Arkiv måned: desember 2011

Bil lappen er bestått og livet er helt herlig!

Heiii!

På en skala fra 1-10 over hvor glad jeg er nå, ligger den på 11! Jeg er faktisk super glad, har bestått lappen til bil, jeg har vunnet på flakslodd og jeg hadde en super bursdag igår. Som jeg sa igår skulle jeg legge ut bilder av bursdagsgavene jeg fikk. 


Hihi, selv om jeg ble 18 år kommer jeg aldri til å bli for gammel for angry birds. Fikk spillet fra min bestevenn, Anne! Legg merke til snurrefrosken som ligger på spillet, haha. 


Genseren jeg har på meg på bildet fikk jeg hos kjæresten min i bursdagsgave, forresten så jeg slik ut rett etter jeg fikk høre at jeg besto oppkjøringen!!


Hehe, tulle gave fra kjæresten min. Fikk også en håndduk med noe tull på. Kjærsten ga meg også undertøy, maskara og en genser som jeg hadde veldig lyst på. 


Cupcake smykke skrin og cupcake spare børse, fra bestemor og Anne.


Dette fine armbåndet fikk jeg hos bestemor + penger og cupcake smykke skrinet som dere ser ovenfor.


Tilslutt bilde av det fantastiske midlertidlige førerbeviset mitt! Og flaksloddet hvor jeg vant 25 kr, bedre enn ingenting. 

Forresten har jeg glemt å nevne at det ligger en gave og venter hjemme hos mamma og pappa. Gleder meg virkelig til å dra hjem til jul. Nå skal jeg spise kveldsmat og legge meg etter en lang, men herlig dag. 

Noen flere som har hadd oppkjøring idag og hvordan gikk det? 

Publisert: 13.12.2011 @ 22:39 Kategori: Hverdag Kommentarer: 6

BURSDAG IDAG!! 18 ÅR :-D

Endelig var den min tur til å bli 18 år! Føler meg selvfølgelig ikke så mye større nå enn jeg gjorde igår, men kommer nok til å merke forskjellen når venner skal på byen eller når det er konserter med 18 års grense. For nå kan jeg endelig være med på det. 

Ellers har jeg hatt en kjempe fin dag i dag, men er utrolig sliten så bilder av gavene kommer imorgen. God natt :-)

Publisert: 12.12.2011 @ 22:25 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

WIIIIIIIIIIIIII, JEG GLEDER MEG SÅNN!!

Det eneste som står i hode mitt nå er at jeg blir 18 år om noen timer og at jeg har oppkjøring snart!! Tror ikke alt helt har gått opp for meg. Tror det begynner å bli en fem år siden jeg begynte å glede meg til den dagen jeg skulle bli 18 år og kunne kjøre bil selv. 

Alt jeg gjør nå er å smile for meg selv, mens jeg tenker på oppkjøringen. Har derfor ingenting å blogge om heller, fordi alle tankene mine ligger rundt akkurat det. Blir nok mer blogging imorgen, kommer kanskje bilder av bursdagsgavene også. Hadeeeee! :-D(Hihi, gammelt bilde fra når jeg var 17 år, snart er jeg 18 :-D)

PS: Hehe, kom forresten over et innlegg hvor jeg skrev hvordan den perfekte 18 års dagen min skulle være, innlegget er fra den gamle bloggen min; http://jalani.bloggr.no/2011/06/07/min-18-ars-dag/ 

Publisert: 11.12.2011 @ 22:58 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

LIKER DU STORE PAKKER?

Heii, gjett hva jeg har gjort i dag? Pakket inn julegaver og hørt på julemusikk. Det er faktisk så utrolig koselig, spesielt etter en lang uke med tentamer, kjøretimer og jobb. Nå er det bare engelsk tentamen på tirsdag, etter det er det vel ikke så mye mer å gjøre på skolen! På hjemme bane har jeg en del å gjøre, blant annet oppkjøring!! Helt sykt hvor fort tiden har gådd, tenk at på mandagen blir jeg 18 år (HUSK DET) og oppkjøringen er like rundt hjørne. 

Har forresten fått låne speilreflekskameraet til bestemor, har ikke helt forstått hvordan jeg tar sikkelig kule bilder...men det kommer vel etter en stund. Har iallefall prøvd å ta noen fine bilder av både juletre, pakker og ikke minst meg selv. 


Hemmelig pakke, hvem tror dere den er til?


Fine juletreet, vet det er litt tidlig, men reiser hjem i julen så gjør ingenting om jeg tok det litt tidlig opp her.


Tilslutt meg selv, som er alt for sliten etter en lang dag. 

Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden, før det er tidlig opp imorgen. Dere får ha en fin helg videre, så blogges vi når jeg har lyst. Hehe. 

Publisert: 09.12.2011 @ 17:27 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

LYVER JONAH MOWRY?

Tidligere diskutere jeg og Anne angående den filmen på youtube hvor Jonah Mowry sier at hele skolen elsker han og man generelt ser at han har det mye bedre. Jeg var en av de som blant annet reagerte veldig negativt på den videoen, trodde at hele den forrige videoen bare var skuespill.

Det jeg ikke tenkte over var at i den første videoen skrev han lapper om at han skulle begynne på en ny skole og hvor mye han gruet seg. Det er her jeg tror alt har tatt en vending, at ting ikke ble helt som han forventet. Han ble vel tatt mye bedre imot på den nye skolen han begynte på. Derfor tror jeg han har laget den siste videoen, nemlig for å få folk til å se at ting kan bli lysere. Så lenge man ikke gir opp, men heller velger å kjempe videre for å nå toppen. 

