Arkiv måned: januar 2012

NEW GIRL

Hei, 

Jeg har bestemt meg for å bli "en ny person", som dere ser har jeg forandret designet mitt og jeg vurderer sterkt å få en litt mer uvanlig klesstil! Nå er det frustrerte fruer, men jeg kommer tilbake til dette senere.
Beklager at dere ikke kan se hele skriften i innlegget, men jeg holder på å fikse det. Trenger bare en pause nå...

Publisert: 31.01.2012 @ 22:00 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

WORDFEUD!

Jeg hadde bestemt meg for at jeg aldri skulle begynne å spille det dumme ordspillet som alle andre spiller på telefonen nå fortiden... Det som skjer er at jeg faller for fristelsen og lar meg lure av en venn. Så nå sitter jeg her med mobilen i hånden og spiller wordfeud, haha. 
Lover dere at jeg er blitt super god allerede, så for dere som trenger en utfordring add meg; Kjendiz 

Vurderer også å bytte tilbake til mitt gamle design... synes dette designet ble alt for enkelt å kjedelig. Hva synes dere jeg burde gjøre?

Publisert: 26.01.2012 @ 20:11 Kategori: Hverdag Kommentarer: 5

Lystløgneren!

Tror aldri jeg har vært mer effektiv enn det jeg har vært idag! 

For å ta en kort oppsummering over alt jeg har gjort idag; Skole, tannlege, lekser, jogging, butikken og rydding. Nå kan jeg endelig slappe av med et smil over munnen fordi jeg har vært så flink. Derfor har jeg ordnet meg en riktig god kveldsmat og sitter nå foran tven å ser på lystløgneren, en film som går på viasat 4 nå! 

 

Har noen av dere sett lystløgneren og hva synes dere om filmen? 

Dere får ha en fin onsdagskveld videre, god natt!

Publisert: 25.01.2012 @ 21:49 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

NYTT DESIGN! (HVORDAN DET FUNGERER)

Fikk som sagt nytt design igår for dere som ikke viste det, men alt er nytt og noe er veldig nytt! Derfor tenkte jeg å gå igjennom designet mitt, sånn at dere vet hvordan alt skal fungere. Håper også dere kan si ifra til meg om noe ikke fungerer som det skal eller at noe er feil. Hadde satt stor pris på at dere sa i fra om det. 

Kan starte med de tre knappene på venstre siden av bloggen:


Den første med + tegnet på er for bloglovin' for dere som ikke vet hva bloglovin er, kan lese mer om det HER. Den neste knappen med et brev på er slik at dere kan sende meg spørsmål på mail eller om det er noe annet dere vil kontakte meg for. Jeg kommer til å svare alle som sender mail der. Det siste punktet er til facebooken min, men har bare til min personlige facebook nå skal i senere tid lage en facebook for bloggen. 

Søkeboksen over de tre knappene.Her kan dere søke om alt dere vil finne på bloggen min. Prøvde for eksempel å søke på "love" i går og det kom opp masse alternativer hvor jeg hadde brukt love i innleggene mine. Synes den er veldig smart å ha, for nå trenger jeg bare søke i stede for å bla igjennom hele arkivet! 

Boksen som nesten ligger rett under de tre knappene:

Det er bare en helt vanlig meny, hvor dere finner arkivet, de forskjellige kategoriene, siste innlegg, sponsorer og informasjon om meg. Letteste er hvis dere prøver dere fram selv. 

Resten tror jeg skal være ganske greit å forstå, hvis det er noe dere ikke forstår må dere være så snill å si ifra til meg. 

Publisert: 24.01.2012 @ 20:09 Kategori: Bloggdesign Kommentarer: 2

BLOGG STJELER TIDEN DIN!

Det jeg tenker mest på fortiden er hva jeg skal blogge om.. 

Jeg bruker masse av tiden min på å ta bilder til bloggen og skrive innlegg som skal fange lesere, noen ganger mislykkes jeg andre ganger ikke. Det jeg egentlig burde fokusere på er skolen, for det er faktisk fremtiden min det er snakk om!

Alle som ikke lever i det nøtteskalle hvor dem tenker at bloggen kan hjelpe dem å komme fram i livet, vet det at man ikke kommer noen vei med bloggen. Selvfølgelig er det de som er så heldige og havner på den såkalte "topplisten" på blogg og tjener en del penger på å blogge om det fantastiske kjedelige livet sitt. Men vi alle vet at etter en stund går de lei av alle dritt kommentarene, ta bilde av alt dem gjør og fanpost, det hele ender med at de legger ned bloggen og blir fort glemt av de såkalte "trofaste" leserne.
I dagens samfunn er blogg blitt veldig populært blant både jenter og gutter. Man finner tusen forskjellige blogger bare her i Norge. Blogger med forskjellige meninger, temaer og generelle hverdagsblogger, for eksempel fotoblogger som ikke kommer så godt fram som dem egentlig fortjener eller politiske blogger som man ser at eieren av bloggen har brukt lang tid på å få frem sin mening. I stede for å lese bloggene som faktisk har en mening, velger vi å lese blogger som rett og slett handler om et kjedelig hverdagsliv. Selv prøver jeg å variere innleggene på bloggen min, men må ærlig si at bloggen min faller rett inn i kategorien; kjedelig hverdagsblogger.  
Hva er det som gjør oss så interessert i disse bloggene, hva er det som gjør at blogg er blitt så populært? Noe må det være siden vi bruker masse timer for dag foran skjermen for å lese kjedelige blogger og skrive alt for lange blogg innlegg som mest sannsynelig ikke vil bli lest (Inkludert dette innlegget).  Fra nå av skal jeg sette strengere grenser for bloggen, hvis jeg har mye annet å gjøre som er mye viktigere enn bloggen kommer jeg til å legge bloggen til siden. Jeg er rett og slett lei av å tenke på hva jeg hele tiden skal blogge om, for det er rett og slett slitsomt. Noen andre som føler det slik?

