Kategori: Konkurranser

STUDDED BRA

Benedicte har nå en konkurranse hvor man kan vinne studded bra fra modekungen.se! Selvsagt har jeg kjempe lyst til å vinne denne skjønnheten selv, men dere skal også få muligheten til det ved å trykke HER. ♥

Publisert: 24.10.2012 @ 20:28 Kategori: Konkurranser Kommentarer: 4

HUNGER GAMES!

Har utrolig lyst til  å vinne to billetter til filmen, Hunger Games! ♥

hungerkonk
Publisert: 11.03.2012 @ 10:06 Kategori: Konkurranser Kommentarer: 5
Stikkord:

VINNERNE AV HEADERE!

Her er de tre vinnerne av headere og en ekstra jeg følte for å lage en header til. Det var noen headere der jeg jobbet med bilder som hadde veldig dårlig kvalitet og det gjør alt mye vanskligere for meg. 


#1 http://lindamarielle.blogg.no/


#2 http://bellapro.blogg.no/


#3 http://marings.blogg.no/


 #4 http://pksverden.blogg.no/

Hva synes dere? Skal jeg dele ut flere headere? Nå sier jeg god natt, ha en fin kveld videre! ♥

Publisert: 05.03.2012 @ 23:20 Kategori: Konkurranser Kommentarer: 12

JEG LAGER HEADER!

Mange av dere synes jeg er flink med design og får ofte spørsmål om jeg kan lage design osv. Denne gangen skal jeg være så snill at jeg trekker ut 3 stykker som får en gratis header hos meg. Det eneste dere trenger å gjøre er å skrive størrelsen, eventuelt linke til bilder dere vil jeg skal bruke, samt bakgrunnsfarge på bloggen din. En fordel er hvis dere er helt bestemt på hvordan dere vil ha headeren, for det gjør alt mye enkelere for meg.  


# 1 


# 2


# 3

Her ser dere noen headere jeg har laget til andre, hvis du liker de kan jeg lage noe lignende til deg. 

Husk: skriv e-post adresse slik at jeg kan kontakte deg. Trekker 3 stykker senere ikveld.

Hadde forresten blitt veldig glad om dere likte facebook pagen min HER. 

Publisert: 05.03.2012 @ 18:29 Kategori: Konkurranser Kommentarer: 22

LESE DIN BLOGG?

Jeg trenger litt inspirasjon nå, så hvis du mener du har den perfekte bloggen legg den igjen i kommentarfeltet! Hadde også blitt glad hvis dere likte facebook pagen min HER.

Publisert: 02.03.2012 @ 21:36 Kategori: Konkurranser Kommentarer: 41

VURDERE BLOGGEN DIN!?

I den anledning at bloggen har bursdag, velger jeg å trekke to stykker som får en bloggvurdering. Det eneste du trenger å gjøre er å skrive bloggen din i kommentarfeltet. Kommer til å trekke vinnerene i kveld, så her gjelder det å være rask! :)Dette vurderer jeg; Innhold//Bilder//Design// Tilslutt terningkast!


Publisert: 01.03.2012 @ 18:24 Kategori: Konkurranser Kommentarer: 32

DRØMME KROPPEN!

De fleste her har vel fått med seg at 1881 har en kampanje gående, hvor man kan skrive drømmene sine og kanskje være så heldig å oppleve de også. 

Jeg satt lenge å tenkte over alt jeg kunne ønske meg, alt fra sydenturer, hjelp til fattige land, bil osv! Prøvde virkelig å tenke stort, men det gikk rett og slett ikke. Følte det ble alt for overflatisk. Ville på en måte skille meg ut fra alle de andre drømmene som var der fra før. Det jeg kom fram til var rett og slett at jeg drømmer om en personlig trener som kan hjelpe meg å nå mine mål når det kommer til trening og et sunt kosthold. Lenge har jeg slitt med selvtilliten og vet selv hvor mye bedre jeg føler meg etter jeg har trent godt eller holdt meg unna usunn mat en god stund. Jeg synes en følelsen er herlig. Men problemet mitt er at jeg glemmer den på en måte å sklir rett tilbake til start og ender opp med å se ned på kroppen min. Dette er noe jeg vil ha slutt på og jeg tror en personlig trener er den rette løsningen, en som kan pushe meg til å gjøre mer enn det jeg tror jeg klarer og selvfølgelig kan hjelpe meg med kostholdet. 

