Arkiv måned: november 2011

Pakke i posten -> Blogkeen

Hei! 

Sa tidligere at jeg ventet en pakke i posten å pakken var fra www.blogkeen.com. De 250 første som melder seg inn på siden deres og legger ut button på sin profil får en gave i posten. Nå er dere vel spent på hva denne gaven inneholder, vel den inneholdt et sett løsøyenvipper fra depend, en neglelakk fra depend og sukkertøy fra blogkeen. Herreguuud, tok en evighet å laste opp bilde! Noen flere som har problemer med det? Tenkte jeg skulle laste opp noen flere bilder, men det her tok jo en evighet så dere får nøye dere med et bilde. 

Vi blogges senere, har alt for masse å gjøre nå. 

Publisert: 30.11.2011 @ 19:54 Kategori: Sponsor Kommentarer: 0

JULEKALENDER

Hei, julen nærmer seg med store skritt og det er allerede 1 desmeber i morgen! Tiden går rett og slett alt for fort, snart er jeg 18 år og mest sannsynelig klarer jeg oppkjøringen å får lappen til bil.

 

Det er nesten litt sykt å tenke på...uansett det jeg skulle frem til var at studentkortet har en julekalender gående, hvor dere kan vinne super fete premier. Noen av premiene er en macbook, gavekort på nelly og ipad! Kan love dere at dere ikke vil gå glipp av det, forresten har de en liten før julekalender gående, ta bare en titt innom siden deres; http://www.studentkortet.no/julekalender/r2011/30/dEFjFjXo

Har dere noen andre julekalendere og anbefale? Vil dere at jeg skal skrive om flere julekalendere som man kan finne på nett?

Nå er det leksetid for min del, men følg med for jeg venter nemlig en pakke i posten snart. Har lovet å skrive om den her og det beste av alt; den var gratis! Noen som klarer og gjette hva jeg får?

Publisert: 30.11.2011 @ 13:46 Kategori: Konkurranser Kommentarer: 0

FAST SHAMPOO & BALSAM?

Heii!

Jeg har lenge tenkt på å prøve FAST sin shampoo og balsam, den skal tydeligvis gi deg lengre hår på kort tid. Etter mye farging og sliting på mitt hår, har håret mitt blitt kjempe kort. Den er såpass dyr at jeg ville forhøre meg litt om den først, derfor lurer jeg på om det er mange der ute som har prøvd den? Fungerer det da? 


Nå er det tilbake til halspastiller og papir, er så lei av å være syk nå. Jeg får bare håpe jeg snart blir frisk igjen for det er så kjipt å gå glipp av så mye undervisning på skolen. Hade, ha en fin dag videre!

Publisert: 23.11.2011 @ 10:52 Kategori: Sminke & Hår Kommentarer: 0

HAR DU TUMBLR?

Heiiii♥

Jeg har nå klart å lage meg en tumblr, det er på en måte en blogg. Jeg har mer valgt å bruke den som en bilde blogg, tenkte at når jeg i senere tid når jeg fikk mer tid til å tegne, skulle jeg dele tegningene mine der. Nå ligger det bare masse randoms bilder med en sitat under. Adressen til tumblr'en min er; www.jalanii.tumblr.com


Har du tumblr og hva er adressen til din tumblr? Hvis du har hadde du vært en engel om du følge meg (follow) på tumblr. Nå skal jeg gjøre meg helt klar til et foredrag jeg har i morgen om samnorsk! Ønsk meg lykke til :-)

Publisert: 16.11.2011 @ 18:48 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

GRATULERE MED FARSDAG

Vil bare gi en liten hilsen til pappa siden jeg ikke er hjemme i helgen og kan feire farsdagen sammen med familien. Jeg er kjempe glad i deg pappa og det finnes ingen er bedre enn deg :-) 

Publisert: 13.11.2011 @ 14:03 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Goodiebags fra MOROCCANOIL

Blogg.no har gleden av å gi 40 heldige bloggere produktpakker fra Frisøbransjens "hotteste" brand. Hele 40 av de som gjør dette, og har en aktiv blogg - vil 24. november bli valgt ut og få tilsendt Oil Treatment, Moisture Repair Shampo, Intensive Curl Cream og noe informasjon fra Moroccanoil!cutrinsample
Publisert: 13.11.2011 @ 01:25 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
Stikkord:

NY SLANKEMETODE, PRØV DEN DU OGSÅ!

