Arkiv måned: august 2012

Keep talking!

Publisert: 31.08.2012 @ 23:22 Kategori: Hverdag Kommentarer: 5

Tina og Bettina

Heeii, kom over en fantastisk mulighet til å vinne kino billetter til filmen Tina og Bettina! Det er jo helt rått, hvem vil liksom ikke se den ass? Den handler seff om de kule på skolen og de alt for ukule, også kalt nørd. Jeg blir å skli rett inn i filmen, siden jeg passer så sykt godt sammen med de kule/PENE på skolen, jeg er alt, awsome, altså helt lik Tina og Bettina ♥ Vi er faktisk bedre enn alle andre i hele Norge, nei hele universet, daaa'a. 

Neida, jeg tuller bare.. Men det er vel noe i denne grad filmen handler om. Noen som er kulere enn andre og noen blir holdt utenfor. Det hele er egentlig veldig aktuelt for den verden vi lever i. Mobbing er et stor tema i filmen, både det å kalle individer for stygge ting og stenge noen ute pga, utseende osv. Derfor har jeg veldig lyst til å se denne filmen siden jeg selv har vært offer for mobbing. Ikke nok med det, filmen er jo en sikkelig rosa film med masse humor, kan det bli bedre? Derfor har jeg meldt meg på denne konkurransen i et håp om å vinne en billett, slik at jeg kan spare meg de pengene! (Kommer uansett til å se filmen)

Publisert: 31.08.2012 @ 22:57 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Slash

Han har en hvit flekk på halsen, men har ikke noe bra bilde av det. I skrivende stund sitter han bokstavelig talt på fanget mitt å ser på at jeg skriver, av å til legger han seg også på nakken min. Han bare elsker å ligge på nakken til folk, har vel sikkert noe med høyde å gjøre. ♥


 

Publisert: 31.08.2012 @ 14:03 Kategori: Slash Kommentarer: 3

WOW


Gammelt bilde!

Hei, nå er det lenge siden!

Hadde vel egentlig sagt opp hele bloggen, men veldig tilfeldig skulle jeg se litt på bloggene her i Harstad... så ser jeg at min ligger på 15. plass(var veldig sikker på at jeg var borte fra listen) og med over 100 lesere idag!? Må bare takke dere som virkelig tar turen innom bloggen jeg aldri opptaderer. Siden dere har vært så flink å stikke innom, må jeg vel gi dere et innlegg tilbake. Tenkte først jeg kunne si litt om hvordan livet mitt ligger an til nå, har blant annet fått bil, begynt på høgskole, jobber frivillig på ludo, fått en kattunge, kjøpt en hardisk og er forkjølet! Vel det er ikke så veldig interessant for dere som ikke kjenner meg, men er vel mest for dere som kjenner meg. Jeg går sykepleieutdanningen på høgskolen i Harstad nå, og trives veldig godt, masse flotte mennesker i klassen min. Vi er faktisk en klasse på over 60 stk. Gjennom skolen har jeg også sagt ja til å jobbe frivillig på Ludo, en bar for studenter og øvrige over 20 år, der trives jeg også. Det er selvfølgelig veldig nytt for meg, siden jeg aldri har jobbet med noe lignende, men det går bra! 

Som dere leste lengre opp har jeg kjøpt meg en hardisk, grunnen til at jeg nevnte det, var fordi jeg kjøpte den hardisken med tanke på bloggen. Slik at jeg kunne ta flere bilder til bloggen, uten at jeg måtte slette noen for å få plass til nye. Og jeg skal ta masse bilder av den søte litte kattungen min, som forresten heter Slash. Tenkte jeg skulle legge ut noen bilder av han imorgen. Høres ikke det bra ut? Kanskje jeg faktisk klarer å holde liv i den stakkars lille blogge min nå, hva tror dere? 

Lange skriftlige innlegg på bloggen hadde jeg egentlig sluttet med, men det er mest for at vennene mine og familien min skal vite hvordan jeg har det. Har heller ikke tatt noe særlig med bilder, men skal bli flinkere fremover, både for deres og min del. Peace!


Publisert: 30.08.2012 @ 21:33 Kategori: Hverdag Kommentarer: 5
hits