Arkiv måned: april 2011

HER SELGES BAGASJEN, DU HAR MISTET?

Har du noen gang opplevd det å miste bagansjen på flyet, eller bare miste ipoden din på selve flyet?

Jeg leste nettopp et innlegg på Vg om nettopp det med mistet bagasje og hvor den havner. Kan bare si at jeg ble veldig overrasket. For de selger nemlig bagasjen som andre mennesker har mistet. Synes det ble litt små frekt faktisk. Forstår jo det at vist dem ikke klarer å finne eieren av kofferten, så klarer dem det ikke. Men å selge bagasjen blir i meste laget.

LES SAKEN HER!

Det er rett og slett alt for dumt! For det første er det flyselskapet sin feil at bagasjen er blitt borte, men så skal dem dra det så langt at dem faktisk selger bagasjen som er kommet bort. Jeg lurte bare på hva dere synes om dette? Synes dere det er helt greit at flyselskapene skal tjene penger på bagasje dem har klart å rotet bort? Eller i det hele tatt tjene penger på andres bagasje.

Jeg synes det blir helt feil, det er så urettferdig som man kan få det. Om jeg hadde mistet bagasjen min, ville jeg nok heller at noen fattige skulle fått den i stedet for at flyselskapene skal selge bagasjen.

HVA SYNES DERE OM DENNE SAKEN?

Dette er bare for å vise hvor vakker jeg er. Og for å gi dere lesere en god start på helgen. Eller kanskje bare det at jeg har litt for lite og gjøre. Skal snart få den trege rumpen min på flex.

Publisert: 29.04.2011 @ 15:10 Kategori: Blogg Kommentarer: 5

GRATIS GAVEKORT!

Kom over noe fantastisk SMART! Altså du kan skaffe deg et gratis gavekort HER.

Du kan skaffe deg et gratis gavekort på både nelly, H&M, blush osv? Det eneste du trenger å gjøre er å registrere deg på www.kupongkode.com. Dette er helt GRATIS og alt du trenger å gjøre for å skaffe deg et gavekort er å samle poeng. Når du har over 200 poeng får du et gavekort på 200 kr. Men du kan også samle opp flere poeng, så kan det hende du plutselig har et gavekort på 700 kr ;-)

Blir å skrive mer om dette tilbudet i ettertid, altså når jeg har samlet litt poeng osv. Lurte også på om noen av dere har prøvd dette? Synes dere at det var vanskelig å samle poeng? :-)

Innlegget er hentet fra: www.jalani.bloggr.no

Publisert: 26.04.2011 @ 21:42 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Spotify VS grooveshark?

Som sagt skal spotify koste penger fra 1 mai. Og jeg har ikke råd til bruke spotify, når det kommer til å koste penger.

Jeg har derfor funnet meg et nytt musikkprogram. Der man kan høre på gratis musikk gjennom internett. Det heter grooveshark. Så dette er en anbefaling for dere som ikke har råd til å bruke spotify når det kommer til å koste penger.

Har nettopp begynt å bruke det så kan ikke si så mye om det. Men til nå er jeg fornøyd og tror jeg kommer til å bruke det fremover. Skal skrive mer om dette musikkprogrammet senere, når jeg har fått testet det ut litt.

Har du prøvd dette musikkprogrammet før? Hva synes du om det? :-)

Innlegget er hentet fra: www.jalani.bloggr.no

Publisert: 20.04.2011 @ 21:14 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Påskeegg fylt med?

Jeg har sikkelig påske stemning nå. :-D

Jeg har nettopp fylt i eggene til søskene mine, bestemor og mamma & pappa. De kommer til å bli så glad. Synes det er så utrolig koselig. Innholdet er selvfølgelig hemmelig, mest pågrunn av familien min leser bloggen. Og det blir jo ikke noe gøy om dem vet hva som ligger i påskeegene! :-)

Se så søte eggene er, tror dem kommer til å bli kjempe glad :-D Måtte ha teit rundt siden det ble så mye i dem. Selvfølgelig måtte jeg ha litt godis i påskehønen min.