Er det ikke ironisk at jeg sitter og skriver dette, når jeg har en prøve å øve til...

Publisert: 24.01.2012 @ 14:42 Kategori: Tema Kommentarer: 1

NYTT DESIGN!

Følte det var på tide med et nytt design, men vet ikke om jeg ble helt fornøyd med det jeg har nå... Derfor tenkte jeg at dere lesere skulle få ta like stor del i å bestemme hvilken design jeg skal bruke! Om dere ikke likte noen av designene så si ifra, vil ikke ha et design som ingen liker. Kommer imorgen til å vise dere litt om det nye designet, for noe av det er litt komplisert. 

God natt alle søtinger ♥

Publisert: 23.01.2012 @ 23:46 Kategori: Bloggdesign Kommentarer: 5

Bøtta, toalettet & senga mine bestevenner fortiden!

Hei, ville bare si at jeg kommer til å bli litt fraværende fra bloggen nå, siden jeg ligger med høy feber, kaster opp hele tiden og har andre problemer... Det er tungt nok å skrive dette, men vi blogges når jeg har kommet meg på beina igjen!Mens jeg ligger syk å synes synd på meg selv, kan dere komme meg noen gode forslag til hva jeg kan blogge om og om det er noe dere mener jeg burde endre på.

Publisert: 22.01.2012 @ 21:31 Kategori: Hverdag Kommentarer: 11

SKOLEBOLLER

Har vasket hele leiligheten i dag og jeg har bakt skoleboller, flinke meg! Måtte jo lage skoleboller siden jeg stod opp til solen gjennom soveromsvinduet idag, eller man kan kalle det "solboller". For dere som er interessert i oppskriften, finner dere den her. Hadde aldri prøvd oppskriften før, men var rimelig fornøyd med resultatet, gjorde selvfølgelig noen endringer på den...

Underveis når jeg lager fyllet...Når deigen er ferdig å heve er det bare å sette igang å rulle små boller! Klar til steking etter at jeg har laget hull i midten på alle bollene og fylt fyll i alle.


Ferdig stekte, avkjøling før jeg skal pynte dem!Klar til å pynte bollene med kokos og melis.


Det ferdige resultatet!! Haha, det er ikke utsiden som teller...De er utrolig mektige, jeg klarte bare å spise en halv før jeg kjente at det ble for mye! De smakte helt greit, ikke for søt og ikke for tørt. Må si meg fornøyd med at det er første gangen jeg lager det selv, resultatet ble mye bedre enn forventet for å si det sånn. 

Nå er det natt for min del, vi blogges mer imorgen. God natt alle søtinger ♥

Publisert: 22.01.2012 @ 01:06 Kategori: Baking/Oppskrifter Kommentarer: 6

VINNERNE!

Nå har jeg endelig tid til å skrive vurderingene av de bloggene jeg har trekt ut! De tre bloggene som vant en vurdering oss meg var Iselin, Lotte & Synne. Alle tre virker som utrolig flotte jenter med kjempe fine blogger. Jeg trekte forresten vinnerene gjennom random, ikke ut ifra hvilken blogg jeg likte best.

PS: HADDE VÆRT VELDIG FINT OM DERE KUNNE STEMME MEG FREM HER. Jeg hadde blitt veldig glad og kanskje jeg deler ut en premie til en av dere!

Starter med Iselin som fikk første plass og vant sminke! (Send meg en mail)Innhold: Iselin skriver mange gode innlegg i uken med lite skrivefeil. Hun har mange variable innlegg, blant annet om mote, hverdag og hennes meninger. 

Bilder: Hun bruker mange bilder i innleggene, dette er veldig positivt for det gjør innleggene mye lettere og lese! Det gjør også leseren mer intressert i å se videre på bloggen. Eneste negative er at hun bruker en del bilder som ikke er tatt selv, men hun bruker også en del som hun har tatt selv.

Design: Jeg kan ikke si at designet hennes fanget oppmerksomheten min, for det var rett og slett kjedelig! Helt hvitt med masse rosa linker nedover siden, jeg er ikke helt fan av det... Headeren var vel det jeg likte best med designet, den er enkel og ikke for rotete.

Terningkast: Jeg vil gi henne terningkast 4 av 6, fordi det meste var positivt hvis vi ser bort i fra designet. Hva synes dere hun fortjener?

Andre plassen gikk til Lotte som er mamma til ei nydelig jente.

Innhold: Hun skriver kort, men godt! Ut i fra det hun har skreve har hun lite med skrivefeil og det hun skriver er også interessant. Hun kunne kanskje skreve litt mer om datteren hennes, med tanke på det at hun har skreve at vi skal få følge henne og datteren gjennom dagene. 

Bilder: Etter det jeg har fått med meg er hun glad i å ta bilder, noe som betyr at hun har masse bilder på bloggen i alle innleggene sine. Hun tar kjempe fine bilder som jeg anbefaler dere å ta en titt på! 

Design: Designet har jeg ingen grunn til å klage på, det er ryddig og oversiktelig. Headeren er et stor pluss, synes den var utrolig søt og fanget mitt blikk med engang.

Terningkast: Jeg gir henne rett og slett en 5, hun har mange gode innlegg og et kjempe fint design. Hva synes dere hun fortjener?

Tredjeplassen går til Synne.Innhold: Hun har ikke opptadert på noen dager, men hun skrive mange innlegg når hun først blogger! Det kan både være positivt og negativt. Men etter som det jeg har forstått begynte hun å blogge for noen dager siden, så det er godt til å være nybegynner. Innleggene hun har skrevet fanget min interrese, noe som gjorde at jeg bare ville lese videre. Er en del skrivefeil, men teksten er fortsatt fult leselig. 

