Arkiv måned: mars 2012

EARTH HOUR 2012

Idag er det earth hour.

Det er en kampanje som skal være med på å minske den globale oppvarmingen. Alt du trenger å gjøre er å slå av ALLE lysene i en time og det vil være til stor hjelp!

(Se videoen for å finne ut klokkeslett og mer hva det handler om)

Men en annen ting dere kan tenke litt på... trenger du å ha på alle de lysene du har på nå? Har du tenkt over at du kanskje bruker unødvendig med lys? Jeg har aldri alle lysene mine på, har virkelig ikke behov for det.

Skal du delta?

Publisert: 31.03.2012 @ 19:12 Kategori: Tema Kommentarer: 5

HAPPYFørst og fremst vil jeg si gratulere med dagen til søteste, vidunderlige, morsomme lillesøsteren min som har bursdag idag♥ Håper dagen din blir super fin og skulle gjerne ha feiret dagen din sammen med deg. Jeg er utrolig glad i deg og du kommer alltid til å bety mye for meg. 

Må også nevne at bloggingen kommer til å bli bedre når påsken kommer, har bare hatt en veldig stressende uke med heldagsprøver og masse framføringer som skal presenteres. Men fikk en liten gnist til å blogge når jeg vant konkurransen på blogg.no, nemlig to billetter til filmen hunger games!!

Publisert: 26.03.2012 @ 21:44 Kategori: Hverdag Kommentarer: 8

Før og etter; extensions!

Grunnen til at jeg ikke viste dere bildene i går var fordi jeg hadde lyst til å gå med de en dag først, sånn at jeg kunne si litt om hvordan de var å bruke en hel dag. 

Extensionset jeg vant heter effortless extensions og dere finner flere varianter på www.dreamextensions.no. Kan begynne med å si at jeg aldri har brukt "løs" hår før, dette er første gangen. Men jeg har selvfølgelig hørt mye om både clips, lim og microringer! Vel dette var noe helt annet enn forventet, det er snakk om en tråd som man bare tar over hodet. Jeg var veldig skeptisk til det hele, både med tanke på at tråen ville være for liten eller at den ville ryke med engang. Der tok jeg rett og slett helt feil. Det er en fantastisk kvalitet til en veldig billig pris. 

Her ser dere bildet av meg før jeg tar på effortless extensions (vet at håret mitt er veldig slitt):


Jeg vil ikke uttale meg så mye om kvaliteten og slik, siden jeg aldri har prøvd noe annet. Det eneste jeg kan si er at jeg har lest veldig mye bra om det på andre blogger, for eksempel tcmn sin. Det jeg kan uttale meg om er hvordan de er å ha på seg. Jeg valgte jo å bruke de en hel dag før jeg skrev noe som helst om de, nettopp fordi jeg ville vite om det var ubehagelig å ha de på. Vil ikke si at de var en plage å bruke, for det er nesten som å ha en lue eller et pannebånd på hode, bare at det ikke varmer. Det kunne bli litt plagsomt i lengden, men det er nok fordi jeg synes det er litt uvant med så tykt å langt hår. 

Her ser dere bildene av meg med effortless extensions på: Har ikke så mye mer å si, enn at disse kommer jeg til å bruke fremover. Håper de varer en god stund. Eneste jeg kunne trengt er en hair extensions børste, men det får vente til jeg har nok penger...

Må forresten også si litt om det utrolig søte etuiet som følgte med, det er rosa, lett å ha med seg overalt og det ser bra ut. Har desverre ikke bilde, men dere kan se litt av det på det forrige innlegget jeg la ut. 

PS: Dette er ikke extensions jeg har fått sponset, men vunnet på facebook siden til dreamextension.no. De har faktisk en konkurranse gående nå, hvor du kan vinne extensions. Vinneren trekkes 25. mars, så det er bare snakk om noen få dager! 

Noen andre som har prøvd effortless extensions og hva synes dere? ♥

Publisert: 20.03.2012 @ 21:49 Kategori: Sminke & Hår Kommentarer: 20

EFFORTLESS EXTENSIONS!Disse fikk jeg i posten idag, extensions fra www.dreamextensions.no! Jeg har lenge hatt lyst på extensions og var utrolig heldig å vant disse på facebook siden deres. Følg med i morgen for da kommer jeg til å vise dere resultatet av før og etter, samt si litt mer om produktet. 