 

Nå tenker dere sikker på hvor teit jeg er som skriver dette og noen ser vel for seg at jeg vil se ut som en tynn flis. Det jeg mener er at jeg vil ha en kropp som er sunn og frisk, en kropp jeg kan være fornøyd med. Jeg sier absolutt ikke at jeg er tjukk, men føler alt har blitt veldig slapt og kjenner at jeg trenger å legge om kostholdet for å få mer energi i hverdagen. 

Hadde blitt utrolig glad om dere kunne stemt på min drøm, dette er noe jeg virkelig brenner for! Jeg kommer absolutt til å gjøre mitt beste, men trenger noen som kan få meg i gang. 

Hva er din drøm? Du kan legge den inn under og kanskje du får den oppfylt? :)

 

vinn1881
Publisert: 01.03.2012 @ 17:07 Kategori: Konkurranser Kommentarer: 13
Stikkord:

FAVOURITE PICJeg er med i en fotokonkurranse hos http://emmilille.blogg.no og jeg velger å bruke dette bildet! Er også med i en konkurranse her, hvor man kan vinne fargelinser. Vinneren trekkes idag!

Hva synes dere om bildet? 

Publisert: 27.02.2012 @ 19:09 Kategori: Konkurranser Kommentarer: 10

GIVE AWAY!


Er med i en give away hvor man kan finne fine interiør ting! Dere kan selvfølgelig også melde dere på den, men dere må være rask for vinneren trekkes imorgen. Trykk her for å komme til konkurransen hos Villa Solbakken.

Publisert: 17.02.2012 @ 00:00 Kategori: Konkurranser Kommentarer: 4

GI DIN STEMME!

Har meldt meg på en fotokonkurranse her, hadde blitt utrolig glad om du ville gi din stemme på mitt bilde. Hadde også blitt utrolig takknemmelig hvis du kunne delt det på facebook, twitter eller blogg. ♥

Publisert: 02.02.2012 @ 20:11 Kategori: Konkurranser Kommentarer: 8

VINNERNE!

Nå har jeg endelig tid til å skrive vurderingene av de bloggene jeg har trekt ut! De tre bloggene som vant en vurdering oss meg var Iselin, Lotte & Synne. Alle tre virker som utrolig flotte jenter med kjempe fine blogger. Jeg trekte forresten vinnerene gjennom random, ikke ut ifra hvilken blogg jeg likte best.

PS: HADDE VÆRT VELDIG FINT OM DERE KUNNE STEMME MEG FREM HER. Jeg hadde blitt veldig glad og kanskje jeg deler ut en premie til en av dere!

Starter med Iselin som fikk første plass og vant sminke! (Send meg en mail)Innhold: Iselin skriver mange gode innlegg i uken med lite skrivefeil. Hun har mange variable innlegg, blant annet om mote, hverdag og hennes meninger. 

Bilder: Hun bruker mange bilder i innleggene, dette er veldig positivt for det gjør innleggene mye lettere og lese! Det gjør også leseren mer intressert i å se videre på bloggen. Eneste negative er at hun bruker en del bilder som ikke er tatt selv, men hun bruker også en del som hun har tatt selv.

Design: Jeg kan ikke si at designet hennes fanget oppmerksomheten min, for det var rett og slett kjedelig! Helt hvitt med masse rosa linker nedover siden, jeg er ikke helt fan av det... Headeren var vel det jeg likte best med designet, den er enkel og ikke for rotete.

Terningkast: Jeg vil gi henne terningkast 4 av 6, fordi det meste var positivt hvis vi ser bort i fra designet. Hva synes dere hun fortjener?

Andre plassen gikk til Lotte som er mamma til ei nydelig jente.

Innhold: Hun skriver kort, men godt! Ut i fra det hun har skreve har hun lite med skrivefeil og det hun skriver er også interessant. Hun kunne kanskje skreve litt mer om datteren hennes, med tanke på det at hun har skreve at vi skal få følge henne og datteren gjennom dagene. 

Bilder: Etter det jeg har fått med meg er hun glad i å ta bilder, noe som betyr at hun har masse bilder på bloggen i alle innleggene sine. Hun tar kjempe fine bilder som jeg anbefaler dere å ta en titt på! 

Design: Designet har jeg ingen grunn til å klage på, det er ryddig og oversiktelig. Headeren er et stor pluss, synes den var utrolig søt og fanget mitt blikk med engang.