Nam nam, jeg sier bare god påske alle sammen! :-D

Har du fått påskeegg, eller laget et til noen andre?

Innlegget er hentet fra: www.jalani.bloggr.no

Publisert: 19.04.2011 @ 19:21 Kategori: Blogg Kommentarer: 8

Min største FRYKT!

Jeg løper rundt som en galning her. Vet rett og slett ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Kom meg heldigvis trygt opp i sofaen. Tror iallefall at det er trygt her? de er over alt så man vet aldri. Verste er vel det at det ikke er noen andre enn meg og den her. Ingen som kan hjelpe meg i det hele tatt. Jeg blir nok bare sittende her og stirre på den.

Ja, jeg snakker om en fæl edderkopp. Klarer rett og slett ikke de små krypene. Det er ikke noe galt med de store tarantellene, men når det kommer til de små er jeg livredd! Dere får bare si hva dere vil, men jeg har en stor frykt for edderkopper.

Haha, jeg satt i sofaen og zoomet inn på edderkoppen. Ser dere hvor utrolig skummel den er. Flere en bare meg som har angst for edderkopper!?

Hvis du har en frykt for edderkopper, les dette:

? Edderkopper er menneskets naturlige fiende. En edderkopp er bare noen centimeter i diameter, men til tross for sin størrelse kan den ta ut en hel flokk med mennesker.

Framgangsmåte i møte med edderkopp:

Dersom du ser en edderkopp, kan du minimalisere skadene ved å følge denne framgangsmåten:

  • 1: Skrik, dette kan i noen tilfeller skremme og forvirre edderkoppen noe.
  • 2: Hvis skriking ikke hjelper, løp. Løp bort fra edderkoppen så raskt du klarer til den er ute av synsrekkevidde.
  • 3: Dersom dette ikke hjelper og edderkoppen angriper, få panikk, skrik, veiv med armene og løp i sirkel.
  • 4: Funker ikke dette heller, løp til nærmeste stol (eller bord, hvis dette er nærmest), hopp opp på den og tørn fullstendig.
  • 5: Hvis alt annet til nå har feilet, er det på tide å hente frem pappas terpentinkanne samt fyrstikkeska. Sett fyr på jævelskapen!
  • 6: Dersom edderkoppen til tross for alt dette fortsatt angriper, få panikkanfall og besvim, om du noensinne våkner igjen, er edderkoppen mest sannsynlig forsvunnet.?

Kilde: http://ikkepedia.org/wiki/Edderkopper

Innlegget er hentet fra: www.jalani.bloggr.no

Publisert: 19.04.2011 @ 13:02 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Sex og SingelSiv

Er det noen der ute som har fått med seg det nye? Det er nemlig Sex og singel siv. Du kan se det på vg sin nettside. Jeg synes selv at det ble litt i meste laget. Det er selvfølgelig komisk, men det er ikke helt min humor ;-) Dette er jo alt etter smak og behag, men du kan jo ta deg en titt innom å se om det faller i smak. Ble også litt drøyt å ta en politiker.

Episode 4:#id=39259"> http://www.vgtv.no/#id=39259

Må si at fanthomas var mye bedre. Jeg så absolutt alle episodene av fanthomas. Det er forresten samme personen som har laget sex og singelsiv.  Filmene har bra mange visninger så det er nok mange der ute som synes det er morsomt. Jeg er vel kanskje bare litt sær? :-P

Har dere sett noen av episodene av sex og singelsiv? Hva synes dere om det?

Innlegget er hentet fra: www.jalani.bloggr.no

Publisert: 18.04.2011 @ 17:58 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Studenttorget er helt GRATIS

Jeg har skrevet om studenttorget før. Men tror noen har misforstått dette supre tilbudet.