Jeg vet det er tungt når du føler at de menneskene du trodde stod deg nærmest bare snur helt om å blir til en person du rett og slett ikke kjenner lengre. Eller når du føler at ingen vil forstå situasjonen du er i, men samtidig dømmer de deg for at du er i den situasjonen. Eller når noen mobber deg for utseende og du vet selv at du ikke kan gjøre noe med det.Jeg har selv vært oppi alle disse situasjonene jeg har nevnt. Du hører folk som slenger stygge ord til deg, eller dytter i deg. Det gjør vondt, men det er nå man nesten bare er nødt til å heve seg over det. Tenk at du er bedre enn så, du trenger ikke hakke ned på andre for å føle deg bedre. Jeg har også følt at det aldri kom til å være noe utvei, men det var det. Nå idag har jeg verdensbestevenn som jeg kan si alt til, har en snill kjæreste og mange folk rundt meg som støtter meg. Dette er mer enn det jeg hadde sett for meg for noen år siden. 

Husk at når du er på bunnen er den eneste veien opp, alt vil rett og slett bare bli bedre. 

Publisert: 07.12.2011 @ 00:14 Kategori: Tema Kommentarer: 3

HVORFOR HAKKER VI NED PÅ ANDRE!?

De fleste har vel sett videoen som går rundt på både facebook og ellers rundt på nettet. For dere som ikke har sett den, så handler den om en gutt, Jonah Mowry. Dere kan heller se videoen selv: 

Jeg fikk seriøst tårer i øynene etter jeg så den, mest fordi jeg kjente meg igjen i det gutten skriver!

Vi alle vet at mobbing har vært et problem i mange år, men hva er det som får folk til å mobbe? Hvorfor må vi tråkke ned på andre mennesker? Synes alle som leser nå, skal spørre seg selv akkurat de to spørsmålene. 

Jeg skal ikke legge skjul på at jeg har tenkt ondt om andre eller sagt slemme ting til andre. Etter jeg har gjort det tenker jeg med meg selv; HVORFOR! Hva fikk meg til å si de slemme tingene og tenke de slemme tankene... å svaret jeg kommer fram til er sjalusi. Jeg er sjalu for at person er smart, søt, artig osv, men mitt poeng er at hva vist man bare snudde om å heller sa fine ting til personen du er sjalu på. Hva hadde du egentlig tapt på å si noen fine ord til en person du misunner? 

Nå skal ikke jeg fortelle deg hva dere skal gjøre, men hva har det å si om en person ser litt annerledes ut, prater annerledes, eller går annerledes? Det betyr ikke at person ikke har et godt hjerte. Det kan faktisk bety det stikk motsatte.

Jeg anbefaler dere virkelig å tenke tre ganger over ting før du slenger ut slemme ord eller gjør slemme handlinger, for disse handligene kan få fatale konsekvenser. For det er noen som føler seg så utstøtt av medmennesker at de ikke lengre ser noe vits i livet. Dette kan føre til at det siste ordet som kommer fra din munn være alt som skal til for at personen velger å ta selvmord. 

Husk bare det at uansett hvor stort hatet ditt er for en person, hev deg over det! Det kommer aldri noe godt ut av å synke ned på det nivået at man hakker ned på andre i samfunnet. Alle er sterk nok, man må bare tro på seg selv og ikke la andre skyve deg ned. 

All min respekt går til de som har blitt mobbet og har klart å heve seg over det! De som ikke lar andre styre livet sitt. Det skal nemlig mye til for å strekke igjennom de tjukke veggene.


Publisert: 06.12.2011 @ 16:01 Kategori: Tema Kommentarer: 2

ANBEFALNINGER?

Heii, nå er jeg nettopp kommet hjem fra langkjøringen! Det gikk faktisk så mye bedre enn jeg hadde forventet, noe som betyr at jeg snart er i mål og har lappen i hånden.

Nok om det...  jeg tenkte at jeg skulle legge ut noen av julekalenderne jeg har meldt meg på i år. Kanskje dere har noen å anbefale meg også?

http://www.studentkortet.no/julekalender/r2011/2/dEFjFjXo (Kan vinne blant annet macbook, ipad osv.) 

http://donnaogsara.blogg.no/ (Har masse forskjellige ting)

http://www.blivakker.no/julekalender (Alt du trenger å gjøre er å registrere deg!)Er vel egentlig bare de kalenderne jeg er med i foreløpig, men gjerne kom med forslag til andre julekalendere jeg kan melde meg på. Dere finner forresten er stor oversikt over masse julekalendere her.

Publisert: 02.12.2011 @ 12:03 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

KOSELIG MED JUL!

I dag har jeg endelig tatt meg tid til å pynte opp litt her hjemme. Det er blitt så utrolig koselig, har nesten ikke lyst til å forlate leiligheten mere. Jeg har desverre noen små ting jeg må kjøpe inn for at alt skal være komplett, men etter det kommer jeg ALDRI mer til å forlate leiligheten.

Noe annet som er kommet opp er adventskalenderen min fra bestemor og siden det var første desmeber i dag åpnet jeg første luken! 


Snille bestemor som har laget en kjempe søt kalender til meg ♥ Hehe, jeg kommer aldri til å bli for gammel for julekalender!Fineste julestjerna er også hengt opp i kjøkken vinduet, den passet perfekt. Nå er det kveld for min del, har nemlig langkjøring i morgen! Klarer ikke å beskrive hvor mye jeg gruer meg til den, håper bare det kommer til å gå bra. Ønsk meg lykke til ♥

Publisert: 01.12.2011 @ 23:30 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1
hits