Arkiv måned: oktober 2011

PAKKE I POSTEN (SPONSOR)

Hei!

Jeg er nå hjemme etter en koselig helg hos mamma og pappa. Når jeg kom hjem var det kommet en pakke i posten til meg. Hadde håpet på at det var skoen mine som jeg begynner å bli rimelig lei av å vente på. Det jeg fikk var en sponsor pakke fra superkul.no, som er min sponsor. Det er instant-øyenskygge! Super enkelt hvis du har det veldig travelt og ikke har så god tid til å sminke deg. Jeg har ikke prøvd de ennå, men tenkte å skrive litt mer om de når jeg har prøvd dem. Klikk HER for å komme til siden til superkul. Det er rabatt på disse nå, så løp og kjøp!

Dere kan også enkelt få dere en sponsor på sponsetblogg.no. 

Jeg skal forberede meg til nynorsk tentamen imorgen, ønsk meg lykke til. Blogges når jeg har tid, som er veldig sjeldent, hehe. 

Publisert: 30.10.2011 @ 22:19 Kategori: Sponsor Kommentarer: 4

NOEN GODE EXTENSIONS Å ANBEFALE?

Hei!

Dere må rett og slett bare bli vant med mine store bloggpauser, men et tips til dere er å like bloglovin min slik at dere kan se når et nytt blogg innlegg kommer inn. 

Tilbake til overskriften.. Jeg vurdere virkelig å kjøpe meg extensions, men jeg vil ha gode extensions. Tenkte derfor at dere lesere hadde noe å anbefale. Jeg har også noen spørsmål angående extensions. 

- Ødelegger extensions håret? 

- Må man ta det av før man legger seg? 

- Hvor lenge varer de? 


 Hehe, ca sånn jeg kommer til å se ut med extensions. Neida, var bare for å vise hvor langt hår jeg har lyst på. Skal heller ikke være så gult, men jeg har faktisk vurdert å klippe pannelugg ;)

Har aldri prøvd extensions før, men nå har jeg kjempe lyst til å få litt lengre hår siden jeg har ødelagt det meste av hår jeg har på hodet. Tusen takk på forhånd. 

Publisert: 26.10.2011 @ 20:56 Kategori: Sminke & Hår Kommentarer: 3

FOOTLOOSE

Hei!

Blogg.no har nå en konkurranse gående hvor man kan vinne masse footloose stæsj.  Har allerede sett filmen, har også skrevet en film anmeldelse av filmen. Det er blant mine favoritt filmer, eneste problemet mitt er at jeg ikke finner den noen plass i butikken! Så det er fantastisk at blogg holder denne konkurransen, får bare krysse fingrene å håpe at jeg vinner. 

"Jeg er bare nødt til å anbefale en film til dere!

Jeg var hos bestemor idag å det var da hun sa at jeg måtte se den filmen. Jeg gjorde som hun sa, og jeg angrer ikke.

Filmen er en musikal fra 80 tallet, trenger jeg egentlig å si mere ;-) Jeg ble så utrolig revet med, fikk bare lyst til å danse. Jeg er også så utrolig forelsket i stilen dem hadde på 80 tallet, hår, klær og sminke. Alt var så utrolig stilig på den tiden.

Tilbake til filmen, det var som sagt en musikal. Med flinke skuespillere og mange gode sanger. Man klarer rett og slett ikke å rive seg fra filmen, du er nesten bare nødt til å få med deg alt. Handlingen er spennende og romantisk. Ble litt skuffet av slutten på filmen, men det var vel egentlig bare fordi den var ferdig ;-)

Jeg ville gitt filmen en 6, for jeg elsker musikaler."


Innlegget er hentet fra min gamle blogg: 

http://jalani.bloggr.no/2011/04/02/footloose/

 

footloosevinn
Publisert: 21.10.2011 @ 15:26 Kategori: Film Kommentarer: 0
Stikkord:

HJELP MEG Å BLI FLINK I ENGELSK?

Hei

I morgen har jeg en engelsk prøve som tydeligvis har stor betydning for den karakter settingen. Noe som betyr at jeg er nødt til å gjøre mitt beste for å klare det. Med mindre noen av dere lesere kan gjøre med super flink i engelsk, er jeg nok bare nødt til å hjelpe meg selv. 


Gammelt bilde, men av og til er det like greit. Skal prøve å bli flinkere å ta bilder, men er ikke så motiverende å ta bilder med det kamraet jeg har, fordi det aldri vil samarbeide, jeg blir alltid helt hvit på bildene pga blitz og jeg har ikke noe stativ. Dere forstår vel et speilreflekskamra er det første på min ønskeliste til jul. 

Hvordan bruker du og øve til prøver? Har du mange prøver?

Publisert: 19.10.2011 @ 17:22 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

SESONG 8 AV FRUSTRERTE FRUER

Hei!