Terningkast: Jeg gir henne rett og slett en 5, hun har mange gode innlegg og et kjempe fint design. Hva synes dere hun fortjener?

Tredjeplassen går til Synne.Innhold: Hun har ikke opptadert på noen dager, men hun skrive mange innlegg når hun først blogger! Det kan både være positivt og negativt. Men etter som det jeg har forstått begynte hun å blogge for noen dager siden, så det er godt til å være nybegynner. Innleggene hun har skrevet fanget min interrese, noe som gjorde at jeg bare ville lese videre. Er en del skrivefeil, men teksten er fortsatt fult leselig. 

Bilder: Hun bruker mange bilder, noen hun har tatt selv og andre hun har hentet på nett. Eneste hun kunne endret på er at bildene skulle vært større slik at de passet med kantene på innlegg "boksen". 

Design:Siden hun er nybegynner er designet fortsatt en del rotete, dette trekker bloggen veldig mye ned. Hadde jeg bare trykt random på bloggen hennes ville jeg nok ikke lest videre siden designet var kjedelig...

Terningkast: Hun får en 3 oss meg, det er fordi jeg synes designet var kjedelig og bildene skulle vært større... Synes dere hun fortjener det?

Kommer i senere tid en blogg VS blogg, hvor dere kan vinne en header og en vurdering av meg, så følg med alle sammen! Forresten hva synes dere om vurderingene jeg gjorde? Manglet det noe eller var de helt grei?

Publisert: 21.01.2012 @ 22:22 Kategori: Konkurranser Kommentarer: 2

STEM OG VINN SMINKE! + JEG VURDERER BLOGGEN DIN!

Jeg er med i to blogg VS blogg og jeg vil gjerne vinne begge. Men for at dere også skal få gleden av det kan dere vinne en pakke instant eye shadow + en liten ting. Alt dere trenger å gjøre er å skrive at dere har stemt på meg og jeg sjekker om dere faktisk har gjort det. Stem HER og HER. 

Om du vil ha at jeg skal vurdere bloggen din skriv en kommentar med bloggen under, jeg trekker 3 stk som får en vurdering.

PS: HUSK Å LEGGE IGJEN EN KOMMENTAR MED NAVNET DITT, SÅNN AT JEG VET DU HAR STEMT! ELLER SÅ BLIR DU IKKE MED I TREKNINGEN! Vurderer også å sette i gang en blogg vs blogg! Skriv en kommentar under og jeg vurderer bloggen din.

Publisert: 18.01.2012 @ 19:16 Kategori: Konkurranser Kommentarer: 21

BLOGG VS BLOGG!

Jeg er med i en blogg vs blogg HER. Hadde blitt evig takknemelig om dere kunne ha stemt på meg, til gjengjeld setter jeg i gang en blogg vs blogg på min blogg! 

Nå er det frustrerte fruer i stuen, vi blogges etterpå!

 

 

Publisert: 17.01.2012 @ 21:45 Kategori: Konkurranser Kommentarer: 3

KONKURRANSE?

Jeg har rett og slett ikke hadd tid til å blogge idag, siden jeg først var på skolen å så dro jeg og spiste middag oss bestemor. 

Over lang tid har jeg tenkt på det å lage meg en facebook profil for bloggen min, som gjør det mye enklere for dere lesere og følge bloggen min. Hva tenker dere om det? Har også tenkt på å ha en konkurranse, men vil ha forslag til hva jeg kan gi til vinnerene? 

Her er mine forslag:

- Sminke

- Klær

Kommer bare på det vanlige, men kom med forslag dere!!Forresten har pilus en konkurranse på bloggen nå, hvor dere kan vinne:

1. premie: Valgfritt hår/produkter for kr 600,-

2. og 3. premie: Valgfritt hår/produkter for kr 250,-

Meld dere på nå!!

Publisert: 17.01.2012 @ 20:51 Kategori: Konkurranser Kommentarer: 3

KONKURRANSE VERDI 1000 KR!!

Blackdoll.blogg.no har nå en konkurranse hvor dere kan vinne valgfrie produkter til en verdi 1000 kr og en gratis header! For å lese mer om hvordan dere deltar trykk HER.