Publisert: 19.03.2012 @ 21:17 Kategori: Sminke & Hår Kommentarer: 4

180312

Publisert: 18.03.2012 @ 18:20 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

VOLCANO

Noen som har smakt disse før? I mitt tilfelle smakte jeg de først i dag, tenkte jeg skulle gi dere min mening om disse.

Utseende: Posen i seg selv er jo fristende, spesielt for dem som liker sterke sukkertøy. Når jeg så posen tenkte jeg med engag at de var utrolig sterk. Når det kommer til produktet innvendig... var de litt kjedelig, men det er jo smaken som teller!

Innhold: Må bare påpeke at det var lite i posen, noe som jeg vil si er negativ. Vet ikke helt hva produktet koster på butikken(siden jeg fikk det sponset), men vil tro den koster rundt en 20 kr! Om det er verdt prisen er opp til hver enkelt.

Smak: Jeg liker salte ting og så absolutt fram til å smake tyrkisk peber volcano, var spent på om de smakte bedre en vanlig tyrkisk peber. Forskjellen her er at det er to forskjellige typer, en litt søt lakris og en sterk med noe veldig salt i midten. Ut i fra de to likte jeg den sterke best, men for de som liker en søtere variant av lakris; vil jeg anbefale den andre. Begge er gode på smak.Mitt helhetlige syn på produktet er at det smakte godt og jeg likte de. Det eneste negative var at de var myk, skulle heller ha vært i hardt sukkertøy form, med samme fyll innvendig. De var selvfølgelig ikke like god som klassikern, men kommer nok til å kjøpe de en dag jeg skal kose meg!

Produktet er sponset av likenshare.no.

Publisert: 16.03.2012 @ 19:33 Kategori: Sponsor Kommentarer: 1

HELLO THERE!

Hei, ble en litt uventet pause, men blogger for min egen del så. Det hørtes bare rart ut. Alt blir bare rart. Vet ikke hva jeg skal skrive lengre. Hade.

Publisert: 16.03.2012 @ 16:16 Kategori: Hverdag Kommentarer: 5

RUSSEKLÆRNE!Endelig er russeklærne ankommet, kommer ikke til å vise dere alt nå! Jeg er vel mest lykkelig fordi buksen passet, men er fornøyd med alt det andre å. Joggebuksen og jeg ble veldig fort venner. Dårlige bilder, men jeg bryr meg ikke.

Publisert: 12.03.2012 @ 15:51 Kategori: Hverdag Kommentarer: 5

HUNGER GAMES!

Har utrolig lyst til  å vinne to billetter til filmen, Hunger Games! ♥

hungerkonk
Publisert: 11.03.2012 @ 10:06 Kategori: Konkurranser Kommentarer: 5
Stikkord:

INSPO

Publisert: 10.03.2012 @ 19:19 Kategori: Mote Kommentarer: 3

HVA BETYR RUSSEFEIRINGEN FOR DEG?

Noen av dere har kanskje fått med seg at jeg går siste året på videregående skole, noe som betyr at jeg kan velge å være russ i år. Jeg har selvfølgelig valgt å være russ, men hva betyr russefeiringen egentlig?

Helt siden første gangen jeg hørte om russ, har jeg bestemt at det skulle jeg være en dag. Det jeg også trodde var at man bare var russ på 17 mai. Hadde aldri sett for meg at det kostet så utrolig mye, samt at det foregikk hele året. På min skole har vi både tema dager hvor alle skal kle seg ut etter det russestyret bestemmer, fester som bare russ er invitert til og andre arrangement for russ. Min mening er at det blir for dumt å feste i starten av skole året, for russefeiringen er jo noen man feirer fordi man nesten er ferdig med skoleåret. 