Har nettopp vært på bowling sammen med lillebror og Miriam. Var kjempe deilig å ta litt fri fra leksene og heller gjøre noe gøy sammens med andre. Fikk mye mer motivasjon til å gjøre leksene nå. Det beste var vel at bowlingen var gratis idag, har nesten nettopp funnet det ut. Noe som betyr at det blir bowling hver tirsdag fremover for min del. Kommer kanskje bilder fra bowlingen imorgen, så følg med. Har forresten også funnet noe smart, den nye sesongen av frustrerte fruer. Sesong 8. Jeg er ikke helt sikker på om jeg har lyst til å starte å se på den nå, eller om jeg skal vente til den begynner på tv! Men hvis noen av dere har lyst til å se de sesong 8 av frustrerte fruer finner dere den her: http://www.cucirca.com/2007/05/22/watch-desperate-housewives-online/

Nå er det nesten kveld for min del. Vi blogges mer imorgen, god natt ♥

Publisert: 18.10.2011 @ 22:14 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

NYE SKO BESTILT

Var virkelig på tide med nye sko, spesielt nå når vinteren kommer med store steg. Har ikke lyst å vise dere hvilken sko jeg har kjøpt, tenkte heller dere skulle få gjette dere til det. Hvor mye de kostet og hvor jeg kjøpte dem får dere vite når jeg får dem. 


Et par av disse skoene har jeg bestilt, og de kommer snart i posten! Gleder meg som en liten unge. Håper bare jeg passer de, for var veldig usikker på størrelsen. Kjøpte de litt større enn den sko størrelsen jeg bruker til vanlig, siden det er vintersko og jeg mest sannsynelig skal bruke ullester i skoene. 

Publisert: 18.10.2011 @ 19:03 Kategori: Mote Kommentarer: 2

Pepperkaker i oktober!?

Er vel kanskje litt tidlig å selge julebrus, julemarsipan, pepperkaker osv. nå i oktober? Når jeg først så det tenkte jeg, herregud hvem har liksom lyst å kjøpe pepperkaker nå i oktober. Den tanken varte helt til jeg dro på butikken sammen med bestemor og hun overtalte meg til å kjøpe en boks pepperkaker og 1 flaske julebrus. Haha. Nå sitter jeg bare her å dypper pepperkakene i melk, mens jeg er sint på meg selv for at jeg kjøpte pepperkaker så tidlig. Veldig bra kombinasjon. Noen andre som har gått i "fella" og kjøpt pepperkaker nå i oktober? Synes dere det er for tidlig eller er en passelig tid å begynne å selge julegodt og juleting. 

Nå har jeg tusen lekser som skal være ferdig i løpet av uken og en prøve på torsdag. Blogges mer når jeg er ferdig. Om jeg noen gang blir ferdig. Hadeee

♥PEPPERKAKER♥

Publisert: 18.10.2011 @ 15:26 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

SKYBERT

Hei :-)

Må først å fremst bare si takk til alle som har savnet meg mens jeg har vært borte... Haha, blant annet skybert og skybert 2. Ja, å for dere som ikke forsto at det var en spøk - det var en spøk.

Sitter nå å leser salmer for harde livet, kan love dere at det ikke er frivillig. Hadde vært greit om de stod på bokmål norsk, men det der er et helt annet språk. Har også oppgaver som skal gjøre til disse salmene, noe som betyr at jeg egentlig ikke har tid til å blogge mer. Grunnen til at jeg blogger nå er fordi jeg har kjempe dårlig samvittighet for at jeg ikke har blogget på flere dager. 

Ikke det at jeg har hatt så mye å blogge om, for alt jeg har gjort i helgen beskriver bildet veldig godt. Nå vet dere det, sånn at dere ikke skal trenge å bekymre dere mer for at jeg skulle være død. 
Kjøpte forresten en del nye ting på fredagen, blant annet en genser, serum, noe jeg ikke husker og filmer. Hvis dere vil se innkjøpene rop ut. Selv om jeg kommer til å legge dem ut uansett, fordi jeg ikke har så mye annet å blogge om. Hadeeee, nå må jeg gjøre lekser og drikke julebrusen min♥

Publisert: 17.10.2011 @ 18:18 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

STUDERE I UTLANDET?

Hei 

Endelig en dag uten lekser, for første gang på lenge. Tenkte derfor jeg skulle prøve å være litt mer aktiv på bloggen i dag. Synes dere det høres bra ut? 

På skolen i dag kom det ei jente som har studert i Storbritannia og hun ville fortelle litt om hvordan det var. Vi fikk også informasjon om skoler som finnes i Storbritannia. Å vi fikk et skjema for å søke om plass i utlandet. Jeg kan vel bare si med engang at jeg blir veldig fort revet med når noen kommer med slike "tilbud", og ble helt i hundre når hun stod der framme og snakket. Fikk store planer om å dra til utlandet og studere, hadde vært helt fantastisk å studere i et annet land, møte nye mennesker og ikke minst leve i en mye større by en Harstad. Noe som betyr at jeg vurderer sterkt å studere i utlandet. Fikk et tilbud på vg2, hvor jeg kunne velge å dra til Spania 1/2 år. Takket desverre nei, siden jeg hadde kjærste og var usikker. Noe jeg angrer på i disse dager. Hadde jeg kunne gått tilbake i tid hadde jeg svart ja med engang. Og er det noe jeg alltid har hatt lyst til, så er det å studere i utlandet. Selvfølgelig er det et veldig stor steg å ta, men samtidig en opplevelse for livet. 