Hei, har dere fått med dere den nye slankemetoden? Lavkarbo er ut, nå er det kommet en ny slankemetode. De er kalt småbarnsmetoden og jeg anbefaler alle å prøve den. 

Har du prøvd ALT - uten resultat, prøv dette:
De aller fleste toåringer er slanke.
I samarbeid med barneleger, radiologer, ernæringeksperter og utslitte foreldre er denne geniale dietten forsket frem:
... ... ... ... ... ...
Frokost: Ett kokt egg, en skive brød med syltetøy.
Spis to små biter av egget og smør resten ut på gulvet.
Ta en bit av brødskiven og klin deretter syltetøyet godt inn i ansikt og klær.

Lunsj: Fire fargestifter (valgfri farge), en neve knust potetgull og tre munnfuller av ett glass melk (hell resten på gulvet).

Middag: En kjeks, to mynter. Noe rusk du finner under sofaen.

Kveldsmat: Lag en skive ostesmørbrød som du hiver på gulvet.
Drikk fire munnfuller av badevannet ditt.

Dietten gjøres mere effektiv med tilrettelagt mosjon, for eksempel:
* Legg deg på gulvet i et kjøpesenter og vri kroppen rundt
i slynger samtidig som du skriker av full hals for å øke
lungekapasiteten.
Når mannen fra Securitas kaster deg ut... av butikken gjør du sterk
motstand.

* Spring over alt, hopp innimellom.
Fall ofte og regelmessig; å reise seg opp igjen styrker musklene.
Husk lungene. Skrik samtidig med disse øvelsene.

* Be om en sparringspartner ved påkledning.
Gjør med alle krefter motstand mot å bli påkledd.
Nøy deg ikke med et skift, krev å få bytte til andre klær
minst tre ganger.

Prøv SmåBarnsmetoden du også!


Hehe, litt humor må man ha i hverdagen ;-) Bestemte meg forresten å gå med midtskille i kveld, kommer vel bilder senere. Dere får ha en fin lørdags kveld videre, det skal jeg!

Publisert: 12.11.2011 @ 19:53 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

SIDESKILLE VS MIDTSKILL!

Hei

Sitter midt i et lite dilemma nå, lurer på om jeg skal begynne å bruke midtskill eller skal jeg fortsette med sideskille. Jeg har hatt midtskill i mange år nå, men begynner å bli veldig lei av å ha det. Forandringer fryder eller hva? Derfor prøvde jeg å se hvordan jeg ble med midtskill og dere skal få den gleden å se det!Hva synes dere? Midtskill eller sideskille?

Skal i bursdag senere, så må gå å gjøre meg klar! Skal prøve å ta noen bilder, men lover ingenting. Hade :-)

Publisert: 12.11.2011 @ 18:34 Kategori: Sminke & Hår Kommentarer: 18

NOE DU KANSKJE IKKE VET OM MEG?

Hei

Ble ikke så mye nye innkjøp når jeg var i byen igår, ble mest bare gaver. Jeg tenkte forresten at jeg skulle lage en liste over ting dere lesere kanskje ikke vet om meg! Kan starte med fem punkter; 

? Jeg flyttet ut når jeg var 15 år

 Jeg flyttet for meg selv når jeg var 15 år, ikke fordi jeg trivdes hjemme. Det var mer fordi det ikke var mulighet for meg å gå på videregående der jeg bodde før. Nå trives jeg veldig godt med å bo borte, selv om jeg savner mamma og pappa ofte ♥

? Jeg har en tattovering i nakken, som onkel har tattovert.

 Tok den i sommer så det er ikke så lenge siden. Det står "made in heaven" på tattoveringen, det er forresten jeg og onkel som har tegnet den. Onkel er tattovør og eier bodø ink, han er veldig flink!