Detter er en nettside for alle studenter, der man kan finne masse nyttig informasjon om eksamen, lover, sykdommer, sex og samliv osv. Du får også mange medlemsfordeler med nettsiden:

  • Student rabatt på apple proukter
  • 80 % på magasiner
  • 2000 GRATIS sms i måneden.

Detter er bare noen få rabatter du får. Det er så utrolig mange fordeler. Det er bare masse nyttig informasjon. Og som sagt alt er gratis. :-D Man kan ikke takke nei til et slikt tilbud? MELD DERE INN IDAG:

http://www.studenttorget.no/?partner=c65158aebb4b6a007ba139ef488cb31f

Det er helt gratis og det er ingenting negativt å si om denne nettsiden. Så om du er en student så meld deg inn. ;-)

De holder også mange konkurranser på nettsiden, blant annet holder de en konkurranse nå. Der kan du vinne en tur til USA med 4 venner. Dere får også en gave i posten hvis dere blir medlem nummer 52.000 og det er ikke lenge igjen. :-)

Innlegget er hentet fra: www.jalani.bloggr.no

Publisert: 18.04.2011 @ 17:56 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

FORBILDE

Har du noen gang hatt forbilder?

Jeg har det fortsatt. Mine forbilder er to super kule damer, som jeg absolutt digger. Har gjort det siden jeg var bra lita. De er egentlig bra forskjellige damer. Men samtidig så lik. Begge er flinkt til å synge og danse. Nesten like gammel. Og dem er begge like rå!

De damene jeg snakker om er Shakira og Fergie!

SHAKIRA :-D

Hun er over 30 år, men ser fortsatt ut som en 20 åring. Hun er forbildet mitt når det gjelder dans. Når jeg var mindre brukte jeg og spille av musikkvideoene hennes på youtube. Så danset jeg etter dem. Prøvde å gjøre akkurat slik hun gjorde det. Selv synes jeg at det gikk veldig bra. Hun har også et fantastisk utseende. Og ikke minst sang stemme. Den dama her kommer alltid til å være mitt forbilde, med mindre hun begynner å ta masse operasjoner osv.

FERGIE (Stacy Ann Ferguson)

Hun har en fantastisk sangstemme. Hadde gjort mye for å kunne synge som henne. Min favoritt sang av henne er ?big girls don?t cry?. Jeg bare digger henne. Hun har en rå kles stil. Jeg hadde alltid rommet mitt med masse plakater av henne. Og sang ofte til sangene hennes i et håp om å bli like god. Som sagt synes jeg det hørtes ganske bra ut, veldig likt faktisk. ;-)

Hva synes du om disse damene?

Innlegget er hentet fra: www.jalani.bloggr.no

Publisert: 18.04.2011 @ 17:54 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

FOR LAVE BENSINPRISER?

For lave besinpriser?. absolutt ikke!

Bensinprisene har blitt et veldig aktuelt tema. Det er jo nettopp pågrunn av det at prisene er skyhøye. Og det er nesten et mareritt og fylle bensin. Det finnes mange facebook grupper som prøver på å få bensinprisene ned. Selv synes jeg det hadde vært rimeligst om prisene lå på 10 kr literen, eller under.

Teksten fortsetter etter bildet!

Men samtidig er den norske befolkningen blitt for lat. Så kanskje dropp bilen for en stund å grip beina! Da vil dere spare på drivstoffet og spare på pengene. Ikke nok med det. For fysisk aktivitet er godt for helsen, så det er ikke noe negativt med å droppe bilen av og til å heller gripe beina.

Men for de som absolutt vil bruke bilen overalt. Så finnes det dager der bensinprisen er lavere. Altså søndagkveld og mandags formidag(før kl 12) også har jeg hørt at prisene skal være litt lavere på torsdagene. Det er bare og observere prisene, så finner dere ut når prisene er lavest og når de er høyest.