Dette er som sagt noe jeg har hatt lyst til hele livet, hvorfor bare ikke hoppe i det! Det finnes nok både ulemper og fordeler med å studere i utlandet. Noe jeg har tenkt nøye igjennom å jeg kom frem til dette: 

Fordeler: 

- Et nytt sted, nye muligheter. 

- Møte mange nye mennesker fra andre kulturer

- Får erfaringer jeg kan ta med meg videre i livet

- Vil nok mest sannsynelig kunne flytende engelsk når jeg er ferdig med studiene!

- Mer selvstendig, selv om jeg er veldig selvstendig fra før. Men hvis jeg flytter kjenner jeg ingen rundt meg og det er ikke lengre noe kjære mor for å si det sånn. 

- Mer utadvent

- MINNER FOR LIVET!

Ulemper: 

- Reise fra de nærmeste

- Litt dyrere, men er nesten like dyrt i Norge uansett!

- Hvor skal jeg gjøre av alle tingene mine?

Haha, kommer ikke på flere ulemper. Det er mest fordi jeg nesten er helt bestemt på at jeg vil dra. Hvis dere har noen ulemper med å studere i utlandet, rop ut. 

Hadde også vært veldig koselig hvis noen av dere som har studert eller studerer i utlandet nå vil snakke litt om hvordan det var/er. Dere kan kontakte meg på mail, eller på melding. Kommer sikkert mye mer om det å studere i utlandet nå jeg har funnet ut mer om hva jeg vil gå. 

Publisert: 12.10.2011 @ 18:22 Kategori: Skole i utlandet Kommentarer: 6

HALLOWEEN? KOSTYME?

Nå som halloween nærmer seg er det mange som er helt i tvil fordi de ikke har funnet det rette kostymet! Jeg tenkte derfor å gi dere et tips til hvor dere kan bestille halloween kostymet til årets halloween. Klærne er både billige og har god kvalitet. Ja, jeg snakker om superkul.no, de har super kule kostymer og du finner garantert det kostymet du hadde ønsket deg. Har selv ikke helt funnet ut hva jeg har tenkt til å kle meg ut som, men tror kanskje jeg hadde valgt noen av disse kostymene(trykk på bildene for å komme til prisen av kostymet).Pirat er en slager, det er kult og begge kjønn kan være det. Dere finner mange flere pirat kostymer her


Det å kle seg ut som en avatar frister utrolig mye, se så sykt kult kostymet er! Dere finner avatarkostyme til menn også, bare å klikke HER

Har du funnet ut hva du skal kle deg ut som på halloween og skal du feire halloween? Nå må jeg virkelig komme meg tilbake til norsk leksen. Hadebra, håper dere fikk noen gode tips ;-)

Innlegget er reklamebasert.

Publisert: 11.10.2011 @ 17:07 Kategori: Sponsor Kommentarer: 6

NYNORSK MITT FAVORITT FAG

Hei

Blir mye blogging om skolen fortiden, mest fordi ukedagene mine handler om skole. Står opp og drar på skolen, kommer hjem og har masse lekser. Tenkte derfor å inkludere dere i leksene mine, for jeg trenger en del hjelp til ideer nå. Vi fikk nemlig en oppgave på skolen i dag som skal være ferdig i kveld. Oppgaven går ut på å skrive en tekst på NYNORSK, vel og merke.

Teksten skulle ha "ein hyggeleg skuledag". Jeg tenkte først å skrive en artikkel som handlet om mobbing og hvordan gjøre skoledagen til de som blir mobbet bedre, men så fikk jeg en bedre ide.. å skrive et kåseri om en helt "vanlig" skoledag. Jeg har bare skrevet noen få linjer, men nå er jeg helt tom for ideer igjen! 

Håper noen av dere kan gi meg noen tips, tror jeg kommer til å velge å skrive et kåseri. For synes det er lettest å være litt ironisk og humoristisk. 

Overskriften er forresten veldig ironisk, jeg har ikke noe lyst til å ha nynorsk. Synes ikke det er sikkelig vanskelig, men vanskelig nok. Å det blir litt unødvendig i mine øyner, for jeg har nok med norsk og engelsk for å si det sånn. Nå er det sånn at jeg har nynorsk, å det slipper jeg ikke unna. Noe som betyr at jeg er nødt til å jobbe med det for å klare og forstå det. Vi blogges når jeg er ferdig med kåseriet.

Publisert: 11.10.2011 @ 16:17 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

SLUTTE PÅ SKOLEN?

Hei

Jeg er så sliten nå, påbyggning er noe av det tyngste jeg har opplevd. Det er snakk om flere innleveringer, prøver og lekser i uken. Trodde jeg skulle klare året når det gikk veldig bra i starten, jeg hadde gode karakterer og klarte å prestere bra. Men nå går alt nedover, karakterene blir dårligere, motivasjonen er borte og jeg klarer ikke å konsentrere meg. Dette gjør noe med meg, jeg får bare lyst til å gi opp alt og slutte. Problemet er at det er ikke meg, jeg gir ikke opp så lett. For jeg vet at jeg kan så mye mer enn det lærerne tror, jeg klarer bare ikke å vise det. Er vel ikke alene om det? Tror nemlig mange har det sånn at de har så mye de vil si, men klarer ikke å få det sagt eller skrevet ned.

