Kategori: Sminke & Hår

BANGS

Publisert: 29.10.2012 @ 17:25 Kategori: Sminke & Hår Kommentarer: 2

KISS KISSPublisert: 24.10.2012 @ 18:40 Kategori: Sminke & Hår Kommentarer: 4

CURLSPublisert: 04.09.2012 @ 17:10 Kategori: Sminke & Hår Kommentarer: 5

California HairPublisert: 02.09.2012 @ 12:32 Kategori: Sminke & Hår Kommentarer: 10

Før og etter; extensions!

Grunnen til at jeg ikke viste dere bildene i går var fordi jeg hadde lyst til å gå med de en dag først, sånn at jeg kunne si litt om hvordan de var å bruke en hel dag. 

Extensionset jeg vant heter effortless extensions og dere finner flere varianter på www.dreamextensions.no. Kan begynne med å si at jeg aldri har brukt "løs" hår før, dette er første gangen. Men jeg har selvfølgelig hørt mye om både clips, lim og microringer! Vel dette var noe helt annet enn forventet, det er snakk om en tråd som man bare tar over hodet. Jeg var veldig skeptisk til det hele, både med tanke på at tråen ville være for liten eller at den ville ryke med engang. Der tok jeg rett og slett helt feil. Det er en fantastisk kvalitet til en veldig billig pris. 

Her ser dere bildet av meg før jeg tar på effortless extensions (vet at håret mitt er veldig slitt):


Jeg vil ikke uttale meg så mye om kvaliteten og slik, siden jeg aldri har prøvd noe annet. Det eneste jeg kan si er at jeg har lest veldig mye bra om det på andre blogger, for eksempel tcmn sin. Det jeg kan uttale meg om er hvordan de er å ha på seg. Jeg valgte jo å bruke de en hel dag før jeg skrev noe som helst om de, nettopp fordi jeg ville vite om det var ubehagelig å ha de på. Vil ikke si at de var en plage å bruke, for det er nesten som å ha en lue eller et pannebånd på hode, bare at det ikke varmer. Det kunne bli litt plagsomt i lengden, men det er nok fordi jeg synes det er litt uvant med så tykt å langt hår. 

Her ser dere bildene av meg med effortless extensions på: Har ikke så mye mer å si, enn at disse kommer jeg til å bruke fremover. Håper de varer en god stund. Eneste jeg kunne trengt er en hair extensions børste, men det får vente til jeg har nok penger...

Må forresten også si litt om det utrolig søte etuiet som følgte med, det er rosa, lett å ha med seg overalt og det ser bra ut. Har desverre ikke bilde, men dere kan se litt av det på det forrige innlegget jeg la ut. 

PS: Dette er ikke extensions jeg har fått sponset, men vunnet på facebook siden til dreamextension.no. De har faktisk en konkurranse gående nå, hvor du kan vinne extensions. Vinneren trekkes 25. mars, så det er bare snakk om noen få dager! 

Noen andre som har prøvd effortless extensions og hva synes dere? ♥

Publisert: 20.03.2012 @ 21:49 Kategori: Sminke & Hår Kommentarer: 20

EFFORTLESS EXTENSIONS!Disse fikk jeg i posten idag, extensions fra www.dreamextensions.no! Jeg har lenge hatt lyst på extensions og var utrolig heldig å vant disse på facebook siden deres. Følg med i morgen for da kommer jeg til å vise dere resultatet av før og etter, samt si litt mer om produktet. 

Publisert: 19.03.2012 @ 21:17 Kategori: Sminke & Hår Kommentarer: 4

FAST SHAMPOO & BALSAM?

Heii!

Jeg har lenge tenkt på å prøve FAST sin shampoo og balsam, den skal tydeligvis gi deg lengre hår på kort tid. Etter mye farging og sliting på mitt hår, har håret mitt blitt kjempe kort. Den er såpass dyr at jeg ville forhøre meg litt om den først, derfor lurer jeg på om det er mange der ute som har prøvd den? Fungerer det da? 


Nå er det tilbake til halspastiller og papir, er så lei av å være syk nå. Jeg får bare håpe jeg snart blir frisk igjen for det er så kjipt å gå glipp av så mye undervisning på skolen. Hade, ha en fin dag videre!

Publisert: 23.11.2011 @ 10:52 Kategori: Sminke & Hår Kommentarer: 0

SIDESKILLE VS MIDTSKILL!

Hei

Sitter midt i et lite dilemma nå, lurer på om jeg skal begynne å bruke midtskill eller skal jeg fortsette med sideskille. Jeg har hatt midtskill i mange år nå, men begynner å bli veldig lei av å ha det. Forandringer fryder eller hva? Derfor prøvde jeg å se hvordan jeg ble med midtskill og dere skal få den gleden å se det!Hva synes dere? Midtskill eller sideskille?

Skal i bursdag senere, så må gå å gjøre meg klar! Skal prøve å ta noen bilder, men lover ingenting. Hade :-)

Publisert: 12.11.2011 @ 18:34 Kategori: Sminke & Hår Kommentarer: 18

NOEN GODE EXTENSIONS Å ANBEFALE?