Føler at det å være russ er blitt så oppskrytt, enkelte tenker nesten mer på det å være russ enn å faktisk bestå skoleåret! Det er her jeg synes alt blir feil, jeg skjønner at man vil kose seg i russetiden, men det finnes grenser. Jeg prioriterer skolen først og kommer garantert ikke til å drikke mye av russetiden min, fordi jeg heller vil ha et godt resultat på eksamen, enn et dårlig resultat bare fordi jeg kom fyllesyk og jævlig på eksamen. Dette er jo opp til hver og en, man bestemmer selv om man klarer å gjøre det bra på eksamen om man drikker dagen før. 

Uansett gleder jeg meg til å være russ, fordi det kommer virkelig til å gi meg følesen av at året snart er slutt. Det siste året mitt på videregående, nå er det endelig høgskolen som står for tur. Tenkte jeg skulle vise dere litt av det jeg har bestilt;Har bestilt litt for mange russekort, men hadde absolutt så lyst på rosa russekort. Det jeg er mest spent på er om buksen passer. Ser mange av dere har fått russeklærne fra russ.no idag, men er det noen som synes buksen er veldig stor på størrelsen?

Publisert: 09.03.2012 @ 19:05 Kategori: Russ 2012 Kommentarer: 9

HVEM BRYR SEG?Hvem bryr seg om du trenger noen å snakke med. Hvem bryr seg om du har det vondt. Hvem bryr seg om du trenger hjelp. Hvem bryr seg om du sliter. Hvem bryr seg om du skriker deg i søvn. Hvem bryr seg om følelsene dine. Hvem bryr seg om du har gjort noe fint. Hvem bryr seg om deg. Hvem bryr seg om du blir mobbet. Hvem bryr seg om du ikke vet hvem du kan stole på.  Hvem bryr seg når du prøver. Hvem bryr seg når du gir opp. Hvem bryr seg når du trenger støtte. Hvem bryr seg når du trenger en skulder å gråte på. Hvem bryr seg om du trenger en klem. 

- Flere enn du tror.

Publisert: 08.03.2012 @ 20:45 Kategori: Hverdag Kommentarer: 7

GRATULERE!


 I 2012 har vi feiret kvinnedagen i 101 år! Uansett gratulerer til alle kvinner der ute, håper dere får en fin dag. ♥

Publisert: 08.03.2012 @ 11:42 Kategori: Hverdag Kommentarer: 6

UTØYA SMYKKE!Dette utrolig fine smykke fikk jeg i posten idag, jeg vant det på denne bloggen HER. Hun har forresten en konkurranse gående nå, så fort dere å meld dere på :) Hva synes dere om smykke?  

Ps: Dere som har lyst til å bestille smykke, kan sende en mail til killivanilli@online.no! Smykke koster 150 kr og er absolutt verdt det :)

Publisert: 07.03.2012 @ 20:01 Kategori: Hverdag Kommentarer: 22

STOPP KONY!

Anbefaler dere alle og se filmen, samt dele den videre til andre. ♥

Publisert: 07.03.2012 @ 19:50 Kategori: Film Kommentarer: 4

STAY COOL!

Publisert: 07.03.2012 @ 18:55 Kategori: Mote Kommentarer: 5

BABY ME!

Publisert: 07.03.2012 @ 00:46 Kategori: Hverdag Kommentarer: 9

LESERHISTORIER!

Har veldig lyst til å begynne å poste leser historier på bloggen, da tenker jeg på alt fra morsomme til triste historier fra dere lesere. Men må selvfølgelig høre hva dere synes om det og om det er noen i  det hele tatt som vil sende inn? Hadde tenkt til å ha det anonymt, så ingen kommer til å vite hvem som har skrevet det(med mindre personen vil det). Tenkte også at jeg skulle trekke en av de beste historiene i måneden, som får en gave sendt hjem. 

Hva synes du? Ville du sendt inn? 

Publisert: 06.03.2012 @ 21:50 Kategori: Hverdag Kommentarer: 6

WINTERFERIENå drar jeg til Anne for å gjøre lekser, rett og slett det beste med å ha vinterferie. 

Publisert: 06.03.2012 @ 12:13 Kategori: Mote Kommentarer: 15

VINNERNE AV HEADERE!

Her er de tre vinnerne av headere og en ekstra jeg følte for å lage en header til. Det var noen headere der jeg jobbet med bilder som hadde veldig dårlig kvalitet og det gjør alt mye vanskligere for meg. 


