Arkiv måned: september 2011

Auuuch!

Hei

Jeg er nettopp kommet hjem fra tannlegen, å det gjør så ondt. Det verste med tannlegen er når du ligger der å gaper å har masse spytt i munnen som du ikke klarer å svelge. Kjennes ut som man er på tur til å kveles! 

Nå holder jeg bare på å øve litt til teroien, i et håp om at jeg skal klare det på mandagen. Så ønsk meg lykke til med det. Dere må også ønske meg lyke til i konkurransen jeg er med på. 


Konkurransen finner du på http://paaslankiing.blogg.no, å premien er et solkort på 500 kr. Hvem vil vel ikke ha det!? Jeg trenger det sykt mye nå, spesielt når vinteren kommer og man bare blir blekere. Ønsk meg lykke til ;-)

Publisert: 30.09.2011 @ 13:17 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

KOOOS

Hei, nå er jeg endelig hjemme! 

Har nesten bare øvelses kjørt siden jeg kom hjem fra skolen. Hadde som sagt to kjøre timer tidligere i dag og etterpå skulle broren min dra hjem, så bestemor skulle kjøre han til båten. Så hun spurte om jeg hadde lyst til å kjøre hjem og det takket jeg ja til. Det er faktisk et godt stykke til båten også, synes jeg har vært veldig flink.Gleder meg bare til at jeg får min egen bil og serfikatet slik at jeg kan kjøre dit jeg vil, når jeg vil. Det kommer til å bli så bra. Noen flere der ute som holder på å ta lappen?Nå sitter jeg bare å koser meg med en skål weetos og ser på tv. Venter på at unge mødrer skal begynne. Er så sykt deilig å bare sitte her å slappe av og ikke tenke på skole! For å gjøre det ekstra koselig har jeg tent noen stearinlys, elsker det. Forresten det målet jeg hadde om å ikke spise godteri... Nå tenker dere sikkert at jeg aldri har klart å holde det, men gjett hva. Jeg har klart det å er kjempe fornøyd med meg selv. For det ligger masse godteri i skapet som var igjen fra helgen og jeg rører det ikke engang! Vurderer nesten å sette meg som mål å ha en hel måned uten godteri, men må ta det som det kommer. Nå skal jeg slappe av videre, vi blogges søtinger.

 

Publisert: 28.09.2011 @ 21:15 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Endelig høstferie... eller ikke.

Hei.

Jeg burde vel hoppe av glede nå som jeg har høstferie, men det kan jeg love dere at jeg ikke gjør. For jeg har en teori som jeg skal bestå, mest sansynnelig på mandagen. Og ikke nok med det, jeg har fire prøver i neste uka! Noe som betyr at høstferien min kommer til å gå ut på å lese, lese og lese. Neida, jeg må jo nyte høstferien litt. Har derfor sagt ja til å bli med å bowle i lag med noen fra klassen i morgen, kommer til å bli kjempe gøy. Det er vel de eneste planene jeg har satt meg for ferien. Høres greit ut, eller hva? Har dere lesere noen planer for høsteferien?


Tenkte jeg skulle være så snill å ta et bilde av meg selv slik at dere kunne ha noe å le av. Men dette bilde ble jo så fint, jeg feilet nok litt med å få dere til å flire. Forresten THUMBS UP, for lekser i høstferien!

Jeg har ikke særlig god tid nå, så dette ble et veldig kjapt innlegg om hva jeg skal i høstferien. Har nemlig kjøretime kl 3, og før det skal jeg og spise middag hos bestemor. Har bare en ting å si, vi blogges senere søtinger♥

Publisert: 28.09.2011 @ 14:05 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

NEW DESIGN

Hva gjør jeg ikke for dere lesere!?

I dag er den første lekse frie dagen jeg har hadd siden jeg begynte på skolen. Hadde heller ikke noen spesielle planer for dagen. Derfor har jeg laget et helt nytt design, og jeg sier meg fornøyd med det. Er også veldig koselig med tilbakemeldinger på det nye designet, siden jeg har brukt en del tid på det. 

Som dere ser er nesten alt nytt, det eneste jeg ikke har laget er en ny header. Får ta det igjen en annen dag, med mindre noen av dere lesere dere ute har lyst til å prøve å lage en header til meg? ;) 

Forresten om dere ser noen små feil på designet må dere si ifra, for det er utrolig lett å gjøre en liten feil når det kommer til CSS og HTML. Hvis dere har noen spørsmål om designet, så gjerne spørr meg i kommentarfeltet. Jeg lover å svare alle. 