Bilder: Hun bruker mange bilder, noen hun har tatt selv og andre hun har hentet på nett. Eneste hun kunne endret på er at bildene skulle vært større slik at de passet med kantene på innlegg "boksen". 

Design:Siden hun er nybegynner er designet fortsatt en del rotete, dette trekker bloggen veldig mye ned. Hadde jeg bare trykt random på bloggen hennes ville jeg nok ikke lest videre siden designet var kjedelig...

Terningkast: Hun får en 3 oss meg, det er fordi jeg synes designet var kjedelig og bildene skulle vært større... Synes dere hun fortjener det?

Kommer i senere tid en blogg VS blogg, hvor dere kan vinne en header og en vurdering av meg, så følg med alle sammen! Forresten hva synes dere om vurderingene jeg gjorde? Manglet det noe eller var de helt grei?

Publisert: 21.01.2012 @ 22:22 Kategori: Konkurranser Kommentarer: 2

NOT GOOD..

Jeg er nå hjemme fra jobb og har aldri vært så sliten som det jeg er nå. Vet at jeg hadde lovet å skrive vurderinger om de bloggene jeg har trekt ut, men er rett og slett alt for utslitt. Derfor velger jeg å legge meg nå og heller stå opp imorgen å være helt opplagt, noe som betyr mye bedre innlegg på bloggen. 

GOD NATT♥

Publisert: 20.01.2012 @ 23:22 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

VURDERING!

Skulle bare si at jeg drar på jobb nå, derfor får jeg ikke tid til å skrive vurderingene før jeg kommer hjem igjen! Så for dere som hadde stemt på meg kan vente dere en vurdering senere og en av dere får sminke i posten. 

Hva skal dere i helgen? 

Publisert: 20.01.2012 @ 14:18 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

BILDER AV LEILIGHETEN MIN

Skulle egentlig skrive et innlegg igår og vise dere bilder av speilet jeg kjøpte igår, men ble opptatt med å bake etter jeg kom hjem. Derfor tenkte jeg at hvorfor ikke legge til litt eksta siden jeg ikke klarte å holde det jeg lovet igår, så jeg tok flere bilder av leiligheten for dere som er interessert i det. Fine wallstickeren som henger rett over komfyren, den er kjøpt på clas ohlson.


Her ser dere jeg speilet jeg kjøpte igår på europris til 249(hvis jeg husker riktig), er kjempe fornøyd med det. Forresten bare overse det rotet som ligger der....


Bilde er også hengt opp på veggen, det kostet bare 129 kr på europris! Synes dere det ble fint?
Her ser dere hvordan det ble etter jeg hengte opp gardinene jeg kjøpte igår. 


Liker det hvite stearinlyset så godt at jeg aldri kommer til å brenne det ned!


Tror dere forstår hvorfor jeg ikke har en moteblogg, men det er vel like greit. 

Har forresten trekt ut tre stykker som skal få en vurdering av meg og en person som får sendt en gave i posten når blogg vs blogg er ferdig. 

Publisert: 19.01.2012 @ 19:55 Kategori: Interiør Kommentarer: 7

STEM OG VINN SMINKE! + JEG VURDERER BLOGGEN DIN!

Jeg er med i to blogg VS blogg og jeg vil gjerne vinne begge. Men for at dere også skal få gleden av det kan dere vinne en pakke instant eye shadow + en liten ting. Alt dere trenger å gjøre er å skrive at dere har stemt på meg og jeg sjekker om dere faktisk har gjort det. Stem HER og HER. 

Om du vil ha at jeg skal vurdere bloggen din skriv en kommentar med bloggen under, jeg trekker 3 stk som får en vurdering.

PS: HUSK Å LEGGE IGJEN EN KOMMENTAR MED NAVNET DITT, SÅNN AT JEG VET DU HAR STEMT! ELLER SÅ BLIR DU IKKE MED I TREKNINGEN! Vurderer også å sette i gang en blogg vs blogg! Skriv en kommentar under og jeg vurderer bloggen din.

Publisert: 18.01.2012 @ 19:16 Kategori: Konkurranser Kommentarer: 21

IT'S ALL ABOUT ME!!

Endelig hjemme etter skole og handling!

Hadde egentlig bare planer om å kjøpe mat og en sånn rulleting til klærne. Det jeg endte opp med var det + masse annet. Klarer nesten aldri å bare handle det jeg skal når jeg først er på en butikk, dårlig uvane... Jeg gikk innom europris for å få tak i den rulletingen, men mens jeg gikk rundt å letet kom jeg over så mye annet fint! Det var blant annet et bilde, speil, vaskekluter, gardiner og filmer. Før jeg så tilslutt kom til kassen hvor jeg fant den rulletingen, haha.Bildet jeg kjøpte på europris for bare 129 kr!! Speilet ligger bakom, dere skal få se det bedre når jeg har hengt det opp.


Gardiner, rulleting til klær og kjøkkenkluter.


Filmene jeg kjøpte, var 3 for 99 kr så hvorfor ikke...Nå blir det kyllingfilè, før jeg drar en tur til Anne for å gjøre lekser. Blogges senere, kom gjerne med forslag til hva jeg kan blogge om, begynner å bli tom for ideer og jeg lever et realtivt kjedelig liv. 

Publisert: 18.01.2012 @ 17:33 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

BLOGG VS BLOGG!

Jeg er med i en blogg vs blogg HER. Hadde blitt evig takknemelig om dere kunne ha stemt på meg, til gjengjeld setter jeg i gang en blogg vs blogg på min blogg! 