#1 http://lindamarielle.blogg.no/


#2 http://bellapro.blogg.no/


#3 http://marings.blogg.no/


 #4 http://pksverden.blogg.no/

Hva synes dere? Skal jeg dele ut flere headere? Nå sier jeg god natt, ha en fin kveld videre! ♥

Publisert: 05.03.2012 @ 23:20 Kategori: Konkurranser Kommentarer: 12

JEG LAGER HEADER!

Mange av dere synes jeg er flink med design og får ofte spørsmål om jeg kan lage design osv. Denne gangen skal jeg være så snill at jeg trekker ut 3 stykker som får en gratis header hos meg. Det eneste dere trenger å gjøre er å skrive størrelsen, eventuelt linke til bilder dere vil jeg skal bruke, samt bakgrunnsfarge på bloggen din. En fordel er hvis dere er helt bestemt på hvordan dere vil ha headeren, for det gjør alt mye enkelere for meg.  


# 1 


# 2


# 3

Her ser dere noen headere jeg har laget til andre, hvis du liker de kan jeg lage noe lignende til deg. 

Husk: skriv e-post adresse slik at jeg kan kontakte deg. Trekker 3 stykker senere ikveld.

Hadde forresten blitt veldig glad om dere likte facebook pagen min HER. 

Publisert: 05.03.2012 @ 18:29 Kategori: Konkurranser Kommentarer: 22

SILENCE

Jeg bare elsker å gjøre lekser i vinterferien. ♥ 

Publisert: 05.03.2012 @ 16:12 Kategori: Hverdag Kommentarer: 13

LOVEBASKET!

Noen som har hørt om "my lovebasket"? Det er et nettsted hvor du kan samle alle de plaggene du liker best, så har du alt samlet på et sted. Du kan føle andre mennesker som har en inpirerende klesstil, lage lister(for eksempel liste over plaggene du ville brukt på fest osv), du kan selvfølgelig kjøpe plaggene, men det er ingen tvang og du kan lage en kollasj. Jeg har laget en liten kollasj av de klærne jeg liker best i min lovebasket. Trykk her for å komme til min lovebasket

Favorite

Hva synes du? Si ifra hvis du har lovebasket så kanskje jeg blir en ny follower! ♥

Publisert: 05.03.2012 @ 11:48 Kategori: Mote Kommentarer: 11

NETTMOBBING!

Internettet er noe av det de fleste bruker mest tid på i dag, vi bruker det til å kommunisere med andre, jobb, spill osv, men dette har også sine negative sider. Nå tenker jeg ikke på hacking. Jeg tenker på mobbing over nettet, som omhandler frekke kommentarer og uthenging av enkelt personer. 

Kan ta utgangspunktet her på blogg.no, hvor blant annet toppbloggerne er veldig utsatt. De får daglig frekke kommentarer, men fortjener de det? Bare fordi de ligger på topp, ser pen ut eller tjener godt? Nei, de gjør ikke det, absolutt ingen gjør det. Ingen fortjener å høre at de er "feit", "stygg", "tøs" osv, alt dette er ord som sårer. Vi må huske at alle like og alle har følelser, ville ikke du ha følt noe om noen kalte deg stygg? Vet det er mange som er sterk å sier at ordene over nett ikke har noe betyning for dem, men gir dette deg en rett til å fortsette å skrive stygge ord? Det virker som mange tror det, men tro meg det er det helt motsatte. Ja, jeg snakker av erfaringer.

Har du noen gang tenkt over hvor at en frekk kommentar kan ødelegge så utrolig mye, mer enn noen kan se for seg.  Det kan gå så langt at vedkommende velger å ta selvmord på grunn av mobbingen over nettet. Hvem vil vel gjøre en person noe så vondt? Har du tenkt over at den personen du skrev noe stygt til på nettet nå sitter å gråter? Gråter fordi du måtte være så egoistisk! 


