Kategori: Bloggdesign

Changes!Ble litt endringer på designet... Har blant annet fjernet menyen over headeren og satt inn en liten meny på siden under facebook pagen. Synes det var vanskelig å velge header, men tror jeg ble fornøyd.

Hva synes du om endringene?

HUSK STEM PÅ MEG HER OG DU KAN LIKE FACEBOOKEN MIN HER

Publisert: 28.02.2012 @ 22:49 Kategori: Bloggdesign Kommentarer: 3

NEW HEADER!


# 1


# 2# 3# 4 (Den gamle headeren min)


# 5 ( Fra en fantastisk leser ♥)


# 6 (best kvalitet)

Hvilken av disse skal jeg bruke, hvis du ikke liker noen av dem... får du lage en til meg som du liker. Alle disse er bare laget i hast om å bytte, men skal lage en mye finere når jeg får tid. Brukte bare pixlr.com for å lage disse... 

Ps: Dere hadde vært noen engler hvis dere stemte på meg her i blogg VS blogg.

Publisert: 28.02.2012 @ 20:51 Kategori: Bloggdesign Kommentarer: 26

NEW DESIGN(GRATIS?)Har igjen laget et design til en slektning, denne gangen har jeg laget design til søskenbarnet mitt. Dere kan lese bloggen hennes her. Hva synes dere om det?

Noen som synes jeg skal begynne å lage gratis design? Hadde du brukt det hvis jeg laget? 

Publisert: 21.02.2012 @ 22:12 Kategori: Bloggdesign Kommentarer: 10

GRATIS DESIGN?Endelig er jeg ferdig med designet til lillesøsteren min(trykk på linken for å komme til bloggen hennes), som dere ser på bildet ble det veldig fint! Jeg vurderer nesten å begynne å lage gratis design, men vil gjerne vite hva leserene mine synes og jeg må ha tid nok til å lage det. 

Hva synes dere om designet? Noen som synes at jeg skal begynne å lage gratis design?

Publisert: 15.02.2012 @ 22:30 Kategori: Bloggdesign Kommentarer: 10

NEW HEADER?Synes dere jeg skal bruke den nye eller var den gamle finere?

Publisert: 05.02.2012 @ 00:02 Kategori: Bloggdesign Kommentarer: 7

NYTT DESIGN! (HVORDAN DET FUNGERER)

Fikk som sagt nytt design igår for dere som ikke viste det, men alt er nytt og noe er veldig nytt! Derfor tenkte jeg å gå igjennom designet mitt, sånn at dere vet hvordan alt skal fungere. Håper også dere kan si ifra til meg om noe ikke fungerer som det skal eller at noe er feil. Hadde satt stor pris på at dere sa i fra om det. 

Kan starte med de tre knappene på venstre siden av bloggen:


Den første med + tegnet på er for bloglovin' for dere som ikke vet hva bloglovin er, kan lese mer om det HER. Den neste knappen med et brev på er slik at dere kan sende meg spørsmål på mail eller om det er noe annet dere vil kontakte meg for. Jeg kommer til å svare alle som sender mail der. Det siste punktet er til facebooken min, men har bare til min personlige facebook nå skal i senere tid lage en facebook for bloggen. 

Søkeboksen over de tre knappene.Her kan dere søke om alt dere vil finne på bloggen min. Prøvde for eksempel å søke på "love" i går og det kom opp masse alternativer hvor jeg hadde brukt love i innleggene mine. Synes den er veldig smart å ha, for nå trenger jeg bare søke i stede for å bla igjennom hele arkivet! 

Boksen som nesten ligger rett under de tre knappene:

Det er bare en helt vanlig meny, hvor dere finner arkivet, de forskjellige kategoriene, siste innlegg, sponsorer og informasjon om meg. Letteste er hvis dere prøver dere fram selv. 

Resten tror jeg skal være ganske greit å forstå, hvis det er noe dere ikke forstår må dere være så snill å si ifra til meg. 

Publisert: 24.01.2012 @ 20:09 Kategori: Bloggdesign Kommentarer: 2

NYTT DESIGN!