(Bildet er tatt rett etter jeg tok tattoveringen, så er fortsatt veldig sår her)

? Jeg har  lyst til å bli helsesøster!

Har alltid likt å jobbe med mennesker og er nesten helt sikker på at jeg har lyst å bli helsesøster. Det er en lang utdanning, men jeg skal klare det.

? Jeg tror at alt som skjer, skjer for en grunn. Altså alt har en mening. 

? Jeg er veldig glad i å lage mat

 Haha, nå er det vel mange som flirer! Ja, jeg liker å lage mat. Sier selvfølgelig at jeg aldri mer skal lage mat når jeg ikke får til, men det går like fort over. Elsker spesielt å lage kaker og pynte kaker.

Det var fem punkt, kanskje kjenner dere meg litt bedre nå. Kanskje du vil si en ting som få personer vet?  Nå skal jeg gå å lage en litt sen middag, gryterett! 

Publisert: 11.11.2011 @ 17:31 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

NYE SKOOO!!

Hei

Må bare først starte med å fortelle hvor deilig det er å ha fri idag. Husker dere de skoen jeg hadde bestilit, nå er de endelig kommet frem til meg. Dere kunne jo også gjette på hvliken sko jeg har kjøpt meg, men det var ingen som hadde rett. Skoen jeg kjøpte meg var da Uggs, jeg må bare si at jeg elsker de skoene om vinteren. De er kjempe god å gå i og ikke minst kjempe varm å ha på seg. Disse har litt mer detaljer enn det mine forrige uggs hadde, noe som gjorde dem finere og se på. Var også innom bik bok igår, de hadde selvfølgelig 50 % på HELE butikken. Jeg falt rett for en kimono, de var så utrolig fine. Jeg angrer ikke i det hele tatt, den er absolutt blitt mitt nye kose favoritt plagg. Den er selvfølgelig outfiten min nå; 


Nå skal jeg gjøre meg klar før jeg skal til byen sammen med Anne♥ Kanskje blir det noen nye innkjøp? Dere får se senere, hadeee.

Publisert: 11.11.2011 @ 11:28 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

YEEEEEY!!

Jeg har klart å bestått teorien til klasse B, vel og merke på første forsøk. Det føles utrolig bra og er kjempe glad for å være ferdig med den. Det som hjalp meg mest var vel teoritentamen.no, leste selvfølgelig i boka, men fikk mest hjelp ved å løse oppgavene de har på teoritentamen. Bare et lite tips til dere andre som skal ta teorien! 


Vet jeg er kjempe dårlig til å opptadere bloggen, men jeg er rett og slett helt tom for ideer om hva jeg skal blogge om. Det skal bli bedre når jeg bare kommer meg i gang med alt jeg skal ha gjort. Tenkte kanskje jeg skulle teste "instant eye shadow" som jeg fikk i sponsor pakken, noen som synes jeg burde gjøre det?

Publisert: 09.11.2011 @ 18:18 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Vinn gavekort fra nelly

Hei

Alle dagene går på å øve til teorien og selvfølgelig lekser. I morgen har jeg bestemt meg for å dra teorien, men jeg er så utrolig nervøs. Dere får virkelig krysse fingrene for meg, det trenger jeg. 

Jeg er forresten med i en konkurranse som arrangeres av libresse og nelly hvor man kan vinne gavekort på nelly. Alt du trenger å gjøre er å gå på facebook siden til libresse Norge og teste din simultankapasitet. Jeg klarte bare 14 sekund, ikke så veldig bra. Prøv du også!

nellyvinn
Publisert: 07.11.2011 @ 19:40 Kategori: Konkurranser Kommentarer: 2
Stikkord:

ØNSKELISTE TIL JUL

Hei

Nå er det ikke lenge til jeg har bursdag og ikke minst jula! Jeg gleder meg som en liten unge, til både bursdagen og julen. Jeg elsker også å sette opp ønskelister, men i år står det bare 2 ting på ønskelisten min og det er speilreflekskamera og bil - eventuelt penger til bil. Hehe, det er veldig dyre gaver så forventer ikke å få det, men jeg har jo lov til å ønske. Hva ønsker du deg til jul? 
Jeg har sikkert spurt om dette før... men har noen der ute et speilrefleks kamera og anbefale som ikke er alt for dyrt og funker fint? Hadde blitt super glad om noen kunne svare på det. Skal se litt rundt på nettet om jeg finner noen anbefalninger. 

