://micka.bloggr.no/
Jeg vil bare anbefale en annen kost. Koster er syyykt viktig når det gjelder mineral fondation. Hvis du ikke har riktig kost vil du ikke få et godt resultat, uansett hvor mye penger du bruker på selve fondationen. Hvis du har brukt den kosten som er vist på bilde er det ikke så rart at fondationen ikke dekket så bra. Kosten er nemelig i kategorien "lett dekevne."

Det er skikkelig teit at disse følger med i "get started kit'ene." Jeg vil anbefale deg å kjøpe handy buki (kan kjøpes på strawberrynet.com for 150 kr), jeg tror du vil se en stoor forskjell.

Synd hvis du ikke tåler fondationen, for de er supre til fest. Men gi ikke opp det finnes mange andre merker der ute som er ved å prøve f.eks. Tikei (som forøvrig er svansk).

Lykke til! (For all del ikke ta de som en klage eller et forsøk på å være frekk, tenkte bare jeg kunne dele litt kunskap) :D

Postet av: Jannicke

Dato: 03.10.2011 Tid: 22:16 URL: http://jalani.blogg.no/
Marion: Har forstått at det er viktig å ha riktig kost, men man regner jo med at det er riktig kost når den ligger i begynner kittet :)Så der er jeg helt enig med deg. Jeg tror rett og slett jeg bare gir opp den mineral foundation, for den foundationen jeg hadde før fungerte supert. Var bare jeg som ville prøve noe nytt og bedre. Som viste seg og være dårligere.

Uansett takk for tipsene, så får vi se hva jeg finner ut :-) Er bare veldig kjipt å bruke så mye penger på noe, å når man er student er det ikke mye tilgang til penger for å si det sånn :-)

Postet av: Jannicke

Dato: 03.10.2011 Tid: 22:18 URL: http://jalani.blogg.no/
trineisaksen: Heldig! :-) Å tusen takk for svar ;-)

Postet av: Marion

Dato: 04.10.2011 Tid: 15:11 URL: http://micka.bloggr.no/
Hvis du allerede hadde en kjempe god fondation er det jo ikke vits å bruke enda mere penger på noe du ikke synes funker. :)

Drit å ha sløst så mye penger, ID sminke i butikk er overpriset. Men du kan jo bruke pudderet som et finishing powder over den andre fondationen, så få du brukt id også, uten at den ligger å støver bort i et hjørne. Kan jo være at du ikke reagerer på den når den ikke ligger rett på huden...

Postet av: Jannicke

Dato: 04.10.2011 Tid: 16:51 URL: http://jalani.blogg.no/
Marion: Sant nok, men var lei av alt det grise det ble med flytende foundation. Derfor tenkte jeg at det var smart med i.d.minerals foundation som dekket godt og var pulver :-) Gjort er gjort, kan bare gi det til søstrene mine hvis jeg ikke bruker det. Eller jeg kan prøve å kjøpe en ny kost etter hvert. Prøvde å ha det på i dag og da funket det, klødde heller ikke noe. Så kan bare være at det var helt nytt og huden reagerte på det :-) Ikke vet jeg, men tusen takk for at du vil hjelpe :-)

Postet av: Tusta

Dato: 17.10.2011 Tid: 22:50 URL:
Heia,er vel bismuth du ikke tåler siden du klør og kostene til ID er jo grusomme.ID har jo matte pudder nå og den er jo helt konge syntes jeg.Ble anbefalt kost av Heidi Larsen,Lily Lolo og den var kjempegod!Ang.pudder så koster jo det rundt 150 kr på div nettbutikker,billig spør du meg men mulig du har kjøpt det i hudpleiesalong? Syntes du burde bytte kost og gå over til matte! Lykke til.

Postet av: Jannicke

Dato: 18.10.2011 Tid: 14:04 URL: http://jalani.blogg.no/
Tusta: Kan godt være det :-) Tusen takk for tipsene :-) Ja, jeg var så "smart" å kjøpe puddere på hudpleiesalong... Kan du sende en link til hvor man får kjøpt kosten? :)

Postet av: Tusta

Dato: 18.10.2011 Tid: 17:46 URL:
Kjøpte min på Feelunique,er sikkert koster som er enda bedre, men nå spurte jeg Heidi som kan virklig alt om sminke og sa jeg brukte ID og da anbefalte hun den.Liten hvit kabukikost.Har samme fra Sigma au men den er ingenting iforhold.Lykke til.

Skriv en ny kommentar

hits