Nå sier jeg god natt, håper dere ble fornøyd søtinger

Publisert: 27.09.2011 @ 22:08 Kategori: Bloggdesign Kommentarer: 6

SPØRSMÅL

Her kommer jeg til å samle spørsmål som kanskje blir stilt veldig mange gang, og andre spørsmål jeg får. Du kan også legge igjen et spørsmål i kommentarfeltet, og etter jeg har svart på det skriver jeg det inn i dette innlegget.


DESIGN

Hvordan fikk/fant du designet du har?

 ♥ Jeg lager designet mitt selv og jeg lager ikke design til andre, men det finnes mange blogger der ute som gir bort design gratis. (Kan hende jeg har konkurranser i blant hvor man kan vinne design eller en header.)

Publisert: 27.09.2011 @ 21:04 Kategori: Hverdag Kommentarer: 19

ROCKERING!

Hei!

Jeg har kjøpt meg en rockering, i et håp om at treningen min skal bli bedre. Har hørt at en rockering er perfekt til trening, så hvorfor ikke? Noen andre der ute som bruker rockering til trening? 

Rockeringen jeg kjøpte meg er med vekter, det er ikke så mye, bare 1,2 kg. Men etterhvert når jeg er blitt flink til det, skal jeg kjøpe en som er litt tyngre. Føler meg som en liten unge igjen når jeg står midt på stuegolvet å rocker! Jeg anbefaler alle som har lyst på litt variert trening å prøve en rockering. For det er morsomt å veldig effektivt. Nå skal jeg trene i en halvtime, så vi ses senere. 

Slik ser den ut, rosa og grå. LOVE IT. Kom gjerne med forslag til hva jeg skal blogge om, for jeg er veldig tom for ideer nå fortiden! :) Ha en fin dag videre alle søtinger der ute. 

 

Publisert: 27.09.2011 @ 17:30 Kategori: Hverdag Kommentarer: 4

IKKE SPIS GODTERI!!

Hei.

Har satt meg et mål, tror jeg har satt meg dette målet tusen ganger før. Målet mitt er det å ikke spise godteri over en periode. Sist jeg hadde dette målet var rett før sommerferien, da hadde jeg bestemt meg for å ikke spise godteri hele sommerferien. Det var rett og slett umulig, jeg er bare alt for glad i godteri. Derfor har jeg satt meg et litt enklere mål denne gangen, altså bare spise godteri i helgen. Tror dere jeg kommer til å klare det? 

Hvis dere hadde vist hvor mye godteri jeg spiser dagelig, hadde dere nok vært stolt over meg hvis jeg bare holdt meg uten godteri noen dager. Jeg skal uansett klare det, men er fint med støtte fra dere lesere. Så legg inn et godt ord for meg i kommentarfeltet.  Huff, kjenner nå at jeg fikk sykt lyst på godteri. Slutter herved å snakke om godteri å fokuserer mer på det at jeg ikke skal spise det. Følg med kommer med mange flere mål videre på bloggen. Dere kan forrsten komme med forslag til mål jeg kan sette meg.  

Publisert: 22.09.2011 @ 15:47 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Første kjøretime

Hei

Hadde min første kjøretime i dag, det var så gøy. Var kjempe nervøs tidligere i dag, men det gikk jo kjempe bra så skjønner ikke hva jeg var så nervøs for. Tror nok jeg kommer til å klare å få serfikatet på bursdagen min! Har også tenkt til å ta teorien etter høstferien, men er kjekt om dere kommer med tips til hvilken nettsider som er best å øve på teorien til. Har forresten oppgaveboken og leseboken til teorien. Noen der ute som har tatt teorien og synes dere den va vanskelig? Gleder meg så utrulig mye til å få serfikatet og bil, for da kan jeg kjøre hvor jeg vil når jeg vil. Ikke minst den friheten man får når man har serfikatet. Men har alt for mye jeg skal gjøre nå, har blant annet innleveringer i alle fag. Så vi blogges når jeg får tid. Ønsk meg forresten lykke til med neste kjøretime på fredag! 

Publisert: 21.09.2011 @ 19:26 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

RUSSEKORT 2

Legger bare ut det andre russekortet mitt også, det er bare et helt tradisjonelt russekort. Men må jo ha et rødt russekort også siden jeg er rød russ. En ting er sikkert har nok russekort til hver å en her i Harstad! Om noen vil ha et i posten kan jeg også sende. Hehe. 

