Kategori: Hverdag

TJUETRETTEN

Helt sykt hvor fort tiden går, vi er nå i tjuetretten og bloggen min er nesten helt glemt... Den vil desverre fortsette å være det, siden jeg velger å ha fokus på skole og trening frem til sommeren. GODT NYTTÅR! 

Publisert: 03.01.2013 @ 22:57 Kategori: Hverdag Kommentarer: 7

EXAM

Hjemmeeksamen er både koselig og slitsomt! Slik ser det forresten ut på spisebordet mitt, masse rot som noen vil kalle det, jeg liker å kalle det system. Er det flere enn meg som har hjemmeeksamen nå og vil dele den frustrasjon over det å ha skrivesperre! 

Publisert: 31.10.2012 @ 13:15 Kategori: Hverdag Kommentarer: 11

SNOW

Publisert: 25.10.2012 @ 13:49 Kategori: Hverdag Kommentarer: 5

DARKNESS

Publisert: 22.10.2012 @ 17:01 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

TIME

Skole, trening, katt, venner, meg selv, eksamen, familie, jobb, blogg, mat, hjem, bil, tegne, sove... alt tar tid, men jeg har ikke tid. Spesielt ikke når sykdom spiser opp tiden.

Publisert: 21.10.2012 @ 19:41 Kategori: Hverdag Kommentarer: 4

Hey You!

Måtte bare teste de noen av de nye effektene til pixlr.no, hva synes dere(Liker å tro at jeg har mange lesere)? Har forresten bestemt meg for å ha midtskill, noen som har lyst å bekrefte at det ser bra ut, haha? 

Publisert: 09.10.2012 @ 23:18 Kategori: Hverdag Kommentarer: 5

Say Nothing

Publisert: 01.09.2012 @ 13:48 Kategori: Hverdag Kommentarer: 4

Keep talking!

Publisert: 31.08.2012 @ 23:22 Kategori: Hverdag Kommentarer: 5

WOW


Gammelt bilde!

Hei, nå er det lenge siden!

Hadde vel egentlig sagt opp hele bloggen, men veldig tilfeldig skulle jeg se litt på bloggene her i Harstad... så ser jeg at min ligger på 15. plass(var veldig sikker på at jeg var borte fra listen) og med over 100 lesere idag!? Må bare takke dere som virkelig tar turen innom bloggen jeg aldri opptaderer. Siden dere har vært så flink å stikke innom, må jeg vel gi dere et innlegg tilbake. Tenkte først jeg kunne si litt om hvordan livet mitt ligger an til nå, har blant annet fått bil, begynt på høgskole, jobber frivillig på ludo, fått en kattunge, kjøpt en hardisk og er forkjølet! Vel det er ikke så veldig interessant for dere som ikke kjenner meg, men er vel mest for dere som kjenner meg. Jeg går sykepleieutdanningen på høgskolen i Harstad nå, og trives veldig godt, masse flotte mennesker i klassen min. Vi er faktisk en klasse på over 60 stk. Gjennom skolen har jeg også sagt ja til å jobbe frivillig på Ludo, en bar for studenter og øvrige over 20 år, der trives jeg også. Det er selvfølgelig veldig nytt for meg, siden jeg aldri har jobbet med noe lignende, men det går bra! 

Som dere leste lengre opp har jeg kjøpt meg en hardisk, grunnen til at jeg nevnte det, var fordi jeg kjøpte den hardisken med tanke på bloggen. Slik at jeg kunne ta flere bilder til bloggen, uten at jeg måtte slette noen for å få plass til nye. Og jeg skal ta masse bilder av den søte litte kattungen min, som forresten heter Slash. Tenkte jeg skulle legge ut noen bilder av han imorgen. Høres ikke det bra ut? Kanskje jeg faktisk klarer å holde liv i den stakkars lille blogge min nå, hva tror dere? 

Lange skriftlige innlegg på bloggen hadde jeg egentlig sluttet med, men det er mest for at vennene mine og familien min skal vite hvordan jeg har det. Har heller ikke tatt noe særlig med bilder, men skal bli flinkere fremover, både for deres og min del. Peace!


Publisert: 30.08.2012 @ 21:33 Kategori: Hverdag Kommentarer: 5

SECRET

Blir gamle bilder idag, ikke fordi jeg har vært lat.... Men hele øye mitt har hovnet opp og det ser ut som jeg har vært i den slåsskampen. Noen som har lyst til at jeg skal vurdere noen blogger snart? 

Publisert: 14.06.2012 @ 21:33 Kategori: Hverdag Kommentarer: 6

Make a wish...

and your wish will come true!

Publisert: 12.06.2012 @ 16:47 Kategori: Hverdag Kommentarer: 4

11.06.12

Nå begynner det å bli en stund siden jeg la ut noe her på bloggen, mest fordi jeg har vært opptatt med eksamer, men også fordi jeg har vært lat. Har egentlig ikke så mye å blogge om nå heller, kan vel nevne at jeg fikk en 6'er på munlig eksamen og at jeg har ferie nå(fram til jeg begynner å jobbe). Som sagt har jeg fortsatt lite inspirasjon til å blogge og har heller ikke noe lyst til å ta bilde av meg selv nå. Derfor har jeg valgt å bla tilbake i arkivet å se på hva jeg blogget om 11 juni ifjor, å det som kom opp er bildene dere ser ovenfor og treningshumøret var tydeligvis på topp. Vel det var alt, ses om 1 måned, haha. 

Publisert: 11.06.2012 @ 22:34 Kategori: Hverdag Kommentarer: 6

Hey, soul sister

Publisert: 15.04.2012 @ 16:52 Kategori: Hverdag Kommentarer: 10

HAPPYFørst og fremst vil jeg si gratulere med dagen til søteste, vidunderlige, morsomme lillesøsteren min som har bursdag idag♥ Håper dagen din blir super fin og skulle gjerne ha feiret dagen din sammen med deg. Jeg er utrolig glad i deg og du kommer alltid til å bety mye for meg. 

Må også nevne at bloggingen kommer til å bli bedre når påsken kommer, har bare hatt en veldig stressende uke med heldagsprøver og masse framføringer som skal presenteres. Men fikk en liten gnist til å blogge når jeg vant konkurransen på blogg.no, nemlig to billetter til filmen hunger games!!

Publisert: 26.03.2012 @ 21:44 Kategori: Hverdag Kommentarer: 8

180312

Publisert: 18.03.2012 @ 18:20 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

HELLO THERE!

Hei, ble en litt uventet pause, men blogger for min egen del så. Det hørtes bare rart ut. Alt blir bare rart. Vet ikke hva jeg skal skrive lengre. Hade.

Publisert: 16.03.2012 @ 16:16 Kategori: Hverdag Kommentarer: 5

RUSSEKLÆRNE!Endelig er russeklærne ankommet, kommer ikke til å vise dere alt nå! Jeg er vel mest lykkelig fordi buksen passet, men er fornøyd med alt det andre å. Joggebuksen og jeg ble veldig fort venner. Dårlige bilder, men jeg bryr meg ikke.

Publisert: 12.03.2012 @ 15:51 Kategori: Hverdag Kommentarer: 5

HVEM BRYR SEG?Hvem bryr seg om du trenger noen å snakke med. Hvem bryr seg om du har det vondt. Hvem bryr seg om du trenger hjelp. Hvem bryr seg om du sliter. Hvem bryr seg om du skriker deg i søvn. Hvem bryr seg om følelsene dine. Hvem bryr seg om du har gjort noe fint. Hvem bryr seg om deg. Hvem bryr seg om du blir mobbet. Hvem bryr seg om du ikke vet hvem du kan stole på.  Hvem bryr seg når du prøver. Hvem bryr seg når du gir opp. Hvem bryr seg når du trenger støtte. Hvem bryr seg når du trenger en skulder å gråte på. Hvem bryr seg om du trenger en klem. 

- Flere enn du tror.

Publisert: 08.03.2012 @ 20:45 Kategori: Hverdag Kommentarer: 7

GRATULERE!


 I 2012 har vi feiret kvinnedagen i 101 år! Uansett gratulerer til alle kvinner der ute, håper dere får en fin dag. ♥

Publisert: 08.03.2012 @ 11:42 Kategori: Hverdag Kommentarer: 6

UTØYA SMYKKE!Dette utrolig fine smykke fikk jeg i posten idag, jeg vant det på denne bloggen HER. Hun har forresten en konkurranse gående nå, så fort dere å meld dere på :) Hva synes dere om smykke?  

Ps: Dere som har lyst til å bestille smykke, kan sende en mail til killivanilli@online.no! Smykke koster 150 kr og er absolutt verdt det :)

Publisert: 07.03.2012 @ 20:01 Kategori: Hverdag Kommentarer: 22

BABY ME!

