Kategori: Russ 2012

RUSS COLLAGE!Jeg som hadde tenkt å være så flink å blogge i russetiden, men det gikk ikke som planlagt! Har heller ikke vært så flink til å ta bilder under russetiden, derfor har jeg nå ladet kamera slik at det er klart til bruk, samt lagt det i russebuksen. Uansett har jeg samlet sammen noen av de få bildene som er blitt tatt til nå og laget en kollasj av dem. Nå skal jeg fortsette å nyte tiden som russ!!!

Publisert: 10.05.2012 @ 21:55 Kategori: Russ 2012 Kommentarer: 5

RUSSEKNUTEREtter i dåpen idag, gjorde vi to russeknuter. Den første omhandlet å skrive en underskriftskampanje å få 30 underskrifter og den andre var å gå inn på en matbutikk å få person i kassen til å forstå at du ville kjøpe kondomer, men man måtte mime det! Har en video av det, men klarer ikke å finne ut hvordan jeg legger den inn på bloggen! Hvis noen av dere vet hvordan, så si ifra. Nå skal jeg slappe litt av før det blir konsert med Kaizers Orchester ikveld og etter det russeslipp. 

Publisert: 28.04.2012 @ 17:48 Kategori: Russ 2012 Kommentarer: 3

RUSSEDÅPIdag var russedåpen og jeg ble døpt til kjendiz. Grunnen til at jeg fikk det russenavnet er ikke fordi jeg er kjendis altså, men prøver alt for hardt å bli det. Har vært med i posten reklamen, kontaktet Hallgeir, prøvd å lage en blogg som skulle komme på første plass, samt en hel masse annet for å oppfylle min drøm. Har bare et bilde fra dåpen som jeg velger å vise og har valgt å sensurere personene siden jeg ikke vet om de vil være på bloggen. Hadde også en video, men den ble litt misslykket. 

Hva ble ditt russenavn og hvorfor?

Publisert: 28.04.2012 @ 15:44 Kategori: Russ 2012 Kommentarer: 6

RUSS 2012!!Endelig er russetiden her! Alt er klart og jeg gleder meg som en liten unge til å gjøre russekrav. Tenkte jeg skulle opptadere bloggen med nesten alle russekravene jeg gjør under russetiden, med både film og bilder, høres det bra ut!? Har selvfølgelig ikke speilrefleks kameraet med meg over alt, men har et lite søtt rosa kamera som jeg kan bruke under russetiden. Så dere er nå advart over at bloggen min de neste ukene kommer til å handle om russsetiden. Gjør også dette for min egen skyld, slik at jeg i senere tid kan se tilbake på denne tiden. 

Publisert: 26.04.2012 @ 19:37 Kategori: Russ 2012 Kommentarer: 3

HVA BETYR RUSSEFEIRINGEN FOR DEG?

Noen av dere har kanskje fått med seg at jeg går siste året på videregående skole, noe som betyr at jeg kan velge å være russ i år. Jeg har selvfølgelig valgt å være russ, men hva betyr russefeiringen egentlig?

Helt siden første gangen jeg hørte om russ, har jeg bestemt at det skulle jeg være en dag. Det jeg også trodde var at man bare var russ på 17 mai. Hadde aldri sett for meg at det kostet så utrolig mye, samt at det foregikk hele året. På min skole har vi både tema dager hvor alle skal kle seg ut etter det russestyret bestemmer, fester som bare russ er invitert til og andre arrangement for russ. Min mening er at det blir for dumt å feste i starten av skole året, for russefeiringen er jo noen man feirer fordi man nesten er ferdig med skoleåret. 

Føler at det å være russ er blitt så oppskrytt, enkelte tenker nesten mer på det å være russ enn å faktisk bestå skoleåret! Det er her jeg synes alt blir feil, jeg skjønner at man vil kose seg i russetiden, men det finnes grenser. Jeg prioriterer skolen først og kommer garantert ikke til å drikke mye av russetiden min, fordi jeg heller vil ha et godt resultat på eksamen, enn et dårlig resultat bare fordi jeg kom fyllesyk og jævlig på eksamen. Dette er jo opp til hver og en, man bestemmer selv om man klarer å gjøre det bra på eksamen om man drikker dagen før. 

Uansett gleder jeg meg til å være russ, fordi det kommer virkelig til å gi meg følesen av at året snart er slutt. Det siste året mitt på videregående, nå er det endelig høgskolen som står for tur. Tenkte jeg skulle vise dere litt av det jeg har bestilt;Har bestilt litt for mange russekort, men hadde absolutt så lyst på rosa russekort. Det jeg er mest spent på er om buksen passer. Ser mange av dere har fått russeklærne fra russ.no idag, men er det noen som synes buksen er veldig stor på størrelsen?

Publisert: 09.03.2012 @ 19:05 Kategori: Russ 2012 Kommentarer: 9

RUSSEKORT 2

Legger bare ut det andre russekortet mitt også, det er bare et helt tradisjonelt russekort. Men må jo ha et rødt russekort også siden jeg er rød russ. En ting er sikkert har nok russekort til hver å en her i Harstad! Om noen vil ha et i posten kan jeg også sende. Hehe. 

Hva var finest, det røde eller det rosa? Jeg likte best det rosa, men kanskje du har en annen mening. 

Publisert: 20.09.2011 @ 21:07 Kategori: Russ 2012 Kommentarer: 3
hits