Her kan dere se hva prisene ligger på idag over hele landet: http://www.dinside.no/php/oko/bensin/vis_prisliste.php

Hva synes du om prisene, for lav eller for høy? Eller kanskje du synes dem er helt grei nå? :-)

Innlegget er fra: www.jalani.bloggr.no

Publisert: 18.04.2011 @ 17:52 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

HAR DU ET TALENT?

Jeg tror alle mennesker har talent. Noen er flink og synge, andre er flink å skrive osv. Hvorfor er det egentlig slik? Synes egentlig det er veldig urettferdig. For hadde det vært opp til meg skulle jeg vært artist. Bare tjent penger på å gjøre noe jeg elsker. Det hadde vært noe. Men selvfølgelig må man jobbe for det, det er ikke mye som kommer av seg selv for å si det sånn.Så jeg regner med artistene jobber hardt for å komme langt opp, men samtidig er dem veldig heldige som får holde på med noe dem virkelig brenner for.

Jeg tror talentet mitt har delt seg i flere deler, så jeg er bare litt flink å danse, litt flink og tegne osv. Veldig rart det. Tror egentlig jeg fortsatt er på leting etter mitt store talent. For jeg har troen på at en dag skal mitt store talent komme frem. Jeg tror egentlig at et talent er som en gave og jeg tror alle mennesker har en gave i seg.

Hva er ditt talent?

Innlegget er hentet fra: www.jalani.bloggr.no

Publisert: 18.04.2011 @ 17:48 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Mobbing er UT!

Det er nå startet en ny kampanje på facebook, som handler om mobbing.

Jeg er absolutt imot mobbing. Det er noe av det verste jeg vet. Hvorfor er det slik at man skal hakke ned på alle rundt seg? Hvorfor klarer man ikke å se det positive i folk. Det er nettopp det denne kampanjen skal jobbe for. Om du vil være en del av dette så meld deg inn her: http://www.facebook.com/ansiktmotmobbing?sk=wall

Mobbing er selv et sårt tema hos meg. Jeg har selv opplevd at folk har hakket ned på meg. Det har både vært stemmen min, hvordan jeg gikk og hvordan jeg smiler. Jeg har selvfølgelig tatt dette inn på meg, det er ikke lett. Det er noe som du bærer lenge kanskje hele livet. Det jeg vil frem til er at du ser ikke på en person at han/hun har blitt mobbet. For mange er veldig flink til å skjule nettopp det. Men mobberen selv skjønner ikke hvilken psykiske påkjenninger den har påført offret. Noen er sterke og kommer seg forbi det, mens andre klarer ikke dette. Noe som kan føre til depresjoner eller i verstefall selvmord! Så jeg sier igjen, gjør slutt på mobbingen! MELD DEG INN I DENNE KAMPANJEN: http://www.facebook.com/ansiktmotmobbing?sk=wall

Jeg ble forresten nummer 3840 ! Dem satser på 10 000 som er imot mobbing.

Publisert: 18.04.2011 @ 17:46 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Anbefaling (Silvershampoo)

Jeg har farget håret mitt en god del.

Tilslutt har jeg endt opp med blondt hår, jeg er egentlig helt fornøyd med håret mitt nå. Kanskje litt kort, men det vekser seg til. Det jeg skulle fram til var en shampoo som jeg virkelig anbefaler for dere som har farget håret blondt, men sitter igjen med masse gulskjær. Det er nemlig en shampoo som heter Loreàl silver shampoo.

Jeg har brukt den nå i siden januar og jeg er kjempe fornøyd. Den tar bort gulskjæret og den gir håret glans. Jeg bruker den ca 1 gang i uken, men når du bruker den må du ikke ha den for lenge i. For hvis du har veldig lyst og tynt hår, kan du risikere og bli grå i håret. Jeg har den i noen minutter(10 maks) for jeg har bra mørkt hår og tynt hår. Jeg synes den er utrolig bra og derfor vil jeg anbefale den for dere. Den er heller ikke så dyr. Når jeg kjøpte den fikk jeg 2 for 1 så prisen ble rundt 200 kr.