Publisert: 07.03.2012 @ 00:46 Kategori: Hverdag Kommentarer: 9

LESERHISTORIER!

Har veldig lyst til å begynne å poste leser historier på bloggen, da tenker jeg på alt fra morsomme til triste historier fra dere lesere. Men må selvfølgelig høre hva dere synes om det og om det er noen i  det hele tatt som vil sende inn? Hadde tenkt til å ha det anonymt, så ingen kommer til å vite hvem som har skrevet det(med mindre personen vil det). Tenkte også at jeg skulle trekke en av de beste historiene i måneden, som får en gave sendt hjem. 

Hva synes du? Ville du sendt inn? 

Publisert: 06.03.2012 @ 21:50 Kategori: Hverdag Kommentarer: 6

SILENCE

Jeg bare elsker å gjøre lekser i vinterferien. ♥ 

Publisert: 05.03.2012 @ 16:12 Kategori: Hverdag Kommentarer: 13

MIN MENING!

Har hatt en strålende dag, hva med dere? Det jeg har tenkt mye på i det siste er alle tilbakemeldingene jeg har fått, mange positive, men har også fått høre at jeg burde skrive litt lengre innlegg. Derfor tenkte jeg at hver søndag skal jeg skrive et innlegg hvor jeg sier min mening om et emne/sak. Siden dere er de beste leserne skal dere få bestemme emne. Kommer et innlegg senere i kveld hvor jeg skriver min mening om nettmobbingHva vil du jeg skal si min mening om!?

Publisert: 04.03.2012 @ 21:52 Kategori: Hverdag Kommentarer: 8

THE DEVIL INDSIDE

Hade, drar på kino nå! Vil dere jeg skal gi en anmeldelse av filmen senere? 

Publisert: 03.03.2012 @ 21:02 Kategori: Hverdag Kommentarer: 18

CANDY GIRL

Lørdag betyr; lov til å spise masse godteri! Skal også på kino senere å se en skrekk film som heter "the devil inside", noen som har sett den? 

Forresten mangler jeg en til som liker facebook pagen min før jeg har 50! Noen som vil hjelpe meg?  <- Trykk der!

Publisert: 03.03.2012 @ 19:07 Kategori: Hverdag Kommentarer: 8

SO CUTE!

Har nå besøk av alle tre søskene mine, noe som er utrolig koselig. Hun minste lille søsteren min hadde så utrolig lyst å være med på bloggen, samt skrive et lite gjesteinlegg. Jeg sa at det var greit, så her er noen ord fra henne;                                                                                                                                                                                      

Heihei :) Jeg og Jannicke tok noen bilder, så tok vi både bilder av hun og av meg. Hun er VERDENS beste søster :D   

- Jeanette <3

Publisert: 02.03.2012 @ 19:14 Kategori: Hverdag Kommentarer: 14

VURDERINGER

Har nå lest igjennom en god del blogger og mange var utrolig inspirerende, men desverre var det bare to stykk som får en bloggvurdering. Jeg har trekt ut med random.org og disse to kom jeg fram til; 

Remi PedersenInnhold:
Etter som jeg har forstått har han nettopp opprettet bloggen, men han har virkelig kommet godt i gang. Han bruker bilder i innleggene, noe som er et stor pluss fra meg. Når det kommer til det han skriver i innleggene er det litt kjedelig. Skriver litt lite, men kanskje fordi bloggen hans er en fotoblogg?

Bilder: Han tar veldig fine bilder og bildene gir virkelig et godt inntrykk når man først kommer inn på bloggen. Han skriver også at alle bildene han tar, har han tatt selv! Dette er et veldig stor pluss fra min side, elsker blogger som tar egene bilder og ikke kopierer masse bilder fra google.

Design: Designet hans er ryddig, lett å finne fram og stilfult. Fargene på designet er svart og hvitt, noe jeg synes er kjempe fint. Det som trekker ned er at han ikke har en header med bilde. Han har valgt å ha en tekst med navnet sitt på, men han skulle brukt headeren til å få fram litt om hva bloggen handler om, et eksempel kunne ha vært å skrive; dette er en fotoblogg.  

Terningkast: Jeg gir han en 4! Grunnen til dette er at jeg synes han bør skrive litt mer og opptadere litt oftere. Men det er absolutt en blogg dere bør titte innom.


Ida Lyrics


Innhold: Hun har en utrolig god blogg som er veldig varierende, har faktisk vært innom denne bloggen før og kan nesten se på meg selv som fast leser av den bloggen. Hun skriver godt og tar utrolig mange bilder. Jeg synes hun opptaderer ofte noe som er et stort pluss, skriver gjerne 2-3 innlegger om dagen. Hun har en fin stil og tar masse outfit bilder og hun er kjempe pen. 

Bilder: Har vel nevnt det før, men hun bruker masse bilder. Dette er med på å gjøre bloggen mye mer interessant og fanger leserens blikk med engang. Jeg synes absolutt hun tar fine bilder, samt masse fine bilder av outfit.

Design: Hun har et helt greit design, kanskje litt kjedelig, men headern trekker det opp. Synes det var litt dumt at hun ikke har en side meny hvor man kan finne arkivet eller kategorier. Har ikke så mye mer å pirke på der...

Terningkast: Jeg gir henne rett og slett en 5'er! Grunnen til at hun ikke får full score er fordi designet hennes trakk bloggen litt ned, men et klikk innom hennes blogg er noe dere må gjøre.


Hva synes dere om vurderingen, skal jeg ha flere? 

Publisert: 01.03.2012 @ 22:37 Kategori: Hverdag Kommentarer: 12

ONE YEAR!!

Idag har jeg blogget i et år! I den anledning har jeg gått gjennom hele arkivet mitt og satt sammen en kollasj av bildene jeg har brukt opp igjennom dette året. GRATULERER TIL BLOGGEN SOM ER 1 ÅR! ♥


Forresten hadde jeg en pause fra blogg.no og blogget heller på www.jalani.bloggr.no, så ligger masse flere innlegg der!

Linker også til noen morsomme// gode innlegg jeg har skrevet på bloggen;

- Mitt drømme hus.

- Er du for tykk.

- Klassetur Polen

- Mobbing

- Kompliserte jenter

- Forskjellige gutter

Et spørsmål til dere er, hvor lenge har dere fulgt bloggen min?

Publisert: 01.03.2012 @ 08:18 Kategori: Hverdag Kommentarer: 15

SUPER SALE!!

Siden dere er verdens beste lesere skal jeg gi dere et utrolig godt tips, noe av dere vet kanskje om dette allerede! Det jeg skal fram til er en nettside som har helt syke priser på merkeklær fra både nelly og andre butikker, det er snakk om klær som er priset ned med over 70 %. Det negative med siden er at man er nødt til å bli invitert for å kunne bli medlem og jeg har da den gleden å invitere dere som vil være medlem av siden. Selvfølgelig koster det INGENTING å bli medlem, samt får du med et gavekort på 50 kr når du melder deg inn.

Det eneste DU trenger å gjøre er å skrive e-posten din i kommentarfeltet så får du en invitasjon fra meg. Dette gjelder for både gutter og jenter. (De har nemlig masse produkter til gutter på tilbud også, men er usikker på om det er så mange gutter som leser bloggen min.)


Her ser dere noe av det som er på salg nå, det beste er vel at nye ting kommer på salg hver dag! Alt i fra sko, klær, sminke, treningsprodukter osv.

VIL DU HA EN INVITASJON?

Publisert: 29.02.2012 @ 19:41 Kategori: Hverdag Kommentarer: 31

YOU DA ONE!

Sitter her og vurderer om jeg skal redigere på designet mitt eller om jeg skal ha den sånn som nå! Kom gjerne med tilbakemeldinger hvis det er noe jeg bør endre på. Har også tenkt å lage ny header, men vet ikke helt hvordan den skal se ut eller hvilket bilde jeg skal bruke! 

Derfor skal jeg la dere lesere bestemme hvilket bilde jeg skal bruke, let dere nedover bloggen og legg igjen en link til det bilde dere mener jeg skal bruke. Den som velger det bildet jeg liker best får link!

Publisert: 28.02.2012 @ 17:28 Kategori: Hverdag Kommentarer: 8

FML

Nå ligger jeg lang flat på sofaen og synes synd på meg selv fordi jeg er blitt syk. Halsen er helt sår og nesen er helt tett. Vil bare bli frisk igjen. Har selvfølgelig ingen som kan kjøpe halspastiller til meg, så må nok bare ligge er å håpe på et mirakel!

