Kategori: Baking/Oppskrifter

ANGRY BIRDS KAKE!Imorgen har Anne bursdag og blir 20 år!! Jeg har vært utrolig snill å baket en angry birds kake, men vil ikke vise bilde før hun har sett den. Derfor lar jeg dere gjette dere fram til hvilken "bird" jeg har laget, den første som har rett får en link.


Publisert: 20.02.2012 @ 21:49 Kategori: Baking/Oppskrifter Kommentarer: 7

SKOLEBOLLER

Har vasket hele leiligheten i dag og jeg har bakt skoleboller, flinke meg! Måtte jo lage skoleboller siden jeg stod opp til solen gjennom soveromsvinduet idag, eller man kan kalle det "solboller". For dere som er interessert i oppskriften, finner dere den her. Hadde aldri prøvd oppskriften før, men var rimelig fornøyd med resultatet, gjorde selvfølgelig noen endringer på den...

Underveis når jeg lager fyllet...Når deigen er ferdig å heve er det bare å sette igang å rulle små boller! Klar til steking etter at jeg har laget hull i midten på alle bollene og fylt fyll i alle.


Ferdig stekte, avkjøling før jeg skal pynte dem!Klar til å pynte bollene med kokos og melis.


Det ferdige resultatet!! Haha, det er ikke utsiden som teller...De er utrolig mektige, jeg klarte bare å spise en halv før jeg kjente at det ble for mye! De smakte helt greit, ikke for søt og ikke for tørt. Må si meg fornøyd med at det er første gangen jeg lager det selv, resultatet ble mye bedre enn forventet for å si det sånn. 

Nå er det natt for min del, vi blogges mer imorgen. God natt alle søtinger ♥

Publisert: 22.01.2012 @ 01:06 Kategori: Baking/Oppskrifter Kommentarer: 6

Oppskriften på brownies cupcakes!

Hei

Det var noen som spurte om jeg kunne legge ut oppskriften på cupcakes jeg lagde i går. Det kan jeg selvfølgelig gjøre. De blir utrolig gode, anbefaler dere virkelig å prøve å lage slike. Spesielt dere som er glad i å bake, og har lyst til å bake noe helt spesielt. 

Oppskriften på muffinsen: 

Ingredienser  

2 store egg
3 dl sukker
1 1/2 ts vaniljesukker
1/5 ts salt
2 toppet ss kakao (ta 3 ss hvis du liker sterk sjokoladesmak)
1 1/2 dl hvetemel
100 gr. smelta smør

 

 

Slik gjør du: Rør sammen egg og sukker (ikke piske eggedosis) Bland sammen det tørre og sikt i, tilslutt smelta smør. Røres lett sammen. Ha i ca 12 smurte muffinsformer og stek i ca. 15 - 20 min v. 170 gr. C.

Frostingen:

Smørkrem

? 250 g smør (romtempratur)

? 2 ts vaniljeessens

? 1 dl melk

 ? 12-16 dl melis (Jeg bruker å ha litt mindre melis i, liker ikke at smørkremen blir for søt)

 Konditorfarge - gjerne ulike farger (Jeg brukte blå konditor farge i går)

 Til vaniljesmørkremen piskes mykt smør, vaniljeessens, melk og 4 dl av melisen i 3-5 minutter på middels hastighet. Smørkremen skal da være luftig og smidig. 

Tilsett mer melis, 2 dl av gangen, og pisk ca 2 minutter mellom hver gang, til smørkremen er tykk og har god smørekonsistens.


Hvis dere lurte på noe mer angående cupcaksen er det bare å spørre! Nå skal jeg gå å ta oppvasken etter bakingen. Oppvasken er vel det største minuset med å bake. Hadebra ♥

Publisert: 02.10.2011 @ 18:01 Kategori: Baking/Oppskrifter Kommentarer: 9

BROWNIES CUPCAKES

Hei Hei

I dag er det lørdag, noe som betyr at man har lov til å spise godteri/kaker. Jeg hadde også lyst til å lage noe godt i dag, å det ble cupcakes. Men denne gangen gjorde jeg en liten vri på oppskriften. Valgte heller å bruke en annen muffins oppskrift, men den vanlige frostingen. Om dere vil ha oppskriften kan jeg godt legge den ut. 


Fikk veldig gode tilbakemeldinger på cupcakes, men de er veldig mektig så man klarer maks bare å spise 2 stk. De er perfekt til bursdagsselskap eller andre selskap. Nå skal jeg kose meg med film og lørdagsgodt. Blogges mer i morgen alle søte lesere ♥

Publisert: 01.10.2011 @ 20:55 Kategori: Baking/Oppskrifter Kommentarer: 2

Cupcakes!

Hei!

Føles ut som det har vært den lengste dagen i mitt liv... Våknet halv 10 i dag, gjorde meg klar til å dra i folkeparken med klassen. Skulle nemlig opp dit å gjøre forsøk i naturfag. Når vi var ferdig rundt halv 3, dro jeg på butikken for å kjøpe alt jeg trengte for å lage cupcakes til studiesirkelen som er i morgen. Når jeg kom hjem fant jeg ut at jeg hadde glemt å kjøpe steke smør, så begynte å lete etter en oppskrift på nettet som ikke trengte stekesmør, men heller olje. Jeg fant en oppskrift på nettet som inneholder olje og ikke steke smør, men alt ble bare tull. De smakte rett og slett vann! Føles rett og slett ut som om jeg har brukt hele dagen på å lage cupcakes som bare blir mislykket. Lurer på hva de andre i studiegruppen synes om de.

Her er resultatet, de ser bra ut, men om de smaker like godt er spørsmålet. Hva synes du? Ser de gode ut?

Nå har jeg bare leksene igjen, jippi. Er vel egentlig mer klar for å krype under dyna, men leksene må gjøres først. Dere får ha god natt alle søtinger♥

Publisert: 13.09.2011 @ 22:36 Kategori: Baking/Oppskrifter Kommentarer: 1
hits