Kategori: Film

STOPP KONY!

Anbefaler dere alle og se filmen, samt dele den videre til andre. ♥

Publisert: 07.03.2012 @ 19:50 Kategori: Film Kommentarer: 4

Film review!

Mange av dere ville at jeg skulle skrive en film anmeldelse av filmen "the devil inside". Derfor har jeg bestemt meg for å gjøre det, selv om jeg ikke er flink til å skrive slikt i det hele tatt! Først og fremst vil jeg påpeke at jeg har sett utrolig mange skrekkfilmer, en del gode og en del dårlige filmer."The devil inside" er som sagt en skrekkfilm, hovedpersonen i filmen er Isabella Rossi og handlingen i filmen går ut på at hun vil prøve å finne ut hvorfor moren har drept tre stykker og hva eksorsisme er. For i alt var det tydeligvis eksorsismen som hadde fått moren til å gjøre alt. Isabella velger å dra til Roma for å finne ut mer om det, samt filme en video av det hele.

Det jeg har skrevet over her er bare en liten del av alt som skjer, men vil ikke si for mye for dere som skal se filmen i senere tid. Jeg vil absolutt si at dette var en utrolig god film, den var langt over mine forventninger. Det beste var vel at det gikk så mye på det psykiske og eksorsisme som er veldig spennende. Vet ikke helt hva annet jeg skal skrive, enn at filmen var rett og slett kjempe rå og anbefaler alle som liker skrekkfilmer til å se denne. Vel nå glemte jeg å legge til en ting, slutten var sykt kjip, alt endte bare helt idiotisk. Så for dere som ikke liker slutter som ikke gir mening, ikke se filmen!

Legger med traileren til dere som vil se den: 

Må selvfølgelig sette en terningkast på filmen, jeg gir filmen en sterk 5! Slutten trakk den ned, men alt annet var spennende. Nå gjenstår bare deres mening om film anmeldelsen og har dere sett filmen?

Publisert: 04.03.2012 @ 00:46 Kategori: Film Kommentarer: 11

FOOTLOOSE

Hei!

Blogg.no har nå en konkurranse gående hvor man kan vinne masse footloose stæsj.  Har allerede sett filmen, har også skrevet en film anmeldelse av filmen. Det er blant mine favoritt filmer, eneste problemet mitt er at jeg ikke finner den noen plass i butikken! Så det er fantastisk at blogg holder denne konkurransen, får bare krysse fingrene å håpe at jeg vinner. 

"Jeg er bare nødt til å anbefale en film til dere!

Jeg var hos bestemor idag å det var da hun sa at jeg måtte se den filmen. Jeg gjorde som hun sa, og jeg angrer ikke.

Filmen er en musikal fra 80 tallet, trenger jeg egentlig å si mere ;-) Jeg ble så utrolig revet med, fikk bare lyst til å danse. Jeg er også så utrolig forelsket i stilen dem hadde på 80 tallet, hår, klær og sminke. Alt var så utrolig stilig på den tiden.

Tilbake til filmen, det var som sagt en musikal. Med flinke skuespillere og mange gode sanger. Man klarer rett og slett ikke å rive seg fra filmen, du er nesten bare nødt til å få med deg alt. Handlingen er spennende og romantisk. Ble litt skuffet av slutten på filmen, men det var vel egentlig bare fordi den var ferdig ;-)

Jeg ville gitt filmen en 6, for jeg elsker musikaler."


Innlegget er hentet fra min gamle blogg: 

http://jalani.bloggr.no/2011/04/02/footloose/

 

footloosevinn
Publisert: 21.10.2011 @ 15:26 Kategori: Film Kommentarer: 0
Stikkord:
hits