Hvis det var noe mer dere lurte på angående håret, produkter jeg bruker eller noe annet? Så er det bare og spørre ;-)

Innlegget er fra: www.jalani.bloggr.no

Publisert: 18.04.2011 @ 17:41 Kategori: Blogg Kommentarer: 9

All we need is love

weheartit.com

Innlegget er fra: www.jalani.bloggr.no

Publisert: 18.04.2011 @ 17:39 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Spotify er UT!

Jeg har brukt spotify i ca 3 år.

Men nå er det slutt på det. For den svenske musikktjenesten skal koste penger nå. Altså det vil koste 99 kr eller 49 kr i måneden. Det er ikke jeg villig til å betale som en fattig student.

Man får noe gratis og det er en lyttetid på 20 minutter om dagen! Og de som er ny registret får høre på gratis musikk i 6 måneder før de må betale. Men uansett jeg kommer ikke til å støtte spotify når dem skal ha betaling. Da bruker jeg heller andre løsninger?

Dette nye opplegget starter opp i mai, så nå har vi noe å glede oss til! Jeg blir rett og slett litt lei meg, for det var så mye lettere med spotify. Hadde vel egentlig håpet på at ingen ville bruke spotify etter dem satt i gang det nye opplegget. Så dem var nødt til å gjøre det gratis igjen for å få kunder. Men dette kommer aldri til og skje, så jeg bare gir opp spotify. Skal selvøflgelig høre på spotify helt til 1 mai, men etter det aldri mer spotify.

Hva synes dere om dette nye opplegget? Kommer dere til å bruke spotify når dere må betale for det? :-(

KILDE: http://www.idg.no/computerworld/article205042.ece

Innlegget er fra: www.jalani.bloggr.no

Publisert: 18.04.2011 @ 17:37 Kategori: Blogg Kommentarer: 5

Konkurranse!

Jeg er med i en konkurranse hos rebeccaase.blogg.no.


MELD DEG PÅ, DU OGSÅ. Kanskje du kommer til å være en av de heldige som vinner hårprodukter.

HUSK AT JEG BLOGGER PÅ WWW.JALANI.BLOGGR.NO

Publisert: 12.04.2011 @ 15:39 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

STUDENTER SE HER!

Er du student? Da bør du lese dette.

For det er en nettside som heter studenttorget.no, altså en nettside for studenter. Fra vgs og oppover. Hele medlemskapet er gratis, men samtidig har du mange rabatter på masse forskjellige plasser. De har også mange konkurranser der du kan vinne reiser.

På nettsiden deres finner du alt fra eksamens tips til budskjett. Det er så utrolig mye nyttig på nettsiden deres. Å som sagt det er HELT GRATIS. Kom igjen om meld dere inn her: http://www.studenttorget.no/?partner=c65158aebb4b6a007ba139ef488cb31f

Selv synes jeg dette er et kupp! Sier bare meld dere inn idag, og du vil ikke angre. :-D

Publisert: 12.04.2011 @ 11:12 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

VIL DU HA EN KOMMENTAR? STEM PÅ MEG!!!

Hvis dere husker det innlegget jeg hadde om å lage en reklame film? Posten ringte for å si at jeg ligger høyt på listen av konkurransen å jeg trenger bare noen få stemmer til for å bli en vinner. Jeg ligger nemlig på 2 plass, så dere kan være de avgjørende stemmene!

SOM SAGT....Dem som stemmer får en kommentar på bloggen sin ifra meg! Men jeg sjekker at dere har stemt, bare så dere vet det :-)

Her er vinner ansiktet:


Stem på meg her; http://www.facebook.com/PostenNO?sk=app_189678694407087 (Søk på Jannicke Larsen hvis dere ikke ser meg) Eller gå på flest stemmer, så ligger jeg på 2 plass! 