Publisert: 27.02.2012 @ 15:07 Kategori: Hverdag Kommentarer: 11

BAD GIRL

Publisert: 25.02.2012 @ 20:15 Kategori: Hverdag Kommentarer: 25

QUOTE

Publisert: 24.02.2012 @ 20:46 Kategori: Hverdag Kommentarer: 6

MY TATTOO

Publisert: 23.02.2012 @ 17:08 Kategori: Hverdag Kommentarer: 10

GRATULERE!

Gratulere med dagen, Anne-Margrethe! ♥ Det var to stykker som gjettet riktig, derfor gir jeg like greit begge to en link, Caroline og Helene. Ble selv fornøyd med tanke på at det er første gangen jeg har brukt MMF. 

Hva synes dere om kaken?

Publisert: 21.02.2012 @ 08:50 Kategori: Hverdag Kommentarer: 5

KISS KISS


Nå sier jeg god natt! Dere kan fortsatt gjette hvilken kake jeg har baket her og dere kan like facebooken til bloggen her

XOXO ♥

Publisert: 20.02.2012 @ 23:06 Kategori: Hverdag Kommentarer: 6

SHE IS SO CUTEHar vært en lang dag idag, kjenner at det kommer til å bli utrolig godt å sove. Men først skal jeg bake to kaker og gjøre lesker. Vi blogges kanskje senere ♥

HUSK AT BLOGGEN HAR FACEBOOK, FOR DERE SOM VIL FØLGE MED DER!

Publisert: 19.02.2012 @ 19:23 Kategori: Hverdag Kommentarer: 15

NO MAKEUP


Lite med søvn på meg, våknet kvart på fire og klarer ikke å sovne igjen... Skal på jobb klokken 07.00, så er vel like greit å stå opp. Nå skal jeg gå å lage meg en kopp te, vi blogges når jeg kommer hjem fra jobb ♥

Publisert: 19.02.2012 @ 05:41 Kategori: Hverdag Kommentarer: 8

O TO THE K


Tror jeg har klart å få kamera til å funke... er bare noen få bilder som ikke vil vises nå. Dere får ha en fin lørdag videre, jeg har nok av planer for dagen!

Publisert: 18.02.2012 @ 15:00 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

ARRRRG!Er det noen der ute som kan hjelpe meg, kamera mitt vil ikke laste opp bildene jeg tar. Når jeg legger de inn på dataen blir de bare slettet! Kommer antageligvis ikke til å bli noen bilder idag... med mindre noen kan hjelpe meg. 

GOD HELG ♥

Publisert: 17.02.2012 @ 18:21 Kategori: Hverdag Kommentarer: 13

WHO SAYS?

Publisert: 16.02.2012 @ 20:18 Kategori: Hverdag Kommentarer: 8

GOODIEBAG
Noen av dere ville se hva jeg fikk i goodiebagene fra bik bok, vel her ser dere det meste. Har ikke med hatten og en singlet jeg fikk med... Tunikaen/kjolen jeg har på meg synes jeg ble litt i minste laget, størrelse xs, vurderer derfor å la noen på bloggen vinne den! Det rosa beltet jeg har på meg fikk jeg også med i goodiebagen. 

Hva synes dere om tingene og er det noe dere har lyst på av det?

Publisert: 14.02.2012 @ 22:27 Kategori: Hverdag Kommentarer: 14

BLUE PANTHERHatten fikk jeg i goodiebagen fra bik bok // toppen er også kjøpt på bik bok. 

Heei, happy valentines day! Har fått den beste valentine gaven oss bestemor og kjæresten min. Begge var nemlig på bik bok å skaffet meg en goodiebag når jeg var på skolen, samt kjøpte kjæresten den toppen jeg har ønsket meg lenge(den på bildet). Kjæresten min hadde også laget herlig middag til meg når jeg kom hjem. Hva har du gjort idag?

Forresten vil jeg bare si tusen takk for mange gode forslag på det forrige innlegget, hvis jeg tar i bruk noen av forslagene vil den som ga det forslaget få en link til sin blogg. Var mange som ville at jeg skal lage video, om jeg tørr det er en annen sak... Dere andre som ikke har kommet med forslag kan selvfølgelig komme med forslag her.

PS: Hvis noen vil se hva som lå i goodiebagen kan jeg legge det ut senere!

Publisert: 14.02.2012 @ 17:03 Kategori: Hverdag Kommentarer: 7

YOU DECIDE!Yeey, vi fikk tilbake matematikk prøven idag og jeg fikk 4+. Er kjempe fornøyd med den.

Nå tenkte jeg at dere lesere skulle få bestemme mer om hva jeg skal blogge om. Vil gjerne ha tilbakemeldinger på hva dere synes om bloggen nå, samt om det mangler noe på bloggen. Kanskje vil dere at jeg skal lage flere "I want" bilder eller kanskje dere vil at jeg skal skrive lengre innlegg osv... 

Dere bestemmer! Har du noen forslag?

Husk å like facebook siden min her.

Publisert: 13.02.2012 @ 18:51 Kategori: Hverdag Kommentarer: 24

KOSTYME PARTY!


Ja, vi var pepperkakemenn/damer igår, det var mange som gjettet riktig! Derfor er jeg snill og linker til tre søte blogger; Karoline, Kims & Ulrikke ♥

På det øverste bilde ser dere bursdagsbarnet som ble 21 år på lørdagen. Var en utrolig koselig kveld med masse flotte folk. Selv om jeg og Anne valgte å gå i et litt mer utradisjonelt kostyme... 

Hva synes du om kostymet?

Publisert: 12.02.2012 @ 20:30 Kategori: Hverdag Kommentarer: 19

MOMMY

Gratulere til alle mødre der ute, spesielt til min kjære mamma, bestemor og svigermor ♥   

Siden mamma bor så langt unna får jeg ikke se henne idag, men skal over til bestemor å spise litt der før å så dra til svigermor å spise kaker! Trekker forresten 3 stykker som får link etterpå, hadebra.

Publisert: 12.02.2012 @ 12:48 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

*HINT HINT*Skal avsløre litt av det jeg har gledet meg til... det er et kostyme party hvor temaet er tegneserie/tegnefilm. Jeg er også overbevisst over at jeg og Anne har det beste kostymet(vi har samme). 

Noen som klarer å gjette hva jeg skal være? Den nærmeste får en link!

Publisert: 11.02.2012 @ 17:00 Kategori: Hverdag Kommentarer: 8

.

Det handler om å gi, og aldri forvente noe tilbake.Nå er det bare noen timer igjen... Skal la dere gjette litt før jeg avslører hva som skjer senere. Noen forslag? Den nærmeste får en link.♥

Publisert: 11.02.2012 @ 14:51 Kategori: Hverdag Kommentarer: 7

SILVER
Først og fremst vil jeg bare si at jeg har fått laget meg en facebook til bloggen! Men jeg trenger deres hjelp igjen til å lage en slik boks jeg kan ha på siden her på bloggen... Hvis noen vet hvorden man gjør det, rop ut. 

Nå er det bare en dag igjen til jeg kan fortelle dere om "hemmeligheten", har vært i byen sammen med Anne og handlet det siste vi trengte å er nå er det meste klart. Gleder meg kjempe mye. Kjøpte forresten genseren jeg har på meg på bilde idag. 

Liker du facebook siden min? ♥

Publisert: 10.02.2012 @ 16:49 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

HELP!Prøver nå å lage en facebook til bloggen, men hver gang jeg prøver får jeg en feil melding...  Er det noen der ute som vet hva jeg skal gjøre? ♥

Publisert: 09.02.2012 @ 21:42 Kategori: Hverdag Kommentarer: 4

A GIRL'S BEST FRIEND
Uten min kjære lille søte ipod vet jeg ikke hvordan dagene mine hadde vært. Klarte selvfølgelig å ødelegge det orginale headsettet, men gjett hva!? Jeg fant dette eksklusive headsettet med diamanter på, fantastisk ♥

Hva synes dere om bildene? 

Forresten er det noen fler der ute som mener at jeg bør lage en facebook side til bloggen min? Tenkte det ville gjøre det enklere for leserene og følge meg. 

Publisert: 09.02.2012 @ 19:12 Kategori: Hverdag Kommentarer: 14

GOOD NIGHT


Går å legger meg nå... men hadde blitt kjempe glad om dere som er faste lesere tok en titt på dette innlegget her. Det er for dere som vil at jeg skal lage facebook til bloggen. 

GOD NATT ♥

Publisert: 08.02.2012 @ 23:12 Kategori: Hverdag Kommentarer: 11

DIN MENING? (FACEBOOK)

Jeg sitter her å vurderer å lage en facebook til bloggen... Om jeg lager en facebook til bloggen vil det jo være for dere lesere, derfor vil jeg vite om dette er noe dere vil? For det er ingen vits at jeg lager en facebook side også er det ingen som har nytte av den. Det kommer selvfølgelig til å være fordeler med å like meg på facebook, blant annet konkurranser osv.