Hva er det egentlig som for et menneske til å fortsette å mobbe selv om man vet om konsekvensene som kan komme? Er det sjalusien som tar over? Eller er det rett og slett bare for å vise hvor mye man hater en person? Jeg kommer aldri helt til å forstå hva som skjer i hodet på de som mobber, men har veldig lyst til å forstå hvorfor. Jeg har også lyst til å hjelpe de som trenger det. Jeg har lyst til å stoppe mobbingen. Men dette klarer jeg ikke alene. Så hvis du er vitne til noen som mobber over nettet, si i fra! Det kan være mer hjelp en du tror selv.

Jeg synes virkelig synd i de som mobber, at de virkelig må hakke ned på andre for å føle seg bedre. Disse menneskene trenger den all den hjelpen de kan få, for det er hos dem problemet ligger. Håper at dette har vært til hjelp for noen og hvis noen vil snakke med meg, kan dere kontakte meg på mail; Jannicke_nilsen@hotmail.com

Kanskje noen av dere har en historie dere vil dele innefor mobbing, slik at vi kan få mobbere til å innse hva mobbing kan gjøre!

Publisert: 04.03.2012 @ 23:20 Kategori: Tema Kommentarer: 14

MIN MENING!

Har hatt en strålende dag, hva med dere? Det jeg har tenkt mye på i det siste er alle tilbakemeldingene jeg har fått, mange positive, men har også fått høre at jeg burde skrive litt lengre innlegg. Derfor tenkte jeg at hver søndag skal jeg skrive et innlegg hvor jeg sier min mening om et emne/sak. Siden dere er de beste leserne skal dere få bestemme emne. Kommer et innlegg senere i kveld hvor jeg skriver min mening om nettmobbingHva vil du jeg skal si min mening om!?

Publisert: 04.03.2012 @ 21:52 Kategori: Hverdag Kommentarer: 8

SHADES ON!

Endelig skinner solen her, blir nok en fjelltur senere! Hva skal dere idag?

Publisert: 04.03.2012 @ 12:44 Kategori: Mote Kommentarer: 31

Film review!

Mange av dere ville at jeg skulle skrive en film anmeldelse av filmen "the devil inside". Derfor har jeg bestemt meg for å gjøre det, selv om jeg ikke er flink til å skrive slikt i det hele tatt! Først og fremst vil jeg påpeke at jeg har sett utrolig mange skrekkfilmer, en del gode og en del dårlige filmer."The devil inside" er som sagt en skrekkfilm, hovedpersonen i filmen er Isabella Rossi og handlingen i filmen går ut på at hun vil prøve å finne ut hvorfor moren har drept tre stykker og hva eksorsisme er. For i alt var det tydeligvis eksorsismen som hadde fått moren til å gjøre alt. Isabella velger å dra til Roma for å finne ut mer om det, samt filme en video av det hele.

Det jeg har skrevet over her er bare en liten del av alt som skjer, men vil ikke si for mye for dere som skal se filmen i senere tid. Jeg vil absolutt si at dette var en utrolig god film, den var langt over mine forventninger. Det beste var vel at det gikk så mye på det psykiske og eksorsisme som er veldig spennende. Vet ikke helt hva annet jeg skal skrive, enn at filmen var rett og slett kjempe rå og anbefaler alle som liker skrekkfilmer til å se denne. Vel nå glemte jeg å legge til en ting, slutten var sykt kjip, alt endte bare helt idiotisk. Så for dere som ikke liker slutter som ikke gir mening, ikke se filmen!

Legger med traileren til dere som vil se den: 

Må selvfølgelig sette en terningkast på filmen, jeg gir filmen en sterk 5! Slutten trakk den ned, men alt annet var spennende. Nå gjenstår bare deres mening om film anmeldelsen og har dere sett filmen?

Publisert: 04.03.2012 @ 00:46 Kategori: Film Kommentarer: 11

THE DEVIL INDSIDE

Hade, drar på kino nå! Vil dere jeg skal gi en anmeldelse av filmen senere? 

Publisert: 03.03.2012 @ 21:02 Kategori: Hverdag Kommentarer: 18

CANDY GIRL

Lørdag betyr; lov til å spise masse godteri! Skal også på kino senere å se en skrekk film som heter "the devil inside", noen som har sett den? 