Hvis ikke filmen kommer opp når dere trykker på linken, prøv heller å trykk på fotokonkurranse på siden å så går dere inn på flest stemmer så finner dere vinner ansiktet!

PS: Om jeg vinner så lover jeg å ha en konkurranse på bloggen! :-D (Konkurransen kommer til å være på www.jalani.bloggr.no)

Publisert: 06.04.2011 @ 19:42 Kategori: Blogg Kommentarer: 10

JEG ER EN KJENDIS!

Fikk nettopp en telefon fra posten!

Hvis dere husker det innlegget jeg hadde om å lage en reklame film? Posten ringte for å si at jeg ligger høyt på listen av konkurransen å jeg trenger bare noen få stemmer til for å bli en vinner. Jeg ligger nemlig på 5 plass, så dere kan være de avgjørende stemmene! NÅ LIGGER JEG PÅ 3 PLASS!

Her er vinner ansiktet:


Stem på meg her; http://www.facebook.com/PostenNO?sk=app_189678694407087 (Søk på Jannicke Larsen hvis dere ikke ser meg) Eller gå på flest stemmer, så ligger jeg på 3 plass! 

Hvis ikke filmen kommer opp når dere trykker på linken, prøv heller å trykk på fotokonkurranse på siden å så går dere inn på flest stemmer så finner dere vinner ansiktet!

PS: Om jeg vinner så lover jeg å ha en konkurranse på bloggen! :-D (Konkurransen kommer til å være på www.jalani.bloggr.no)

Publisert: 06.04.2011 @ 16:19 Kategori: Blogg Kommentarer: 20

EXTENSIONS

Jeg er med i en konkurranse om å vinne blå extensions!

Har selvfølgelig ikke blått hår til vanlig, men hadde vært kult med blått under hår?


Vil du også delta i konkurransen trykk HER.

- Jannicke ♥Publisert: 06.04.2011 @ 16:08 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

JEG ER EN KJENDIS!!

Fikk nettopp en telefon fra posten!

Hvis dere husker det innlegget jeg hadde om å lage en reklame film? Posten ringte for å si at jeg ligger høyt på listen av konkurransen å jeg trenger bare noen få stemmer til for å bli en vinner. Jeg ligger nemlig på 5 plass, så dere kan være de avgjørende stemmene! NÅ LIGGER JEG PÅ 3 PLASS!

Her er vinner ansiktet:


Stem på meg her; http://www.facebook.com/PostenNO?sk=app_189678694407087 (Søk på Jannicke Larsen hvis dere ikke ser meg) Eller gå på flest stemmer, så ligger jeg på 3 plass! 

Hvis ikke filmen kommer opp når dere trykker på linken, prøv heller å trykk på fotokonkurranse på siden å så går dere inn på flest stemmer så finner dere vinner ansiktet!

PS: Om jeg vinner så lover jeg å ha en konkurranse på bloggen! :-D (Konkurransen kommer til å være på www.jalani.bloggr.no)

Publisert: 06.04.2011 @ 15:06 Kategori: Blogg Kommentarer: 23

NY BLOGG!

Jeg har sagt før at jeg har flyttet bloggen min over til bloggr.no. Men tenkte jeg skulle si det igjen sånn at alle får det med seg.

MIN NYE BLOGG ER WWW.JALANI.BLOGGR.NO. Jeg er kjempe fornøyd med den nye bloggplattformen.


Anbefaler dere å ta en titt innom min nye blogg. Å kanskje opprette en blogg på den nye blogglattformen?


Ps: Legger inn noen innlegg på denne bloggen, men ligger tre dobbelt så mange på den andre bloggen min :-)

- Jannicke ♥
Publisert: 05.04.2011 @ 18:28 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

PAKKE I POSTEN!

Jeg vant en konkurranse for lenge siden. Hadde litt sluttet å tro på at den skulle kommme. Men i dag kom den i posten å jeg ble kjempe fornøyd. Det jeg fikk skal jeg vise dere i bilder.