Jeg tenker det kommer til å være enklere å følge meg for de som ikke har blogg eller bloglovin'. Har også bestemt at hvis jeg får over 10 stk som kommenterer at jeg skal gjøre det, så gjør jeg det!

Lage en facebook side eller ikke?? 

Publisert: 08.02.2012 @ 20:34 Kategori: Hverdag Kommentarer: 13

HAPPYFACE
Klarer ikke slutte å smile! 

Alt er nesten helt perfekt, vel den største grunnen til at alt er perfekt er hemmelig til over helgen. Det er noe jeg gleder meg til og har tenkt på det lenge. Haha, dere kommer til å le når dere får se hva det er!

Publisert: 08.02.2012 @ 16:57 Kategori: Hverdag Kommentarer: 13

HEARTHar vært utrolig flink å vasket opp og laget vaffelkaker! Nå står frustrerte fruer for tur, love it ♥

Publisert: 07.02.2012 @ 21:41 Kategori: Hverdag Kommentarer: 12

FOCUS ON MY LIPS
Har ikke tenkt til å starte med å beklage en uventet pause, for jeg trengte tid til å slappe av! Har heller ikke vært særlig fristende å ta bilde av meg selv i sløve klær og gammel sminke. Uansett er jeg tilbake og ikke så mye å gjøre denne uken... noe som betyr mer blogging. Jeg gleder meg bare sykt til helgen, men hvorfor vil være en hemmelighet til helgen kommer. 

Hva synes dere om bildene?

Publisert: 07.02.2012 @ 16:17 Kategori: Hverdag Kommentarer: 9

BLOGGEN DIN? FÅ EN KOMMENTAR!Kjempe koselig å være hjemme oss mamma og pappa igjen, siden jeg ikke har så mye å blogge om nå... tenkte jeg at jeg kunne lese noen blogger i et håp om å finne en ny favoritt!

Legg igjen bloggen din og jeg skriver en kommentar om hva jeg synes om bloggen din. ♥

Publisert: 03.02.2012 @ 22:57 Kategori: Hverdag Kommentarer: 52

I'M COMING HOMEEndelig en fri helg, en fri helg jeg velger å bruke til å dra hjem til mamma og pappa♥ 

Publisert: 03.02.2012 @ 16:24 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

PYROHva synes dere om endringene jeg har gjort på bloggen? Er det positivt eller negativt? Må si at jeg er rimelig fornøyd med et nytt enkelt design og føler mer glede med å blogge nå. 

Nå er det middag oss bestemor snart, xoxo ♥

Publisert: 02.02.2012 @ 13:17 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

BLUE EYES, BLUE SHIRTTror jeg har hatt den verste hårdagen, sminke dagen osv i hele mitt liv idag, men legger ut bilder uansett! Klarte selvfølgelig å glemme gym bagen min på skolen og der ligger både sminken min og hårbørsten min. Har egentlig bare lyst til å skrive FML. Måtte dra å kjøpe ny sminke og ny selvbruning, eller jeg måtte ikke, men jeg gjorde det. Nå har jeg masse lekser å gjøre før jeg sier god natt.♥ 

Publisert: 01.02.2012 @ 22:00 Kategori: Hverdag Kommentarer: 8

NEW GIRL

Hei, 

Jeg har bestemt meg for å bli "en ny person", som dere ser har jeg forandret designet mitt og jeg vurderer sterkt å få en litt mer uvanlig klesstil! Nå er det frustrerte fruer, men jeg kommer tilbake til dette senere.
Beklager at dere ikke kan se hele skriften i innlegget, men jeg holder på å fikse det. Trenger bare en pause nå...

Publisert: 31.01.2012 @ 22:00 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

WORDFEUD!

Jeg hadde bestemt meg for at jeg aldri skulle begynne å spille det dumme ordspillet som alle andre spiller på telefonen nå fortiden... Det som skjer er at jeg faller for fristelsen og lar meg lure av en venn. Så nå sitter jeg her med mobilen i hånden og spiller wordfeud, haha. 
Lover dere at jeg er blitt super god allerede, så for dere som trenger en utfordring add meg; Kjendiz 

Vurderer også å bytte tilbake til mitt gamle design... synes dette designet ble alt for enkelt å kjedelig. Hva synes dere jeg burde gjøre?

Publisert: 26.01.2012 @ 20:11 Kategori: Hverdag Kommentarer: 5

Lystløgneren!

Tror aldri jeg har vært mer effektiv enn det jeg har vært idag! 

For å ta en kort oppsummering over alt jeg har gjort idag; Skole, tannlege, lekser, jogging, butikken og rydding. Nå kan jeg endelig slappe av med et smil over munnen fordi jeg har vært så flink. Derfor har jeg ordnet meg en riktig god kveldsmat og sitter nå foran tven å ser på lystløgneren, en film som går på viasat 4 nå! 

 

Har noen av dere sett lystløgneren og hva synes dere om filmen? 

Dere får ha en fin onsdagskveld videre, god natt!

Publisert: 25.01.2012 @ 21:49 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

Bøtta, toalettet & senga mine bestevenner fortiden!

Hei, ville bare si at jeg kommer til å bli litt fraværende fra bloggen nå, siden jeg ligger med høy feber, kaster opp hele tiden og har andre problemer... Det er tungt nok å skrive dette, men vi blogges når jeg har kommet meg på beina igjen!Mens jeg ligger syk å synes synd på meg selv, kan dere komme meg noen gode forslag til hva jeg kan blogge om og om det er noe dere mener jeg burde endre på.

Publisert: 22.01.2012 @ 21:31 Kategori: Hverdag Kommentarer: 11

NOT GOOD..

Jeg er nå hjemme fra jobb og har aldri vært så sliten som det jeg er nå. Vet at jeg hadde lovet å skrive vurderinger om de bloggene jeg har trekt ut, men er rett og slett alt for utslitt. Derfor velger jeg å legge meg nå og heller stå opp imorgen å være helt opplagt, noe som betyr mye bedre innlegg på bloggen. 

GOD NATT♥

Publisert: 20.01.2012 @ 23:22 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

VURDERING!

Skulle bare si at jeg drar på jobb nå, derfor får jeg ikke tid til å skrive vurderingene før jeg kommer hjem igjen! Så for dere som hadde stemt på meg kan vente dere en vurdering senere og en av dere får sminke i posten. 

Hva skal dere i helgen? 

Publisert: 20.01.2012 @ 14:18 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

IT'S ALL ABOUT ME!!

Endelig hjemme etter skole og handling!

Hadde egentlig bare planer om å kjøpe mat og en sånn rulleting til klærne. Det jeg endte opp med var det + masse annet. Klarer nesten aldri å bare handle det jeg skal når jeg først er på en butikk, dårlig uvane... Jeg gikk innom europris for å få tak i den rulletingen, men mens jeg gikk rundt å letet kom jeg over så mye annet fint! Det var blant annet et bilde, speil, vaskekluter, gardiner og filmer. Før jeg så tilslutt kom til kassen hvor jeg fant den rulletingen, haha.Bildet jeg kjøpte på europris for bare 129 kr!! Speilet ligger bakom, dere skal få se det bedre når jeg har hengt det opp.


Gardiner, rulleting til klær og kjøkkenkluter.


Filmene jeg kjøpte, var 3 for 99 kr så hvorfor ikke...Nå blir det kyllingfilè, før jeg drar en tur til Anne for å gjøre lekser. Blogges senere, kom gjerne med forslag til hva jeg kan blogge om, begynner å bli tom for ideer og jeg lever et realtivt kjedelig liv. 

Publisert: 18.01.2012 @ 17:33 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

SJEKK HER!! 50% PÅ MERKEKLÆR!

Kanskje noen av dere allerede vet om siden hvor man kan få masse merkeklær for halveprisen eller mer. Det krever at dere er medlem av siden og dere er nødt til å være invitert. Jeg har da den gleden av å invitere de 20 først som vil være medlem. Det eneste dere trenger å gjøre er å legge e-post adressen igjen under her, så sender jeg dere en mail med link til invitasjonen!

Ps: ALT ER GRATIS OG DERE FÅR 50 KR I START BONUS SOM DERE KAN KJØPE KLÆR MED!


(Her ser dere masse av tilbudene de har nå!!)

Lover dere at dere får helt syke rabatter på klær du kan finne på nelly og andre merkeklær som koster ofte over 1000 lappen. På denne siden kan du få dem for under 500 lappen. 

