Kategori: Blogg

Life as we know it!

Tiden bare løper ifra meg og det er mye jeg ikke får gjort... Siden sist jeg blogget har jeg opplevd mye godt og vondt. Jeg har for eksempel kommet meg igjennom et år på sykepleien og snart halveis på det andre året. Det er godt å kjenne at jeg mestrer det, samtidig er det et studie som jeg selv synes er svært krevende. Men en ting er sikkert å det er at jeg har satt meg klare mål om å klare studiet uansett hva som skulle komme i veien! Hvis alt går som planlagt vil jeg også ta den kirurgiske praksisen min i Etiopia, jeg har sendt søknad og intervju står for tur. Når jeg tenker på det får jeg kribling i magen og kjenner at jeg både gruer meg og gleder meg hvis jeg får dra. Det er en opplevelse jeg ikke vil være foruten og jeg er sikker på at jeg vil lære så utrolig mye. Men det er fortsatt usikkert hvem som får dra, så jeg kan heller komme mer tilbake til det om jeg er en av de heldige!

Vel det var den positive delen i grove trekk, jeg har jo selvfølgelig opplevd mange andre små gleder som gjør dagen så mye bedre. Men det har også vært tunge situasjoner, jeg mistet min oldemor i august... Hun var ei fantastisk dame, som var veldig sterk og likte å ha familien samlet. Med andre ord et sterkt bindeledd i familien. Hun ble syk for mange år tilbake, altså hun fikk slag og mistet språket og kunne heller ikke gå lengre. Så på en måte tror jeg det var godt for henne å gi slipp, men tungt for de rundt henne. Noen dager etter hun gikk bort... mistet jeg også min kjære lille kattepus, Slash! Han ble bare litt over 1 år og det gjorde kjempe vondt å miste han. Jeg hadde jo sett for meg at han skulle leve mye lengre og for meg var han jo helt unik og jeg skulle virkelig gjort alt for å få han tilbake. Han var alltid der og plutselig så var han ikke der lengre... Jeg er så takknemlig for at jeg har så gode mennesker rundt meg som stilte opp da og gjorde alt mye lettere. ♥ Jeg kan uansett ikke gjøre noe annet enn å se fremover og ta godt vare på det jeg har nå. 

Vet jeg opptaderer bloggen lite, men jeg glemmer den fort og den blir heller ikke prioritert først. Men for dere som liker å lese eller se bildene jeg legger ut: følg meg heller på instagram, jeg kaller meg jannickey der!
 

Publisert: 06.10.2013 @ 22:40 Kategori: Blogg Kommentarer: 7

Tina og Bettina

Heeii, kom over en fantastisk mulighet til å vinne kino billetter til filmen Tina og Bettina! Det er jo helt rått, hvem vil liksom ikke se den ass? Den handler seff om de kule på skolen og de alt for ukule, også kalt nørd. Jeg blir å skli rett inn i filmen, siden jeg passer så sykt godt sammen med de kule/PENE på skolen, jeg er alt, awsome, altså helt lik Tina og Bettina ♥ Vi er faktisk bedre enn alle andre i hele Norge, nei hele universet, daaa'a. 

Neida, jeg tuller bare.. Men det er vel noe i denne grad filmen handler om. Noen som er kulere enn andre og noen blir holdt utenfor. Det hele er egentlig veldig aktuelt for den verden vi lever i. Mobbing er et stor tema i filmen, både det å kalle individer for stygge ting og stenge noen ute pga, utseende osv. Derfor har jeg veldig lyst til å se denne filmen siden jeg selv har vært offer for mobbing. Ikke nok med det, filmen er jo en sikkelig rosa film med masse humor, kan det bli bedre? Derfor har jeg meldt meg på denne konkurransen i et håp om å vinne en billett, slik at jeg kan spare meg de pengene! (Kommer uansett til å se filmen)

Publisert: 31.08.2012 @ 22:57 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Luminarium

Publisert: 30.06.2012 @ 18:37 Kategori: Blogg Kommentarer: 6

1.PLASS PÅ TOPPLISTEN!

Viste dere at jeg har vært på 1. plass på topplisten til bloggr.no. Jeg startet å blogge for nesten et år siden nå, en i en periode valgte jeg å blogge på en ny portal siden jeg egentlig var veldig i mot at man skulle tjene penger på blogg. Dere som har lyst til å lese bloggen min på bloggr.no trykk HER.På bildet ligger jeg på 7 plass på toppblogg og 9 plass bloggr.no, men steg raskt opp til første plass! Har bare ikke bilde av det..

Det var veldig rart å ha så mange lesere og mange som sendte mail til meg. Samtidig synes jeg det var veldig koselig, for det var mange som virkelig åpnet seg for meg og fortalte veldig private ting. Skal være ærlig å si at jeg savner det, mest fordi jeg fikk mer motivasjon av det. 

Synes det er litt artig å se at det er vel rundt 4-5 måneder siden jeg sluttet å blogge bloggr.no, men fortsatt ligger jeg på 13 plass. Var også å så på statistikken min på toppblogg å der står det at jeg har hadd allerede over 800 sidevisninger denne måneden, bare igår hadde jeg 200 som var innom! 

(Headeren på www.jalani.bloggr.no)

Grunnen til at jeg valgte å blogge på blogg.no igjen er fordi det er lettere å redigere designet på blogg og det er flere som bruker blogg.no, noe som gjør det lettere å kommunisere med andre her. Ellers vil jeg absolutt anbefale bloggr.no, ,for det er mange herlige bloggere der og lettere å bli lagt merke til siden innlegget ditt kan komme på forsiden. 

Nå er det middag hos bestemor snart, kommer vel flere innlegg senere. Hade♥

Publisert: 11.01.2012 @ 14:04 Kategori: Blogg Kommentarer: 18

BURSDAG IDAG!! 18 ÅR :-D

Endelig var den min tur til å bli 18 år! Føler meg selvfølgelig ikke så mye større nå enn jeg gjorde igår, men kommer nok til å merke forskjellen når venner skal på byen eller når det er konserter med 18 års grense. For nå kan jeg endelig være med på det. 

Ellers har jeg hatt en kjempe fin dag i dag, men er utrolig sliten så bilder av gavene kommer imorgen. God natt :-)

Publisert: 12.12.2011 @ 22:25 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

WIIIIIIIIIIIIII, JEG GLEDER MEG SÅNN!!

Det eneste som står i hode mitt nå er at jeg blir 18 år om noen timer og at jeg har oppkjøring snart!! Tror ikke alt helt har gått opp for meg. Tror det begynner å bli en fem år siden jeg begynte å glede meg til den dagen jeg skulle bli 18 år og kunne kjøre bil selv. 

Alt jeg gjør nå er å smile for meg selv, mens jeg tenker på oppkjøringen. Har derfor ingenting å blogge om heller, fordi alle tankene mine ligger rundt akkurat det. Blir nok mer blogging imorgen, kommer kanskje bilder av bursdagsgavene også. Hadeeeee! :-D(Hihi, gammelt bilde fra når jeg var 17 år, snart er jeg 18 :-D)

PS: Hehe, kom forresten over et innlegg hvor jeg skrev hvordan den perfekte 18 års dagen min skulle være, innlegget er fra den gamle bloggen min; http://jalani.bloggr.no/2011/06/07/min-18-ars-dag/ 

Publisert: 11.12.2011 @ 22:58 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

HAR DU TUMBLR?

Heiiii♥

Jeg har nå klart å lage meg en tumblr, det er på en måte en blogg. Jeg har mer valgt å bruke den som en bilde blogg, tenkte at når jeg i senere tid når jeg fikk mer tid til å tegne, skulle jeg dele tegningene mine der. Nå ligger det bare masse randoms bilder med en sitat under. Adressen til tumblr'en min er; www.jalanii.tumblr.com


Har du tumblr og hva er adressen til din tumblr? Hvis du har hadde du vært en engel om du følge meg (follow) på tumblr. Nå skal jeg gjøre meg helt klar til et foredrag jeg har i morgen om samnorsk! Ønsk meg lykke til :-)

Publisert: 16.11.2011 @ 18:48 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

GRATULERE MED FARSDAG

Vil bare gi en liten hilsen til pappa siden jeg ikke er hjemme i helgen og kan feire farsdagen sammen med familien. Jeg er kjempe glad i deg pappa og det finnes ingen er bedre enn deg :-) 

Publisert: 13.11.2011 @ 14:03 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Goodiebags fra MOROCCANOIL

Blogg.no har gleden av å gi 40 heldige bloggere produktpakker fra Frisøbransjens "hotteste" brand. Hele 40 av de som gjør dette, og har en aktiv blogg - vil 24. november bli valgt ut og få tilsendt Oil Treatment, Moisture Repair Shampo, Intensive Curl Cream og noe informasjon fra Moroccanoil!cutrinsample
Publisert: 13.11.2011 @ 01:25 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
Stikkord:

Russekort?

Hei!

Vet jeg er en fantastisk flink blogger som opptadere hele tiden, opptaderer nesten like mye som tcmn dagelig. Dere kan takke alle leksene mine, de gir meg virkelig tid til å nyte fritiden min♥

Så tilbake til overskriften... Jeg er som sagt russ i år, rød russ. Holder derfor på å lage russekort nå, har egentlig ikke tid til det. Men det må jo gjøres like mye som lekser må gjøres, ikke sant? Tenkte dere kunne få se det ene russekortet jeg er ferdig med. Skal forresten ha to forskjellige typer russekort et rødt og et rosa. Jeg er ferdig med det rosa, så her er det: 

Hva synes dere? Ikke kopier, for det er bare kjedelig når man har samme russekort, eller hva? ;) Holder på å lage det røde russekortet nå, hvis dere vil se det er det bare å si ifra i kommentarfeltet. 

Publisert: 20.09.2011 @ 20:04 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

MAX FACTOR PRODUKTER VERDT KR 500,-

Heii!

Meld dere på den fantastiske kampanjen fra max factor å vær med i trekningen av produkter til en verdi av 500 kr. Hvem vil vel ikke ha det? ;-) Jeg har meldt meg på å krysser fingrene for å være en av de heldige.

maxsample
Publisert: 16.09.2011 @ 14:19 Kategori: Blogg Kommentarer: 1
Stikkord:

Har lyst til å bake!

Hei, lenge siden sist.

Fikk sånn sikkelig lyst til å bake noe, men er vanskelig å bestemme hva jeg skal bake. Tenkte dere kunne hjelpe meg og komme med forslag, gjerne send en oppskrift. Tenkte selv på å lage sjokoladekake, skillingboller, klippekrans osv. Men spør dere først om dere har noen forslag til hva jeg skal lage.

Den som gir det beste forslaget for link i neste innlegg. Håper at noen vil komme med forslag.

PS: Får ikke til å laste opp bilder! Noen flere som har samme problemet eller?