Hva var finest, det røde eller det rosa? Jeg likte best det rosa, men kanskje du har en annen mening. 

Publisert: 20.09.2011 @ 21:07 Kategori: Russ 2012 Kommentarer: 3

Russekort?

Hei!

Vet jeg er en fantastisk flink blogger som opptadere hele tiden, opptaderer nesten like mye som tcmn dagelig. Dere kan takke alle leksene mine, de gir meg virkelig tid til å nyte fritiden min♥

Så tilbake til overskriften... Jeg er som sagt russ i år, rød russ. Holder derfor på å lage russekort nå, har egentlig ikke tid til det. Men det må jo gjøres like mye som lekser må gjøres, ikke sant? Tenkte dere kunne få se det ene russekortet jeg er ferdig med. Skal forresten ha to forskjellige typer russekort et rødt og et rosa. Jeg er ferdig med det rosa, så her er det: 

Hva synes dere? Ikke kopier, for det er bare kjedelig når man har samme russekort, eller hva? ;) Holder på å lage det røde russekortet nå, hvis dere vil se det er det bare å si ifra i kommentarfeltet. 

Publisert: 20.09.2011 @ 20:04 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

LØRDAG + LEKSER = SANT

Hei!

Jeg sitter faktisk å gjør lekser nå, på en lørdag. Nå skal jeg fortsette å kose meg med leksene. Dere får ha en fin lørdagskveld alle sammen.
Publisert: 17.09.2011 @ 22:39 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

HEMMELIGHETEN

Er så sykt godt å vite at det er helg nå, å jeg skal hjem til min familie♥ 

Siden dem bor så langt borte fra alt som er sosialt har jeg sørget for å ta med meg nok lesestoff. Blant annet lekser og en ny bok som jeg kjøpte meg i dag. Den heter forresten hemmeligheten å handler om hvordan man kan få alt man ønsker seg! Virker utrolig spennende spørr dere meg, kanskje noen av dere allerede har lest den?
Jeg gleder meg veldig til å lese den, er også spent på om den faktisk fungerer. Dere skal selvfølgelig få vite om den fungerer.

Slik ser den ut og der er på tilbud på notabene for 200 kr nå. LØP Å KJØP!


Ser den spennende ut?
Nå skal jeg pakke meg ferdig, blogges når jeg har kommet meg hjem til mamma og pappa. Dere får ha GOD HELG. Husk å legg igjen en søt kommentar ♥


Publisert: 16.09.2011 @ 15:10 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

MAX FACTOR PRODUKTER VERDT KR 500,-

Heii!

Meld dere på den fantastiske kampanjen fra max factor å vær med i trekningen av produkter til en verdi av 500 kr. Hvem vil vel ikke ha det? ;-) Jeg har meldt meg på å krysser fingrene for å være en av de heldige.

maxsample
Publisert: 16.09.2011 @ 14:19 Kategori: Blogg Kommentarer: 1
Stikkord:

Cupcakes!

Hei!

Føles ut som det har vært den lengste dagen i mitt liv... Våknet halv 10 i dag, gjorde meg klar til å dra i folkeparken med klassen. Skulle nemlig opp dit å gjøre forsøk i naturfag. Når vi var ferdig rundt halv 3, dro jeg på butikken for å kjøpe alt jeg trengte for å lage cupcakes til studiesirkelen som er i morgen. Når jeg kom hjem fant jeg ut at jeg hadde glemt å kjøpe steke smør, så begynte å lete etter en oppskrift på nettet som ikke trengte stekesmør, men heller olje. Jeg fant en oppskrift på nettet som inneholder olje og ikke steke smør, men alt ble bare tull. De smakte rett og slett vann! Føles rett og slett ut som om jeg har brukt hele dagen på å lage cupcakes som bare blir mislykket. Lurer på hva de andre i studiegruppen synes om de.

Her er resultatet, de ser bra ut, men om de smaker like godt er spørsmålet. Hva synes du? Ser de gode ut?

Nå har jeg bare leksene igjen, jippi. Er vel egentlig mer klar for å krype under dyna, men leksene må gjøres først. Dere får ha god natt alle søtinger♥

Publisert: 13.09.2011 @ 22:36 Kategori: Baking/Oppskrifter Kommentarer: 1

Har lyst til å bake!

Hei, lenge siden sist.

Fikk sånn sikkelig lyst til å bake noe, men er vanskelig å bestemme hva jeg skal bake. Tenkte dere kunne hjelpe meg og komme med forslag, gjerne send en oppskrift. Tenkte selv på å lage sjokoladekake, skillingboller, klippekrans osv. Men spør dere først om dere har noen forslag til hva jeg skal lage.