Denne skjorten finner dere nå på salg for 399 kr, men koster egentlig 600 kroner i butikken. Du finner ikke skjorten på salg i butikken! Så dette er virkelig et kupp.Bare skriv e-posten deres i kommentarfeltet, så sender jeg dere en mail som er en invitasjon til siden. Men det er bare de 20 første som får en invitasjon!!

Publisert: 16.01.2012 @ 17:25 Kategori: Hverdag Kommentarer: 10

LAST NIGHT!!

Har nettopp våknet og former er på topp! Hadde det i alle fall kjempe koselig igår, sammen med masse flotte folk. Jeg vet jeg sa at jeg skulle være flink å ta masse bilder igår, men vet ikke om alle har lyst til at jeg skal legge ut bilder av dem på bloggen. Derfor legger jeg bare ut noen av bildene. 


Miriam, hun som feriet bursdagen sin. 


Anne min bestevenn, hun elsker å bli tatt bilde av!


Ida, Miriam og Connie♥


Hahaha, vet ikke hva jeg prøver på! Ser i alle fall utrolig vakker ut..

Dere for nøye dere med de bildene, resten er ikke helt passende å legge ut på nettet. Nå skal jeg få i meg litt "frokost". Senere kommer Anne til meg vi skal se hodejegerne som er en del av særemne, noen andre som har sett den? 

Forresten sender jeg en takk til naufern.blogg.no, fordi hun vant en konkurranse som jeg også deltok i, men det hun vant var en bukse og et skjerf å siden hun ikke passet buksen får jeg den!! 

Publisert: 15.01.2012 @ 13:52 Kategori: Hverdag Kommentarer: 7

BURSDAG!!

Tar meg en bloggfri lørdag idag, fordi jeg skal i bursdag senere og har rett og slett alt for dårlig tid til å blogge nå. Skal huske å ta kamera med meg, slik at jeg kan ta masse bilder! Connie, Miram & meg. Er Miram som skal feire 18 års dagen hennes kveld, gratulere med overstått(hun ble 18 år den 21.desember.

Ha en fin lørdagskveld videre, vi blogges imorgen. 

Publisert: 14.01.2012 @ 16:22 Kategori: Hverdag Kommentarer: 4

KOS I KVELD!

Jeg og kjærsten har vært å leid film og kjøpt litt godteri å kose oss med. Elsker sånne kvelder, utrolig koselig. Hva skal dere gjøre ikveld?

Her er filmene vi har leid, Anne anbefalte meg å se Braids Maids, så stoler på henne når hun sier den er bra! Har dere sett noen av filmene?Favoritt godteriet mitt er lakris, fra panda selvfølgelig! Og en energidrikk for å holde meg våken, hvis filmene er dårlige...


Tilslutt noe som er litt sunt, liker jeg å tro... Men det smaker faktisk så utrolig godt, anbefales virkelig.Peace out!


Nå maser kjærsten min fælt på at jeg må forte meg. Derfor sier jeg god helg, håper dere får en fin fredagskveld. Kommer masse flere innlegg imorgen, men kom gjerne med forslag til hva jeg kan blogge om.

Publisert: 13.01.2012 @ 23:25 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

FREDAG 13, LYKKE DAG!

Har nettopp kommet hjem fra det andre sentret og det ble selvfølgelig noen nye innkjøp. Føler jeg har brukt alt for mye penger idag, men sånn det blir når stipendet kommer inn på konto og spesielt når jeg får ekstra denne måneden! Resten av stipendet skal legges av på sparekonto. 


Den beste selvbruningen jeg noen gang har prøvd, den varer lenge, lukter ikke stygt, blir ikke flekkete alt er nesten positivt med den. Noen som har prøvd den eller bruker den?


En mascara fra loreal og hårfarge/striper fra depend. Skal få bort etterveksten, anbefaler virkelig denne fra depend, for den får fargen fin samtidig som den ikke sliter like mye som bleikemiddlet. 

Forresten må jeg bare si at fredag 13 har aldri vært en ulykkes dag for meg, har vel kanskje fått bevist det idag. Har fått stipendet, har generelt hatt en god dag og jeg vant konkurransen hos http://jannedesiree.blogg.no !!! :D

Hva synes dere om innkjøpene? Har noen av dere vunnet en konkurranse på fredag 13?

GOD HELG ALLE SAMMEN!♥

Publisert: 13.01.2012 @ 19:29 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

INNKJØP

Nå er jeg nettopp kommet hjem fra byen. Skal i bursdag imorgen så planen min var å handle en ny kjole jeg kunne ha på meg i bursdagen, samt en gave. Det jeg endte opp med var en ny genser, plastblomster og to flasker vin. Typisk meg.Genser // Carlings       Bukse og singlet // Bik Bok


I love it!Synes de var så fin at jeg bare måtte ha to, de passet faktisk perfekt i vasen jeg har. Kjøpt på nille for dere som lurer.

Skal på det andre sentre senere og se om jeg finner meg en kjole der, må jo ha noe å gå med i bursdagen. Trenger også litt andre småting som selvbruning, ny maskara og kanskje en strømpebukse. 

Hva synes dere om innkjøpene?

Publisert: 13.01.2012 @ 16:39 Kategori: Hverdag Kommentarer: 4

SO LAST YEAR!

Hjemme fra bowlingen nå, tok litt feil angående gratis bowlingen, haha. Var tydeligvis "so last year" med gratis bowling på tirsdager. Vi tok en runde uansett og det er like gøy hver gang. Jeg var kjempe flink å tok masse bilder, men legger ikke alle ut fordi det er noen personer som ikke vil vises på bloggen.

Dette hadde jeg på meg før vi dro, alltid like kleint å få noen til å ta bilde av hva jeg har på meg. 

 

Jeg startet selvfølgelig med en strike! Måtte viske ut navnet på de to andre jeg spilte mot, de vil ikke være med på bloggen så. (Egentlig spiller jeg med meg selv alle gangene)


Må jo feire med en slush siden jeg leder så godt an. (Haha, ser ut som et lik på bildet, men det er på grunn av blitsen og effekten jeg brukte)


Var vel egentlig bare vi og tre andre stykker som var å bowlet idag, flauut.

Nå er det frustrerte fruer på tv, elsker den serien! Hade alle søtinger♥

Publisert: 10.01.2012 @ 21:37 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

Gratis bowling!

Vi fant ut at bowlingen var gratis idag, så da blir det en liten tur på bowlingen!! Elsker virkelig å bowle, spesielt når jeg vinner hele tiden. 

Nå maser de utrolig fælt her, er nok bare nødt til å stikke nå. Har kamraet med meg, noe som betyr masse bilder(håper vi på). 

Publisert: 10.01.2012 @ 19:29 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Konkurranse hos alfamale!

Husker dere at jeg la ut en link til en konkurranse igår hvor dere kunne vinne parfyme hos alfamale.blogg.no, men til dere som ikke vant, inkludert meg, har vi en ny sjansje idag til å vinne en ny parfyme. Han har nemlig en ny konkurranse gående idag! 


Klikk HER for å komme til konkurransen.

Det eneste du trenger å gjøre er å skrive hvorfor DU fortjener å vinne og poste et innlegg på bloggen eller facebook. Grunnen til at jeg fortjener å vinne er at jeg først og fremst trenger en ny parfyme nå som jeg nesten er fri for parfyme. Har også forstått at parfymen lukter utrolig godt og det er jo kjekt med litt forandringer. 

PS:Fort deg å melde deg på, vinneren trekkes imorgen kl 15.00!!

Publisert: 10.01.2012 @ 16:44 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

VÅT LASAGNE!

Har vært en lang skoledag idag, det eneste jeg gledet meg til var å komme hjem. Det jeg ikke hadde forventet var at kjæresten min skulle ha middagen klar når jeg kom hjem(må være første gang i historien), det gjorde i alle fall dagen min utrolig mye bedre.Se så utrolig koselig han har gjort det, følte meg kjempe heldig i det øyeblikket. 


Jeg satt med ned med bordet og ventet på at han skulle komme med loffen, men i det han skulle sette tallerken ned på bordet klarte han å dytte glasset mitt med vann. Haha, viste ikke om jeg skulle le meg ihjel eller gråte! Det skjer meg hele tiden, når noe bra skjer, kommer det alltid noe som ødelegger det. 


Hehe, hele tallerken min var fylt med masse vann. Etter jeg hadde fått byttet bukse og genser, spiste vi en kjempe god lasagne. Du har vært kjempe flink, kjære♥

Publisert: 10.01.2012 @ 16:05 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

KEFØR HAR DU IKKJE BART!?

Jeg skulle gjør lekser... men endte opp med og se på gamle og artige youtube klipp. Tenkte jeg skulle dele noen av disse med dere, sånn at dere også kan få dere en god latter på en kjip mandag!