Som sagt er det mitt største problem, for jeg har alt for dårlig selvtillit til å rekke opp hånden i klasserommet føler bare at alt jeg sier blir feil. Sånn har det vært for meg så lenge jeg klarer å huske. Hvis jeg ikke er helt sikker på svaret, rekker jeg ikke opp hånden. Har nå forstått at jeg er nødt til å rekke opp hånden for det finnes en muntlig karakter også. Jeg har tenkt til å overse hva andre synes om meg, for jeg er dritt lei av å tenke på hva andre synes om meg. Det sliter deg rett og slett ut. Tilslutt sitter du der og angrer på at andre alltid har påvirket deg og dine valg. 

Jeg har virkelig tenkt til å skjerpe meg, for jeg gir ikke opp. Om jeg ikke består året har jeg prøvd. Det er det som er viktigst. Å det synes jeg alle skal tenkte på før de bare gir opp, uansett hva det gjelder så tenk godt over valget du gjør. Du kan godt tenke på alle fordelene, men det finnes alltid ulemper. Hvis jeg slutter på skolen kommer jeg til å miste stipendet, må mest sannsynelig ta opp året igjen for å ta høyere utdanning og jeg må gå i lamme folk som ikke er på min alder(hvis jeg tar opp året). Fordeler meg å slutte på skolen er at jeg kan sove lenge, trenger ikke lekser lengre, har mer fritid osv. Det finnes mye fordeler med det, men ulempene veier mer for å si det sånn. Jeg har kommet fram til at jeg blir bare å angre på at jeg slutter, noe som betyr at jeg skal gi alt dette året. Nå må jeg gå å lese til historie prøven vi har i morgen. ØNSK MEG LYKKE TIL.

Publisert: 10.10.2011 @ 16:22 Kategori: Tema Kommentarer: 5

SÅÅ TYPISK MEG

Hei

Jeg vet at jeg har vært en dårlig blogger disse to dagene, ikke det at jeg vet hva en dårlig blogger er. Jeg er vel sånn som alle andre, noen perioder har man masse å blogge om andre ganger ikke. Jeg har absolutt ingen ideer om hva jeg kan blogge om. For jeg er i en veldig kjedelig periode der jeg gjør lekser i helgen og ser film. Er forresten blitt helt lost i dansefilmer nå, så i kveld blir det step up 3. I går så jeg som sagt burlesque og den vil jeg anbefale for alle dere som liker dansefilmer. 
Vi blogges i morgen nå blir det step up 3 og godiiiis♥

Publisert: 08.10.2011 @ 18:26 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

FILMKVELD/BURLESQUE

Nå sitter jeg godt plantet i sofaen og er klar for å se film. Filmen jeg skal se er burlesque med Christina Aguilera i hovedrollen. Hvis dere vil kan jeg godt legge ut en anmeldelse av filmen.Noen som har sett filmen? Og hva synes dere om filmen? Dere får ha god helg og en fin fredags kveld ;-)

Publisert: 07.10.2011 @ 23:37 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

Sexy and I Know It

HEEI

Endelig helg, vi jubler for det!! Nå sitter jeg her å hører på musikk og bare tar det med ro, har vært veldig slapp i dag. Er også helt fri for ideer til hva jeg kan blogge om, men dere kan komme med forslag til hva jeg skal blogge om? 

Hahaha, ja jeg har fått denne sangen på hjernen. IKKE BRA. Forresten veldig komisk musikkvideo, hvis jeg kan kalle det komisk? Litt rart å se at det er gutter som "kaster klærne" i en musikkvideo og ikke jenter

Publisert: 07.10.2011 @ 13:53 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

EN GOD HÅRKUR!?

Nå er det like før jeg sier god natt, men lurte først på om noen der ute kan gi meg et tips på en god hårkur. Jeg plages en del med at tuppene mine fliser seg opp hele tiden og det ser ikke bra ut. Har prøvd en del hårkurer, men blir aldri helt fornøyd. Håper noen av dere har en god hårkur å dele med meg :-)

GOD NATT, SOV GODT♥

Publisert: 06.10.2011 @ 23:37 Kategori: Sminke & Hår Kommentarer: 4

GOODIE BAG/WHITNEY PORT

Wooow, for et kaos det var når lanseringsfesten startet på bikbok. Jeg var selvfølgelig der for å få meg en goodiebag og kjøpe en skjorte fra Whitney port sin kolleksjon! Jeg fikk både goodiebag og skjorten jeg ønsket meg, dagen kan ikke bli bedre. Siden det lå så mye rart i goodiebagen tenkte jeg at jeg kanskje skulle ha en konkurranse for dere lesere? Hva synes dere om det?

Kan love dere jeg måtte kjempe for å få tak i den blant alle jentene som skulle ha. Var faktisk noen gutter der også. Klarte i alle fall å bølle en goodiebag til meg. Nå lurer vel dere på hva som var i den...Masse undertøy, vet ikke om jeg kommer til å bruke deg engang. Men sier ikke nei takk til undertøy for å si det sånn. Var også en del andre små saker i goodiebagen blant annet:Det var et par solbriller, i.d. bare mineral sminke, neglelakk, vippetang og masse prøve produkter. Som dere var det en del ting i den søte goodiebagen.
Ser du noe du har lyst på?Her er skjorten fra Whitney sin kolleksjon, så utrolig glad for at jeg fikk den! Forresten hadde jeg med mine 50 % lapper på bik bok, så jeg fikk skjorten på halv pris. Kostet nesten 400 kr, men jeg fikk den for 200. KUPP!Måtte prøve den også, sånn at dere fikk se. Glemte å knyte derfor ser det litt rart ut. Ikke bry dere om bhen min som vises, er skjorten dere skulle se på. I LOVE IT.