Den som gir det beste forslaget for link i neste innlegg. Håper at noen vil komme med forslag.

PS: Får ikke til å laste opp bilder! Noen flere som har samme problemet eller?

 

Publisert: 12.09.2011 @ 17:44 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Smoothie

God morgen!

Nå er jeg så klar for helg, bare noen timer igjen på skolen så er det helg! Noen flere som gleder seg? Haha, skjønner ikke hvorfor jeg gidder å spørre engang. Alle gleder seg vel til helg.
Smoothie Frokost♥

Publisert: 09.09.2011 @ 07:51 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

SLITEN

Har så mye jeg egentlig skal gjør nå, men en liten blund virker mye mer fristende. Tror jeg går for det siste, god natt!
 

Publisert: 08.09.2011 @ 14:59 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

Koselig

Hei!

Er nesten nettopp kommet hjem, har vært på besøk bestemor ♥ Har bare tenkt til å ta det helt rolig nå, slappe av med varm sjokolademelk og baguetter, nam nam. Blir nok tidlig kveld på meg, er så sykt trøtt nå. Har nesten bare lyst til å krype under dyna med engang. Hva gjør du i kveld?  


Kamraet ble fri for strøm etter bare 1 bilde, så dette er det eneste bilde dere får. Jeg må bare huske å finne laderen til kamraet etterpå! Men nå skal jeg kose meg med maten, før jeg så kryper under dyna mi. God natt, søtinger♥

Publisert: 07.09.2011 @ 22:07 Kategori: Hverdag Kommentarer: 4

I'm addicted to sims

Hei♥

Er så stolt over meg selv nå, å vet dere hvorfor? Fordi jeg ble igjen på skolen etter skolen var ferdig, så gjorde jeg og noen venninner masse lekser. Ikke alle som er like supernerd som oss. Så nå kan jeg bruke resten av dagen min på det jeg vil, blant annet å spille sims på facebook. Å spille sims på facebook er vel det jeg gjør mest på fritiden, haha. For et liv jeg har, veldig innholdsrikt.


Noen flere der ute som er like geek som meg eller? Ikke mobb huset mitt, holder faktisk på å pusse opp. Trenger bare mer penger, om dere vil kan dere sende meg penger!

Publisert: 07.09.2011 @ 16:26 Kategori: Hverdag Kommentarer: 5

PHOTOSHOOT DEL 2
I believe in true love. I believe in love at first sight. I believe love conquers all. And that doesn't mean there's not gonna be hard days or difficult things to deal with, because there will be. But finding that person who does it for you and knowing that person loves you back it just makes everything so much easier.
- Haley James Scott

 

Publisert: 06.09.2011 @ 21:09 Kategori: Photoshoot Kommentarer: 4

Bloglovin`

Har du lyst til å ha oversikten over alle dine favoritt blogger? Da er bloglovin` noe for deg, for her kan du finne favoritt bloggene dine så trykker du bare følg. Nå kan du bare gå inn der så ser du hver gang favoritt bloggeren din legger inn et nytt innlegg :-)

Følg min blogg med bloglovin

Publisert: 06.09.2011 @ 19:58 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

MY WHIS LIST

Tenkte jeg skulle følge trenden og lage en ønske liste over ting jeg ønsker meg mest. Dette er de ønskene jeg kommer på akkurat nå, det er veldig store ønsker. Så de kommer nok ikke til å gå i oppfyllelse med det første, men det er lov å ønske ;-) Å skaffe meg et speilreflekskamra er det første jeg satser på. Fordi jeg elsker å ta bilder og bildene blir mye bedre med et speilreflekskamra.


Har dere laget dere en ønske liste? Har vi kanskje noen ønsker til felles? Lurte også på om noen av dere vet om det går å få kjøpt FAST shampoen på frisørsalonger, og hvilken frisørsalonger?

Publisert: 06.09.2011 @ 19:34 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

JEG VIL HA HELG!

Hei!

