Arkiv måned: april 2012

RUSSEKNUTEREtter i dåpen idag, gjorde vi to russeknuter. Den første omhandlet å skrive en underskriftskampanje å få 30 underskrifter og den andre var å gå inn på en matbutikk å få person i kassen til å forstå at du ville kjøpe kondomer, men man måtte mime det! Har en video av det, men klarer ikke å finne ut hvordan jeg legger den inn på bloggen! Hvis noen av dere vet hvordan, så si ifra. Nå skal jeg slappe litt av før det blir konsert med Kaizers Orchester ikveld og etter det russeslipp. 

Publisert: 28.04.2012 @ 17:48 Kategori: Russ 2012 Kommentarer: 3

RUSSEDÅPIdag var russedåpen og jeg ble døpt til kjendiz. Grunnen til at jeg fikk det russenavnet er ikke fordi jeg er kjendis altså, men prøver alt for hardt å bli det. Har vært med i posten reklamen, kontaktet Hallgeir, prøvd å lage en blogg som skulle komme på første plass, samt en hel masse annet for å oppfylle min drøm. Har bare et bilde fra dåpen som jeg velger å vise og har valgt å sensurere personene siden jeg ikke vet om de vil være på bloggen. Hadde også en video, men den ble litt misslykket. 

Hva ble ditt russenavn og hvorfor?

Publisert: 28.04.2012 @ 15:44 Kategori: Russ 2012 Kommentarer: 6

RUSS 2012!!Endelig er russetiden her! Alt er klart og jeg gleder meg som en liten unge til å gjøre russekrav. Tenkte jeg skulle opptadere bloggen med nesten alle russekravene jeg gjør under russetiden, med både film og bilder, høres det bra ut!? Har selvfølgelig ikke speilrefleks kameraet med meg over alt, men har et lite søtt rosa kamera som jeg kan bruke under russetiden. Så dere er nå advart over at bloggen min de neste ukene kommer til å handle om russsetiden. Gjør også dette for min egen skyld, slik at jeg i senere tid kan se tilbake på denne tiden. 

Publisert: 26.04.2012 @ 19:37 Kategori: Russ 2012 Kommentarer: 3

Hey, soul sister

Publisert: 15.04.2012 @ 16:52 Kategori: Hverdag Kommentarer: 10
hits