Var dere på lanseringsfesten for kolleksjonen til Whitney Port og har dere skaffet noe godbiter fra kolleksjonen?

Publisert: 06.10.2011 @ 19:23 Kategori: Mote Kommentarer: 8

LOGO NR 2 TIL TCMN

Har nå laget en ny logo til tcmn sin russebil. Kan bare være ærlig å si at jeg ble mer fornøyd med den forrige, men får håpe de liker denne bedre. Grunnen til at jeg ble litt misfornøyd med den nye jeg har laget er fordi jeg ikke kan tegne skyer! Alle sier det er så lett, men det er det ikke i det hele tatt. Ser bare ut som masse rot i bakgrunnen, om dere har noen tips på hvordan man kan tegne skyer så rop ut.


Hva synes dere, finere eller styggere enn den forrige? Hvis dere ikke har sett den andre jeg har laget ligger den lengre ned på bloggen.

Forresten blir veldig glad hvis dere stemmer på meg her.

Publisert: 06.10.2011 @ 16:45 Kategori: Konkurranser Kommentarer: 4

HJELP MEG OG VINN EN HEADER!

HEI♥

Noen som har veldig lyst til å stemme på meg på blogg vs blogg. Hvis jeg vinner trekker jeg ut en person som skal få en header hos meg. Trekker selvfølgelig ut en av dere som har stemt, derfor må du som stemmer skrive navnet ditt i en kommentar!

Høres det greit ut?


SÅ STEM PÅ MEG: http://iaa1996.blogg.no/1317849383_blogg_vs_blogg__stem.html#comment


Holder forresten på å lage en ny logo til tcmn, legger den ut her på bloggen så snart jeg er ferdig med den. Dere kan se den første jeg laget her.

Publisert: 06.10.2011 @ 14:49 Kategori: Konkurranser Kommentarer: 7

GOD NATT ALLE SØTINGER

Blir en kopp varm oboy melk på meg før jeg legger meg. Det har vært en lang dag i dag, noe som betyr tidlig kveld for min del. Må også bare si hvor utrolig takknemmelig jeg er for alle de søte kommentarene jeg får hos dere lesere. Gir meg virkelig lyst til å blogge mer og ikke minst glede dere med en konkurranse snart! Dere får ha god natt alle sammen, sov godt søtinger!♥

Publisert: 05.10.2011 @ 21:29 Kategori: Hverdag Kommentarer: 7

MIN FØRSTE SPONSOR!

HEI!

Jeg har lenge tenkt på å skaffe meg en sponsor, men har aldri helt vist hvordan jeg gjorde det. Helt til jeg klikket meg inn på sponsetblogg.no. De skaffet meg en sponsor med engang, så nå venter jeg bare på svar fra rapunzel of sweeden. Anbefaler alle som har lyst å tjene penger eller andre goder på bloggen å klikke seg inn på sponsetblogg.no. En annen ting er at det er super enkelt. Du trenger ikke å lete fortvilit over hele nettet lengre, alt du gjør er bare å gå inn på nettsiden deres og registrere deg GRATIS. Etter det får du en mail fra sponsetblogg og hvilken sponsor du har fått! 

Noen andre som har prøvd sponsetblogg.no og er like fornøyd som meg? Eller er det noen som har veldig lyst å prøve? For hvis du har veldig lyst på en sponsor anbefaler jeg deg å gå inn på sponsetblogg.no for da får du en sponsor med engang. 

Publisert: 05.10.2011 @ 19:53 Kategori: Sponsor Kommentarer: 7

KONKURRANSE

Jeg er med i en konkurranse hos Caroline

Konkurransen går ut på at du skriver et kort innlegg på bloggen din og gir en liten kommentar på hennes blogg. Når du har gjort det er du med i trekningen av masse produkter fra brun og blid. Hun trekker også mange vinnere, så sjansen er stor for å vinne. Du kan melde deg på HER.

1. Premien er: 10 neglefiler - 40 soltatoveringer - 10 solkort - 1 miss brun og blid kort. (verdi 1000 +)

2. Premien er: 20 tatoveringer - 3 neglefiler - 3 solkort (verdi 300+ kr ) 

3. Premie er - 20 tatoveringer - 1 solkort - 3 neglefiler ( verdi 100 + )Får håpe jeg har mer lykke i denne konkurransen enn jeg har hadd i de andre. Vant forresten ikke header konkurransen, var utrolig kjipt. Ønsk meg lykke til!

Publisert: 05.10.2011 @ 18:27 Kategori: Konkurranser Kommentarer: 2

JEG HAR LAGET LOGO TIL TCMN

Toppbloggeren tcmn er russ i år og hun har spurt om noen har lyst til å lage russe logo til russebilen deres. Jeg kan like greit gjøre et lite forsøk tenkte jeg. Har ikke så veldig god tid i dag, så mikset sammen en veldig enkel logo. Dere skal få den gleden av å se den. 


