Arkiv måned: januar 2011

Om Meg

Jeg heter Jannicke og kommer fra en liten by i nord, Harstad. Jeg kom til verden en kald vinter dag i desmeber, 12. desember 1993. Jeg er som sagt 17 år og bor sammen med samboeren min. Vi har bodd sammen i 1 1/2 år nå. Jeg er nå 18 år og bor sammen med broren min. 

Meg som baby, jeg var en liten prinsesse :)

Jeg går på videregående skole og har ingen planer om hva jeg skal bli. Jeg går helsefagerbeider linjen så jobber mye med mennesker i alle aldre. Trives veldig godt med det, så regner med at det blir et omsorgsyrke på meg. Nå er jeg begynt på påbyggning for å få den studiekompetansen jeg trenger for å komme inn på høyskolen. Jeg har tent til å fortsette innenfor helsesirkelen, og har store planer om å bli helsesøster.

Som sagt bor jeg ikke sammen med familien min, men mamma & pappa bor sammen, med mine 4 små søsken. Jeg er kjempe glad i hele familien min, og det er de som jeg prioriterer høyest i livet. Kunne ikke tenkt meg et liv uten dem.

Jeg har startet å blogge for å ha en liten hobby på fritiden og jeg har en plan om å bli en kjendis blogger! Jeg blir å blogge om mye forskjellig og siden jeg liker å tulle mye blir det en del sarkastiske innlegg. Jeg er også en jente med utrolig mye selvironi! 

Noe mange ikke vet;

- Er veldig glad i ballsport!

- Har veldig dårlig selvtillit(Har noen perioder som er verre en andre)

- Min drømme jobb hadde vært å få pusse opp hus (er veldig glad i oppussings program)

- Jeg er veldig glad i å danse

- Jeg har falske fortenner, slo tennerne ut når jeg kræsjet på sykkelen.

- Jeg er veldig glad i å tegne

- Har lyst til å flytte til utlandet

- Jeg har en tattovering i nakken laget av onkelen min

- Piercing i navelen

Det var bare mye random... Er det noe dere lurer på så spør!Om det var noe mer dere ville vite om meg, kan dere stille spørsmål HER. Jeg svarer på det meste, så lenge det ikke blir alt for privat!

 

Publisert: 12.01.2011 @ 20:52 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2
hits