Forresten mangler jeg en til som liker facebook pagen min før jeg har 50! Noen som vil hjelpe meg?  <- Trykk der!

Publisert: 03.03.2012 @ 19:07 Kategori: Hverdag Kommentarer: 8

HOT DENIM

I want! ♥

Publisert: 03.03.2012 @ 15:10 Kategori: Mote Kommentarer: 15

FLY AWAYGod morgen alle sammen! Jeg har store planer om å nyte dagen idag, har du? Forresten hadde jeg blitt utrolig glad om dere stemte på meg HER.

Publisert: 03.03.2012 @ 12:45 Kategori: Mote Kommentarer: 17

LESE DIN BLOGG?

Jeg trenger litt inspirasjon nå, så hvis du mener du har den perfekte bloggen legg den igjen i kommentarfeltet! Hadde også blitt glad hvis dere likte facebook pagen min HER.

Publisert: 02.03.2012 @ 21:36 Kategori: Konkurranser Kommentarer: 41

SO CUTE!

Har nå besøk av alle tre søskene mine, noe som er utrolig koselig. Hun minste lille søsteren min hadde så utrolig lyst å være med på bloggen, samt skrive et lite gjesteinlegg. Jeg sa at det var greit, så her er noen ord fra henne;                                                                                                                                                                                      

Heihei :) Jeg og Jannicke tok noen bilder, så tok vi både bilder av hun og av meg. Hun er VERDENS beste søster :D   

- Jeanette <3

Publisert: 02.03.2012 @ 19:14 Kategori: Hverdag Kommentarer: 14

ME, MYSELF AND I

Publisert: 02.03.2012 @ 18:08 Kategori: Mote Kommentarer: 9

VURDERINGER

Har nå lest igjennom en god del blogger og mange var utrolig inspirerende, men desverre var det bare to stykk som får en bloggvurdering. Jeg har trekt ut med random.org og disse to kom jeg fram til; 

Remi PedersenInnhold:
Etter som jeg har forstått har han nettopp opprettet bloggen, men han har virkelig kommet godt i gang. Han bruker bilder i innleggene, noe som er et stor pluss fra meg. Når det kommer til det han skriver i innleggene er det litt kjedelig. Skriver litt lite, men kanskje fordi bloggen hans er en fotoblogg?

Bilder: Han tar veldig fine bilder og bildene gir virkelig et godt inntrykk når man først kommer inn på bloggen. Han skriver også at alle bildene han tar, har han tatt selv! Dette er et veldig stor pluss fra min side, elsker blogger som tar egene bilder og ikke kopierer masse bilder fra google.

Design: Designet hans er ryddig, lett å finne fram og stilfult. Fargene på designet er svart og hvitt, noe jeg synes er kjempe fint. Det som trekker ned er at han ikke har en header med bilde. Han har valgt å ha en tekst med navnet sitt på, men han skulle brukt headeren til å få fram litt om hva bloggen handler om, et eksempel kunne ha vært å skrive; dette er en fotoblogg.  

Terningkast: Jeg gir han en 4! Grunnen til dette er at jeg synes han bør skrive litt mer og opptadere litt oftere. Men det er absolutt en blogg dere bør titte innom.


Ida Lyrics


Innhold: Hun har en utrolig god blogg som er veldig varierende, har faktisk vært innom denne bloggen før og kan nesten se på meg selv som fast leser av den bloggen. Hun skriver godt og tar utrolig mange bilder. Jeg synes hun opptaderer ofte noe som er et stort pluss, skriver gjerne 2-3 innlegger om dagen. Hun har en fin stil og tar masse outfit bilder og hun er kjempe pen. 

Bilder: Har vel nevnt det før, men hun bruker masse bilder. Dette er med på å gjøre bloggen mye mer interessant og fanger leserens blikk med engang. Jeg synes absolutt hun tar fine bilder, samt masse fine bilder av outfit.

Design: Hun har et helt greit design, kanskje litt kjedelig, men headern trekker det opp. Synes det var litt dumt at hun ikke har en side meny hvor man kan finne arkivet eller kategorier. Har ikke så mye mer å pirke på der...