Som dere ser ble den veldig enkel, så tror jeg skal prøve å lage en ny i senere tid. Har bare ikke tid til å bruke sykt lang tid på å lage en logo nå. Fortsatt ble jeg fornøyd med den. Selv om alt nesten skulle være rosa, lilla og hvitt. Får bare følge det therese har sagt. Håper at hun blir fornøyd med den. Hva synes dere lesere? Er det noe jeg bør endre på for at den skal se bedre ut?

Publisert: 05.10.2011 @ 17:30 Kategori: Bloggdesign Kommentarer: 4

LEILIGHETEN MIN (INSPIRASJON)

Tenkte jeg kunne legge ut noen bilder av leiligheten min. Bare noen små detaljer som gjør leiligheten så utrolig fin. Masse av det jeg har av møbler er "pusset opp". Er faktisk min snille bestemor som har hjulpet meg med det. Er utrolig fornøyd med leiligheten min. 

Her ser dere en krakk som er pusset opp. Det var bare en helt simpel brun krakk, nå er den et lite bord som passer fint inn på kjøkkenet mitt. Brukte en sjablong til å male home sweet home.

Lille hjørnet av kjøkkenbenken, synes det ser så koselig ut. Klokken kjøpte jeg på kremmerhuset for 99 kr!!  Pasta og te krukkene kjøpte jeg faktisk på europris. Husker ikke helt prisen. 

Synes denne er så søt, er mammaen min som har laget den til meg. Er evig takknemelig for den, passer kjempe godt inn i stuen min. 


Jeg følger nok lilla trenden, så hele stuen min er preget av lilla fargen. Lilla passer til alt synes jeg, er nok derfor jeg gikk for lilla. Her er det koselige spisebordet mitt. Passer veldig godt nå når høsten har kommet. 

 


 Lille sofa kroken min, her tilbringer jeg vel meste parten av tiden min. Litt rotete, men det må til. Som dere ser er det mye lilla i min leilighet. Dette er bare en liten del av leiligheten min, men hvis dere vil kan jeg ta flere bilder av både badet og soverommet. Kanskje fikk dere litt inspirasjon til å lage/pusse opp gamle møbler. Hva synes dere om leiligheten?

Publisert: 05.10.2011 @ 15:19 Kategori: Interiør Kommentarer: 9

OOH NO, EN KJEMPE EDDERKOPP!

Hei

Når jeg kom hjem fra skolen i dag, så jeg min verste fiende krype under senga mi, EDDERKOPPEN! Det var ikke en av de små edderkoppene heller, her snakker jeg om de stygge edderkoppene som er svarte og kryper super fort. Rett og slett de styggeste edderkoppene man finner.

Som vanlig hopper jeg opp i senga å roper på hjelp, men nå var det ingen som kunne hjelpe meg. Gikk forresten opp for meg 5-10 min etterpå. Jeg hopper ned av sengen å løper inn i boden for å hente min bestvenn, støvsugeren. Slår den på og støvsuger for harde livet. Tar alle tingene bort fra nattbordet i tilfelle edderkoppen har hoppet opp dit. Sitter vel og merke med støvsugeren i senga og prøver å få tar i edderkoppen under senga. Det var litt av et liv før jeg endelig klarer å fange den, nå ligger den trygt å godt inne i støvsuger posen.

Hahahahaha! Sånn så jeg ut i det øyeblikke jeg fant ut at det ikke var noen her for å hjelpe meg og jeg måtte ta saken i egene hender.


TUSEN TAKK TIL MIN BESTEVENN

Når man tenker over det er det veldig komisk. For den er jo 1000 ganger mindre enn et menneske og gjør deg ingenting vondt. Eller jeg tror at den kan spise meg opp. Har egentlig ingen grunn for hvorfor jeg er så redd edderkopper. Kan være fordi de ser så ekle ut? Eller jeg vet ikke...

Nå sitter jeg i sofan og ser etter edderkopper hele tiden. Begynner seriøst å klø over hele meg når jeg har sett en edderkopp. Hvis jeg ser en rett før jeg skal sove, klarer jeg ikke å sove før den er ute av romme. Heldivis er jeg ikke alene.Framgangsmåte i møte med edderkopp:

Dersom du ser en edderkopp, kan du minimalisere skadene ved å følge denne framgangsmåten:

  • 1: Skrik, dette kan i noen tilfeller skremme og forvirre edderkoppen noe.
  • 2: Hvis skriking ikke hjelper, løp. Løp bort fra edderkoppen så raskt du klarer til den er ute av synsrekkevidde.
  • 3: Dersom dette ikke hjelper og edderkoppen angriper, få panikk, skrik, veiv med armene og løp i sirkel.
  • 4: Funker ikke dette heller, løp til nærmeste stol (eller bord, hvis dette er nærmest), hopp opp på den og tørn fullstendig.
  • 5: Hvis alt annet til nå har feilet, er det på tide å hente frem pappas terpentinkanne samt fyrstikkeska. Sett fyr på jævelskapen!
  • 6: Dersom edderkoppen til tross for alt dette fortsatt angriper, få panikkanfall og besvim, om du noensinne våkner igjen, er edderkoppen mest sannsynlig forsvunnet.

