WOW


Gammelt bilde!

Hei, nå er det lenge siden!

Hadde vel egentlig sagt opp hele bloggen, men veldig tilfeldig skulle jeg se litt på bloggene her i Harstad... så ser jeg at min ligger på 15. plass(var veldig sikker på at jeg var borte fra listen) og med over 100 lesere idag!? Må bare takke dere som virkelig tar turen innom bloggen jeg aldri opptaderer. Siden dere har vært så flink å stikke innom, må jeg vel gi dere et innlegg tilbake. Tenkte først jeg kunne si litt om hvordan livet mitt ligger an til nå, har blant annet fått bil, begynt på høgskole, jobber frivillig på ludo, fått en kattunge, kjøpt en hardisk og er forkjølet! Vel det er ikke så veldig interessant for dere som ikke kjenner meg, men er vel mest for dere som kjenner meg. Jeg går sykepleieutdanningen på høgskolen i Harstad nå, og trives veldig godt, masse flotte mennesker i klassen min. Vi er faktisk en klasse på over 60 stk. Gjennom skolen har jeg også sagt ja til å jobbe frivillig på Ludo, en bar for studenter og øvrige over 20 år, der trives jeg også. Det er selvfølgelig veldig nytt for meg, siden jeg aldri har jobbet med noe lignende, men det går bra! 

Som dere leste lengre opp har jeg kjøpt meg en hardisk, grunnen til at jeg nevnte det, var fordi jeg kjøpte den hardisken med tanke på bloggen. Slik at jeg kunne ta flere bilder til bloggen, uten at jeg måtte slette noen for å få plass til nye. Og jeg skal ta masse bilder av den søte litte kattungen min, som forresten heter Slash. Tenkte jeg skulle legge ut noen bilder av han imorgen. Høres ikke det bra ut? Kanskje jeg faktisk klarer å holde liv i den stakkars lille blogge min nå, hva tror dere? 

Lange skriftlige innlegg på bloggen hadde jeg egentlig sluttet med, men det er mest for at vennene mine og familien min skal vite hvordan jeg har det. Har heller ikke tatt noe særlig med bilder, men skal bli flinkere fremover, både for deres og min del. Peace!


Publisert: 30.08.2012 @ 21:33 Kategori: Hverdag Kommentarer: 5

Ingen kommentarer

Postet av: RAGNA ELISE-legg meg til som venn!

Dato: 30.08.2012 Tid: 21:41 URL: http://ragnae.blogg.no
høres bra ut:)

Postet av: IDCT

Dato: 31.08.2012 Tid: 00:43 URL: http://idct.blogg.no
Pen du er !

Postet av: Jannicke

Dato: 31.08.2012 Tid: 13:16 URL: http://jalani.blogg.no/
I d a C h a r l o t t e ~: Tusen takk! :)

Postet av: Karoline Larsen

Dato: 31.08.2012 Tid: 22:09 URL: http://kireookami.blogg.no
Ja! endelig :D gleder meg masse til å få lese bloggen din igjen :D

Postet av: Jannicke

Dato: 31.08.2012 Tid: 23:30 URL: http://www.jalani.blogg.no
Hehe, så flott ! :D

Skriv en ny kommentar

hits