Nå er det frustrerte fruer i stuen, vi blogges etterpå!

 

 

Publisert: 17.01.2012 @ 21:45 Kategori: Konkurranser Kommentarer: 3

KONKURRANSE?

Jeg har rett og slett ikke hadd tid til å blogge idag, siden jeg først var på skolen å så dro jeg og spiste middag oss bestemor. 

Over lang tid har jeg tenkt på det å lage meg en facebook profil for bloggen min, som gjør det mye enklere for dere lesere og følge bloggen min. Hva tenker dere om det? Har også tenkt på å ha en konkurranse, men vil ha forslag til hva jeg kan gi til vinnerene? 

Her er mine forslag:

- Sminke

- Klær

Kommer bare på det vanlige, men kom med forslag dere!!Forresten har pilus en konkurranse på bloggen nå, hvor dere kan vinne:

1. premie: Valgfritt hår/produkter for kr 600,-

2. og 3. premie: Valgfritt hår/produkter for kr 250,-

Meld dere på nå!!

Publisert: 17.01.2012 @ 20:51 Kategori: Konkurranser Kommentarer: 3

KONKURRANSE VERDI 1000 KR!!

Blackdoll.blogg.no har nå en konkurranse hvor dere kan vinne valgfrie produkter til en verdi 1000 kr og en gratis header! For å lese mer om hvordan dere deltar trykk HER.


Publisert: 16.01.2012 @ 19:17 Kategori: Konkurranser Kommentarer: 3

SJEKK HER!! 50% PÅ MERKEKLÆR!

Kanskje noen av dere allerede vet om siden hvor man kan få masse merkeklær for halveprisen eller mer. Det krever at dere er medlem av siden og dere er nødt til å være invitert. Jeg har da den gleden av å invitere de 20 først som vil være medlem. Det eneste dere trenger å gjøre er å legge e-post adressen igjen under her, så sender jeg dere en mail med link til invitasjonen!

Ps: ALT ER GRATIS OG DERE FÅR 50 KR I START BONUS SOM DERE KAN KJØPE KLÆR MED!


(Her ser dere masse av tilbudene de har nå!!)

Lover dere at dere får helt syke rabatter på klær du kan finne på nelly og andre merkeklær som koster ofte over 1000 lappen. På denne siden kan du få dem for under 500 lappen. 

Denne skjorten finner dere nå på salg for 399 kr, men koster egentlig 600 kroner i butikken. Du finner ikke skjorten på salg i butikken! Så dette er virkelig et kupp.Bare skriv e-posten deres i kommentarfeltet, så sender jeg dere en mail som er en invitasjon til siden. Men det er bare de 20 første som får en invitasjon!!

Publisert: 16.01.2012 @ 17:25 Kategori: Hverdag Kommentarer: 10

MY FAVORITE SHOES

Noe av det jeg er mest kresen på når det kommer til å kjøpe noe er sko! Når jeg er ute for å finne sko finner jeg aldri noe jeg liker, bruker som regel flere timer på å gå i mellom de forskjellige sko butikkene som finnes. Har faktisk hendt at jeg er så heldig å finne drømme skoene med engang! Problemet mitt da er at jeg blir så knyttet til skoene at jeg nesten ikke vil kaste de når de er brukt, eller jeg vil ikke kaste de... så har et skap fylt av sko som jeg ikke bruker for de er ødelagt.

Fant også ut at jeg kunne lage en liste over mine tre favoritt par. Siden det er vinter velger jeg automatisk mine favoritt sko nå på vinteren. Kan heller lage et nytt innlegg om mine sommer favoritter senere. 

Disse skjønnhetene kommer selvfølgelig på første plass. De fikk jeg i bursdagsgave av kjæresten min og er absolutt mine favoritter i vinter. De er varme, behagelige, passer til alt av klær og passer meg perfekt.

Disse kommer på en andre plass når det kommer til utseende, men de er ikke særlig behagelige å gå i. Tror grunnen til det er at jeg kjøpte en fattig versjon på ebay, men vurderer sterkt og kjøpe disse fra uggs australia. Jeg likte ikke uggs før, men etter jeg fikk meg et par ble jeg helt frelst. Bruker for det meste uggs når jeg skal på skolen. Tilslutt er det disse herlighetene! Vil vel egentlig si at disse går under sommer sko, men av og til velger jeg å bruke dem nå på vinteren. Det eneste negative med det er at de er veldig kald og holder ikke på varmen. Uansett er de utrolige fine å se på! Hvilken likte du best? Har du noen favoritt sko?

Publisert: 16.01.2012 @ 16:34 Kategori: Mote Kommentarer: 6

NYTT DESIGN!

Har veldig lyst til å lage meg nytt design nå, men vet ikke hvilken farger jeg skal ha eller hvordan det skal se ut. Kanskje dere har noen forslag til hvordan det kan se ut? Hvis noen har veldig lyst kan dere lage meg en ny header eller et helt nytt design! 


(Den gamle headeren min)

Kom med masse forslag, ingen er for dumme!!

Publisert: 16.01.2012 @ 15:32 Kategori: Bloggdesign Kommentarer: 0

LAST NIGHT!!

Har nettopp våknet og former er på topp! Hadde det i alle fall kjempe koselig igår, sammen med masse flotte folk. Jeg vet jeg sa at jeg skulle være flink å ta masse bilder igår, men vet ikke om alle har lyst til at jeg skal legge ut bilder av dem på bloggen. Derfor legger jeg bare ut noen av bildene. 


Miriam, hun som feriet bursdagen sin. 


Anne min bestevenn, hun elsker å bli tatt bilde av!


