Arkiv måned: oktober 2013

Life as we know it!

Tiden bare løper ifra meg og det er mye jeg ikke får gjort... Siden sist jeg blogget har jeg opplevd mye godt og vondt. Jeg har for eksempel kommet meg igjennom et år på sykepleien og snart halveis på det andre året. Det er godt å kjenne at jeg mestrer det, samtidig er det et studie som jeg selv synes er svært krevende. Men en ting er sikkert å det er at jeg har satt meg klare mål om å klare studiet uansett hva som skulle komme i veien! Hvis alt går som planlagt vil jeg også ta den kirurgiske praksisen min i Etiopia, jeg har sendt søknad og intervju står for tur. Når jeg tenker på det får jeg kribling i magen og kjenner at jeg både gruer meg og gleder meg hvis jeg får dra. Det er en opplevelse jeg ikke vil være foruten og jeg er sikker på at jeg vil lære så utrolig mye. Men det er fortsatt usikkert hvem som får dra, så jeg kan heller komme mer tilbake til det om jeg er en av de heldige!

Vel det var den positive delen i grove trekk, jeg har jo selvfølgelig opplevd mange andre små gleder som gjør dagen så mye bedre. Men det har også vært tunge situasjoner, jeg mistet min oldemor i august... Hun var ei fantastisk dame, som var veldig sterk og likte å ha familien samlet. Med andre ord et sterkt bindeledd i familien. Hun ble syk for mange år tilbake, altså hun fikk slag og mistet språket og kunne heller ikke gå lengre. Så på en måte tror jeg det var godt for henne å gi slipp, men tungt for de rundt henne. Noen dager etter hun gikk bort... mistet jeg også min kjære lille kattepus, Slash! Han ble bare litt over 1 år og det gjorde kjempe vondt å miste han. Jeg hadde jo sett for meg at han skulle leve mye lengre og for meg var han jo helt unik og jeg skulle virkelig gjort alt for å få han tilbake. Han var alltid der og plutselig så var han ikke der lengre... Jeg er så takknemlig for at jeg har så gode mennesker rundt meg som stilte opp da og gjorde alt mye lettere. ♥ Jeg kan uansett ikke gjøre noe annet enn å se fremover og ta godt vare på det jeg har nå. 

Vet jeg opptaderer bloggen lite, men jeg glemmer den fort og den blir heller ikke prioritert først. Men for dere som liker å lese eller se bildene jeg legger ut: følg meg heller på instagram, jeg kaller meg jannickey der!
 

Publisert: 06.10.2013 @ 22:40 Kategori: Blogg Kommentarer: 7
hits