En kjent klassiker, haha!

 

Flirer alltid av små babyer, de er så utrolig søte og spesielt søt når de flirer! 

Om dere ikke ler av denne videoen må der seriøst være noe galt med humoren deres! Hahaha, holdt på å dø av latter selv. 

 

Nå må jeg virkelig gjøre lekser, etter det blir den en liten runde med rockeringen min før jeg legger meg. Vi blogges imorgen, kom gjerne med forslag til hva jeg kan blogge om! Go natt ♥

Publisert: 09.01.2012 @ 22:10 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Hva har skjedd...

Hei, vet dere har savnet meg! 

Tok meg vel en uventet pause i nesten 1 måned nå, mest fordi jeg har brukt tiden til å slappe av og nyte livet. Nå som jeg har slappet av lenge nok tenkte jeg å begynne igjen. Hvor mange som fortsatt leser vil tiden vise, haha. 

Kan vel starte med et innlegg om hva som har skjedd den siste måneden. Først og fremst har jeg vært ekstremt lat og spist utrolig mye usunt. Dette har både gitt utslag på tennerne og vekta! Haha, ikke bra. Uansett fra siste gangen jeg blogget har jeg først og fremst feiret bursdagen min. Har egentlig ikke noen bilder å vise ifra den, men det var utrolig artig!  

Har hadd tusen tentamer rett før jul, som egentlig resulterte i veldig gode resultater. Bedre enn forventet for å si det sånn. Fikk faktisk 4+ på norsktentamen, er vel den jeg er mest fornøyd med. Har ikke fått nynorsken enda, men håper på like godt resultat. 

Skjedde ikke noe spesielt før jeg dro hjem til foreldrene mine den 18. Desmeber, det var utrolig koselig å se alle søskene mine igjen og ikke minst mamma og pappa. Prøvde å ta noen bilder sammen med lillesøstra mi, gikk ikke så bra;

Skiftet piercingen i navelen for første gang, har ikke hadd motet til å gjøre det tidligere(flau). Ble kjempe fornøyd, eneste negative er at den henger seg opp i nesten alt. Feiret jul sammen med familien, det håper jeg dere også gjorde. Siden julen er over nå velger jeg å ikke legge ut bilder fra julen(eller bare det at jeg ikke så bra ut på noen av bildene, haha). Uansett spiste jeg masse god mat og fikk masse fint i julegave, her ser dere noe av det jeg fikk: Resten av ferien gikk på at jeg tok masse bilder av meg selv og jobbet min første nattevakt. Må selvfølgelig ikke glemme nyttårsaften som jeg feiret sammen med kjæresten min og et vennepar! Det var veldig koselig,men har ikke bilder fra det. 

Etter det har det rett og slett ikke skjedd noe spesielt i det hele tatt! Jeg har bare vært hjemme og sett på biler som jeg har kjempe lyst på. Alt som mangler er penger!!! Men nå har jeg meldt meg på en konkurranse hvor jeg kan vinne en helt splitte ny bil: 

Ønsk meg lykke til! 

Vel fra nå av skal jeg prøve og holde meg oppdatert minst 1 gang for dagen. Om jeg klarer å holde det er en helt annen sak. Kan bare si at kommentarer øker motivasjonen min med minst 60 %. 

Publisert: 09.01.2012 @ 16:18 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Bil lappen er bestått og livet er helt herlig!

Heiii!

På en skala fra 1-10 over hvor glad jeg er nå, ligger den på 11! Jeg er faktisk super glad, har bestått lappen til bil, jeg har vunnet på flakslodd og jeg hadde en super bursdag igår. Som jeg sa igår skulle jeg legge ut bilder av bursdagsgavene jeg fikk. 


Hihi, selv om jeg ble 18 år kommer jeg aldri til å bli for gammel for angry birds. Fikk spillet fra min bestevenn, Anne! Legg merke til snurrefrosken som ligger på spillet, haha. 


Genseren jeg har på meg på bildet fikk jeg hos kjæresten min i bursdagsgave, forresten så jeg slik ut rett etter jeg fikk høre at jeg besto oppkjøringen!!


Hehe, tulle gave fra kjæresten min. Fikk også en håndduk med noe tull på. Kjærsten ga meg også undertøy, maskara og en genser som jeg hadde veldig lyst på. 


Cupcake smykke skrin og cupcake spare børse, fra bestemor og Anne.


Dette fine armbåndet fikk jeg hos bestemor + penger og cupcake smykke skrinet som dere ser ovenfor.


Tilslutt bilde av det fantastiske midlertidlige førerbeviset mitt! Og flaksloddet hvor jeg vant 25 kr, bedre enn ingenting. 

Forresten har jeg glemt å nevne at det ligger en gave og venter hjemme hos mamma og pappa. Gleder meg virkelig til å dra hjem til jul. Nå skal jeg spise kveldsmat og legge meg etter en lang, men herlig dag. 

Noen flere som har hadd oppkjøring idag og hvordan gikk det? 

Publisert: 13.12.2011 @ 22:39 Kategori: Hverdag Kommentarer: 6

LIKER DU STORE PAKKER?

Heii, gjett hva jeg har gjort i dag? Pakket inn julegaver og hørt på julemusikk. Det er faktisk så utrolig koselig, spesielt etter en lang uke med tentamer, kjøretimer og jobb. Nå er det bare engelsk tentamen på tirsdag, etter det er det vel ikke så mye mer å gjøre på skolen! På hjemme bane har jeg en del å gjøre, blant annet oppkjøring!! Helt sykt hvor fort tiden har gådd, tenk at på mandagen blir jeg 18 år (HUSK DET) og oppkjøringen er like rundt hjørne. 

Har forresten fått låne speilreflekskameraet til bestemor, har ikke helt forstått hvordan jeg tar sikkelig kule bilder...men det kommer vel etter en stund. Har iallefall prøvd å ta noen fine bilder av både juletre, pakker og ikke minst meg selv. 


Hemmelig pakke, hvem tror dere den er til?


Fine juletreet, vet det er litt tidlig, men reiser hjem i julen så gjør ingenting om jeg tok det litt tidlig opp her.


Tilslutt meg selv, som er alt for sliten etter en lang dag. 

Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden, før det er tidlig opp imorgen. Dere får ha en fin helg videre, så blogges vi når jeg har lyst. Hehe. 

Publisert: 09.12.2011 @ 17:27 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

ANBEFALNINGER?

Heii, nå er jeg nettopp kommet hjem fra langkjøringen! Det gikk faktisk så mye bedre enn jeg hadde forventet, noe som betyr at jeg snart er i mål og har lappen i hånden.

Nok om det...  jeg tenkte at jeg skulle legge ut noen av julekalenderne jeg har meldt meg på i år. Kanskje dere har noen å anbefale meg også?

http://www.studentkortet.no/julekalender/r2011/2/dEFjFjXo (Kan vinne blant annet macbook, ipad osv.) 

http://donnaogsara.blogg.no/ (Har masse forskjellige ting)

http://www.blivakker.no/julekalender (Alt du trenger å gjøre er å registrere deg!)Er vel egentlig bare de kalenderne jeg er med i foreløpig, men gjerne kom med forslag til andre julekalendere jeg kan melde meg på. Dere finner forresten er stor oversikt over masse julekalendere her.

Publisert: 02.12.2011 @ 12:03 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

KOSELIG MED JUL!

I dag har jeg endelig tatt meg tid til å pynte opp litt her hjemme. Det er blitt så utrolig koselig, har nesten ikke lyst til å forlate leiligheten mere. Jeg har desverre noen små ting jeg må kjøpe inn for at alt skal være komplett, men etter det kommer jeg ALDRI mer til å forlate leiligheten.

Noe annet som er kommet opp er adventskalenderen min fra bestemor og siden det var første desmeber i dag åpnet jeg første luken! 


Snille bestemor som har laget en kjempe søt kalender til meg ♥ Hehe, jeg kommer aldri til å bli for gammel for julekalender!Fineste julestjerna er også hengt opp i kjøkken vinduet, den passet perfekt. Nå er det kveld for min del, har nemlig langkjøring i morgen! Klarer ikke å beskrive hvor mye jeg gruer meg til den, håper bare det kommer til å gå bra. Ønsk meg lykke til ♥

Publisert: 01.12.2011 @ 23:30 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

NY SLANKEMETODE, PRØV DEN DU OGSÅ!

Hei, har dere fått med dere den nye slankemetoden? Lavkarbo er ut, nå er det kommet en ny slankemetode. De er kalt småbarnsmetoden og jeg anbefaler alle å prøve den. 