Publisert: 16.01.2012 @ 19:17 Kategori: Konkurranser Kommentarer: 3

Konkurranse av verdi 400 kr (JanneDesiree)

Jeg vet at jeg reklamerer for en del konkurranser for tiden, men dere får jo også nytte av det! Jeg har nemlig meldt meg på en konkurranse hos JanneDesiree sin blogg, premien er smykke og ørepynt til en verdi av 400 kr. 

MELD DERE PÅ HER, FORT DERE FORDI FRISTEN GÅR UT IMORGEN. Nå er det kveld for min del, men kommer masse nye innlegg imorgen. Kom gjerne med forslag til hva jeg kan blogge om?

Publisert: 12.01.2012 @ 22:23 Kategori: Konkurranser Kommentarer: 8

KONKURRANSE: VERDI 600 KR

Nok en gang har alfamale en konkurranse hvor du kan vinne en ny parfyme fra ed hardy og sminke! Hvem vil vel ikke ha det? Jeg har hørt kjempe mye bra om den parfymen og har lyst på den selv. For å være med trenger dere ikke å ha blogg.

Dere finner konkurransen her. 

FORT DERE FOR VINNER TREKKES IMORGEN.


Nå ble det litt mange konkurranse innlegg, men jeg tipser dere bare om konkurranser slik at dere har like stor sjanse til å vinne som det jeg har. 

Publisert: 12.01.2012 @ 15:16 Kategori: Konkurranser Kommentarer: 8

Lazy girl

Ble lite med blogging idag, men føler meg som en vandrende gelemann idag. Har nesten ikke klart å gjøre noe, alt jeg har gjort er vel å ta oppvasken. Tenkte jeg skulle trene litt med rockeringen min før jeg tar en varm dusj og så rett i seng! Alfamale har forresten en ny konkurranse idag, hvor dere kan vinne en parfyme fra Lolita Lepicka, ekte vel og merke, samt 2 natural make up, scholl "3 in 1" perfect nails og en ansiktsmaske. Meld dere på HER. Alt dere trenger å gjøre er å linke konkurransen til bloggen deres eller facebooken, samt skrive en begrunnelse på hvorfor DU bør vinne.

Jeg synes selv at jeg bør vinne fordi jeg har noen stressende dager fremover mot sommeren og da hadde det vært greit med litt nytt til å freshe meg opp med. 

Hva er din begrunnelse?

Publisert: 11.01.2012 @ 20:40 Kategori: Konkurranser Kommentarer: 2

VINN PARFYME - ALFAMALE

Nå som jeg er tilbake kan jeg også anbefale konkurranser til dere lesere og jeg kom faktisk nettopp over en kjempe god konkurranse hvor du kan vinne parfyme fra DKNY, har hørt at den er veldig god så meld dere på her.

Har dere noen konkurranser og anbefale? Kanskje har du en konkurranse gående på bloggen nå? 

Nå skal jeg gjøre litt lekser før jeg har planlagt å kose meg med litt frukt og det nye x-box spillet mitt. Kommer kanskje et innlegg senere, følg med.

Publisert: 09.01.2012 @ 20:11 Kategori: Konkurranser Kommentarer: 0

JULEKALENDER

Hei, julen nærmer seg med store skritt og det er allerede 1 desmeber i morgen! Tiden går rett og slett alt for fort, snart er jeg 18 år og mest sannsynelig klarer jeg oppkjøringen å får lappen til bil.

 

Det er nesten litt sykt å tenke på...uansett det jeg skulle frem til var at studentkortet har en julekalender gående, hvor dere kan vinne super fete premier. Noen av premiene er en macbook, gavekort på nelly og ipad! Kan love dere at dere ikke vil gå glipp av det, forresten har de en liten før julekalender gående, ta bare en titt innom siden deres; http://www.studentkortet.no/julekalender/r2011/30/dEFjFjXo

Har dere noen andre julekalendere og anbefale? Vil dere at jeg skal skrive om flere julekalendere som man kan finne på nett?

Nå er det leksetid for min del, men følg med for jeg venter nemlig en pakke i posten snart. Har lovet å skrive om den her og det beste av alt; den var gratis! Noen som klarer og gjette hva jeg får?

Publisert: 30.11.2011 @ 13:46 Kategori: Konkurranser Kommentarer: 0

Vinn gavekort fra nelly

Hei

Alle dagene går på å øve til teorien og selvfølgelig lekser. I morgen har jeg bestemt meg for å dra teorien, men jeg er så utrolig nervøs. Dere får virkelig krysse fingrene for meg, det trenger jeg. 