Hihi, nå lurer dere vel på hva som ligger i den mystiske pakken ;-)

Der ligger det en toalettmappe, med noe spennende i!

Dette lå i pakken, jeg er så utrolig fornøyd. Må bare si tusen takk til susanne.

Det lå også en liten lapp med. På lappen var det skrevet;

Gratulere så mye!

Sminken + mappa har en verdi på 314 kr.

Kommer sikkert fler konkurranser på bloggen etter hvert (Susannehj.blogg.no)

Håper du likte premien! :-D

Hilsen Susanne J******* .

Q: Hva synes dere om gaven?

- Jannicke ♥
Publisert: 05.04.2011 @ 13:00 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

FOOTLOOSE!

Jeg er bare nødt til å anbefale en film til dere!

Jeg var hos bestemor idag å det var da hun sa at jeg måtte se den filmen. Jeg gjorde som hun sa, og jeg angrer ikke.

Filmen er en musikal fra 80 tallet, trenger jeg egentlig å si mere ;-) Jeg ble så utrolig revet med, fikk bare lyst til å danse. Jeg er også så utrolig forelsket i stilen dem hadde på 80 tallet, hår, klær og sminke. Alt var så utrolig stilig på den tiden.

Tilbake til filmen, det var som sagt en musikal. Med flinke skuespillere og mange gode sanger. Man klarer rett og slett ikke å rive seg fra filmen, du er nesten bare nødt til å få med deg alt. Handlingen er spennende og romantisk. Ble litt skuffet av slutten på filmen, men det var vel egentlig bare fordi den var ferdig ;-)

Jeg ville gitt filmen en 6, for jeg elsker musikaler.

Har også fått helt dilla på sangen; Footloose ;-)

Publisert: 02.04.2011 @ 21:56 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Min dag i en tegning!

GOD MORN!

Jeg holder på å fikse meg nå, skal snart ut! Jeg har ikke så mye mer å skrive, enn at jeg har tegnet et bilde for å vise dere hva jeg skal gjøre idag ;-) Vet dere er så utrolig glad i mine fine tegninger :-)

Blogges senere!

- Jannicke ♥
Publisert: 02.04.2011 @ 13:02 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

UNN HARSTAD

Hele dagen har jeg vært på åpen dag på kulturhuset, det var UNN(Universitetssykehuset nord-norge) Harstad som hadde satt opp den dagen. Der hadde de forskjellige stands, foredrag og andre aktiviteter man kunne benytte seg av. Det var veldig lærerikt, fikk mye informasjon om både eldre og unge.

Om dere vil vite mer om UNN, gå inn på denne nettsiden; www.unn.no. Det ligger utrolig mye lærerikt der og det er mye stoff der som kan brukes til skole(for dem som går noe innenfor helse)

Jeg hadde jo tenkt til å ta masse bilder, men så trodde jeg at kamaret mitt lå hjemme. Plutselig fant jeg det nederst i vesken, så det ble noen få bilder.

For dere som aldri har sett en ambulanse? så kan dere se på bilde for det er nemlig en ambulanse.

Hehe, jeg tok snik bilder av ambulanse folkene :-) Jeg er så kul!

Her fikk man vite hvor skitten man var på hendene! Det var kult å se hvor mange bakterier man egentlig har på hendene. Selv om man tror man har vasket dem. Jeg fikk også en antibac!

Nå kommer jeg alltid til å være ren på hendene :-) Tusen takk Unn, det var utrolig snilt av dere å gi meg en sånn :-)

Jeg skal nå bare slappe av å ta livet heeelt med ro, sammen med?.

Påskehøna mi som har mye rart i seg :-) Hmm, dere kommer ALDRI til å få vite hva jeg har oppi min søte høne :-)

 

Publisert: 01.04.2011 @ 16:23 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
hits