 

Publisert: 12.09.2011 @ 17:44 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Bloglovin`

Har du lyst til å ha oversikten over alle dine favoritt blogger? Da er bloglovin` noe for deg, for her kan du finne favoritt bloggene dine så trykker du bare følg. Nå kan du bare gå inn der så ser du hver gang favoritt bloggeren din legger inn et nytt innlegg :-)

Følg min blogg med bloglovin

Publisert: 06.09.2011 @ 19:58 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

MY WHIS LIST

Tenkte jeg skulle følge trenden og lage en ønske liste over ting jeg ønsker meg mest. Dette er de ønskene jeg kommer på akkurat nå, det er veldig store ønsker. Så de kommer nok ikke til å gå i oppfyllelse med det første, men det er lov å ønske ;-) Å skaffe meg et speilreflekskamra er det første jeg satser på. Fordi jeg elsker å ta bilder og bildene blir mye bedre med et speilreflekskamra.


Har dere laget dere en ønske liste? Har vi kanskje noen ønsker til felles? Lurte også på om noen av dere vet om det går å få kjøpt FAST shampoen på frisørsalonger, og hvilken frisørsalonger?

Publisert: 06.09.2011 @ 19:34 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

JEG VIL HA HELG!

Hei!

Nå sitter jeg her å prøver å skrive, men alt bare blir for dumt. Tenkte jeg skulle starte med å si hva jeg hadde gjort idag, men alt jeg har gjort er å være på skolen. Fikk faktisk få en time før vi skulle ha vært ferdig. Så ble jo kjempe glad for det... helt til jeg tenkte på alle innlevringene jeg har, er vel rundt en 3 innleveringer jeg har som skal være levert denne uka eller neste. Det er ikke overdrivelse, det er påbyggning! Når man går påbyggning er det skole døgnet rundt. Du står opp å går på skolen, kommer hjem med masse lekser, sitter med leksene helt til du må legge deg for en ny hard dag. I mitt tilfelle drømmer jeg også om skolen, for et liv.Jeg skal ikke klage, har valgt det selv. Må vel heller bare gå å gjøre noe med det. Derfor har jeg kledd på de sløveste klærne jeg har og er klar for å stikke hode ned i norsk boken, så ses vi når jeg er ferdig.

Hadebra søtinger, husk legg igjen en kommentar så blir jeg glad :)

Publisert: 06.09.2011 @ 16:11 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

The edge of glory

God morgen ♥

Nå holder jeg på å fikse meg, skal straks gå til skolen. Er lang dag idag, faktisk den lengste skoledagen jeg har i uka. Å en lang dag for meg er til kl 15.30, så vi snakkes senere. Kanskje jeg skriver et lite innlegg på skolen.

 

Jeg er blitt helt hekta på denne sangen, noen flere som er blidt det?

Hadeee, nå må jeg løpe altså!

Publisert: 06.09.2011 @ 07:26 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Photoshoot:

Nå ser dere store forandringer i designet, å jeg er fornøyd. Hva synes dere om det nye designet, er det noe jeg må fikse på?

Jeg trengte nye bilder til headeren jeg skulle lage, så ble på en måte en liten potoshoot. Ble også veldig fornøyd med bildene. For dere som lurer har jeg tatt bildene selv og redigert dem selv. Legger bare ut 2 bilder nå, men om dere vil kan dere få se flere...


Ble veldig fornøyd med dette bildet, hva synes dere?Hihi, så (u)skyldig...


Men nå er jeg så utrolig trøtt, klarer nesten ikke å holde øyene opp lengre. Huks å legg igjen masse kommentarer så blir jeg kjempe glad. Snakkes imorgen søtinger♥

Publisert: 05.09.2011 @ 22:36 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Gratis design...

Hei!

Har nå holdt på å endre litt på designet, men det tok så lang tid. Derfor har jeg bare satt inn et gratis design sånn i mellom tiden. Har det veldig travelt, så har ikke så veldig god til til å fikse design. Har vel egentlig ikke tid til å lage header heller, så ble bare en dårlig header laget i picnik. Om dere vil kan dere sende inn headere til meg; Jannicke_nilsen@hotmail.com

Nå er jeg bare nødt til å sette igang å lage middag, for å så gjøre lekser etter det. Men hvis jeg får tid vil designet bli ferdig i kveld. I mellom tiden kan dere skrive litt om hva dere vil lese mer av.


Publisert: 05.09.2011 @ 16:51 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Rosa russekort?

Tiden for å bestille russe utstyr begynner å nærme seg med stormskritt!
Jeg har nesten planlagt alt, men det kommer til å være hemmelig fram til russetiden. Men jeg lurer på om noen der ute vet hvordan man lager rosa russekort?

Bildet er bare et illustrasjons bilde jeg fant på google. Har veldig lyst til å lage rosa russekort, men klarer ikke å finne ut hvor jeg gjør det. Så hadde blitt veldig glad hvis noen av dere der ute vet hvordan.
Kan også si litt om hva jeg synes om russ og russetiden. For jeg synes det er en fin avsluttning på så mange år med skole. Det å bare få slippe seg litt løs og gjøre sprø ting. Selvfølgelig skal det være innen for en grense, men samtidig skal det være gøy. Det eneste kjipe er vel det at eksamen og russetiden kræsjer. Så russetiden skulle vært etter eksamen. Har egentlig ikke så mye mer å si om det, bortsett fra at jeg gleder meg til å feire at jeg er ferdig med videregående :-D

Husk hvis dere vet hvordan man lager rosa russekort, si ifra! ;-)

Publisert: 05.09.2011 @ 15:03 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Jeg er tilbake!

Har bestemt meg for å begynne å blogge på blogg.no igjen. Ble alt for komplisert på bloggr.no. Kommer nok ikke til å blogge så mye siden jeg er begynt på 3vgs, påbyggning. Det er et tungt skole år med masse lekser, noe som betyr lite tid til andre ting.
Poenget var da at jeg begynner å blogge her igjen, og hvis dere vil lese gamle innlegg gå inn på; www.jalani.bloggr.no.

Nå skal jeg ta kveld, så ses vi i morgen.

Publisert: 04.09.2011 @ 23:23 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

HVA ER DINE KARAKTERER?

GOD SOMMERFERIE!

Jeg har bestått vg2 og idag var siste skoledagen for meg på vg2. Jeg er så glad, skal bli godt med nesten 2 uker fri, før jeg begynner med sommerjobb ;-) Som sagt var det siste skoledag idag, noe som betyr karakter oppgjør. Kommer ikke til å avsløre alle karakterene mine her, fordi mamma og pappa leser bloggen, så jeg skal overraske dem når jeg kommer hjem :-) Men kan si så mye som at jeg har 4,5 i snitt og er fornøyd med det. Hva er dine karakterer eller snitt?

Slenger også med noen bilder av outfit. Som dere ser er ikke håret så gult som jeg skulle ha det til(etter at jeg farget det i går). Og fargen har tonet litt ned. Det ble veldig lyst, men jeg er helt fornøyd. Så lar bare håret være slik som det er nå.

 

Hva synes dere ? ;-)

Innlegget er fra min blogg som er; www.jalani.bloggr.no, så om du vil lese flere innlegg gå inn her.

Publisert: 16.06.2011 @ 13:44 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

HAIR INSPO

Har alt for lite med inspirasjon for tiden. Er nok fordi hjernen min har vært i skole modus. Men tenkte jeg kunne vise dere litt hår inspirasjon. Jeg har alltid vært interresert i hår og hårstiler. Så nå skal dere få se noen stiler som inspirere meg, kanskje deg også?

Her er nok favoritten min, litt rufsete hår som samtidig ser fint ut. Både kort og langt er fint i den versjonen som dere ser. Det første bildet inspirerer meg mest, elsker det. Kommer nok til å farge håret mitt slik engang :-) Hva synes dere?

Lady Gaga er jo en inspirasjon i seg selv. Hele hun er inspirasjon for meg. Den kuleste hår frisyren hun har hadd, er vel sløyfen. Jeg elsker den frisyren, og måtte selvfølgelig lære meg å lage den. Søskene mine var prøvekaninene mine, men siden jeg ikke legger ut bilder av familie får dere nok ikke se :-)

Har du noen hår inspirasjoner? Eller personer som inspirerer deg?

Publisert: 10.06.2011 @ 00:01 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

ÅRETS FØRSTE BAD

For et herlig vær det har vært idag! Å det førte til årets første bad, som var kjempe deilig. Skal ikke lyge å si at det var kjempe varmt, men godt var det ;-) Var litt redd for at piercingen min skulle reagere på saltvannet, men tror det gikk bra.

Ble et litt dårlig bilde siden fotografen nesten ikke ville røre seg i vannet. Men det er uansett et bevis på at jeg har badet i år! I fjor var det så kaldt her oppe i nord, noe som førte til at jeg bare badet 1 gang i hele fjor. Men i år skal jeg bade MASSE.

Har du badet i år? Var det kaldt?

Deeeilig, med sommer. I LOVE IT. Men det var sykt ondt å gå på steinene for å komme til havet. Noe som førte til at jeg har store kutt under fotene. AUUCH.

ELSKER SOMMEREN♥

Publisert: 09.06.2011 @ 23:59 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

KONKURRANSE, VINN IPOD SHUFFLE!

Om du har lyst til å vinne en ipod shuffle les videre.

Dere vet at jeg har annonsert mye for studenttorget på bloggen min. Det var fordi man kunne vinne masse hvis man fikk nok ververe. Men jeg har desverre ikke fått så mange jeg trengte og fristen går ut 15 juni. Jeg har bare vervet 11 til nå, men hvis jeg får 25 stykker får jeg en ipod shuffle. Og jeg tenkte dere kunne være så heldig å vinne den ipoden!

DERE KAN MELDE DERE INN HER.

OM KONKURRANSEN:

 • Trenger jeg bare 14 stykker til som melder seg inn i studenttorget. Og så lager jeg en konkurranse etterpå der de som meldte seg inn kan delta. Så om du melder deg inn må du skrive at du deltar og navn. For jeg kan se hvem som har meldt seg inn.
 • Hvis vi har nådd 25 stykker, lager jeg som sagt en ny konkurranse og reglene kommer senere. Dere kan gjerne komme med forslag til hvordan konkurranse jeg skal ha ;-)

Høres dette greit ut? Hvis det er noe du ikke forstår må du bare si ifra. Forresten om vi ikke når 25, så blir det nok ingen konkurranse? Alt etter hva jeg finner ut. :-)

TRYKK PÅ BILDET FOR Å MELDE DEG INN!

TREKNINGEN BLIR PÅ MIN ANDRE BLOGG SOM ER : WWW.JALANI.BLOGGR.NO

KONKURRANSEN GJELDER BARE FOR STUDENTER!


Publisert: 01.06.2011 @ 20:47 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

KONKURRANSE, VINN IPOD SHUFFLE!

Om du har lyst til å vinne en ipod shuffle les videre.

Dere vet at jeg har annonsert mye for studenttorget på bloggen min. Det var fordi man kunne vinne masse hvis man fikk nok ververe. Men jeg har desverre ikke fått så mange jeg trengte og fristen går ut 15 juni. Jeg har bare vervet 11 til nå, men hvis jeg får 25 stykker får jeg en ipod shuffle. Og jeg tenkte dere kunne være så heldig å vinne den ipoden!