Ida, Miriam og Connie♥


Hahaha, vet ikke hva jeg prøver på! Ser i alle fall utrolig vakker ut..

Dere for nøye dere med de bildene, resten er ikke helt passende å legge ut på nettet. Nå skal jeg få i meg litt "frokost". Senere kommer Anne til meg vi skal se hodejegerne som er en del av særemne, noen andre som har sett den? 

Forresten sender jeg en takk til naufern.blogg.no, fordi hun vant en konkurranse som jeg også deltok i, men det hun vant var en bukse og et skjerf å siden hun ikke passet buksen får jeg den!! 

Publisert: 15.01.2012 @ 13:52 Kategori: Hverdag Kommentarer: 7

BURSDAG!!

Tar meg en bloggfri lørdag idag, fordi jeg skal i bursdag senere og har rett og slett alt for dårlig tid til å blogge nå. Skal huske å ta kamera med meg, slik at jeg kan ta masse bilder! Connie, Miram & meg. Er Miram som skal feire 18 års dagen hennes kveld, gratulere med overstått(hun ble 18 år den 21.desember.

Ha en fin lørdagskveld videre, vi blogges imorgen. 

Publisert: 14.01.2012 @ 16:22 Kategori: Hverdag Kommentarer: 4

KOS I KVELD!

Jeg og kjærsten har vært å leid film og kjøpt litt godteri å kose oss med. Elsker sånne kvelder, utrolig koselig. Hva skal dere gjøre ikveld?

Her er filmene vi har leid, Anne anbefalte meg å se Braids Maids, så stoler på henne når hun sier den er bra! Har dere sett noen av filmene?Favoritt godteriet mitt er lakris, fra panda selvfølgelig! Og en energidrikk for å holde meg våken, hvis filmene er dårlige...


Tilslutt noe som er litt sunt, liker jeg å tro... Men det smaker faktisk så utrolig godt, anbefales virkelig.Peace out!


Nå maser kjærsten min fælt på at jeg må forte meg. Derfor sier jeg god helg, håper dere får en fin fredagskveld. Kommer masse flere innlegg imorgen, men kom gjerne med forslag til hva jeg kan blogge om.

Publisert: 13.01.2012 @ 23:25 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

FREDAG 13, LYKKE DAG!

Har nettopp kommet hjem fra det andre sentret og det ble selvfølgelig noen nye innkjøp. Føler jeg har brukt alt for mye penger idag, men sånn det blir når stipendet kommer inn på konto og spesielt når jeg får ekstra denne måneden! Resten av stipendet skal legges av på sparekonto. 


Den beste selvbruningen jeg noen gang har prøvd, den varer lenge, lukter ikke stygt, blir ikke flekkete alt er nesten positivt med den. Noen som har prøvd den eller bruker den?


En mascara fra loreal og hårfarge/striper fra depend. Skal få bort etterveksten, anbefaler virkelig denne fra depend, for den får fargen fin samtidig som den ikke sliter like mye som bleikemiddlet. 

Forresten må jeg bare si at fredag 13 har aldri vært en ulykkes dag for meg, har vel kanskje fått bevist det idag. Har fått stipendet, har generelt hatt en god dag og jeg vant konkurransen hos http://jannedesiree.blogg.no !!! :D

Hva synes dere om innkjøpene? Har noen av dere vunnet en konkurranse på fredag 13?

GOD HELG ALLE SAMMEN!♥

Publisert: 13.01.2012 @ 19:29 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

INNKJØP

Nå er jeg nettopp kommet hjem fra byen. Skal i bursdag imorgen så planen min var å handle en ny kjole jeg kunne ha på meg i bursdagen, samt en gave. Det jeg endte opp med var en ny genser, plastblomster og to flasker vin. Typisk meg.Genser // Carlings       Bukse og singlet // Bik Bok


I love it!Synes de var så fin at jeg bare måtte ha to, de passet faktisk perfekt i vasen jeg har. Kjøpt på nille for dere som lurer.

Skal på det andre sentre senere og se om jeg finner meg en kjole der, må jo ha noe å gå med i bursdagen. Trenger også litt andre småting som selvbruning, ny maskara og kanskje en strømpebukse. 

Hva synes dere om innkjøpene?

Publisert: 13.01.2012 @ 16:39 Kategori: Hverdag Kommentarer: 4

Konkurranse av verdi 400 kr (JanneDesiree)

Jeg vet at jeg reklamerer for en del konkurranser for tiden, men dere får jo også nytte av det! Jeg har nemlig meldt meg på en konkurranse hos JanneDesiree sin blogg, premien er smykke og ørepynt til en verdi av 400 kr. 

MELD DERE PÅ HER, FORT DERE FORDI FRISTEN GÅR UT IMORGEN. Nå er det kveld for min del, men kommer masse nye innlegg imorgen. Kom gjerne med forslag til hva jeg kan blogge om?

Publisert: 12.01.2012 @ 22:23 Kategori: Konkurranser Kommentarer: 8

DE FORSKJELLIGE TYPER GUTTER!!

Siden jeg har laget et innlegg om hvor kompliserte jenter er kan jeg vel klage litt på guttene også. Guttene har sine negative sider de også. 

De fleste jenter har gått på en smell når det kommer til det å finne den "rette". I mitt tilfelle har jeg alltid falt for gutter som bokstaveligtalt har vært drittsekker. Jeg har nå vært sammen med en gutt i to å et halvt år, han virker som den rette.Jeg har møtt en del gutter i mitt laaaange liv, men har faktisk aldri blitt knust selv, har alltid vær den som har dumpet. Vet ikke om det var i en frykt for å bli såret eller at jeg bare følte at han rett og slett ikke var den rette.