Har du prøvd ALT - uten resultat, prøv dette:
De aller fleste toåringer er slanke.
I samarbeid med barneleger, radiologer, ernæringeksperter og utslitte foreldre er denne geniale dietten forsket frem:
... ... ... ... ... ...
Frokost: Ett kokt egg, en skive brød med syltetøy.
Spis to små biter av egget og smør resten ut på gulvet.
Ta en bit av brødskiven og klin deretter syltetøyet godt inn i ansikt og klær.

Lunsj: Fire fargestifter (valgfri farge), en neve knust potetgull og tre munnfuller av ett glass melk (hell resten på gulvet).

Middag: En kjeks, to mynter. Noe rusk du finner under sofaen.

Kveldsmat: Lag en skive ostesmørbrød som du hiver på gulvet.
Drikk fire munnfuller av badevannet ditt.

Dietten gjøres mere effektiv med tilrettelagt mosjon, for eksempel:
* Legg deg på gulvet i et kjøpesenter og vri kroppen rundt
i slynger samtidig som du skriker av full hals for å øke
lungekapasiteten.
Når mannen fra Securitas kaster deg ut... av butikken gjør du sterk
motstand.

* Spring over alt, hopp innimellom.
Fall ofte og regelmessig; å reise seg opp igjen styrker musklene.
Husk lungene. Skrik samtidig med disse øvelsene.

* Be om en sparringspartner ved påkledning.
Gjør med alle krefter motstand mot å bli påkledd.
Nøy deg ikke med et skift, krev å få bytte til andre klær
minst tre ganger.

Prøv SmåBarnsmetoden du også!


Hehe, litt humor må man ha i hverdagen ;-) Bestemte meg forresten å gå med midtskille i kveld, kommer vel bilder senere. Dere får ha en fin lørdags kveld videre, det skal jeg!

Publisert: 12.11.2011 @ 19:53 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

NOE DU KANSKJE IKKE VET OM MEG?

Hei

Ble ikke så mye nye innkjøp når jeg var i byen igår, ble mest bare gaver. Jeg tenkte forresten at jeg skulle lage en liste over ting dere lesere kanskje ikke vet om meg! Kan starte med fem punkter; 

? Jeg flyttet ut når jeg var 15 år

 Jeg flyttet for meg selv når jeg var 15 år, ikke fordi jeg trivdes hjemme. Det var mer fordi det ikke var mulighet for meg å gå på videregående der jeg bodde før. Nå trives jeg veldig godt med å bo borte, selv om jeg savner mamma og pappa ofte ♥

? Jeg har en tattovering i nakken, som onkel har tattovert.

 Tok den i sommer så det er ikke så lenge siden. Det står "made in heaven" på tattoveringen, det er forresten jeg og onkel som har tegnet den. Onkel er tattovør og eier bodø ink, han er veldig flink!


(Bildet er tatt rett etter jeg tok tattoveringen, så er fortsatt veldig sår her)

? Jeg har  lyst til å bli helsesøster!

Har alltid likt å jobbe med mennesker og er nesten helt sikker på at jeg har lyst å bli helsesøster. Det er en lang utdanning, men jeg skal klare det.

? Jeg tror at alt som skjer, skjer for en grunn. Altså alt har en mening. 

? Jeg er veldig glad i å lage mat

 Haha, nå er det vel mange som flirer! Ja, jeg liker å lage mat. Sier selvfølgelig at jeg aldri mer skal lage mat når jeg ikke får til, men det går like fort over. Elsker spesielt å lage kaker og pynte kaker.

Det var fem punkt, kanskje kjenner dere meg litt bedre nå. Kanskje du vil si en ting som få personer vet?  Nå skal jeg gå å lage en litt sen middag, gryterett! 

Publisert: 11.11.2011 @ 17:31 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

NYE SKOOO!!

Hei

Må bare først starte med å fortelle hvor deilig det er å ha fri idag. Husker dere de skoen jeg hadde bestilit, nå er de endelig kommet frem til meg. Dere kunne jo også gjette på hvliken sko jeg har kjøpt meg, men det var ingen som hadde rett. Skoen jeg kjøpte meg var da Uggs, jeg må bare si at jeg elsker de skoene om vinteren. De er kjempe god å gå i og ikke minst kjempe varm å ha på seg. Disse har litt mer detaljer enn det mine forrige uggs hadde, noe som gjorde dem finere og se på. Var også innom bik bok igår, de hadde selvfølgelig 50 % på HELE butikken. Jeg falt rett for en kimono, de var så utrolig fine. Jeg angrer ikke i det hele tatt, den er absolutt blitt mitt nye kose favoritt plagg. Den er selvfølgelig outfiten min nå; 


Nå skal jeg gjøre meg klar før jeg skal til byen sammen med Anne♥ Kanskje blir det noen nye innkjøp? Dere får se senere, hadeee.

Publisert: 11.11.2011 @ 11:28 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

YEEEEEY!!

Jeg har klart å bestått teorien til klasse B, vel og merke på første forsøk. Det føles utrolig bra og er kjempe glad for å være ferdig med den. Det som hjalp meg mest var vel teoritentamen.no, leste selvfølgelig i boka, men fikk mest hjelp ved å løse oppgavene de har på teoritentamen. Bare et lite tips til dere andre som skal ta teorien! 


Vet jeg er kjempe dårlig til å opptadere bloggen, men jeg er rett og slett helt tom for ideer om hva jeg skal blogge om. Det skal bli bedre når jeg bare kommer meg i gang med alt jeg skal ha gjort. Tenkte kanskje jeg skulle teste "instant eye shadow" som jeg fikk i sponsor pakken, noen som synes jeg burde gjøre det?

Publisert: 09.11.2011 @ 18:18 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

ØNSKELISTE TIL JUL

Hei

Nå er det ikke lenge til jeg har bursdag og ikke minst jula! Jeg gleder meg som en liten unge, til både bursdagen og julen. Jeg elsker også å sette opp ønskelister, men i år står det bare 2 ting på ønskelisten min og det er speilreflekskamera og bil - eventuelt penger til bil. Hehe, det er veldig dyre gaver så forventer ikke å få det, men jeg har jo lov til å ønske. Hva ønsker du deg til jul? 
Jeg har sikkert spurt om dette før... men har noen der ute et speilrefleks kamera og anbefale som ikke er alt for dyrt og funker fint? Hadde blitt super glad om noen kunne svare på det. Skal se litt rundt på nettet om jeg finner noen anbefalninger. 

Publisert: 03.11.2011 @ 19:45 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

CARTOONIES

Hei!

Har vært en lang dag i dag, kjenner at det kommer til å bli tidlig kveld for å si det sånn. Jeg skulle også bare handle litt matvarer, men så tok jeg en liten tur innom clas olsson! Der ble det noen nye ting, blant annet en lykt og litt andre små ting. Hihi, er kjempe fornøyd med det. Hva har du gjort idag? Fineee lykta som står utenfor! Den koster 99 kr på clas olsson, det er forresten en led lykt. 


Litt andre ting jeg kjøpte, ikke noe spesielt egentlig. Er jo så interessant å se hva jeg kjøper, vet Anne elsker å vite hva jeg kjøper! Nå skal jeg kose meg videre med cartoonies, love it ♥ Det er forresten vel fortjent, har vasket nesten hele leiligheten, skiftet på sengen og vasket badet. Er også ferdig med alt av innleveringer og lekser vi har denne uken. Sååå heiii, nå skal jeg nyte denne lekse frie dagen, kos dere. 

Publisert: 02.11.2011 @ 19:09 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

SE HER!

HEI HEI

Glemte å si at furby Miriam har en blogg som dere burde ta en titt innom, der skriver hun alt om hva furbyer gjør dagelig. Hun skriver også om hennes kule venner som blant annet er meg, Anne & Connie.Hvis dere sender henne en hilsen blir hun kjempe glad og lager masse furby lyder. Hun elsker forresten når man stikker fingeren i munnen hennes for det er sånn furbyer får mat. Dere må å ta turen innom Connie sin blogg, hun legger alltid ut noe artig som man kan lese eller bare se på bildene! ;-D


Connie, Furby Miriam & Meg 

Furby Miriam sin blogg: http://lifeofmiri.tumblr.com/

Connie sin blogg: http://con9e.tumblr.com/

Publisert: 01.11.2011 @ 21:51 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

FRUSTRERTE FRUER?

Hei

Hadde lovet meg selv å ikke snik titte på sesong 8 av frustrerte fruer før den kom på norske tv. Tror dere jeg klarte og holde det? Nei... har sett alle helt opp til episode 6 av sesong 8. Nå er jeg helt frustrert over at det ikke finnes en episode 7 på nettet. Noen som vet om det finnes noen flere episoder eller må jeg leve med nyskjerrigheten. 