DERE KAN MELDE DERE INN HER.

OM KONKURRANSEN:

 • Trenger jeg bare 14 stykker til som melder seg inn i studenttorget. Og så lager jeg en konkurranse etterpå der de som meldte seg inn kan delta. Så om du melder deg inn må du skrive at du deltar og navn. For jeg kan se hvem som har meldt seg inn.
 • Hvis vi har nådd 25 stykker, lager jeg som sagt en ny konkurranse og reglene kommer senere. Dere kan gjerne komme med forslag til hvordan konkurranse jeg skal ha ;-)

INNLEGGET ER FRA WWW.JALANI.BLOGGR.NO

SÅ DERE ER NØDT Å MELDE DERE PÅ DEN ANDRE BLOGGEN MIN! DERE FINNER KONKURRANSEN HER:

http://jalani.bloggr.no/2011/06/01/vinn-en-ipod-shuffle/

Publisert: 01.06.2011 @ 16:23 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

SE HER!

Ser at det fortsatt er noen som leser bloggen min her! :-)

Kanskje har dere ikke fått med dere at jeg har byttet bloggplattform? For jeg blogger på www.jalani.bloggr.no, så anbefaler dere å ta en titt innom der. Gjerne legg igjen en kommentar også.Så sees vi der, eller hva? ;-)Publisert: 07.05.2011 @ 12:49 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

ER DU STUDENT? Vinn MacBook Pro, iPhone 4, iPad 2!

Jeg har skrevet om studenttorget før. Men tror noen har misforstått dette supre tilbudet.

Detter er en nettside for alle studenter, der man kan finne masse nyttig informasjon om eksamen, lover, sykdommer, sex og samliv osv. Du får også mange medlemsfordeler med nettsiden:

 • Student rabatt på apple proukter
 • 80 % på magasiner
 • 2000 GRATIS sms i måneden.

Detter er bare noen få rabatter du får. Det er så utrolig mange fordeler. Det er bare masse nyttig informasjon. Og som sagt alt er gratis. :-D Man kan ikke takke nei til et slikt tilbud? MELD DERE INN IDAG:

http://www.studenttorget.no/?partner=c65158aebb4b6a007ba139ef488cb31f

Det er helt gratis og det er ingenting negativt å si om denne nettsiden. Så om du er en student så meld deg inn. ;-)

De holder også mange konkurranser på nettsiden, blant annet holder de en konkurranse nå. Der kan du vinne en tur til USA med 4 venner. Dere får også en gave i posten hvis dere blir medlem nummer 52.000 og det er ikke lenge igjen. :-)

Innlegget er hentet fra: www.jalani.bloggr.no

Publisert: 05.05.2011 @ 14:46 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

HER SELGES BAGASJEN, DU HAR MISTET?

Har du noen gang opplevd det å miste bagansjen på flyet, eller bare miste ipoden din på selve flyet?

Jeg leste nettopp et innlegg på Vg om nettopp det med mistet bagasje og hvor den havner. Kan bare si at jeg ble veldig overrasket. For de selger nemlig bagasjen som andre mennesker har mistet. Synes det ble litt små frekt faktisk. Forstår jo det at vist dem ikke klarer å finne eieren av kofferten, så klarer dem det ikke. Men å selge bagasjen blir i meste laget.

LES SAKEN HER!

Det er rett og slett alt for dumt! For det første er det flyselskapet sin feil at bagasjen er blitt borte, men så skal dem dra det så langt at dem faktisk selger bagasjen som er kommet bort. Jeg lurte bare på hva dere synes om dette? Synes dere det er helt greit at flyselskapene skal tjene penger på bagasje dem har klart å rotet bort? Eller i det hele tatt tjene penger på andres bagasje.

Jeg synes det blir helt feil, det er så urettferdig som man kan få det. Om jeg hadde mistet bagasjen min, ville jeg nok heller at noen fattige skulle fått den i stedet for at flyselskapene skal selge bagasjen.

HVA SYNES DERE OM DENNE SAKEN?

Dette er bare for å vise hvor vakker jeg er. Og for å gi dere lesere en god start på helgen. Eller kanskje bare det at jeg har litt for lite og gjøre. Skal snart få den trege rumpen min på flex.

Publisert: 29.04.2011 @ 15:10 Kategori: Blogg Kommentarer: 5

GRATIS GAVEKORT!

Kom over noe fantastisk SMART! Altså du kan skaffe deg et gratis gavekort HER.

Du kan skaffe deg et gratis gavekort på både nelly, H&M, blush osv? Det eneste du trenger å gjøre er å registrere deg på www.kupongkode.com. Dette er helt GRATIS og alt du trenger å gjøre for å skaffe deg et gavekort er å samle poeng. Når du har over 200 poeng får du et gavekort på 200 kr. Men du kan også samle opp flere poeng, så kan det hende du plutselig har et gavekort på 700 kr ;-)

Blir å skrive mer om dette tilbudet i ettertid, altså når jeg har samlet litt poeng osv. Lurte også på om noen av dere har prøvd dette? Synes dere at det var vanskelig å samle poeng? :-)

Innlegget er hentet fra: www.jalani.bloggr.no

Publisert: 26.04.2011 @ 21:42 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Spotify VS grooveshark?

Som sagt skal spotify koste penger fra 1 mai. Og jeg har ikke råd til bruke spotify, når det kommer til å koste penger.

Jeg har derfor funnet meg et nytt musikkprogram. Der man kan høre på gratis musikk gjennom internett. Det heter grooveshark. Så dette er en anbefaling for dere som ikke har råd til å bruke spotify når det kommer til å koste penger.

Har nettopp begynt å bruke det så kan ikke si så mye om det. Men til nå er jeg fornøyd og tror jeg kommer til å bruke det fremover. Skal skrive mer om dette musikkprogrammet senere, når jeg har fått testet det ut litt.

Har du prøvd dette musikkprogrammet før? Hva synes du om det? :-)

Innlegget er hentet fra: www.jalani.bloggr.no

Publisert: 20.04.2011 @ 21:14 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Påskeegg fylt med?

Jeg har sikkelig påske stemning nå. :-D

Jeg har nettopp fylt i eggene til søskene mine, bestemor og mamma & pappa. De kommer til å bli så glad. Synes det er så utrolig koselig. Innholdet er selvfølgelig hemmelig, mest pågrunn av familien min leser bloggen. Og det blir jo ikke noe gøy om dem vet hva som ligger i påskeegene! :-)

Se så søte eggene er, tror dem kommer til å bli kjempe glad :-D Måtte ha teit rundt siden det ble så mye i dem. Selvfølgelig måtte jeg ha litt godis i påskehønen min.

Nam nam, jeg sier bare god påske alle sammen! :-D

Har du fått påskeegg, eller laget et til noen andre?

Innlegget er hentet fra: www.jalani.bloggr.no

Publisert: 19.04.2011 @ 19:21 Kategori: Blogg Kommentarer: 8

Min største FRYKT!

Jeg løper rundt som en galning her. Vet rett og slett ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Kom meg heldigvis trygt opp i sofaen. Tror iallefall at det er trygt her? de er over alt så man vet aldri. Verste er vel det at det ikke er noen andre enn meg og den her. Ingen som kan hjelpe meg i det hele tatt. Jeg blir nok bare sittende her og stirre på den.

Ja, jeg snakker om en fæl edderkopp. Klarer rett og slett ikke de små krypene. Det er ikke noe galt med de store tarantellene, men når det kommer til de små er jeg livredd! Dere får bare si hva dere vil, men jeg har en stor frykt for edderkopper.

Haha, jeg satt i sofaen og zoomet inn på edderkoppen. Ser dere hvor utrolig skummel den er. Flere en bare meg som har angst for edderkopper!?

Hvis du har en frykt for edderkopper, les dette:

? Edderkopper er menneskets naturlige fiende. En edderkopp er bare noen centimeter i diameter, men til tross for sin størrelse kan den ta ut en hel flokk med mennesker.

Framgangsmåte i møte med edderkopp:

Dersom du ser en edderkopp, kan du minimalisere skadene ved å følge denne framgangsmåten:

 • 1: Skrik, dette kan i noen tilfeller skremme og forvirre edderkoppen noe.
 • 2: Hvis skriking ikke hjelper, løp. Løp bort fra edderkoppen så raskt du klarer til den er ute av synsrekkevidde.
 • 3: Dersom dette ikke hjelper og edderkoppen angriper, få panikk, skrik, veiv med armene og løp i sirkel.
 • 4: Funker ikke dette heller, løp til nærmeste stol (eller bord, hvis dette er nærmest), hopp opp på den og tørn fullstendig.
 • 5: Hvis alt annet til nå har feilet, er det på tide å hente frem pappas terpentinkanne samt fyrstikkeska. Sett fyr på jævelskapen!
 • 6: Dersom edderkoppen til tross for alt dette fortsatt angriper, få panikkanfall og besvim, om du noensinne våkner igjen, er edderkoppen mest sannsynlig forsvunnet.?

Kilde: http://ikkepedia.org/wiki/Edderkopper

Innlegget er hentet fra: www.jalani.bloggr.no

Publisert: 19.04.2011 @ 13:02 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Sex og SingelSiv

Er det noen der ute som har fått med seg det nye? Det er nemlig Sex og singel siv. Du kan se det på vg sin nettside. Jeg synes selv at det ble litt i meste laget. Det er selvfølgelig komisk, men det er ikke helt min humor ;-) Dette er jo alt etter smak og behag, men du kan jo ta deg en titt innom å se om det faller i smak. Ble også litt drøyt å ta en politiker.

Episode 4:#id=39259"> http://www.vgtv.no/#id=39259

Må si at fanthomas var mye bedre. Jeg så absolutt alle episodene av fanthomas. Det er forresten samme personen som har laget sex og singelsiv.  Filmene har bra mange visninger så det er nok mange der ute som synes det er morsomt. Jeg er vel kanskje bare litt sær? :-P

Har dere sett noen av episodene av sex og singelsiv? Hva synes dere om det?

Innlegget er hentet fra: www.jalani.bloggr.no

Publisert: 18.04.2011 @ 17:58 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Studenttorget er helt GRATIS

Jeg har skrevet om studenttorget før. Men tror noen har misforstått dette supre tilbudet.

Detter er en nettside for alle studenter, der man kan finne masse nyttig informasjon om eksamen, lover, sykdommer, sex og samliv osv. Du får også mange medlemsfordeler med nettsiden:

 • Student rabatt på apple proukter
 • 80 % på magasiner
 • 2000 GRATIS sms i måneden.