Har litt erfaringer, så fant ut at jeg skulle bruke erfaringene mine til å lage en morsom beskrivelse av de forskjellige "typer" gutter som finnes. 

Flørten:

Han er alt for opptatt av utseende, ikke det at det er noe galt i det, men hadde det bare vært for deg at han fikset seg så for hver gang han dro ut. Flørten har det med å flørte med andre selv om han har dame, kanskje han har glemt at han ikke er singel? Det er ikke alltid enkelt å være sammen med han, med mindre du liker at han flørter med andre... 


Nerden:

Han virker søt, virker som den perfekte gutten for en jente. Han har gode karakterer på skolen, er smart og ofte har han fremtiden klar. Vel er det virkelig sånn? Det virkelige er at han sitter foran datamaskinen å har som regel ikke tid til å snakke med deg engang før han er i et nytt spill. 

Bad boy:

Han går som ofte med buksa hengende under rompa og en stor genser, med hetta over hode. Han kan selvfølgelig ikke være hyggelig for det vil ødelegge "rykte" hans og han kan ikke vise at de er glad i jenten sin offentlig for da er han en tøffel! Man kan si at bad boy er mer av den kompliserte typen, for man vet aldri helt hvor man har han. Sports-freaken:

Skal alltid skryte av seg selv, liker ikke at andre tror dem er bedre. Om du er sammen med en sports-freak må du regne med at det blir lite tid å være sammen på, fordi han som regel er ute å driver med sport. Han kan også være veldig opptatt av kosthold, noe som kan være både postivt å negativt!Drømmegutten: 

Han gjør alt som du vil, vet alltid hva han skal si, snakker ikke med andre jenter, lager alltid middag, rydder hele tiden, får deg alltid til å få en orgasme under sex, er smart, rik, veltrent. Dette er vel grunnen til at man kaller han drømmetypen, fordi han ikke finnes, hehe. 

Har dere noen typer jeg har glemt? Noe som har møtt en av disse typene, eller kanskje flere?

Publisert: 12.01.2012 @ 20:54 Kategori: Tema Kommentarer: 13

KONKURRANSE: VERDI 600 KR

Nok en gang har alfamale en konkurranse hvor du kan vinne en ny parfyme fra ed hardy og sminke! Hvem vil vel ikke ha det? Jeg har hørt kjempe mye bra om den parfymen og har lyst på den selv. For å være med trenger dere ikke å ha blogg.

Dere finner konkurransen her. 

FORT DERE FOR VINNER TREKKES IMORGEN.


Nå ble det litt mange konkurranse innlegg, men jeg tipser dere bare om konkurranser slik at dere har like stor sjanse til å vinne som det jeg har. 

Publisert: 12.01.2012 @ 15:16 Kategori: Konkurranser Kommentarer: 8

KOMPLISERTE JENTER

Vi jenter er bra kresen eller hva? Forstår godt hvorfor guttene blir frustrert, vi klarer aldri å bestemme oss for hva vi vil høre fra guttene. Alltid er det noe som vi må pirke på, men fortsatt blir alt galt.

Jeg vet selv at jeg er en veldig pirkete som skal ha en begrunnelse for det meste. Uansett hva det gjelder har jeg alltid noe å kommentere på det. Ikke rart kjærsten min bare holder helt kjeft når jeg sier noe, for han vet nemlig konsekvensene av å si noe. Det er virkelig ikke lett for gutter, selv om jeg har en liten anelse om at gutter ikke bryr seg i det hele tatt. Tror gutter bare tar det som det kommer og lar jenta være frustrert en stund før hun så har klart å roe seg ned. 

(Her ser dere gutter, dette er alt dere trenger å gjøre for å gjøre en jente fornøyd)

Hva er det som gjør oss jenter så kompliserte? Hvorfor skal gutter alltid være så enkle, tror aldri jeg har hørt kjærsten min klage på at jeg har sagt noe feil. Mens jeg klager nesten hver dag, hver dag er det noe galt. Haha, han har heldivis lært seg å bare overse det. Har faktisk også sagt til han at han ikke skal bry seg  når jeg er igang, men det blir selvfølgelig verdens undergang av det å. 

Vet ikke hvor mange ganger jeg har sagt denne setningen til kjæresten min "åå, jeg føler meg så stygg å alt er bare trist idag!!", å han sier "du er ikke stygg, vennen, du er nydelig". Det er nå jeg bryter ut å begynner å spørre hva han mener med det og hvorfor han virker så sarkastisk når han sa det osv. Når man tenker over det er det hele bare komisk og jeg har lyst til å flire hver gang jeg tenker over hvor over hysterisk jeg kan være til tider!

Noen ganger vurderer jeg å kjøpe en ting som piper hver gang kjæresten min begynner å røre seg ut på "dypt vann", sånn at han kan rette seg opp, hehe. Tror vi alle kan være enige at jenter kan være veldig kompliserte til tider. Tror mest grunnen til det er at vi ikke helt vet hva vi vil, vi tror vi vet det, men egentlig gjør vi ikke det... 

Noen som kjenner seg igjen?

Publisert: 12.01.2012 @ 14:45 Kategori: Tema Kommentarer: 2

Lazy girl

Ble lite med blogging idag, men føler meg som en vandrende gelemann idag. Har nesten ikke klart å gjøre noe, alt jeg har gjort er vel å ta oppvasken. Tenkte jeg skulle trene litt med rockeringen min før jeg tar en varm dusj og så rett i seng! Alfamale har forresten en ny konkurranse idag, hvor dere kan vinne en parfyme fra Lolita Lepicka, ekte vel og merke, samt 2 natural make up, scholl "3 in 1" perfect nails og en ansiktsmaske. Meld dere på HER. Alt dere trenger å gjøre er å linke konkurransen til bloggen deres eller facebooken, samt skrive en begrunnelse på hvorfor DU bør vinne.