Hahahhaha! Det her må være det snilleste jeg noen gang har gjort, legger ut et bilde av meg som er minst 5 år gammelt. Lurer på om jeg prøvde å sjekke hva jeg hadde oppe i nesen når jeg tok bildet til høyre. Må bare si det en siste gang; MISS MY HAIR!!


Her er forresten bilde av lille søte furby miriam som går i klassen min, hun hadde så lyst til å være med på bloggen. GLAD I DEG ♥

Ellers går dagene mine utrolig fort, jeg kommer hjem legger meg på sofaen. Blir liggende der til jeg velger å gjøre lekser for å så gå i kjøleskapet å se etter mat. Haha, standar meg. Hvis dere har noen forslag til hva jeg kan blogge om rop ut. For jeg er helt tom for ideer for tiden, og trenger virkelig litt inspirasjon. Jeg kan selvfølgelig slenge inn noen bilder, men det blir veldig kjedelig i lengden. Heiiiii

Publisert: 01.11.2011 @ 21:38 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

HJELP MEG Å BLI FLINK I ENGELSK?

Hei

I morgen har jeg en engelsk prøve som tydeligvis har stor betydning for den karakter settingen. Noe som betyr at jeg er nødt til å gjøre mitt beste for å klare det. Med mindre noen av dere lesere kan gjøre med super flink i engelsk, er jeg nok bare nødt til å hjelpe meg selv. 


Gammelt bilde, men av og til er det like greit. Skal prøve å bli flinkere å ta bilder, men er ikke så motiverende å ta bilder med det kamraet jeg har, fordi det aldri vil samarbeide, jeg blir alltid helt hvit på bildene pga blitz og jeg har ikke noe stativ. Dere forstår vel et speilreflekskamra er det første på min ønskeliste til jul. 

Hvordan bruker du og øve til prøver? Har du mange prøver?

Publisert: 19.10.2011 @ 17:22 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

SESONG 8 AV FRUSTRERTE FRUER

Hei!

Har nettopp vært på bowling sammen med lillebror og Miriam. Var kjempe deilig å ta litt fri fra leksene og heller gjøre noe gøy sammens med andre. Fikk mye mer motivasjon til å gjøre leksene nå. Det beste var vel at bowlingen var gratis idag, har nesten nettopp funnet det ut. Noe som betyr at det blir bowling hver tirsdag fremover for min del. Kommer kanskje bilder fra bowlingen imorgen, så følg med. Har forresten også funnet noe smart, den nye sesongen av frustrerte fruer. Sesong 8. Jeg er ikke helt sikker på om jeg har lyst til å starte å se på den nå, eller om jeg skal vente til den begynner på tv! Men hvis noen av dere har lyst til å se de sesong 8 av frustrerte fruer finner dere den her: http://www.cucirca.com/2007/05/22/watch-desperate-housewives-online/

Nå er det nesten kveld for min del. Vi blogges mer imorgen, god natt ♥

Publisert: 18.10.2011 @ 22:14 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Pepperkaker i oktober!?

Er vel kanskje litt tidlig å selge julebrus, julemarsipan, pepperkaker osv. nå i oktober? Når jeg først så det tenkte jeg, herregud hvem har liksom lyst å kjøpe pepperkaker nå i oktober. Den tanken varte helt til jeg dro på butikken sammen med bestemor og hun overtalte meg til å kjøpe en boks pepperkaker og 1 flaske julebrus. Haha. Nå sitter jeg bare her å dypper pepperkakene i melk, mens jeg er sint på meg selv for at jeg kjøpte pepperkaker så tidlig. Veldig bra kombinasjon. Noen andre som har gått i "fella" og kjøpt pepperkaker nå i oktober? Synes dere det er for tidlig eller er en passelig tid å begynne å selge julegodt og juleting. 

Nå har jeg tusen lekser som skal være ferdig i løpet av uken og en prøve på torsdag. Blogges mer når jeg er ferdig. Om jeg noen gang blir ferdig. Hadeee

♥PEPPERKAKER♥

Publisert: 18.10.2011 @ 15:26 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

SKYBERT

Hei :-)

Må først å fremst bare si takk til alle som har savnet meg mens jeg har vært borte... Haha, blant annet skybert og skybert 2. Ja, å for dere som ikke forsto at det var en spøk - det var en spøk.

Sitter nå å leser salmer for harde livet, kan love dere at det ikke er frivillig. Hadde vært greit om de stod på bokmål norsk, men det der er et helt annet språk. Har også oppgaver som skal gjøre til disse salmene, noe som betyr at jeg egentlig ikke har tid til å blogge mer. Grunnen til at jeg blogger nå er fordi jeg har kjempe dårlig samvittighet for at jeg ikke har blogget på flere dager. 

Ikke det at jeg har hatt så mye å blogge om, for alt jeg har gjort i helgen beskriver bildet veldig godt. Nå vet dere det, sånn at dere ikke skal trenge å bekymre dere mer for at jeg skulle være død. 
Kjøpte forresten en del nye ting på fredagen, blant annet en genser, serum, noe jeg ikke husker og filmer. Hvis dere vil se innkjøpene rop ut. Selv om jeg kommer til å legge dem ut uansett, fordi jeg ikke har så mye annet å blogge om. Hadeeee, nå må jeg gjøre lekser og drikke julebrusen min♥

Publisert: 17.10.2011 @ 18:18 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

NYNORSK MITT FAVORITT FAG

Hei

Blir mye blogging om skolen fortiden, mest fordi ukedagene mine handler om skole. Står opp og drar på skolen, kommer hjem og har masse lekser. Tenkte derfor å inkludere dere i leksene mine, for jeg trenger en del hjelp til ideer nå. Vi fikk nemlig en oppgave på skolen i dag som skal være ferdig i kveld. Oppgaven går ut på å skrive en tekst på NYNORSK, vel og merke.

Teksten skulle ha "ein hyggeleg skuledag". Jeg tenkte først å skrive en artikkel som handlet om mobbing og hvordan gjøre skoledagen til de som blir mobbet bedre, men så fikk jeg en bedre ide.. å skrive et kåseri om en helt "vanlig" skoledag. Jeg har bare skrevet noen få linjer, men nå er jeg helt tom for ideer igjen! 

Håper noen av dere kan gi meg noen tips, tror jeg kommer til å velge å skrive et kåseri. For synes det er lettest å være litt ironisk og humoristisk. 

Overskriften er forresten veldig ironisk, jeg har ikke noe lyst til å ha nynorsk. Synes ikke det er sikkelig vanskelig, men vanskelig nok. Å det blir litt unødvendig i mine øyner, for jeg har nok med norsk og engelsk for å si det sånn. Nå er det sånn at jeg har nynorsk, å det slipper jeg ikke unna. Noe som betyr at jeg er nødt til å jobbe med det for å klare og forstå det. Vi blogges når jeg er ferdig med kåseriet.

Publisert: 11.10.2011 @ 16:17 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

SÅÅ TYPISK MEG

Hei

Jeg vet at jeg har vært en dårlig blogger disse to dagene, ikke det at jeg vet hva en dårlig blogger er. Jeg er vel sånn som alle andre, noen perioder har man masse å blogge om andre ganger ikke. Jeg har absolutt ingen ideer om hva jeg kan blogge om. For jeg er i en veldig kjedelig periode der jeg gjør lekser i helgen og ser film. Er forresten blitt helt lost i dansefilmer nå, så i kveld blir det step up 3. I går så jeg som sagt burlesque og den vil jeg anbefale for alle dere som liker dansefilmer. 
Vi blogges i morgen nå blir det step up 3 og godiiiis♥

Publisert: 08.10.2011 @ 18:26 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

FILMKVELD/BURLESQUE

Nå sitter jeg godt plantet i sofaen og er klar for å se film. Filmen jeg skal se er burlesque med Christina Aguilera i hovedrollen. Hvis dere vil kan jeg godt legge ut en anmeldelse av filmen.Noen som har sett filmen? Og hva synes dere om filmen? Dere får ha god helg og en fin fredags kveld ;-)

Publisert: 07.10.2011 @ 23:37 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

Sexy and I Know It

HEEI

Endelig helg, vi jubler for det!! Nå sitter jeg her å hører på musikk og bare tar det med ro, har vært veldig slapp i dag. Er også helt fri for ideer til hva jeg kan blogge om, men dere kan komme med forslag til hva jeg skal blogge om? 

Hahaha, ja jeg har fått denne sangen på hjernen. IKKE BRA. Forresten veldig komisk musikkvideo, hvis jeg kan kalle det komisk? Litt rart å se at det er gutter som "kaster klærne" i en musikkvideo og ikke jenter

Publisert: 07.10.2011 @ 13:53 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2
hits