Detter er bare noen få rabatter du får. Det er så utrolig mange fordeler. Det er bare masse nyttig informasjon. Og som sagt alt er gratis. :-D Man kan ikke takke nei til et slikt tilbud? MELD DERE INN IDAG:

http://www.studenttorget.no/?partner=c65158aebb4b6a007ba139ef488cb31f

Det er helt gratis og det er ingenting negativt å si om denne nettsiden. Så om du er en student så meld deg inn. ;-)

De holder også mange konkurranser på nettsiden, blant annet holder de en konkurranse nå. Der kan du vinne en tur til USA med 4 venner. Dere får også en gave i posten hvis dere blir medlem nummer 52.000 og det er ikke lenge igjen. :-)

Innlegget er hentet fra: www.jalani.bloggr.no

Publisert: 18.04.2011 @ 17:56 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

FORBILDE

Har du noen gang hatt forbilder?

Jeg har det fortsatt. Mine forbilder er to super kule damer, som jeg absolutt digger. Har gjort det siden jeg var bra lita. De er egentlig bra forskjellige damer. Men samtidig så lik. Begge er flinkt til å synge og danse. Nesten like gammel. Og dem er begge like rå!

De damene jeg snakker om er Shakira og Fergie!

SHAKIRA :-D

Hun er over 30 år, men ser fortsatt ut som en 20 åring. Hun er forbildet mitt når det gjelder dans. Når jeg var mindre brukte jeg og spille av musikkvideoene hennes på youtube. Så danset jeg etter dem. Prøvde å gjøre akkurat slik hun gjorde det. Selv synes jeg at det gikk veldig bra. Hun har også et fantastisk utseende. Og ikke minst sang stemme. Den dama her kommer alltid til å være mitt forbilde, med mindre hun begynner å ta masse operasjoner osv.

FERGIE (Stacy Ann Ferguson)

Hun har en fantastisk sangstemme. Hadde gjort mye for å kunne synge som henne. Min favoritt sang av henne er ?big girls don?t cry?. Jeg bare digger henne. Hun har en rå kles stil. Jeg hadde alltid rommet mitt med masse plakater av henne. Og sang ofte til sangene hennes i et håp om å bli like god. Som sagt synes jeg det hørtes ganske bra ut, veldig likt faktisk. ;-)

Hva synes du om disse damene?

Innlegget er hentet fra: www.jalani.bloggr.no

Publisert: 18.04.2011 @ 17:54 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

FOR LAVE BENSINPRISER?

For lave besinpriser?. absolutt ikke!

Bensinprisene har blitt et veldig aktuelt tema. Det er jo nettopp pågrunn av det at prisene er skyhøye. Og det er nesten et mareritt og fylle bensin. Det finnes mange facebook grupper som prøver på å få bensinprisene ned. Selv synes jeg det hadde vært rimeligst om prisene lå på 10 kr literen, eller under.

Teksten fortsetter etter bildet!

Men samtidig er den norske befolkningen blitt for lat. Så kanskje dropp bilen for en stund å grip beina! Da vil dere spare på drivstoffet og spare på pengene. Ikke nok med det. For fysisk aktivitet er godt for helsen, så det er ikke noe negativt med å droppe bilen av og til å heller gripe beina.

Men for de som absolutt vil bruke bilen overalt. Så finnes det dager der bensinprisen er lavere. Altså søndagkveld og mandags formidag(før kl 12) også har jeg hørt at prisene skal være litt lavere på torsdagene. Det er bare og observere prisene, så finner dere ut når prisene er lavest og når de er høyest.

Her kan dere se hva prisene ligger på idag over hele landet: http://www.dinside.no/php/oko/bensin/vis_prisliste.php

Hva synes du om prisene, for lav eller for høy? Eller kanskje du synes dem er helt grei nå? :-)

Innlegget er fra: www.jalani.bloggr.no

Publisert: 18.04.2011 @ 17:52 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

HAR DU ET TALENT?

Jeg tror alle mennesker har talent. Noen er flink og synge, andre er flink å skrive osv. Hvorfor er det egentlig slik? Synes egentlig det er veldig urettferdig. For hadde det vært opp til meg skulle jeg vært artist. Bare tjent penger på å gjøre noe jeg elsker. Det hadde vært noe. Men selvfølgelig må man jobbe for det, det er ikke mye som kommer av seg selv for å si det sånn.Så jeg regner med artistene jobber hardt for å komme langt opp, men samtidig er dem veldig heldige som får holde på med noe dem virkelig brenner for.

Jeg tror talentet mitt har delt seg i flere deler, så jeg er bare litt flink å danse, litt flink og tegne osv. Veldig rart det. Tror egentlig jeg fortsatt er på leting etter mitt store talent. For jeg har troen på at en dag skal mitt store talent komme frem. Jeg tror egentlig at et talent er som en gave og jeg tror alle mennesker har en gave i seg.

Hva er ditt talent?

Innlegget er hentet fra: www.jalani.bloggr.no

Publisert: 18.04.2011 @ 17:48 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Mobbing er UT!

Det er nå startet en ny kampanje på facebook, som handler om mobbing.

Jeg er absolutt imot mobbing. Det er noe av det verste jeg vet. Hvorfor er det slik at man skal hakke ned på alle rundt seg? Hvorfor klarer man ikke å se det positive i folk. Det er nettopp det denne kampanjen skal jobbe for. Om du vil være en del av dette så meld deg inn her: http://www.facebook.com/ansiktmotmobbing?sk=wall

Mobbing er selv et sårt tema hos meg. Jeg har selv opplevd at folk har hakket ned på meg. Det har både vært stemmen min, hvordan jeg gikk og hvordan jeg smiler. Jeg har selvfølgelig tatt dette inn på meg, det er ikke lett. Det er noe som du bærer lenge kanskje hele livet. Det jeg vil frem til er at du ser ikke på en person at han/hun har blitt mobbet. For mange er veldig flink til å skjule nettopp det. Men mobberen selv skjønner ikke hvilken psykiske påkjenninger den har påført offret. Noen er sterke og kommer seg forbi det, mens andre klarer ikke dette. Noe som kan føre til depresjoner eller i verstefall selvmord! Så jeg sier igjen, gjør slutt på mobbingen! MELD DEG INN I DENNE KAMPANJEN: http://www.facebook.com/ansiktmotmobbing?sk=wall

Jeg ble forresten nummer 3840 ! Dem satser på 10 000 som er imot mobbing.

Publisert: 18.04.2011 @ 17:46 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Anbefaling (Silvershampoo)

Jeg har farget håret mitt en god del.

Tilslutt har jeg endt opp med blondt hår, jeg er egentlig helt fornøyd med håret mitt nå. Kanskje litt kort, men det vekser seg til. Det jeg skulle fram til var en shampoo som jeg virkelig anbefaler for dere som har farget håret blondt, men sitter igjen med masse gulskjær. Det er nemlig en shampoo som heter Loreàl silver shampoo.

Jeg har brukt den nå i siden januar og jeg er kjempe fornøyd. Den tar bort gulskjæret og den gir håret glans. Jeg bruker den ca 1 gang i uken, men når du bruker den må du ikke ha den for lenge i. For hvis du har veldig lyst og tynt hår, kan du risikere og bli grå i håret. Jeg har den i noen minutter(10 maks) for jeg har bra mørkt hår og tynt hår. Jeg synes den er utrolig bra og derfor vil jeg anbefale den for dere. Den er heller ikke så dyr. Når jeg kjøpte den fikk jeg 2 for 1 så prisen ble rundt 200 kr.

Hvis det var noe mer dere lurte på angående håret, produkter jeg bruker eller noe annet? Så er det bare og spørre ;-)

Innlegget er fra: www.jalani.bloggr.no

Publisert: 18.04.2011 @ 17:41 Kategori: Blogg Kommentarer: 9

All we need is love

weheartit.com

Innlegget er fra: www.jalani.bloggr.no

Publisert: 18.04.2011 @ 17:39 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Spotify er UT!

Jeg har brukt spotify i ca 3 år.

Men nå er det slutt på det. For den svenske musikktjenesten skal koste penger nå. Altså det vil koste 99 kr eller 49 kr i måneden. Det er ikke jeg villig til å betale som en fattig student.

Man får noe gratis og det er en lyttetid på 20 minutter om dagen! Og de som er ny registret får høre på gratis musikk i 6 måneder før de må betale. Men uansett jeg kommer ikke til å støtte spotify når dem skal ha betaling. Da bruker jeg heller andre løsninger?

Dette nye opplegget starter opp i mai, så nå har vi noe å glede oss til! Jeg blir rett og slett litt lei meg, for det var så mye lettere med spotify. Hadde vel egentlig håpet på at ingen ville bruke spotify etter dem satt i gang det nye opplegget. Så dem var nødt til å gjøre det gratis igjen for å få kunder. Men dette kommer aldri til og skje, så jeg bare gir opp spotify. Skal selvøflgelig høre på spotify helt til 1 mai, men etter det aldri mer spotify.

Hva synes dere om dette nye opplegget? Kommer dere til å bruke spotify når dere må betale for det? :-(

KILDE: http://www.idg.no/computerworld/article205042.ece

Innlegget er fra: www.jalani.bloggr.no

Publisert: 18.04.2011 @ 17:37 Kategori: Blogg Kommentarer: 5

Konkurranse!

Jeg er med i en konkurranse hos rebeccaase.blogg.no.


MELD DEG PÅ, DU OGSÅ. Kanskje du kommer til å være en av de heldige som vinner hårprodukter.

HUSK AT JEG BLOGGER PÅ WWW.JALANI.BLOGGR.NO

Publisert: 12.04.2011 @ 15:39 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

STUDENTER SE HER!

Er du student? Da bør du lese dette.

For det er en nettside som heter studenttorget.no, altså en nettside for studenter. Fra vgs og oppover. Hele medlemskapet er gratis, men samtidig har du mange rabatter på masse forskjellige plasser. De har også mange konkurranser der du kan vinne reiser.

På nettsiden deres finner du alt fra eksamens tips til budskjett. Det er så utrolig mye nyttig på nettsiden deres. Å som sagt det er HELT GRATIS. Kom igjen om meld dere inn her: http://www.studenttorget.no/?partner=c65158aebb4b6a007ba139ef488cb31f

Selv synes jeg dette er et kupp! Sier bare meld dere inn idag, og du vil ikke angre. :-D

Publisert: 12.04.2011 @ 11:12 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

VIL DU HA EN KOMMENTAR? STEM PÅ MEG!!!

Hvis dere husker det innlegget jeg hadde om å lage en reklame film? Posten ringte for å si at jeg ligger høyt på listen av konkurransen å jeg trenger bare noen få stemmer til for å bli en vinner. Jeg ligger nemlig på 2 plass, så dere kan være de avgjørende stemmene!

SOM SAGT....Dem som stemmer får en kommentar på bloggen sin ifra meg! Men jeg sjekker at dere har stemt, bare så dere vet det :-)

Her er vinner ansiktet:


Stem på meg her; http://www.facebook.com/PostenNO?sk=app_189678694407087 (Søk på Jannicke Larsen hvis dere ikke ser meg) Eller gå på flest stemmer, så ligger jeg på 2 plass! 