Publisert: 03.11.2011 @ 19:45 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

WE FOUND LOVE


Favoritt for tiden ♥

Publisert: 03.11.2011 @ 19:27 Kategori: Musikk Kommentarer: 0

CARTOONIES

Hei!

Har vært en lang dag i dag, kjenner at det kommer til å bli tidlig kveld for å si det sånn. Jeg skulle også bare handle litt matvarer, men så tok jeg en liten tur innom clas olsson! Der ble det noen nye ting, blant annet en lykt og litt andre små ting. Hihi, er kjempe fornøyd med det. Hva har du gjort idag? Fineee lykta som står utenfor! Den koster 99 kr på clas olsson, det er forresten en led lykt. 


Litt andre ting jeg kjøpte, ikke noe spesielt egentlig. Er jo så interessant å se hva jeg kjøper, vet Anne elsker å vite hva jeg kjøper! Nå skal jeg kose meg videre med cartoonies, love it ♥ Det er forresten vel fortjent, har vasket nesten hele leiligheten, skiftet på sengen og vasket badet. Er også ferdig med alt av innleveringer og lekser vi har denne uken. Sååå heiii, nå skal jeg nyte denne lekse frie dagen, kos dere. 

Publisert: 02.11.2011 @ 19:09 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

SE HER!

HEI HEI

Glemte å si at furby Miriam har en blogg som dere burde ta en titt innom, der skriver hun alt om hva furbyer gjør dagelig. Hun skriver også om hennes kule venner som blant annet er meg, Anne & Connie.Hvis dere sender henne en hilsen blir hun kjempe glad og lager masse furby lyder. Hun elsker forresten når man stikker fingeren i munnen hennes for det er sånn furbyer får mat. Dere må å ta turen innom Connie sin blogg, hun legger alltid ut noe artig som man kan lese eller bare se på bildene! ;-D


Connie, Furby Miriam & Meg 

Furby Miriam sin blogg: http://lifeofmiri.tumblr.com/

Connie sin blogg: http://con9e.tumblr.com/

Publisert: 01.11.2011 @ 21:51 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

FRUSTRERTE FRUER?

Hei

Hadde lovet meg selv å ikke snik titte på sesong 8 av frustrerte fruer før den kom på norske tv. Tror dere jeg klarte og holde det? Nei... har sett alle helt opp til episode 6 av sesong 8. Nå er jeg helt frustrert over at det ikke finnes en episode 7 på nettet. Noen som vet om det finnes noen flere episoder eller må jeg leve med nyskjerrigheten. 


Hahahhaha! Det her må være det snilleste jeg noen gang har gjort, legger ut et bilde av meg som er minst 5 år gammelt. Lurer på om jeg prøvde å sjekke hva jeg hadde oppe i nesen når jeg tok bildet til høyre. Må bare si det en siste gang; MISS MY HAIR!!


Her er forresten bilde av lille søte furby miriam som går i klassen min, hun hadde så lyst til å være med på bloggen. GLAD I DEG ♥

Ellers går dagene mine utrolig fort, jeg kommer hjem legger meg på sofaen. Blir liggende der til jeg velger å gjøre lekser for å så gå i kjøleskapet å se etter mat. Haha, standar meg. Hvis dere har noen forslag til hva jeg kan blogge om rop ut. For jeg er helt tom for ideer for tiden, og trenger virkelig litt inspirasjon. Jeg kan selvfølgelig slenge inn noen bilder, men det blir veldig kjedelig i lengden. Heiiiii

Publisert: 01.11.2011 @ 21:38 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3
hits