Følte det var på tide med et nytt design, men vet ikke om jeg ble helt fornøyd med det jeg har nå... Derfor tenkte jeg at dere lesere skulle få ta like stor del i å bestemme hvilken design jeg skal bruke! Om dere ikke likte noen av designene så si ifra, vil ikke ha et design som ingen liker. Kommer imorgen til å vise dere litt om det nye designet, for noe av det er litt komplisert. 

God natt alle søtinger ♥

Publisert: 23.01.2012 @ 23:46 Kategori: Bloggdesign Kommentarer: 5

NYTT DESIGN!

Har veldig lyst til å lage meg nytt design nå, men vet ikke hvilken farger jeg skal ha eller hvordan det skal se ut. Kanskje dere har noen forslag til hvordan det kan se ut? Hvis noen har veldig lyst kan dere lage meg en ny header eller et helt nytt design! 


(Den gamle headeren min)

Kom med masse forslag, ingen er for dumme!!

Publisert: 16.01.2012 @ 15:32 Kategori: Bloggdesign Kommentarer: 0

JEG HAR LAGET LOGO TIL TCMN

Toppbloggeren tcmn er russ i år og hun har spurt om noen har lyst til å lage russe logo til russebilen deres. Jeg kan like greit gjøre et lite forsøk tenkte jeg. Har ikke så veldig god tid i dag, så mikset sammen en veldig enkel logo. Dere skal få den gleden av å se den. 


Som dere ser ble den veldig enkel, så tror jeg skal prøve å lage en ny i senere tid. Har bare ikke tid til å bruke sykt lang tid på å lage en logo nå. Fortsatt ble jeg fornøyd med den. Selv om alt nesten skulle være rosa, lilla og hvitt. Får bare følge det therese har sagt. Håper at hun blir fornøyd med den. Hva synes dere lesere? Er det noe jeg bør endre på for at den skal se bedre ut?

Publisert: 05.10.2011 @ 17:30 Kategori: Bloggdesign Kommentarer: 4

Headere til Nateslilleverden

Hei

Har en utrolig dårlig dag, så kommer nok til å bli lite blogging i dag. For å få tankene på noe annet meldte jeg meg like greit på en headerkonkurranse hos nateslilleverden.blogg.no. Premien er en mini slettetang, og det er virkelig noe jeg ønsker meg. Siden jeg klarte å ødelegge min forrige slettetang!

Header 1:

Header 2:

Header 3:

Header 4:

Header 5:

Header 7:


Header 8:Ble mange som var like, men synes det er vanskelig å lage headere til andre når jeg ikke vet hvordan dem liker det. Får bare håpe hun blir fornøyd. Jeg klarte ikke helt å bestemme meg for hvilken jeg synes ble best. Hvilken synes du ble best?

Publisert: 04.10.2011 @ 16:35 Kategori: Bloggdesign Kommentarer: 11

NEW DESIGN

Hva gjør jeg ikke for dere lesere!?

I dag er den første lekse frie dagen jeg har hadd siden jeg begynte på skolen. Hadde heller ikke noen spesielle planer for dagen. Derfor har jeg laget et helt nytt design, og jeg sier meg fornøyd med det. Er også veldig koselig med tilbakemeldinger på det nye designet, siden jeg har brukt en del tid på det. 

Som dere ser er nesten alt nytt, det eneste jeg ikke har laget er en ny header. Får ta det igjen en annen dag, med mindre noen av dere lesere dere ute har lyst til å prøve å lage en header til meg? ;) 

Forresten om dere ser noen små feil på designet må dere si ifra, for det er utrolig lett å gjøre en liten feil når det kommer til CSS og HTML. Hvis dere har noen spørsmål om designet, så gjerne spørr meg i kommentarfeltet. Jeg lover å svare alle. 

Nå sier jeg god natt, håper dere ble fornøyd søtinger

Publisert: 27.09.2011 @ 22:08 Kategori: Bloggdesign Kommentarer: 6
hits