Kategori: Interiør

Partition of images

Nå har jeg endelig fått satt inn litt bilder i skilleveggen min, hva synes dere? Skulle også informere om at jeg kommer til å være opptatt med hjemmeeksamen de neste dagene, noe som betyr at bloggen ikke vil bli prioritert!

Publisert: 29.10.2012 @ 20:49 Kategori: Interiør Kommentarer: 22

BILDER AV LEILIGHETEN MIN

Skulle egentlig skrive et innlegg igår og vise dere bilder av speilet jeg kjøpte igår, men ble opptatt med å bake etter jeg kom hjem. Derfor tenkte jeg at hvorfor ikke legge til litt eksta siden jeg ikke klarte å holde det jeg lovet igår, så jeg tok flere bilder av leiligheten for dere som er interessert i det. Fine wallstickeren som henger rett over komfyren, den er kjøpt på clas ohlson.


Her ser dere jeg speilet jeg kjøpte igår på europris til 249(hvis jeg husker riktig), er kjempe fornøyd med det. Forresten bare overse det rotet som ligger der....


Bilde er også hengt opp på veggen, det kostet bare 129 kr på europris! Synes dere det ble fint?
Her ser dere hvordan det ble etter jeg hengte opp gardinene jeg kjøpte igår. 


Liker det hvite stearinlyset så godt at jeg aldri kommer til å brenne det ned!


Tror dere forstår hvorfor jeg ikke har en moteblogg, men det er vel like greit. 

Har forresten trekt ut tre stykker som skal få en vurdering av meg og en person som får sendt en gave i posten når blogg vs blogg er ferdig. 

Publisert: 19.01.2012 @ 19:55 Kategori: Interiør Kommentarer: 7

LEILIGHETEN MIN (INSPIRASJON)

Tenkte jeg kunne legge ut noen bilder av leiligheten min. Bare noen små detaljer som gjør leiligheten så utrolig fin. Masse av det jeg har av møbler er "pusset opp". Er faktisk min snille bestemor som har hjulpet meg med det. Er utrolig fornøyd med leiligheten min. 

Her ser dere en krakk som er pusset opp. Det var bare en helt simpel brun krakk, nå er den et lite bord som passer fint inn på kjøkkenet mitt. Brukte en sjablong til å male home sweet home.

Lille hjørnet av kjøkkenbenken, synes det ser så koselig ut. Klokken kjøpte jeg på kremmerhuset for 99 kr!!  Pasta og te krukkene kjøpte jeg faktisk på europris. Husker ikke helt prisen. 

Synes denne er så søt, er mammaen min som har laget den til meg. Er evig takknemelig for den, passer kjempe godt inn i stuen min. 


Jeg følger nok lilla trenden, så hele stuen min er preget av lilla fargen. Lilla passer til alt synes jeg, er nok derfor jeg gikk for lilla. Her er det koselige spisebordet mitt. Passer veldig godt nå når høsten har kommet. 

 


 Lille sofa kroken min, her tilbringer jeg vel meste parten av tiden min. Litt rotete, men det må til. Som dere ser er det mye lilla i min leilighet. Dette er bare en liten del av leiligheten min, men hvis dere vil kan jeg ta flere bilder av både badet og soverommet. Kanskje fikk dere litt inspirasjon til å lage/pusse opp gamle møbler. Hva synes dere om leiligheten?

Publisert: 05.10.2011 @ 15:19 Kategori: Interiør Kommentarer: 9
hits