Haha, les mer på http://www.ikkepedia.org/wiki/Edderkopper

Publisert: 05.10.2011 @ 14:21 Kategori: Hverdag Kommentarer: 4

Headere til Nateslilleverden

Hei

Har en utrolig dårlig dag, så kommer nok til å bli lite blogging i dag. For å få tankene på noe annet meldte jeg meg like greit på en headerkonkurranse hos nateslilleverden.blogg.no. Premien er en mini slettetang, og det er virkelig noe jeg ønsker meg. Siden jeg klarte å ødelegge min forrige slettetang!

Header 1:

Header 2:

Header 3:

Header 4:

Header 5:

Header 7:


Header 8:Ble mange som var like, men synes det er vanskelig å lage headere til andre når jeg ikke vet hvordan dem liker det. Får bare håpe hun blir fornøyd. Jeg klarte ikke helt å bestemme meg for hvilken jeg synes ble best. Hvilken synes du ble best?

Publisert: 04.10.2011 @ 16:35 Kategori: Bloggdesign Kommentarer: 11

JEG MÅ BARE DELE DETTE MED DERE!

Hei!

Dere klarer aldri å gjette hva som skjedde når jeg var på butikken. Jo, det skal jeg fortelle dere. Først gikk jeg rundt å så på alt jeg hadde lyst på. Det var blant annet potetgull, brus, KJEKS osv. Klarte å holde meg unna det på butikken. Tilbake til poenget, jeg gikk forbi den disken hvor boller å slikt ligger. Stod litt å beundret de utrolige deilige bollene som lå i disken... helt til jeg så 5 FLUER, brune fluer. Det er seriøst noe av det ekleste, og jeg kommer aldri, aldri, aldri mer til å kjøpe boller som ligger i disken. 

Måtte bare dele det med dere, slik at dere er blitt advart! Er ikke helt heldig å spise en bolle med masse fluebæsj på, for å så dø en sakte og langsom død. Resten av dagen har jeg vært hos anne og øvd til prøven vi har i morgen. Det er en norsk prøve som handler om norrønt, man kan vel si at jeg er dømt til å stryke. 

Bare for å muntre opp dagen min legger jeg ut et bilde fra bowlingen på torsdagen. Har flere bilder, men er så sykt trøtt at jeg rett og slett ikke klarer å sitte oppe mer. 


Bildet er hentet fra connie sin blogg. Gleder meg virkelig til jeg har spart opp nok penger, slik at jeg kan kjøpe meg et speilrefleks kamera. Har så sykt lyst på det. Ser forresten ut som jeg bare har et halvt øyenbryn.HAHA.

GOD NATT, ØNSK MEG LYKKE TIL PÅ PRØVEN I MORGEN!!

Publisert: 03.10.2011 @ 22:48 Kategori: Hverdag Kommentarer: 7

MIN MENING OM: ID. Bare Minerals foundation!

Hei ♥

For ikke lenge siden kjøpte jeg "get started" kit i fra id. bare minerals. Tenke jeg skulle gi en liten anmeldelse om det. Kan starte med å si at dette er min mening og alle har forskjellige hudtyper osv. 

Utseende: Utseende messig ser det helt greit ut. Eneste kjipe var at jeg har fått de "gamle", så det er ikke sånne nye lokk på disse. Så alt av pulvere ligger i lokket hvis jeg snur foundation opp ned. Kostene jeg fikk med ligner helt på vanlige koster som jeg bruker å kjøpe på cubus. 

Innhold: Jeg hadde hørt mye bra om ID. Bare minerals, men kan ikke si meg enig i alt det. For huden min ble kjempe tørr og jeg har fått dobbelt opp av kviser. Jeg som nesten ikke hadde kviser før jeg brukte ID. bare minerals sin foundation. Synes heller ikke at den dekket noe, synes den fremhevet mer. Dette kan selvfølgelig ha noe med min hudtype å gjøre, men jeg var kjempe misfornøyd med foundation. Glemte å nevne at den klør sikkelig mye, tror faktisk jeg reagerer på den. Kjipt å finne ut av det nå, men nå vet jeg det. Eneste positive med foundationen er at huden ser mer glødene ut. 

Pris:  Synes absolutt ikke den var verdt prisen! Angrer så utrolig mye på at jeg kjøpte det, men nå har jeg lært. 

Noen andre der ute som har prøvd id.bare minerals sine produkter og hva synes dere? Noen som har det samme problemet?

Dette var som sagt min mening og mener ikke det er slik for alle andre. Jeg vil ikke anbefale id.bare minerals. Har desverre ikke tid til å skrive mer, spørsmål stilles i kommentarfeltet. Vi blogges senere, har alt for mye å gjøre nå. 

Publisert: 03.10.2011 @ 15:56 Kategori: Sminke & Hår Kommentarer: 9

TRENGER DU NYE HVITEVARER?

Tretti.no har en konkurranse gående nå, hvor du kan vinne et gavekort på 1000 kr!

Jeg melder meg selvfølgelig på, men sjansen for at jeg vinner er nok 0,1 %, dere får bare krysse fingrene for meg. Siden jeg ikke er noe egoist, deler jeg linken til konkurransen med dere også. Dere finner konkurransen HER. Ønsker alle sammen lykke til. 