Hvis ikke filmen kommer opp når dere trykker på linken, prøv heller å trykk på fotokonkurranse på siden å så går dere inn på flest stemmer så finner dere vinner ansiktet!

PS: Om jeg vinner så lover jeg å ha en konkurranse på bloggen! :-D (Konkurransen kommer til å være på www.jalani.bloggr.no)

Publisert: 06.04.2011 @ 19:42 Kategori: Blogg Kommentarer: 10

JEG ER EN KJENDIS!

Fikk nettopp en telefon fra posten!

Hvis dere husker det innlegget jeg hadde om å lage en reklame film? Posten ringte for å si at jeg ligger høyt på listen av konkurransen å jeg trenger bare noen få stemmer til for å bli en vinner. Jeg ligger nemlig på 5 plass, så dere kan være de avgjørende stemmene! NÅ LIGGER JEG PÅ 3 PLASS!

Her er vinner ansiktet:


Stem på meg her; http://www.facebook.com/PostenNO?sk=app_189678694407087 (Søk på Jannicke Larsen hvis dere ikke ser meg) Eller gå på flest stemmer, så ligger jeg på 3 plass! 

Hvis ikke filmen kommer opp når dere trykker på linken, prøv heller å trykk på fotokonkurranse på siden å så går dere inn på flest stemmer så finner dere vinner ansiktet!

PS: Om jeg vinner så lover jeg å ha en konkurranse på bloggen! :-D (Konkurransen kommer til å være på www.jalani.bloggr.no)

Publisert: 06.04.2011 @ 16:19 Kategori: Blogg Kommentarer: 20

EXTENSIONS

Jeg er med i en konkurranse om å vinne blå extensions!

Har selvfølgelig ikke blått hår til vanlig, men hadde vært kult med blått under hår?


Vil du også delta i konkurransen trykk HER.

- Jannicke ♥Publisert: 06.04.2011 @ 16:08 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

JEG ER EN KJENDIS!!

Fikk nettopp en telefon fra posten!

Hvis dere husker det innlegget jeg hadde om å lage en reklame film? Posten ringte for å si at jeg ligger høyt på listen av konkurransen å jeg trenger bare noen få stemmer til for å bli en vinner. Jeg ligger nemlig på 5 plass, så dere kan være de avgjørende stemmene! NÅ LIGGER JEG PÅ 3 PLASS!

Her er vinner ansiktet:


Stem på meg her; http://www.facebook.com/PostenNO?sk=app_189678694407087 (Søk på Jannicke Larsen hvis dere ikke ser meg) Eller gå på flest stemmer, så ligger jeg på 3 plass! 

Hvis ikke filmen kommer opp når dere trykker på linken, prøv heller å trykk på fotokonkurranse på siden å så går dere inn på flest stemmer så finner dere vinner ansiktet!

PS: Om jeg vinner så lover jeg å ha en konkurranse på bloggen! :-D (Konkurransen kommer til å være på www.jalani.bloggr.no)

Publisert: 06.04.2011 @ 15:06 Kategori: Blogg Kommentarer: 23

NY BLOGG!

Jeg har sagt før at jeg har flyttet bloggen min over til bloggr.no. Men tenkte jeg skulle si det igjen sånn at alle får det med seg.

MIN NYE BLOGG ER WWW.JALANI.BLOGGR.NO. Jeg er kjempe fornøyd med den nye bloggplattformen.


Anbefaler dere å ta en titt innom min nye blogg. Å kanskje opprette en blogg på den nye blogglattformen?


Ps: Legger inn noen innlegg på denne bloggen, men ligger tre dobbelt så mange på den andre bloggen min :-)

- Jannicke ♥
Publisert: 05.04.2011 @ 18:28 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

PAKKE I POSTEN!

Jeg vant en konkurranse for lenge siden. Hadde litt sluttet å tro på at den skulle kommme. Men i dag kom den i posten å jeg ble kjempe fornøyd. Det jeg fikk skal jeg vise dere i bilder.

Hihi, nå lurer dere vel på hva som ligger i den mystiske pakken ;-)

Der ligger det en toalettmappe, med noe spennende i!

Dette lå i pakken, jeg er så utrolig fornøyd. Må bare si tusen takk til susanne.

Det lå også en liten lapp med. På lappen var det skrevet;

Gratulere så mye!

Sminken + mappa har en verdi på 314 kr.

Kommer sikkert fler konkurranser på bloggen etter hvert (Susannehj.blogg.no)

Håper du likte premien! :-D

Hilsen Susanne J******* .

Q: Hva synes dere om gaven?

- Jannicke ♥
Publisert: 05.04.2011 @ 13:00 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

FOOTLOOSE!

Jeg er bare nødt til å anbefale en film til dere!

Jeg var hos bestemor idag å det var da hun sa at jeg måtte se den filmen. Jeg gjorde som hun sa, og jeg angrer ikke.

Filmen er en musikal fra 80 tallet, trenger jeg egentlig å si mere ;-) Jeg ble så utrolig revet med, fikk bare lyst til å danse. Jeg er også så utrolig forelsket i stilen dem hadde på 80 tallet, hår, klær og sminke. Alt var så utrolig stilig på den tiden.

Tilbake til filmen, det var som sagt en musikal. Med flinke skuespillere og mange gode sanger. Man klarer rett og slett ikke å rive seg fra filmen, du er nesten bare nødt til å få med deg alt. Handlingen er spennende og romantisk. Ble litt skuffet av slutten på filmen, men det var vel egentlig bare fordi den var ferdig ;-)

Jeg ville gitt filmen en 6, for jeg elsker musikaler.

Har også fått helt dilla på sangen; Footloose ;-)

Publisert: 02.04.2011 @ 21:56 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Min dag i en tegning!

GOD MORN!

Jeg holder på å fikse meg nå, skal snart ut! Jeg har ikke så mye mer å skrive, enn at jeg har tegnet et bilde for å vise dere hva jeg skal gjøre idag ;-) Vet dere er så utrolig glad i mine fine tegninger :-)

Blogges senere!

- Jannicke ♥
Publisert: 02.04.2011 @ 13:02 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

UNN HARSTAD

Hele dagen har jeg vært på åpen dag på kulturhuset, det var UNN(Universitetssykehuset nord-norge) Harstad som hadde satt opp den dagen. Der hadde de forskjellige stands, foredrag og andre aktiviteter man kunne benytte seg av. Det var veldig lærerikt, fikk mye informasjon om både eldre og unge.

Om dere vil vite mer om UNN, gå inn på denne nettsiden; www.unn.no. Det ligger utrolig mye lærerikt der og det er mye stoff der som kan brukes til skole(for dem som går noe innenfor helse)

Jeg hadde jo tenkt til å ta masse bilder, men så trodde jeg at kamaret mitt lå hjemme. Plutselig fant jeg det nederst i vesken, så det ble noen få bilder.

For dere som aldri har sett en ambulanse? så kan dere se på bilde for det er nemlig en ambulanse.

Hehe, jeg tok snik bilder av ambulanse folkene :-) Jeg er så kul!

Her fikk man vite hvor skitten man var på hendene! Det var kult å se hvor mange bakterier man egentlig har på hendene. Selv om man tror man har vasket dem. Jeg fikk også en antibac!

Nå kommer jeg alltid til å være ren på hendene :-) Tusen takk Unn, det var utrolig snilt av dere å gi meg en sånn :-)

Jeg skal nå bare slappe av å ta livet heeelt med ro, sammen med?.

Påskehøna mi som har mye rart i seg :-) Hmm, dere kommer ALDRI til å få vite hva jeg har oppi min søte høne :-)

 

Publisert: 01.04.2011 @ 16:23 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Top secret project!

Fortsettelse av innlegget top secret 2!

Vil bare si at idag har vi kommet så langt at vi har fått laget plakater, snakket med alle vi trengte å snakke med. Å vi har satt en dato på vårt prosjekt. Nå har jeg tenkt til å fortelle dere alt, siden dere har ventet så lenge! Dette prosjektet vi har startet opp handler generelt om ungdom som har et dårlig sosialt nettverk eller psykiske vansker. Vi har  startet en aktivitets kveld for dem, en gang i uken. Der dem kan møtes å føle at det er trygt. Siden vi vil holde dette arrangementet veldig lukket forteller jeg ikke mer om det.


Aktivitetene vi har tenkt til å gjøre er matlaging, film, bilijard, brettspill/kort rett og slett sosialt.

Dere får desverre ikke vite plass, adresse, dag eller klokkeslett ;-)

Tror dere dette kommer til å bli velykket? Vårres største frykt er vel det at ingen kommer til å møte opp. Så vi krysse fingrene for at det kommer noen, men heller ikke for mange :-)

- Jannicke ♥
Publisert: 30.03.2011 @ 23:40 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Fotokonkurranse!

Jeg er med i en fotokonkurranse hos Hilde!

Mitt bidrag er et bilde av mitt kjære husdyr, som jeg er utrolig glad i.

Tema; Fishy

- Jannicke ♥Publisert: 29.03.2011 @ 16:50 Kategori: Blogg Kommentarer: 6

Vinn billetter til Rødhette og Varulven!

Skulle gjerne vunnet de billettene for å så ta min kjære med på kino! Så jeg har meldt meg på en konurranse hos blogg.no, nå er det bare å håpe på at jeg vinner.

varulvinn
Publisert: 27.03.2011 @ 14:47 Kategori: Blogg Kommentarer: 1
Stikkord:

BLOGG VS BLOGG!

Jeg er med i en ny blogg vs blogg og hadde blitt evig takk nemelig om dere hadde stemt på meg!

STEM HER: http://versade.blogg.no/1301217283_blogg_vs_blogg_deltag.html#comment

- Jannicke ♥
Publisert: 27.03.2011 @ 14:35 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

LAG DIN EGEN REKLAMEFILM

Dere kan lage deres egen reklame film på ; http://www.posten.no/digipost/


SE FILMEN MIN HER

Stem på meg her; http://www.facebook.com/PostenNO?sk=app_189678694407087 (Søk på Jannicke Larsen hvis dere ikke ser meg)

Publisert: 26.03.2011 @ 16:25 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

DERE BESTEMMER

Jeg har tenkt på noe som kanskje vil gjøre bloggen min litt mer spennende!

Mine forslag er;

- Anbefalninger(hårprodukter,sminke osv)

- Ukas blogg

- Film analyse (1 gang i uken)

- Konkurranser (Kom gjerne med forslag)

- Tilslutt har dere forslag om noe annet jeg kan blogge om? Dere skal velge 1 av punktene, eller 1 selv laget punkt. Så det punktet som får flest stemmer, blir det ?nye? på bloggen ;-)

http://jalani.bloggr.no/2011/03/24/dere-bestemmer/

- Jannicke ♥
Publisert: 26.03.2011 @ 14:19 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Når du ser en tykk og stygg dame i speilet!

Sliter du med selvtilliten, eller bare har veldig dårlige dager? Her er et tips som dere burde følge. Når jeg har veldig dårlige dager bruker jeg å tenke på de spørsmålene.