Hei!

Dere må rett og slett bare bli vant med mine store bloggpauser, men et tips til dere er å like bloglovin min slik at dere kan se når et nytt blogg innlegg kommer inn. 

Tilbake til overskriften.. Jeg vurdere virkelig å kjøpe meg extensions, men jeg vil ha gode extensions. Tenkte derfor at dere lesere hadde noe å anbefale. Jeg har også noen spørsmål angående extensions. 

- Ødelegger extensions håret? 

- Må man ta det av før man legger seg? 

- Hvor lenge varer de? 


 Hehe, ca sånn jeg kommer til å se ut med extensions. Neida, var bare for å vise hvor langt hår jeg har lyst på. Skal heller ikke være så gult, men jeg har faktisk vurdert å klippe pannelugg ;)

Har aldri prøvd extensions før, men nå har jeg kjempe lyst til å få litt lengre hår siden jeg har ødelagt det meste av hår jeg har på hodet. Tusen takk på forhånd. 

Publisert: 26.10.2011 @ 20:56 Kategori: Sminke & Hår Kommentarer: 3

EN GOD HÅRKUR!?

Nå er det like før jeg sier god natt, men lurte først på om noen der ute kan gi meg et tips på en god hårkur. Jeg plages en del med at tuppene mine fliser seg opp hele tiden og det ser ikke bra ut. Har prøvd en del hårkurer, men blir aldri helt fornøyd. Håper noen av dere har en god hårkur å dele med meg :-)

GOD NATT, SOV GODT♥

Publisert: 06.10.2011 @ 23:37 Kategori: Sminke & Hår Kommentarer: 4

MIN MENING OM: ID. Bare Minerals foundation!

Hei ♥

For ikke lenge siden kjøpte jeg "get started" kit i fra id. bare minerals. Tenke jeg skulle gi en liten anmeldelse om det. Kan starte med å si at dette er min mening og alle har forskjellige hudtyper osv. 

Utseende: Utseende messig ser det helt greit ut. Eneste kjipe var at jeg har fått de "gamle", så det er ikke sånne nye lokk på disse. Så alt av pulvere ligger i lokket hvis jeg snur foundation opp ned. Kostene jeg fikk med ligner helt på vanlige koster som jeg bruker å kjøpe på cubus. 

Innhold: Jeg hadde hørt mye bra om ID. Bare minerals, men kan ikke si meg enig i alt det. For huden min ble kjempe tørr og jeg har fått dobbelt opp av kviser. Jeg som nesten ikke hadde kviser før jeg brukte ID. bare minerals sin foundation. Synes heller ikke at den dekket noe, synes den fremhevet mer. Dette kan selvfølgelig ha noe med min hudtype å gjøre, men jeg var kjempe misfornøyd med foundation. Glemte å nevne at den klør sikkelig mye, tror faktisk jeg reagerer på den. Kjipt å finne ut av det nå, men nå vet jeg det. Eneste positive med foundationen er at huden ser mer glødene ut. 

Pris:  Synes absolutt ikke den var verdt prisen! Angrer så utrolig mye på at jeg kjøpte det, men nå har jeg lært. 

Noen andre der ute som har prøvd id.bare minerals sine produkter og hva synes dere? Noen som har det samme problemet?

Dette var som sagt min mening og mener ikke det er slik for alle andre. Jeg vil ikke anbefale id.bare minerals. Har desverre ikke tid til å skrive mer, spørsmål stilles i kommentarfeltet. Vi blogges senere, har alt for mye å gjøre nå. 

Publisert: 03.10.2011 @ 15:56 Kategori: Sminke & Hår Kommentarer: 9

Bare minerals!

Hei

Lite med blogging for tiden, men jeg sitter for det meste med hodet i teori boken. Jeg tok meg litt fri fra teori boken i dag, og tok heller veien til sentret. Jeg trengte ny foundation, går som vanligvis inn på cubus og bare kjøper den jeg alltid har kjøpt.

I dag var det ikke sånn, eller jo jeg gikk innom cubus, men endret fort meningen min. Tenkte heller jeg skulle prøve noe nytt, så da ble det bare minerals sine foundation. Har hørt mye bra om de foundationene, får nesten bare satse på at det er sant. For det var ikke billig for å si det sånn. 

Hun damen på HD(huden din) anbefalte meg å kjøpe et sånn start kit, siden det var første gangen jeg har brukt bare minerals. Der fikk jeg blant annet med 5 forskjellige foundation, 3 koster og en cd-plate. Slik det forresten ut;Som sagt var det 5 forskjellige foundationer i kitet og 3 koster, slik ser det ut:En av foundationene var et solpudder, ble veldig fint å ha det i kinnene. Her er to av foundationene, Nå håper jeg bare på at bare minerals er like bra som alle skal ha det til. Kan jo også spørre dere lesere om hva dere synes om bare minerals? 

Nå er det tilbake til teori boken, vi blogges senere søtinger! ♥

Publisert: 01.10.2011 @ 15:57 Kategori: Sminke & Hår Kommentarer: 1
hits