Terningkast: Jeg gir henne rett og slett en 5'er! Grunnen til at hun ikke får full score er fordi designet hennes trakk bloggen litt ned, men et klikk innom hennes blogg er noe dere må gjøre.


Hva synes dere om vurderingen, skal jeg ha flere? 

Publisert: 01.03.2012 @ 22:37 Kategori: Hverdag Kommentarer: 12

LITTLE SISTER

Har besøk av lille søsteren min idag, måtte selvfølgelig ta noen bilder! Noen som synes vi er like? Hun har forresten en blogg jeg har nevnt før, men dere finner den HER

Publisert: 01.03.2012 @ 21:57 Kategori: Photoshoot Kommentarer: 3

VURDERE BLOGGEN DIN!?

I den anledning at bloggen har bursdag, velger jeg å trekke to stykker som får en bloggvurdering. Det eneste du trenger å gjøre er å skrive bloggen din i kommentarfeltet. Kommer til å trekke vinnerene i kveld, så her gjelder det å være rask! :)Dette vurderer jeg; Innhold//Bilder//Design// Tilslutt terningkast!


Publisert: 01.03.2012 @ 18:24 Kategori: Konkurranser Kommentarer: 32

DRØMME KROPPEN!

De fleste her har vel fått med seg at 1881 har en kampanje gående, hvor man kan skrive drømmene sine og kanskje være så heldig å oppleve de også. 

Jeg satt lenge å tenkte over alt jeg kunne ønske meg, alt fra sydenturer, hjelp til fattige land, bil osv! Prøvde virkelig å tenke stort, men det gikk rett og slett ikke. Følte det ble alt for overflatisk. Ville på en måte skille meg ut fra alle de andre drømmene som var der fra før. Det jeg kom fram til var rett og slett at jeg drømmer om en personlig trener som kan hjelpe meg å nå mine mål når det kommer til trening og et sunt kosthold. Lenge har jeg slitt med selvtilliten og vet selv hvor mye bedre jeg føler meg etter jeg har trent godt eller holdt meg unna usunn mat en god stund. Jeg synes en følelsen er herlig. Men problemet mitt er at jeg glemmer den på en måte å sklir rett tilbake til start og ender opp med å se ned på kroppen min. Dette er noe jeg vil ha slutt på og jeg tror en personlig trener er den rette løsningen, en som kan pushe meg til å gjøre mer enn det jeg tror jeg klarer og selvfølgelig kan hjelpe meg med kostholdet. 

 

Nå tenker dere sikker på hvor teit jeg er som skriver dette og noen ser vel for seg at jeg vil se ut som en tynn flis. Det jeg mener er at jeg vil ha en kropp som er sunn og frisk, en kropp jeg kan være fornøyd med. Jeg sier absolutt ikke at jeg er tjukk, men føler alt har blitt veldig slapt og kjenner at jeg trenger å legge om kostholdet for å få mer energi i hverdagen. 

Hadde blitt utrolig glad om dere kunne stemt på min drøm, dette er noe jeg virkelig brenner for! Jeg kommer absolutt til å gjøre mitt beste, men trenger noen som kan få meg i gang. 

Hva er din drøm? Du kan legge den inn under og kanskje du får den oppfylt? :)

 

vinn1881
Publisert: 01.03.2012 @ 17:07 Kategori: Konkurranser Kommentarer: 13
Stikkord:

ONE YEAR!!

Idag har jeg blogget i et år! I den anledning har jeg gått gjennom hele arkivet mitt og satt sammen en kollasj av bildene jeg har brukt opp igjennom dette året. GRATULERER TIL BLOGGEN SOM ER 1 ÅR! ♥


Forresten hadde jeg en pause fra blogg.no og blogget heller på www.jalani.bloggr.no, så ligger masse flere innlegg der!

Linker også til noen morsomme// gode innlegg jeg har skrevet på bloggen;

- Mitt drømme hus.

- Er du for tykk.

- Klassetur Polen

- Mobbing

- Kompliserte jenter

- Forskjellige gutter

Et spørsmål til dere er, hvor lenge har dere fulgt bloggen min?

Publisert: 01.03.2012 @ 08:18 Kategori: Hverdag Kommentarer: 15
hits