Jeg synes selv at jeg bør vinne fordi jeg har noen stressende dager fremover mot sommeren og da hadde det vært greit med litt nytt til å freshe meg opp med. 

Hva er din begrunnelse?

Publisert: 11.01.2012 @ 20:40 Kategori: Konkurranser Kommentarer: 2

1.PLASS PÅ TOPPLISTEN!

Viste dere at jeg har vært på 1. plass på topplisten til bloggr.no. Jeg startet å blogge for nesten et år siden nå, en i en periode valgte jeg å blogge på en ny portal siden jeg egentlig var veldig i mot at man skulle tjene penger på blogg. Dere som har lyst til å lese bloggen min på bloggr.no trykk HER.På bildet ligger jeg på 7 plass på toppblogg og 9 plass bloggr.no, men steg raskt opp til første plass! Har bare ikke bilde av det..

Det var veldig rart å ha så mange lesere og mange som sendte mail til meg. Samtidig synes jeg det var veldig koselig, for det var mange som virkelig åpnet seg for meg og fortalte veldig private ting. Skal være ærlig å si at jeg savner det, mest fordi jeg fikk mer motivasjon av det. 

Synes det er litt artig å se at det er vel rundt 4-5 måneder siden jeg sluttet å blogge bloggr.no, men fortsatt ligger jeg på 13 plass. Var også å så på statistikken min på toppblogg å der står det at jeg har hadd allerede over 800 sidevisninger denne måneden, bare igår hadde jeg 200 som var innom! 

(Headeren på www.jalani.bloggr.no)

Grunnen til at jeg valgte å blogge på blogg.no igjen er fordi det er lettere å redigere designet på blogg og det er flere som bruker blogg.no, noe som gjør det lettere å kommunisere med andre her. Ellers vil jeg absolutt anbefale bloggr.no, ,for det er mange herlige bloggere der og lettere å bli lagt merke til siden innlegget ditt kan komme på forsiden. 

Nå er det middag hos bestemor snart, kommer vel flere innlegg senere. Hade♥

Publisert: 11.01.2012 @ 14:04 Kategori: Blogg Kommentarer: 18

SO LAST YEAR!

Hjemme fra bowlingen nå, tok litt feil angående gratis bowlingen, haha. Var tydeligvis "so last year" med gratis bowling på tirsdager. Vi tok en runde uansett og det er like gøy hver gang. Jeg var kjempe flink å tok masse bilder, men legger ikke alle ut fordi det er noen personer som ikke vil vises på bloggen.

Dette hadde jeg på meg før vi dro, alltid like kleint å få noen til å ta bilde av hva jeg har på meg. 

 

Jeg startet selvfølgelig med en strike! Måtte viske ut navnet på de to andre jeg spilte mot, de vil ikke være med på bloggen så. (Egentlig spiller jeg med meg selv alle gangene)


Må jo feire med en slush siden jeg leder så godt an. (Haha, ser ut som et lik på bildet, men det er på grunn av blitsen og effekten jeg brukte)


Var vel egentlig bare vi og tre andre stykker som var å bowlet idag, flauut.

Nå er det frustrerte fruer på tv, elsker den serien! Hade alle søtinger♥

Publisert: 10.01.2012 @ 21:37 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

Gratis bowling!

Vi fant ut at bowlingen var gratis idag, så da blir det en liten tur på bowlingen!! Elsker virkelig å bowle, spesielt når jeg vinner hele tiden. 

Nå maser de utrolig fælt her, er nok bare nødt til å stikke nå. Har kamraet med meg, noe som betyr masse bilder(håper vi på). 

Publisert: 10.01.2012 @ 19:29 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Konkurranse hos alfamale!

Husker dere at jeg la ut en link til en konkurranse igår hvor dere kunne vinne parfyme hos alfamale.blogg.no, men til dere som ikke vant, inkludert meg, har vi en ny sjansje idag til å vinne en ny parfyme. Han har nemlig en ny konkurranse gående idag! 


Klikk HER for å komme til konkurransen.

Det eneste du trenger å gjøre er å skrive hvorfor DU fortjener å vinne og poste et innlegg på bloggen eller facebook. Grunnen til at jeg fortjener å vinne er at jeg først og fremst trenger en ny parfyme nå som jeg nesten er fri for parfyme. Har også forstått at parfymen lukter utrolig godt og det er jo kjekt med litt forandringer. 

PS:Fort deg å melde deg på, vinneren trekkes imorgen kl 15.00!!

Publisert: 10.01.2012 @ 16:44 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

VÅT LASAGNE!

Har vært en lang skoledag idag, det eneste jeg gledet meg til var å komme hjem. Det jeg ikke hadde forventet var at kjæresten min skulle ha middagen klar når jeg kom hjem(må være første gang i historien), det gjorde i alle fall dagen min utrolig mye bedre.Se så utrolig koselig han har gjort det, følte meg kjempe heldig i det øyeblikket. 


Jeg satt med ned med bordet og ventet på at han skulle komme med loffen, men i det han skulle sette tallerken ned på bordet klarte han å dytte glasset mitt med vann. Haha, viste ikke om jeg skulle le meg ihjel eller gråte! Det skjer meg hele tiden, når noe bra skjer, kommer det alltid noe som ødelegger det. 


Hehe, hele tallerken min var fylt med masse vann. Etter jeg hadde fått byttet bukse og genser, spiste vi en kjempe god lasagne. Du har vært kjempe flink, kjære♥

Publisert: 10.01.2012 @ 16:05 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

KEFØR HAR DU IKKJE BART!?

