Kategori: Sponsor

VOLCANO

Noen som har smakt disse før? I mitt tilfelle smakte jeg de først i dag, tenkte jeg skulle gi dere min mening om disse.

Utseende: Posen i seg selv er jo fristende, spesielt for dem som liker sterke sukkertøy. Når jeg så posen tenkte jeg med engag at de var utrolig sterk. Når det kommer til produktet innvendig... var de litt kjedelig, men det er jo smaken som teller!

Innhold: Må bare påpeke at det var lite i posen, noe som jeg vil si er negativ. Vet ikke helt hva produktet koster på butikken(siden jeg fikk det sponset), men vil tro den koster rundt en 20 kr! Om det er verdt prisen er opp til hver enkelt.

Smak: Jeg liker salte ting og så absolutt fram til å smake tyrkisk peber volcano, var spent på om de smakte bedre en vanlig tyrkisk peber. Forskjellen her er at det er to forskjellige typer, en litt søt lakris og en sterk med noe veldig salt i midten. Ut i fra de to likte jeg den sterke best, men for de som liker en søtere variant av lakris; vil jeg anbefale den andre. Begge er gode på smak.Mitt helhetlige syn på produktet er at det smakte godt og jeg likte de. Det eneste negative var at de var myk, skulle heller ha vært i hardt sukkertøy form, med samme fyll innvendig. De var selvfølgelig ikke like god som klassikern, men kommer nok til å kjøpe de en dag jeg skal kose meg!

Produktet er sponset av likenshare.no.

Publisert: 16.03.2012 @ 19:33 Kategori: Sponsor Kommentarer: 1

Pakke i posten -> Blogkeen

Hei! 

Sa tidligere at jeg ventet en pakke i posten å pakken var fra www.blogkeen.com. De 250 første som melder seg inn på siden deres og legger ut button på sin profil får en gave i posten. Nå er dere vel spent på hva denne gaven inneholder, vel den inneholdt et sett løsøyenvipper fra depend, en neglelakk fra depend og sukkertøy fra blogkeen. Herreguuud, tok en evighet å laste opp bilde! Noen flere som har problemer med det? Tenkte jeg skulle laste opp noen flere bilder, men det her tok jo en evighet så dere får nøye dere med et bilde. 

Vi blogges senere, har alt for masse å gjøre nå. 

Publisert: 30.11.2011 @ 19:54 Kategori: Sponsor Kommentarer: 0

PAKKE I POSTEN (SPONSOR)

Hei!

Jeg er nå hjemme etter en koselig helg hos mamma og pappa. Når jeg kom hjem var det kommet en pakke i posten til meg. Hadde håpet på at det var skoen mine som jeg begynner å bli rimelig lei av å vente på. Det jeg fikk var en sponsor pakke fra superkul.no, som er min sponsor. Det er instant-øyenskygge! Super enkelt hvis du har det veldig travelt og ikke har så god tid til å sminke deg. Jeg har ikke prøvd de ennå, men tenkte å skrive litt mer om de når jeg har prøvd dem. Klikk HER for å komme til siden til superkul. Det er rabatt på disse nå, så løp og kjøp!

Dere kan også enkelt få dere en sponsor på sponsetblogg.no. 

Jeg skal forberede meg til nynorsk tentamen imorgen, ønsk meg lykke til. Blogges når jeg har tid, som er veldig sjeldent, hehe. 

Publisert: 30.10.2011 @ 22:19 Kategori: Sponsor Kommentarer: 4

HALLOWEEN? KOSTYME?

Nå som halloween nærmer seg er det mange som er helt i tvil fordi de ikke har funnet det rette kostymet! Jeg tenkte derfor å gi dere et tips til hvor dere kan bestille halloween kostymet til årets halloween. Klærne er både billige og har god kvalitet. Ja, jeg snakker om superkul.no, de har super kule kostymer og du finner garantert det kostymet du hadde ønsket deg. Har selv ikke helt funnet ut hva jeg har tenkt til å kle meg ut som, men tror kanskje jeg hadde valgt noen av disse kostymene(trykk på bildene for å komme til prisen av kostymet).Pirat er en slager, det er kult og begge kjønn kan være det. Dere finner mange flere pirat kostymer her


Det å kle seg ut som en avatar frister utrolig mye, se så sykt kult kostymet er! Dere finner avatarkostyme til menn også, bare å klikke HER

Har du funnet ut hva du skal kle deg ut som på halloween og skal du feire halloween? Nå må jeg virkelig komme meg tilbake til norsk leksen. Hadebra, håper dere fikk noen gode tips ;-)

Innlegget er reklamebasert.

Publisert: 11.10.2011 @ 17:07 Kategori: Sponsor Kommentarer: 6

MIN FØRSTE SPONSOR!

HEI!

Jeg har lenge tenkt på å skaffe meg en sponsor, men har aldri helt vist hvordan jeg gjorde det. Helt til jeg klikket meg inn på sponsetblogg.no. De skaffet meg en sponsor med engang, så nå venter jeg bare på svar fra rapunzel of sweeden. Anbefaler alle som har lyst å tjene penger eller andre goder på bloggen å klikke seg inn på sponsetblogg.no. En annen ting er at det er super enkelt. Du trenger ikke å lete fortvilit over hele nettet lengre, alt du gjør er bare å gå inn på nettsiden deres og registrere deg GRATIS. Etter det får du en mail fra sponsetblogg og hvilken sponsor du har fått! 

Noen andre som har prøvd sponsetblogg.no og er like fornøyd som meg? Eller er det noen som har veldig lyst å prøve? For hvis du har veldig lyst på en sponsor anbefaler jeg deg å gå inn på sponsetblogg.no for da får du en sponsor med engang. 

Publisert: 05.10.2011 @ 19:53 Kategori: Sponsor Kommentarer: 7
hits