Jeg er forresten med i en konkurranse som arrangeres av libresse og nelly hvor man kan vinne gavekort på nelly. Alt du trenger å gjøre er å gå på facebook siden til libresse Norge og teste din simultankapasitet. Jeg klarte bare 14 sekund, ikke så veldig bra. Prøv du også!

nellyvinn
Publisert: 07.11.2011 @ 19:40 Kategori: Konkurranser Kommentarer: 2
Stikkord:

LOGO NR 2 TIL TCMN

Har nå laget en ny logo til tcmn sin russebil. Kan bare være ærlig å si at jeg ble mer fornøyd med den forrige, men får håpe de liker denne bedre. Grunnen til at jeg ble litt misfornøyd med den nye jeg har laget er fordi jeg ikke kan tegne skyer! Alle sier det er så lett, men det er det ikke i det hele tatt. Ser bare ut som masse rot i bakgrunnen, om dere har noen tips på hvordan man kan tegne skyer så rop ut.


Hva synes dere, finere eller styggere enn den forrige? Hvis dere ikke har sett den andre jeg har laget ligger den lengre ned på bloggen.

Forresten blir veldig glad hvis dere stemmer på meg her.

Publisert: 06.10.2011 @ 16:45 Kategori: Konkurranser Kommentarer: 4

HJELP MEG OG VINN EN HEADER!

HEI♥

Noen som har veldig lyst til å stemme på meg på blogg vs blogg. Hvis jeg vinner trekker jeg ut en person som skal få en header hos meg. Trekker selvfølgelig ut en av dere som har stemt, derfor må du som stemmer skrive navnet ditt i en kommentar!

Høres det greit ut?


SÅ STEM PÅ MEG: http://iaa1996.blogg.no/1317849383_blogg_vs_blogg__stem.html#comment


Holder forresten på å lage en ny logo til tcmn, legger den ut her på bloggen så snart jeg er ferdig med den. Dere kan se den første jeg laget her.

Publisert: 06.10.2011 @ 14:49 Kategori: Konkurranser Kommentarer: 7

KONKURRANSE

Jeg er med i en konkurranse hos Caroline

Konkurransen går ut på at du skriver et kort innlegg på bloggen din og gir en liten kommentar på hennes blogg. Når du har gjort det er du med i trekningen av masse produkter fra brun og blid. Hun trekker også mange vinnere, så sjansen er stor for å vinne. Du kan melde deg på HER.

1. Premien er: 10 neglefiler - 40 soltatoveringer - 10 solkort - 1 miss brun og blid kort. (verdi 1000 +)

2. Premien er: 20 tatoveringer - 3 neglefiler - 3 solkort (verdi 300+ kr ) 

3. Premie er - 20 tatoveringer - 1 solkort - 3 neglefiler ( verdi 100 + )Får håpe jeg har mer lykke i denne konkurransen enn jeg har hadd i de andre. Vant forresten ikke header konkurransen, var utrolig kjipt. Ønsk meg lykke til!

Publisert: 05.10.2011 @ 18:27 Kategori: Konkurranser Kommentarer: 2

TRENGER DU NYE HVITEVARER?

Tretti.no har en konkurranse gående nå, hvor du kan vinne et gavekort på 1000 kr!

Jeg melder meg selvfølgelig på, men sjansen for at jeg vinner er nok 0,1 %, dere får bare krysse fingrene for meg. Siden jeg ikke er noe egoist, deler jeg linken til konkurransen med dere også. Dere finner konkurransen HER. Ønsker alle sammen lykke til. 

Har vært å sett litt på utvalget inne på tretti.no, sånn at jeg vet hva jeg skal bruke gavekortet på(hvis jeg vinner). De har blant annet tredemøller for den treningsglade, forskjellige bakemaskiner for den som liker å bake, slettetanger for den som trenger det og masse andre forskjellige hvitevarer. Det er rett og slett et stort utvalg, anbefaler deg å ta en titt innom siden! 

Trenger en mikrobølgeovn, denne er favoritten min fra tretti.no

Jeg har allerede en hel masse på ønskelisten min, det er blant annet en tredemølle, massasjeapparat, badvekt, mikorbølgeovn osv. Satser virkelig på at jeg vinner konkurransen ;-)

Tretti.no er nordens største nettbutikk for hvitevarer

Publisert: 02.10.2011 @ 22:59 Kategori: Konkurranser Kommentarer: 7
hits