Nå sitter jeg her å prøver å skrive, men alt bare blir for dumt. Tenkte jeg skulle starte med å si hva jeg hadde gjort idag, men alt jeg har gjort er å være på skolen. Fikk faktisk få en time før vi skulle ha vært ferdig. Så ble jo kjempe glad for det... helt til jeg tenkte på alle innlevringene jeg har, er vel rundt en 3 innleveringer jeg har som skal være levert denne uka eller neste. Det er ikke overdrivelse, det er påbyggning! Når man går påbyggning er det skole døgnet rundt. Du står opp å går på skolen, kommer hjem med masse lekser, sitter med leksene helt til du må legge deg for en ny hard dag. I mitt tilfelle drømmer jeg også om skolen, for et liv.Jeg skal ikke klage, har valgt det selv. Må vel heller bare gå å gjøre noe med det. Derfor har jeg kledd på de sløveste klærne jeg har og er klar for å stikke hode ned i norsk boken, så ses vi når jeg er ferdig.

Hadebra søtinger, husk legg igjen en kommentar så blir jeg glad :)

Publisert: 06.09.2011 @ 16:11 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

The edge of glory

God morgen ♥

Nå holder jeg på å fikse meg, skal straks gå til skolen. Er lang dag idag, faktisk den lengste skoledagen jeg har i uka. Å en lang dag for meg er til kl 15.30, så vi snakkes senere. Kanskje jeg skriver et lite innlegg på skolen.

 

Jeg er blitt helt hekta på denne sangen, noen flere som er blidt det?

Hadeee, nå må jeg løpe altså!

Publisert: 06.09.2011 @ 07:26 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Photoshoot:

Nå ser dere store forandringer i designet, å jeg er fornøyd. Hva synes dere om det nye designet, er det noe jeg må fikse på?

Jeg trengte nye bilder til headeren jeg skulle lage, så ble på en måte en liten potoshoot. Ble også veldig fornøyd med bildene. For dere som lurer har jeg tatt bildene selv og redigert dem selv. Legger bare ut 2 bilder nå, men om dere vil kan dere få se flere...


Ble veldig fornøyd med dette bildet, hva synes dere?Hihi, så (u)skyldig...


Men nå er jeg så utrolig trøtt, klarer nesten ikke å holde øyene opp lengre. Huks å legg igjen masse kommentarer så blir jeg kjempe glad. Snakkes imorgen søtinger♥

Publisert: 05.09.2011 @ 22:36 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Gratis design...

Hei!

Har nå holdt på å endre litt på designet, men det tok så lang tid. Derfor har jeg bare satt inn et gratis design sånn i mellom tiden. Har det veldig travelt, så har ikke så veldig god til til å fikse design. Har vel egentlig ikke tid til å lage header heller, så ble bare en dårlig header laget i picnik. Om dere vil kan dere sende inn headere til meg; Jannicke_nilsen@hotmail.com

Nå er jeg bare nødt til å sette igang å lage middag, for å så gjøre lekser etter det. Men hvis jeg får tid vil designet bli ferdig i kveld. I mellom tiden kan dere skrive litt om hva dere vil lese mer av.


Publisert: 05.09.2011 @ 16:51 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Rosa russekort?

Tiden for å bestille russe utstyr begynner å nærme seg med stormskritt!
Jeg har nesten planlagt alt, men det kommer til å være hemmelig fram til russetiden. Men jeg lurer på om noen der ute vet hvordan man lager rosa russekort?

Bildet er bare et illustrasjons bilde jeg fant på google. Har veldig lyst til å lage rosa russekort, men klarer ikke å finne ut hvor jeg gjør det. Så hadde blitt veldig glad hvis noen av dere der ute vet hvordan.
Kan også si litt om hva jeg synes om russ og russetiden. For jeg synes det er en fin avsluttning på så mange år med skole. Det å bare få slippe seg litt løs og gjøre sprø ting. Selvfølgelig skal det være innen for en grense, men samtidig skal det være gøy. Det eneste kjipe er vel det at eksamen og russetiden kræsjer. Så russetiden skulle vært etter eksamen. Har egentlig ikke så mye mer å si om det, bortsett fra at jeg gleder meg til å feire at jeg er ferdig med videregående :-D

Husk hvis dere vet hvordan man lager rosa russekort, si ifra! ;-)

Publisert: 05.09.2011 @ 15:03 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Jeg er tilbake!

Har bestemt meg for å begynne å blogge på blogg.no igjen. Ble alt for komplisert på bloggr.no. Kommer nok ikke til å blogge så mye siden jeg er begynt på 3vgs, påbyggning. Det er et tungt skole år med masse lekser, noe som betyr lite tid til andre ting.
Poenget var da at jeg begynner å blogge her igjen, og hvis dere vil lese gamle innlegg gå inn på; www.jalani.bloggr.no.

Nå skal jeg ta kveld, så ses vi i morgen.

Publisert: 04.09.2011 @ 23:23 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
hits