Når du ser en tykk og stygg dame i speilet, bør du stille deg disse spørsmålene:

 • · Hva føler jeg?
 • · Hva plager meg?
 • · Hva opptar meg?
 • · Hva kan jeg gjøre for å møte mine behov?
 • · Hvordan kan jeg gjøre personen i speilet fornøyd?
 • · Hvordan kan jeg takle det som stresser meg på en mer direkte måte?
 • · Hvordan kan jeg verdsette meg selv bedre? Sjekk om ikke det som skjer i hodet ditt også endrer speilbildet.

Innlegget er hentet fra min andre blogg som er ; www.jalani.bloggr.no

- Jannicke ♥
Publisert: 26.03.2011 @ 14:10 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

HOT OR NOT?

Hva synes dere om dongerishortser? Selv synes jeg der er hot, spesielt hvis shortsen ser litt "slitt" ut. Jeg har funnet noen bilder av shortser jeg synes var veldig tøff!

Hvilken synes dere var finest? Jeg klarer ikke å velge ;-)

Er jeg den eneste som gleder seg til sommeren og korte shorts? Klarer nesten ikke vente, men i det været i har her i nord, ser det ikke lyst ut! Det snør HELE tiden, regner med vi har fått 1 m snø idag.

- Jannicke ♥
Publisert: 26.03.2011 @ 14:07 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Earth Hour 2011

Idag er det Earth Hour!

Alle har vel sett reklamen som går på TV'n for Earth hour. Det er en kampanje som skal være med på å minske den globale oppvarmingen. Å hvis du bare slår av ALLE lysene dine i bare 1 time, har du vært med på å hjelpe! Men en annen ting dere kan tenke litt på... trenger du å ha på alle de lysene du har på nå? Har du tenkt over at du bruker unødvendig med lys? Jeg har aldri alle lysene mine på, har virkelig ikke behov for det.

Jeg som sagt skal delta! Earth Hour starter ikveld klokken 20.30, så slå av lysene dine og hjelp verden.

Her er også er spill for dere; http://www.earthhour.org/kids/Game.aspx

- Jannicke ♥
Publisert: 26.03.2011 @ 13:31 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

GRATULERE MED DAGEN

Min søte lillesøster har bursdag idag å blir 9 år! :-D

Jeg er så utrolig glad i deg å ønsker deg det beste. Ikke bare på bursdagen din, men hele tiden. Synd jeg ikke kunne komme på bursdagen din, men som sagt været ødelegger det meste. Du får bare kose deg med både kaker, venner, skattekart og alt det andre mamma finner på ;-) *SMASK* Glad i deg.

Jeg tegner heller et bilde, siden jeg ikke blir å legge ut bilder av familien min på bloggen!

ALLE SOM LESER DETTE INNLEGGET, MÅ ØNSKE HENNE GRATULERE MED DAGEN! :-D

PS: WWW.JALANI.BLOGGR.NO

- Jannicke ♥ 
Publisert: 26.03.2011 @ 12:44 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Konkurranse!

Jeg er med i en konkurranse om å vinne et par solbriller! Kjempe kule solbriller, å jeg som bare elsker pilot briller. Har du også lyst til å melde deg på konkurransen kan du gjøre det HER.


Her er solbrillene! Disse har en verdi på 199,90 kr.

- Jannicke ♥
Publisert: 26.03.2011 @ 12:15 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

BLOGGVURDERINGER!

Michelle: Hun har en kjempe fin blogg med tøft design. Selv leser jeg ikke bloggen, men hun bruker mange bilder i innleggene noe som jeg synes er veldig bra og hun tar gode bilder. Hun skriver mange innlegg før dagen og bruker masse bilder. Så synes det er verdt å ta en tur innom bloggen hennes, kanskje det faller i smak hos dere.

www.rawrgoahed.blogg.no

Susanne: Hun har en tøff blogg og skriver bra til å være bare 14 år. Hun bruker også mange bilder i innleggene sine, noe som er veldig positivt. Men hun skriver ikke så mange innlegg om dagen og hun kan ha litt kjedelige innlegg i lengden. Hun tar også en del bilder, som hun legger ut på bloggen. Hun bruker også å ha mange konkurranse, så ta en titt innom.
http://susannehj.blogg.no/

- Jannicke ♥
Publisert: 25.03.2011 @ 18:01 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Jeg vant og gjør som jeg lovet!

Hvis dere ikke fikk det med dere så  var jeg med på en bloggvurdering hos Natali sin blogg!

Jeg hadde skrevet at hvis jeg vant den bloggvurderingen skulle jeg trekke 2 av de som stemte på meg. Fikk egentlig ikke nok stemmer, men hun andre jenten har slettet bloggen sin, så jeg ble vinneren da. Så jeg har trukket 2 stykker som skal få en bloggvurdering hos meg. Har desverre ikke tid nå, men det kommer imorgen.

Vinnerene er:

Michelle: http://rawrgoahed.blogg.no/

Susanne: http://susannehj.blogg.no/

KOMMER EN BLOGGVURDERING IMORGEN! FØLG MED!

 

Publisert: 24.03.2011 @ 22:55 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Top secret 2!

Dette er fortsettelse på det forrige innlegget som het TOP SECRET. Dere tror sikkert at dere skal få vite hva vi har planlagt, men ikke nå. Jeg skulle bare si at vi har snakket med en del ?høyere? personer i dag og dem er veldig positiv til vårt prosjekt. Dette prosjektet gjør meg så glad, det er som en drøm. Tenker dere har bra lyst til å vite hva det er? Men dere må nok vente litt til, vi har ikke fått alt helt i orden. :-D

DETTE KOMMER TIL Å BLI SÅ BRA! :-D

Publisert: 24.03.2011 @ 21:30 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

FØLG MED PÅ BLOGGR.NO

Jeg har ikke blogget her idag... men har flyttet bloggen min til bloggr.no! Så det er grunnen til at jeg legger ut så få innlegg her. Men dere kan lese den nye bloggen min på www.jalani.bloggr.no

Publisert: 24.03.2011 @ 15:19 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

HOROSKOP!

SKYTTEN:

Generelt:
Det er du som er det sentrale punktet i alle huslige sysler, og det er ditt initiativ alle venter på. I det store og det hele er ikke dette en tid med de store utflukter, men en tid for ettertanke og finne roen i seg selv. Selv om dette kan være en ensom og innestengt tid, skal du likevel ta deg tid til å gå ut og more og kose deg.


Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:
Du er inne i en super tid for romantikk, flørt og elskov. Du må regne med noen helt plutselige og uventede forandringer, men i det store og det hele takler du det greit. I hvert fall så lenge du er oppriktig og ærlig i alle dine kjærlighetshistorier. Da kommer du seirende og heldig ut.


Yrke, karriere og økonomi:
Andre legger merke til hva du sier og gjør, så vil du oppnå noe spesielt, bør du gjøre alt du kan for å vise deg fra din beste side. Den 19. blir en avgjørende dag. Da får du klarhet i hva som vil skje videre i din yrkeskarriere. I økonomien bør du fortsatt være forsiktig. Ikke en tid for ekstravaganse.

- Jannicke ♥

(www.jalani.bloggr.no) <- TA EN TITT, LIGGER FLERE INNLEGG DER ;-)

Publisert: 23.03.2011 @ 21:21 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hello!

Bare fordi jeg er en sånn selvdigger legger jeg ut et bilde av meg selv

- Jannicke ♥
Publisert: 23.03.2011 @ 20:53 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

MY NEW DESIGN!

Hva synes du om min nye header & resten av designet? :-)

Har brukt 1 time nå, kjenner det at det er lenge siden jeg har redigert bilder. Men ble nå egentlig helt fornøyd med slutt resultatet. Jeg er jo også så kreativ ;-)

Hvis du synes den er stygg, får du bare se til å lage meg en ny header :-) Men dere må vel være enig at den er bedre enn den forrige jeg hadde!? :-)

 

- Jannicke ♥
Publisert: 23.03.2011 @ 18:40 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

TOP SECRET!

Jeg er hjemme etter en lang dag!

Det har skjedd så utrolig mye i dag, venninnen min og jeg har også satt i gang et prosjekt. Vil ikke fortelle dere så mye om prosjektet, før vi har fått det godkjent. Men kan gi dere noen hint! Det er innenfor psykiskhelse og ungdom. Jeg blir så glad hvis vi får det til. Med dette prosjektet har vi et håp om å hjelpe andre mennesker. Mer sier jeg ikke, dere får bare håpe på at prosjektet funker. Dette prosjektet er det heller ikke mange som vet om, noe som er mer spennende. Hvis det blir en suksess skal vi forsette videre med det ;-)

Om dette funker, vil jeg nesten si at en drøm har gått i oppfyllelse. For jeg elsker å hjelpe andre mennesker. Det er noe med den følelsen man sitter igjen med etter man har hjulpet noen :-) HÅPER BARE DET FUNKER! :-D

Synes du det høres spennende ut? ;-)

www.jalani.bloggr.no

- Jannicke ♥
Publisert: 23.03.2011 @ 16:00 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Ville bare minne dere på...

Om dere ikke har lest det så har jeg flyttet bloggen min til bloggr.no! Jeg skriver flere innlegg der en jeg kommer til å gjøre her. Bloggen min er www.jalani.bloggr.no.

- Jannicke ♥
Publisert: 23.03.2011 @ 00:05 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

ER DU FOR TYKK!?

Den verden vi lever i er helt syk. Det presset om å være super tynn, man skal nesten se ut som et skjelett for og være pen! HELDIGVIS mener ikke alle dette, men blant kvinner er det mange. Mange som lar seg lure av modeller som er syltynne, fordi de sulter seg selv før de skal ut på catwalken. Det er vel ikke lenge til spiseforstyrrelser er blitt en livsstil?

Personlig synes jeg det er finere med kvinner som har former og ser "normal" ut. Man ser mye friskere ut og gladere. Som sagt synes jeg det er fint med former og kjæresten min sier ofte at jeg har fine former å at han liker kroppen min slik den er. Problemet mitt er at jeg ikke klarer å godta det! Jeg synes selv at jeg er tykk og prøver det meste for å komme ned i vekt. Har klart å gå en del ned i vekt, men når jeg går ned i vekt vil jeg bare lengre ned. Sånn fortsetter det. Jeg trener også daglig og er avhengig av å forbrenne mest mulig! Jeg hater å se meg selv i speilet for jeg synes jeg ser så utrolig tykk ut. Tror det har noe med det jeg veier. Vet at vekten bare er noen tall, men de tallene kan ødelegge mye.

Jeg synes det er helt forferdelig at verden er blitt slik! Selv lillesøsteren min på 12 år er preget av det å se ut som et skjelett. Det er helt sykt. Hadde jeg klart det, skulle jeg stoppet det. Men jeg sier bare vær fornøyd med deg selv, du er nydelig. Tenk heller på verre ting som de som mistet hus, familie og liv i Japan.