Har vært å sett litt på utvalget inne på tretti.no, sånn at jeg vet hva jeg skal bruke gavekortet på(hvis jeg vinner). De har blant annet tredemøller for den treningsglade, forskjellige bakemaskiner for den som liker å bake, slettetanger for den som trenger det og masse andre forskjellige hvitevarer. Det er rett og slett et stort utvalg, anbefaler deg å ta en titt innom siden! 

Trenger en mikrobølgeovn, denne er favoritten min fra tretti.no

Jeg har allerede en hel masse på ønskelisten min, det er blant annet en tredemølle, massasjeapparat, badvekt, mikorbølgeovn osv. Satser virkelig på at jeg vinner konkurransen ;-)

Tretti.no er nordens største nettbutikk for hvitevarer

Publisert: 02.10.2011 @ 22:59 Kategori: Konkurranser Kommentarer: 7

Oppskriften på brownies cupcakes!

Hei

Det var noen som spurte om jeg kunne legge ut oppskriften på cupcakes jeg lagde i går. Det kan jeg selvfølgelig gjøre. De blir utrolig gode, anbefaler dere virkelig å prøve å lage slike. Spesielt dere som er glad i å bake, og har lyst til å bake noe helt spesielt. 

Oppskriften på muffinsen: 

Ingredienser  

2 store egg
3 dl sukker
1 1/2 ts vaniljesukker
1/5 ts salt
2 toppet ss kakao (ta 3 ss hvis du liker sterk sjokoladesmak)
1 1/2 dl hvetemel
100 gr. smelta smør

 

 

Slik gjør du: Rør sammen egg og sukker (ikke piske eggedosis) Bland sammen det tørre og sikt i, tilslutt smelta smør. Røres lett sammen. Ha i ca 12 smurte muffinsformer og stek i ca. 15 - 20 min v. 170 gr. C.

Frostingen:

Smørkrem

? 250 g smør (romtempratur)

? 2 ts vaniljeessens

? 1 dl melk

 ? 12-16 dl melis (Jeg bruker å ha litt mindre melis i, liker ikke at smørkremen blir for søt)

 Konditorfarge - gjerne ulike farger (Jeg brukte blå konditor farge i går)

 Til vaniljesmørkremen piskes mykt smør, vaniljeessens, melk og 4 dl av melisen i 3-5 minutter på middels hastighet. Smørkremen skal da være luftig og smidig. 

Tilsett mer melis, 2 dl av gangen, og pisk ca 2 minutter mellom hver gang, til smørkremen er tykk og har god smørekonsistens.


Hvis dere lurte på noe mer angående cupcaksen er det bare å spørre! Nå skal jeg gå å ta oppvasken etter bakingen. Oppvasken er vel det største minuset med å bake. Hadebra ♥

Publisert: 02.10.2011 @ 18:01 Kategori: Baking/Oppskrifter Kommentarer: 9

BROWNIES CUPCAKES

Hei Hei

I dag er det lørdag, noe som betyr at man har lov til å spise godteri/kaker. Jeg hadde også lyst til å lage noe godt i dag, å det ble cupcakes. Men denne gangen gjorde jeg en liten vri på oppskriften. Valgte heller å bruke en annen muffins oppskrift, men den vanlige frostingen. Om dere vil ha oppskriften kan jeg godt legge den ut. 


Fikk veldig gode tilbakemeldinger på cupcakes, men de er veldig mektig så man klarer maks bare å spise 2 stk. De er perfekt til bursdagsselskap eller andre selskap. Nå skal jeg kose meg med film og lørdagsgodt. Blogges mer i morgen alle søte lesere ♥

Publisert: 01.10.2011 @ 20:55 Kategori: Baking/Oppskrifter Kommentarer: 2

Bare minerals!

Hei

Lite med blogging for tiden, men jeg sitter for det meste med hodet i teori boken. Jeg tok meg litt fri fra teori boken i dag, og tok heller veien til sentret. Jeg trengte ny foundation, går som vanligvis inn på cubus og bare kjøper den jeg alltid har kjøpt.

I dag var det ikke sånn, eller jo jeg gikk innom cubus, men endret fort meningen min. Tenkte heller jeg skulle prøve noe nytt, så da ble det bare minerals sine foundation. Har hørt mye bra om de foundationene, får nesten bare satse på at det er sant. For det var ikke billig for å si det sånn. 

Hun damen på HD(huden din) anbefalte meg å kjøpe et sånn start kit, siden det var første gangen jeg har brukt bare minerals. Der fikk jeg blant annet med 5 forskjellige foundation, 3 koster og en cd-plate. Slik det forresten ut;Som sagt var det 5 forskjellige foundationer i kitet og 3 koster, slik ser det ut:En av foundationene var et solpudder, ble veldig fint å ha det i kinnene. Her er to av foundationene, Nå håper jeg bare på at bare minerals er like bra som alle skal ha det til. Kan jo også spørre dere lesere om hva dere synes om bare minerals? 

Nå er det tilbake til teori boken, vi blogges senere søtinger! ♥

Publisert: 01.10.2011 @ 15:57 Kategori: Sminke & Hår Kommentarer: 1
hits