Jeg skulle gjør lekser... men endte opp med og se på gamle og artige youtube klipp. Tenkte jeg skulle dele noen av disse med dere, sånn at dere også kan få dere en god latter på en kjip mandag!

En kjent klassiker, haha!

 

Flirer alltid av små babyer, de er så utrolig søte og spesielt søt når de flirer! 

Om dere ikke ler av denne videoen må der seriøst være noe galt med humoren deres! Hahaha, holdt på å dø av latter selv. 

 

Nå må jeg virkelig gjøre lekser, etter det blir den en liten runde med rockeringen min før jeg legger meg. Vi blogges imorgen, kom gjerne med forslag til hva jeg kan blogge om! Go natt ♥

Publisert: 09.01.2012 @ 22:10 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

VINN PARFYME - ALFAMALE

Nå som jeg er tilbake kan jeg også anbefale konkurranser til dere lesere og jeg kom faktisk nettopp over en kjempe god konkurranse hvor du kan vinne parfyme fra DKNY, har hørt at den er veldig god så meld dere på her.

Har dere noen konkurranser og anbefale? Kanskje har du en konkurranse gående på bloggen nå? 

Nå skal jeg gjøre litt lekser før jeg har planlagt å kose meg med litt frukt og det nye x-box spillet mitt. Kommer kanskje et innlegg senere, følg med.

Publisert: 09.01.2012 @ 20:11 Kategori: Konkurranser Kommentarer: 0

PENGER ØDELEGGER MYE!

Jeg kom til å tenke over hvor mye penger faktisk kan ødelegge... Penger er noe alle mennesker trenger nå til dags. Vi trenger penger for å ha en plass å bo, penger for å få tak i mat, penger for å komme oss til forskjellige plasser osv. 

Det vi glemmer er de andre verdiene vi trenger. Ofte i forhold ser vi at penger er problemet som skaper store skader i et forhold. Jeg ser selv hvor mye energi jeg taper når jeg vet at jeg har lite penger, men fortsatt er det kanskje mange dager igjen til at jeg får nytt stipend. Det gjør alt så mye tyngre. Eller når man er små og har venninner som får det meste de vil ha fordi foreldrene deres har jobber hvor de tjener godt. Dette kan også føre til mobbing nettopp fordi dem ikke har de råd til de nyeste klærne, nyeste mobilene osv. Alt dette er nettopp på grunn av penger! Er det ikke rart å tenke på hvordan penger kan påvirke så mye? 

Men penger kan ikke trøste deg når dagene er tunge, de kan ikke gi deg en god klem eller snakke med deg om det som er tungt. De kan rett og slett ikke gi deg den kjærligheten som familie, kjæreste og gode venner kan. Penger kan rett og slett ikke kjøpe alt, selv om man skulle tro det. Det er rett og slett enkelte verdier som er mye mer verdt enn penger. Det må man aldri glemme. Selv om man idag er blitt alt for avhenige av penger og lett glemmer av de andre verdiene...

Publisert: 09.01.2012 @ 16:50 Kategori: Tema Kommentarer: 0

Hva har skjedd...

Hei, vet dere har savnet meg! 

Tok meg vel en uventet pause i nesten 1 måned nå, mest fordi jeg har brukt tiden til å slappe av og nyte livet. Nå som jeg har slappet av lenge nok tenkte jeg å begynne igjen. Hvor mange som fortsatt leser vil tiden vise, haha. 

Kan vel starte med et innlegg om hva som har skjedd den siste måneden. Først og fremst har jeg vært ekstremt lat og spist utrolig mye usunt. Dette har både gitt utslag på tennerne og vekta! Haha, ikke bra. Uansett fra siste gangen jeg blogget har jeg først og fremst feiret bursdagen min. Har egentlig ikke noen bilder å vise ifra den, men det var utrolig artig!  

Har hadd tusen tentamer rett før jul, som egentlig resulterte i veldig gode resultater. Bedre enn forventet for å si det sånn. Fikk faktisk 4+ på norsktentamen, er vel den jeg er mest fornøyd med. Har ikke fått nynorsken enda, men håper på like godt resultat. 

Skjedde ikke noe spesielt før jeg dro hjem til foreldrene mine den 18. Desmeber, det var utrolig koselig å se alle søskene mine igjen og ikke minst mamma og pappa. Prøvde å ta noen bilder sammen med lillesøstra mi, gikk ikke så bra;

Skiftet piercingen i navelen for første gang, har ikke hadd motet til å gjøre det tidligere(flau). Ble kjempe fornøyd, eneste negative er at den henger seg opp i nesten alt. Feiret jul sammen med familien, det håper jeg dere også gjorde. Siden julen er over nå velger jeg å ikke legge ut bilder fra julen(eller bare det at jeg ikke så bra ut på noen av bildene, haha). Uansett spiste jeg masse god mat og fikk masse fint i julegave, her ser dere noe av det jeg fikk: Resten av ferien gikk på at jeg tok masse bilder av meg selv og jobbet min første nattevakt. Må selvfølgelig ikke glemme nyttårsaften som jeg feiret sammen med kjæresten min og et vennepar! Det var veldig koselig,men har ikke bilder fra det. 

Etter det har det rett og slett ikke skjedd noe spesielt i det hele tatt! Jeg har bare vært hjemme og sett på biler som jeg har kjempe lyst på. Alt som mangler er penger!!! Men nå har jeg meldt meg på en konkurranse hvor jeg kan vinne en helt splitte ny bil: 

Ønsk meg lykke til! 

Vel fra nå av skal jeg prøve og holde meg oppdatert minst 1 gang for dagen. Om jeg klarer å holde det er en helt annen sak. Kan bare si at kommentarer øker motivasjonen min med minst 60 %. 

Publisert: 09.01.2012 @ 16:18 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1
hits