Publisert: 22.03.2011 @ 23:50 Kategori: Blogg Kommentarer: 8

Skilzz

Jeg har ryddet nesten hele leiligheten i dag, men klarte ikke å gjøre ferdig soverommet! Får vel bare vaske det imorgen(hvis jeg får tid?) ;-) Jeg blir så glad når leiligheten er ryddig, der er så mye bedre å være her da!

Jeg og bestemor baket?. SKOLEBOLLER! Nam nam, ikke så sunt, men det er godt! De smaker mye bedre enn de ser ut, så du kan tenke deg hvor god de er ;-) Nå skal jeg bare kose meg foran tv?n, for tirsdagen er min tv kveld! Da går både one tree hill & frustrerte fruer, LOVE IT! Har også en syk kjæreste nå, så vet ikke om det blir mere blogging ikveld.

Ps: Vet dere liker at jeg er blitt så kreativ ;-)

- Jannicke ♥
Publisert: 22.03.2011 @ 20:00 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

God morning sunshine

Jeg har fri i dag så har vært utrolig godt å sove litt lenge ;-)

Jeg har mye jeg skal gjøre i dag, så har vel egentlig ikke tid til å ligge sove langt utover dagen. Og det er også godt å få med seg hele dagen, eller hva? :-) Som sagt har jeg planer for i dag, som den kjente personen jeg er. Jeg skal vaske HELE leligheten, butikk og så bake sammen med bestemor. Men hvis dere er heldig kommer det et bilde av den rene leiligheten og bilde av det jeg og bestemor skal bake ;-)

Q: Lyst til å gjette hva vi skal lage? :-)

- Jannicke ♥
Publisert: 22.03.2011 @ 12:36 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hjemmetrening!

Jeg hadde egentlig tenkt til å ta turen til flex treningsenter, men har så dårlig tid på meg. Så jeg tar heller en hjemmetrening. Der jeg gjør noen forskjellige øvelser. Får ikke jogget på tredemøllen, men får vel bare ta det igjen imorgen ;-)

Det er ikke lenge til sommeren så man må holde seg i form!

Legger med spotifylisten min, der trenings(danse) musikken min ligger. Kanskje du også får lyst til å trene når du hører på den? Dance mix

Etterpå skal jeg ut sammen med to kjempe søte jenter, så skal vi lage pizza & se paradise hotel. ;-)
Så vi snakkes vel senere !

- Jannicke ♥


Publisert: 21.03.2011 @ 19:30 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

FLYTTER BLOGGEN MIN TIL..

Jeg synes bloggr.no er et mye bedre bloggsamfunn. Det er mye ryddigere å finne fram og det er wordpress! Så jeg velger selvfølgelig å blogge der. Men har vurdert å blogge begge plassene. 

Ta en titt innom min nye blogg, husk å kommenter ;-)

http://jalani.bloggr.no/

- Jannicke ♥

 

Publisert: 20.03.2011 @ 19:37 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Innkjøp til bursdag!

Jeg klarer aldri å stoppe meg selv.

Vet at jeg har mange kjoler hjemme jeg kan bruke, men hver gang jeg skal i en bursdag kjøper jeg nye ting. Samtidig er det så mye fint, så det er vanskelig å velge bare èn kjole. Siden det er prisfest på butikkene idag, grep jeg sjansen! Jeg kjøpte en kjole, strømpebukse & en kort jakke å ha over kjolen.Her er kjolen fra B.young til 400 kr.

Og den korte jakken å strømpebukse til 200 kr & 90 kr.

Som dere ser er bildene litt uklar, men det er fordi dere skal få se kjolen når jeg har den på meg senere. Jeg har det veldig travelt nå, for jeg skal både ordne meg, fikse noe mer osv. Det kommer et innlegg når jeg er ferdig med alt det. Kan forresten si at jeg skal i bursdag til svigermor som blir 50 år(hun ble det forrige lørdag).

Q: Hva synes dere om innkjøpene?

- Jannicke ♥
Publisert: 19.03.2011 @ 17:57 Kategori: Blogg Kommentarer: 8

Blogg.no spanderer 3 leiefilmer!

Jeg er med i en konkurranse om å vinne 10 gratise leiefilmer, gjør du det samme her!

televinn
Publisert: 18.03.2011 @ 23:29 Kategori: Blogg Kommentarer: 6
Stikkord:

Fisken min sier HEI!

Hei hei :-D

Jeg er i godt humør nå, mest fordi jeg er frisk. Jeg har også handlet litt idag, ble nok bare en parfyme, fundation og knekkebrød. Selvfølgelig vil dere se hvordan parfyme og fundation så her kommer bilde;

Også ville fisken min også si hei til dere! Dere skal selv få gjette hva fisken heter, kan si at det er en jente. Og hun er verdens beste fisk, hun er også en akrobat & synger. Min fisk er verdt millioner!

HEI HEI, JEG ER EN MILLIONFISK :-*

Så tilslutt vil jeg bare si tusen takk for dere som leser bloggen min. Jeg er veldig glad i dere, selv om dere ikke støttet meg når jeg var syk! Men jeg tilgir dere for det, siden jeg er frisk nå.

PS: KOMMENTEEER! BRUKTE FLERE MINUTTER PÅ DETTE INNLEGGET.

LOVE U ALL!

- Jannicke ♥


 

Publisert: 18.03.2011 @ 22:26 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

VIL DU VINNE WALLSTICKERS?

Det vil nemlig jeg! Så jeg er med i en konkurranse på Anette sin blogg(Trykk på navnet for å komme til bloggen hennes). Her har dere et bilde av wallstickersen;

Dere kan delta i konkurransen her: http://anettehsu.blogg.no/1298750513_26feb2011.html

- Jannicke ♥
Publisert: 18.03.2011 @ 19:59 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Bedringens vei

Etter en hel uke liggende i sengen, er jeg ENDELIG på en bedre vei. Feberen er gått bort, halsbetennelsen er også borte, men nesen er like tett. Noe som fører til det at jeg høres ut som en marsboer når jeg snakker. Men kan legge ut uken min i bilde!

Som dere ser har hele uken gått i halspastiller, nesespray & juice!

Jeg har ikke spist noe siden mandagen, jeg har bare levd på det dere ser på bilde. Jeg har drukket flere litter juice, dere kan gjette hvor mange liter. Kan bare si at det er godt å vite at jeg er på bedringens vei, for jeg er faktisk utrolig lei av å ligge i sengen å synes synd på meg selv.

- Jannicke ♥
Publisert: 18.03.2011 @ 18:44 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

BLOGG VS BLOGG!

Jeg er med i en blogg vs blogg hos Natali .

Hadde blitt veldig glad om dere hadde stemt på meg der, vet jeg har blogget veldig lite i det siste. Men som sagt sykdom hadde tatt over livet mitt.

Tenkte hvis jeg vant den blogg vs blogg konkurransen skal jeg ha en blogg vurdering på min blogg der jeg trekker 2 av dere som stemte. SÅ STEM PÅ MEG!

Hehe, er nok fortsatt litt syk!

- Jannicke ♥Publisert: 18.03.2011 @ 13:38 Kategori: Blogg Kommentarer: 11

Vinn et headset fra Adidas og Sennheiser!

Publisert: 16.03.2011 @ 15:46 Kategori: Blogg Kommentarer: 4
Stikkord:

SIIIICK

Jeg er fortsatt syk og håper dere forstår at jeg ikke blogger når jeg ligger for døden. Sårer at ingen vil ønske meg god bedring, blir veldig trist. Så jeg må jo gjøre noe for å komme i godt humør, nemlig se på min favoritt musikkvideo. Dere skal selvfølgelig få den gleden av å se den;

- Jannicke ♥
Publisert: 15.03.2011 @ 23:45 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Tv-slave + Syk

Ja, jeg er blitt syk.

Ligger som et slakt på sofaen og bare ser på tv. Har ikke tenkt til å gjøre noe annet i kveld. Skal bare ligge her å synes synd på meg selv å se på happydayØnsk meg god bedring da!

- Jannicke ♥

 

Publisert: 14.03.2011 @ 19:18 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

LOVE

Søndager er dagen man skal slappe av. Så idag har jeg og kjæresten min bare slappet av å sett på film. I morgen er det tilbake på skole & jobb. Derfor har jeg utnyttet denne dagen til å slappe mest mulig av.


Q: Jeg vurderte å begynne med vurderinger av filmer, for jeg ser veldig mye på film. Og har mange anbefalinger til dere. Så hva sier dere, høres det ut som en plan?

- Jannicke ♥

 

Publisert: 13.03.2011 @ 23:11 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Lite blogging i helgen + Tattovering

Jeg er rett og slett tom for inspirasjon. Har DU noen forslag til hva du vil jeg skal blogge mer om?

Vinterferien har vært veldig sløv, noe som fører til at jeg ikke har noe å blogge om.Tattoveringen min!

(Nei, det er nok bare en tegning, men det er jeg som har tegnet den.)

- Jannicke ♥
Publisert: 12.03.2011 @ 22:18 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Beklager, min feil!

Er nå hos svigers!

Og har selvfølgelig klart å glemme strømkabelen til dataen min og den er fri for strøm om 15 min, det betyr at det ikke blir mere blogging for imorgen. Og det må jeg bare beklage, men dere får nøye dere med å lese de gamle innleggene mine.

Forresten;Synes det var et genialt bilde, så tenkte jeg skulle dele det med dere ;-) Siden jeg er så snill og dere trenger å le litt!

- Jannicke ♥
Publisert: 11.03.2011 @ 23:43 Kategori: Blogg Kommentarer: 5

Pakke i posten!

Jeg har fått pakke. Jeg som aldri får pakke i posten. Kan være ærlig å si at det er noe jeg har bestilt. Så var vel egentlig ikke så overrasket.

Kan bare med engang si at det er ikke det dere tror! Det er ikke en kjole, sminke, sko osv. Tenkte å la dere gjette hva det kunne være. Men det hadde tatt flere år for noen hadde funnet det ut. Så jeg sier det bare med engang;


Det er en strømkabel til x-boxen min :-D Nå skal jeg bli en sikkelig GAMER, ingen vil få kontakt med meg på flere dager. Okei, jeg bare tuller. Litt spilling blir det nok, men skal også blogge masse.

Er forresten kommet hjem fra ødemarken, så nå blir det nok mere blogging en det har vært de siste dagene.

- Jannicke ♥
Publisert: 11.03.2011 @ 18:59 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

RocketDock

Jeg holder på å fikse litt på dataen min, så kom jeg over noe kult som kalles rocketdock! Det ligner på macbook.

Har du lyst på det, trykk her.

- Jannicke ♥
Publisert: 11.03.2011 @ 03:18 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Diamonds are a girls best friend

Inspirasjon fra weheartit.com

- Jannicke ♥
Publisert: 10.03.2011 @ 19:17 Kategori: Blogg Kommentarer: 8

Nå blir dere glad + Musikkvideo

Jeg har fått tilbake MIN datamaskin. Det betyr at jeg har alle bildene, programmer som jeg trenger for å redigere bilder og lage headere med, musikk og spill(Sims, hihi).

Så om det var noen der ute som ville se flere bilder fra fangeleirene, bare rop ut! Og det er ikke snakk om bilder som er tatt med et dårligmobil kamera.

Nå som jeg har fått redigeringsprogrammene mine tilbake, kan jeg lage meg en ny header som ikke er så kjedelig :-)

Må bare vise dere denne videoen! Jeg blir så utrolig fasinert over hvor mange som stiller opp for Michael Jackson. Ikke minst samarbeidet dem har i videoen, det er så utrolig fantastisk. Tenk om alle kunne samarbeidet like godt som dem.

Q: Hva synes du om musikkvideoen?

- Jannicke ♥
Publisert: 10.03.2011 @ 00:49 Kategori: Blogg Kommentarer: 8

Det ordner seg alltid for snille piker

Alt ordnet seg tilslutt.

Jeg kom meg hjem til min kjære familie uten noen problemer. Det var stålende vær, ikke vind, snøstorm eller sludd. Det blir heller ikke mye blogging idag, for jeg skal bruke tid sammen med min familie! Kan hende dette blir siste innlegget idag.

Tok også bare et random bilde, sånn at dere kan få se hvordan jeg ser ut idag. Siden de fleste har en interesse av det.So Serious!

- Jannicke ♥
Publisert: 09.03.2011 @ 18:49 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Dårlig og god nyhet!

Har ikke noe lyst til å blogge nå. Har bare lyst til å legge meg å våkne når dritt været er borte!

Jeg hadde tenkt meg hjem idag, men for å komme meg hjem må jeg over en bru og ta en liten båt. Men selvfølgelig får jeg høre at det er 34 m/s over bruen og dem slipper ikke biler forbi. Så hvordan skal jeg komme meg hjem!? Nei, jeg kommer meg ikke hjem. Vet ikke hva jeg skal gjøre, får vel bare sitte her å vente på at været skal bli bedre(som om det noen gang kommer til å skje). Jeg har ikke lyst til å skrive mer om det negative, for jeg blir utrolig uskalig.  Kan også slenge med et bilde som illustrere hvordan jeg føler meg nå!

Den gode nyheten er at jeg og kjæresten har 1 1/2 år idag! Vi har ikke tenkt å feire eller noe, men jeg skriver det for å ha noe positivt å tenke på. Det er rart å tenke på at det faktisk har gått så lang tid siden vi møtte hverandre. For meg føles det ut som vi møtte hverandre for bare noen måneder siden. Uansett jeg er utrolig glad i ham og vi har det bra sammen :-)Rosen jeg fikk på Valentine, den hodt bra lenge :-)

- Jannicke ♥
Publisert: 09.03.2011 @ 13:30 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Good Old Times.

Har nettopp funnet en av mine gamle hjemmesider, piczo. Vet ikke om dere har hørt om det, men var veldig populært før. Husker jeg var kjempe god på HTML-koder, og jeg redigerte mange bilder(lurer på hvor de egenskapene stakk?).

Det er veldig gøy å både lese og se på bildene som jeg hadde lagt ut der. Dere har vel bra lyst til å se hva? Men dere får desverre ikke vite adressen til siden, men dere skal få se noen av bildene jeg laget som 13 åring(2007 tror jeg). Og hvis dere ikke blir imponert, såå..ja!
Det her var noen få headere som jeg husker jeg var veldig stolt over, synes selv at dem var tøff til at jeg var så ung når jeg lagde dem :-)

Dere skal også være så heldig og få en liten sitat fra hjemmesiden;

"Æ blir aldri å glømme leirskola:'] Huske sikkert alle navnene til de som va der når jeg er 80 haha XD
Vi var i polarbadet oxå,men jeg har ikke bilder der fra:P Men har nesten tatt bilde av alt d andre ;P D va kjempe koselig der,jeg hadde lyst til å bli der en uke til, men d gikk jo ikke :/"

 

Nå har dere fått sett det også og jeg har fått meg en god latter. Det er så rart å se hvordan man har forandret seg bare på noen år!

Men god natt alle der ute og drøm søtt! Så må dere huske å følge med videre på bloggen min, for det kommer flere super kule innlegg fremover.

- Jannicke ♥
Publisert: 09.03.2011 @ 01:41 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Home Sweet Home

I morgen drar jeg hjem til min kjære familie.

Gleder meg utrolig mye, føles som en evighet siden sist jeg møtte dem. Siden jeg har det så travelt med skolen som inkluderer lekser har jeg ikke mye tid til å reise hjem, men imorgen drar jeg hjem til min kjære mor og far. Får bare orkanen som er meldt klarer å holde seg til kvelden sånn at jeg kommer meg over med båten!

Dere kan få den glede å se hva jeg holder på å pakke ned:Som dere ser har jeg ikke tatt med meg de fineste klærne jeg har og det er fordi jeg skal til ødemarken/bondelandet! Der er man nemlig ikke så hard i klesveien!

En bok er også bra å ta med seg!


Hårprodukter & andre produkter + min EOS som nesten er helt tom. (Hvis du vil kan du sende meg en ny en i posten)

Det var desverre alt dere fikk se, synd dere ikke fikk se mine søte sokker & truser. Er langt fra ferdig og pakke, så har ikke tid til å sitte her å skrive. Men kommer helt sikker mange nye innlegg i morgen, bare følg med!

- Jannicke ♥
Publisert: 09.03.2011 @ 00:28 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Pause!!

Nå er det pause i reklamen, så jeg skal skrive et lyn kjapt innlegg! Jeg sitter nemlig og ser på One Tree Hill, mens jeg koser meg med godteri. Jeg er virkelig en synder som spiser godteri i uken, så det blir en hemmelighet mellom oss.

Brus: Coop Obs (13 kr)  Candy king: Coop Obs (49 kr)

Nam nam..

Men kommer et innlegg senere, følg med! Nå begynner det igjen, hadeee ;-)

 

- Jannicke ♥

 

Publisert: 08.03.2011 @ 20:51 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Gratulerer med kvinnedagen!

Gratulere med kvinnedagen alle kvinner :-D

Jeg har et tilbud til dere: På denne siden HER kan dere bestille gratisblad (Mag,Cosmo,topp osv.).

- Jannicke ♥
Publisert: 08.03.2011 @ 12:15 Kategori: Blogg Kommentarer: 12

Polen & Tyskland (FANGELEIRENE)

Når jeg gikk i 10 klasse opplevde jeg noe fantastisk!

ADVARSEL: STERKT INNHOLD.

En klassetur med de hvite bussene, det var et minne for livet. Og det er noe jeg anbefaler sterkt. På denne turen opplevde jeg MASSE. Fikk se masse, sånn som fangeleirer, saltgruven og besøkt land som jeg aldri har vært i før. Var bra stort for meg som bare hadde vært i Svergie. Dette er noe som ikke går ann å beskrive, det må oppleves! Om jeg kunne dra tilbake, så hadde jeg gjort det. Blir nok å gjøre det engang i livet.

Siden jeg er så glad i å vise dere bilder og dere liker det så godt... så skal jeg vise dere en bildekollasj av turen ;-)

Kan starte med å fortelle når vi ankom Oslo, det å ankomme Oslo var stort nok for meg. For jeg har aldri vært i Oslo, det er helt sant. Men når man er grodd fast i Nord, er ikke det så rart. Men tilbake til turen, jeg måtte jo bare ta bilde av oprahuset i Oslo:

(Hihi, veldig stolt nordlænning!)

Kan også fortelle at vi hadde veldig fint vær på turen som dere ser:

(Bildet er tatt for å irriterre mamma & pappa for at det var dritt vær hjemme hos dem når jeg dro)

Vi kjørte gjennom Svergie og Danmark, men har desverre ikke noen bilder derfra. Men kan si at vi var på danskebåten, noe som var utrolig gøy. Nok en gang gøy for meg, som aldri har vært på en så stor båt før. Hehe.

Når vi endelig ankom Polen(Krakow), var alle så sliten at det var bare å sjekke inn på hotellet og spise kveldsmat, så var det rett i seng.

Men neste dagen var det opp tidlig for å være klar for en lang dag. Vi skulle nemlig innom en fangeleir idag. Siden jeg ikke helt husker hvilken bilder som er i fra hvilken fangeleir, legger jeg bare ut masse bilder fra fangeleirene.

Fangeleirene vi besøkte i Krakow var Aushwitz & Aushwitz II (Birkenau). Dere kan lese mer om det her: http://www.hvitebusser.no/Webdesk/netblast/pages/index.html?id=381087

"Arbeid gir frihet"

Inngangen til fangeleiren. Det var helt sykt, for det var snakk om at leiren lå bare 15 minutter fra Krakow(byen).  Nede i Krakow var det varmt og det var ikke snø, men når vi kom opp til fangeleiren var det kaldt, fortsatt masse snø og du kjente en ekkel følelse i kroppen.(Bildet er tatt inne på et museum som lå inne i fangeleiren)(Draktene til soldatene)(Fange drakten)Bilde over leiern, som dere ser var det veldig stort!

Vi fikk også se alle klærne, hår og leker som tilhørte fangene... Det var ikke lov til å ta bilde der inne, så har ikke bilde av det. Men det var en sterk opplevelse og jeg kjente at jeg var på gråten når jeg så det. Alt var bare så sykt at man klarte ikke å forestille seg hva som faktisk hadde skjedd der!

Når vi var ferdige i polen dro vi til saltgruvene, som jeg ikke har bilde av! Det var heller ikke lov å ta bilder der nede. Har tadd et bilde fra nettet bare for og illustrere:Alt der nede var av salt!

Neste stopp var Tyskland, der vi skulle besøke leiren Ravensbrück(kvinneleiren).(Gasskammer, med pistol skudd på veggen...)(Et rom, de lå ofte flere stykker på rommene)Kremetoriene der dem brant fangene! Noen ganger når det døde alt for mange samtidig, gravde dem heller et stort håll for å kaste alle likene i. Fordi dem ikke hadde nok ovner til å brenne likene i.Tilslutt kastet vi roser i vannet, for å minne alle de som døde under 2.verdenskrig. Jeg klarer fortsatt ikke å tro det. Det er så vanskelig å tro at så mange liv gikk tapt. Jeg klarer ikke å utrykke meg. Men som sagt, det er en tur jeg vil anbefale og det er veldig lærerikt!

Tilslutt må jeg beklage dårlige bilder, men hvis dere vil kan dere få se flere bilder når jeg får den andre PC tilbake? Bildene dere ser her er bare tatt med mobilen. Så jeg må virkelig beklage det. Er det noe annet dere lurer på angående turen er det bare og spørre. Jeg svarer på alle spørsmål.

OBS: IKKE STJEL BILDER! SPØR FØR DU TAR.

Men nå tar jeg kveld, så kommer det flere fantastiske innlegg imorgen!

- Jannicke ♥


Publisert: 08.03.2011 @ 00:30 Kategori: Blogg Kommentarer: 35
hits